TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2008 Τί είναι??? Ηλικία ???? :P :P :P οχι.τα χρονια που καβαλαει μοτοσυκλετα! :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpio1985 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 My name is Μήτσος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 George=Giorgio=Γιώργος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 Ksino1100= Γιάννης Φαίνεται άλλωστε και στην υπογραφή μου!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JKEFAL 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 my name is james, james=ιακωβος= βακης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 Thrakiotis= Νεκτάριος (απο Αλεξανδρουπολη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 Chris - Χρήστος Melas - Μελάς 0 - Δεν ξέρω, έτσι μου ήρθε. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το 0 και επειδή μου άρεσε μπαίνει σε όλα τα Nicknames μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 ouzocolas=στελιος αλλα οι φιλοι μου με φωναζουν...στελιο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 dim gal=δημητρης-γαλαξιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 Μαλλον έχει ξαναπροταθεί αλλά δεν πειράζει, Γιατί δεν βάζετε το όνομά σας στην υπογραφή σας, έτσι για να είναι διαθέσιμο κάθε φορά! Αργύρης όπως λέει και η υπογραφή ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Lakis92 από το Μανολάκης αλλά, παιδιά να χαρείτε, Μάνος.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Dummy = Ο Χαζος Του Χωριου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2009 skordilis= παναγιωτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2009 Αντε για βαλτε κανα Ονομα στην Υπογραφη να ξερουμε ποιος/ποια/πουντος/πουντη/τινος/ποιανης κλπ κλπ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Christos V 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2009 Ε φαίνεται πως με λένε, το V δηλαδή Β είναι το αρχικό του επιθέτου μου, το οποίο δεν το βάζω με τίποτα στο ίντερνετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2009 Ε φαίνεται πως με λένε, το V δηλαδή Β είναι το αρχικό του επιθέτου μου, το οποίο δεν το βάζω με τίποτα στο ίντερνετ. Και ουτε χρειαζεται...το Χρηστος μια χαρα ειναι... δηλαδη ο αλλος που ειναι εδω ο συμφορουμιτης και λεμε δυο κουβεντες και τον λενε Γιωργο σκεψου να βαλει και το επιθετο του...τι να λεει...δηλαδη θα αλλαξει τιποτα αν μαθουμε οτι το Ονομα του ειναι Γιωργος...Αλογοσκουφης;...μπαα.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2009 My name is ... Τασος! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Εγω ειμαι ο Τολης παιδια!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Οπα ρε τολαρα!! Ετσι και γω τα ιδια Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2009 από τον Sennsa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Παναγιωτης οπως δηλωνω και στην υπογραφη μου!Γιατι να μην βαζαμε ολοι το μικρο μας ονομα καπου διακριτικα στην υπογραφη μας; Ετσι για να εχει η επικοινωνια καλυτερη αμεσοτητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
voudou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 voudou = peter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Το ονομά μου ειναι απλά και το nick name μου.... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 ΑΛΛΟΣ = ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΠΑΝΟΣ - ΓΙΩΤΗΣ - ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΙΩΤΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Οπα ρε τολαρα!! Ετσι και γω τα ιδια Ετσι ετσι!!! :) Χαρηκα παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2009 βλ. υπογραφή μέλους mikios :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες