Jump to content
poulakis10

εχω διπλωμα 50cc και οδηγω 125cc

Recommended Posts

Συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω, αλλά αυτού του τύπου την γλώσσα, το πεζοδρομίου όπως είπες ή αλλιώς αργκό θα συναντάς στα forum περι μηχανών..

Μάλλον μπέρδεψες το mybike με κάποιο forum κοινωνικών συζητήσεων.

Εδώ απ όσο ξέρω δε θέλουν κομπλεξικούς με τον λόγο, ούτε άτομα που την έχουν δεί παλαίμαχοι με τις μηχανές, να απαντάνε με σκληρά επιχειρήματα χωρίς να υπάρχει λόγος...

Είμαι εδώ και αρκετούς μήνες στο mybike, και άτομο σαν εσένα να κατακρίνει σε τέτοιο βαθμό και να το θεωρεί παράλληλα λογικό και σωστό δεν έχω δει.

Αν θες να το παίξεις σωστός και να δείξεις την εμπειρία σου στους άλλους, αφήνεις το υφάκι του ανώτερου στην άκρη και χρησιμοποιείς έναν λόγο παρόμοιο με του gs500f με κατα κόρον διαφορετικό χαρακτήρα.

Αυτό που έκανες στα προηγούμενα πόστς είναι σχεδόν ανεπίτρεπτο, τόσο για την ψυχολογία των υπολοίπων, παράνομων και μή (διότι, είμαστε σε ένα ανοιχτό forum που αν δεν έχεις προσέξει ήδη, ο χαρακτήρας του κάθε άλλο παρα αυστηρός είναι) αλλά φτάνεις και στα πλαίσια του γελοίου. Εγώ ήμουν ο μόνος ίσως που πρόβαλε κάποια επιχειρήματα (τα οποία εξακολουθείς να παραβλέπεις) αλλά δεν ήμουν ο μόνος αντίθετος των απόψεων σου.

Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν είπε κανένας ότι έχεις λάθος ιδεολογία -αν θες-, ο τρόπος που την εκφράζεις είναι απλά ανόητος και η 40χρονη εμπειρία σου πάει στράφη.

Αν είχες διαφορετικό ύφος στην όλη υπόθεση θα σε είχαν πάρει όλοι με διαφορετικό μάτι. Η συμπεριφορά σου για να ακουστεί απο τον άλλο πρέπει να είναι σοβαρή και όχι καυστική σε σημείο που να μοιάζει με λόγο φασισταρά καθηγητή του δημοσίου...

btw,

Ελληνικά (el)

Ετυμολογία

μπάτσος, ονοματοποιία λόγω του ήχου (μπατς) που προκαλεί

Ουσιαστικό

μπάτσος αρσενικό

1. δυνατό χτύπημα με την παλάμη, χαστούκι, ράπισμα

πρόσεξε, μη φας μπάτσο!

συνώνυμα: → δείτε τη λέξη: ράπισμα

2. (αργκό) (ειρωνικά) το όργανο της τάξης

μας την πέσανε οι μπάτσοι

συνώνυμα: αστυνομικός, χωροφύλακας

Τροποποιήθηκε από τον Τζώννυ91

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε μου απο οτι φαινεται εισαι ενα ατομο με λογικη και καταλαβαινεις την κατασταση. Εχεις δικιο οτι το διπλωμα δεν κανει τον οδηγο,ομως ειναι απαραιτητο για να ειμαστε νομιμοι και ειδικα σε περιπτωση ατυχηματος με πεζο. Δυστυχως τα ασχημα συμβαινουν οταν δεν εισαι καλυμενος...

Θα σου δωσω δυο παραδειγματα [δεν τα βγαζω απ'το μυαλο μου]:

1]Μια κοπελα που οδηγουσε ενα σκουτερ, για να πηγαινει στην δουλεια της, και παντα επαιρνε κρανος μαζι της. Μια φορα το ξεχασε σπιτι, τρακαρε και πεθανε απο χτυπημα στο κεφαλι [ Μου το εχουν πει,δεν την ηξερα την κοπελα]

2]Εχθες στο skai ειχε την εκπομπη με τα ''πιο απιστευτα βιντεο του κοσμου'' και εδειχνε κατι αγωνες με μηχανες στο βουνο. Σε ενα ατυχημα λοιπον ο διαγωνιζωμενος χτυπησε και του εξαρθρωθηκε το γονατο. Ηταν η μοναδικη φορα [ οπως ειπε ] που δεν ειχε βαλει επιγονατιδες!

Θελω να καταληξω λοιπον στο εξης: Καλυτερα να κανεις λιγο καιρο υπομονη[το ξερω οτι θα σου ειναι δυσκολο] παρα να τρεχεις μετα εσυ και η οικογενεια σου. Η στραβη γινετε εκει που δεν πρεπει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ......ΠΑΝΤΟΣ ΑΜΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΠΤ ΑΛΛΟ......

Φοβερός τρόπος σκέψης φίλε.. Τι κι αν είσαι μικρός, το μυαλό σου αμέσως στη λαμογιά. Φαντάσου να γίνεις και βουλευτής όταν μεγαλώσεις τι έχει να γίνει. Συγχαρητήρια :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Φιλε ειναι στην κριση του αστυνομικου της τροχαιας που θα σε σταματησει.

2) Σε περιπτοση τροχαιου να ξερεις οτι νομικα και ασφαλιστηκα δεν σε καλυπτει κανενας.

3) Και το χειροτερο απ'ολα ειναι σε περιπτωση τραυματισμου επισεις δεν σε καλυπτει κανενας.

Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις και θεωρεις ασφαλεστερο για την υγεια σου.

Οχι επειδη φορας κρανος και εχεις ασφαλεια στο παπι εισαι νομιμος.

ΦΟΥΛ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

1.Σωστος( με εχουν σταματησει 1 φορα και με εγραψαν μονο για κρανος το διπλωμα εκανε πως δν το ειδε) αν και ειχα για 50αρι

2. Σε περιπτωση τροχαιου με καλυψε η ασφαλεια μου ο αλλος οδηγος παραβιασε ΣΤΟπ και με τρακαρε μονο υλικες ζημιες επαθε το μηχανακι εγω κατι ψιλογρατσουνιες η ζημια ηταν 515Ε και πηρα απο την ασφαλεια μετα απο κανενα 4μηνο 560Ε

3.Το καλυτερο απο ολα ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΛ ΝΟΜΙΜΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Σ ΥΣΗΧΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ γιατι αμα γινει η στραβη και πεσεις πχ με 200+ η παραπανω απο το οριο ταχυτητας τρως δικαστηριο :thumbsdown: αν εισαι ζωντανος ακομα :angel_not:

Τροποποιήθηκε από τον Punisher

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ αισιοδοξο σε βλεπω φιλε νερυ

Αυτα που σου γραφω ειναι σε υπερβολικο βαθμο απλα για να σου δειξω οτι οταν εισαι ακαλυπτος,συνηθως τοτε την πατας. Δεν σου λεω πως με το που βγεις θα τρακαρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασκιμα τα πραγματα αναλογα το προστιμο που θα βαλι το δικαστιριο ιπολογισε 3.000-5.000 χιλιαρικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.... ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Και εγω δυε εχω να πω.

Αν η περασει απο πανω σου ο παππους με το LADA τοτε να δω ποιος θα ειναι ο οδηγος.

Και οπως πολυ σωστα λες και εσυ το χαρτι δεν κανει τον οδηγο. Ο οδηγος της μηχανης πανω απ'ολα σκεφτεται την ασφαλεια του!

Αλλιος δεν ειναι οδηγος μηχανης παρα ενας μαλακας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα χαλαρωστε ολοι ρε διπλωματες....

φιλε μεχρι το καλοκαιρι ημουν ο τοπ παρανομος και καγκουρας! :bruce_h4h:

απλα ξανα σκεφτηκα τι μαλακιες εκανα...

και αν ετρωγα το κεφαλι μου καποτε, δεν μου τα ειχε πει κανενας ποτε!

εσενα απλα σου δινεται η ευκαιρια να τα ακουσεις πριν καν καβαλησεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αλλο προσπαθουμε να σου δωσουμε να καταλαβεις!

πολλα αποτ α παιδια που εγραψαν κ'ολας ειναι ανήλικα κ πιστευω εχουν βαλει μυαλο.

διαβαζουν καθημερινα αρκετες δυσαρεστες περιπτωσεις (αλλα και ευχαριστες να μην τα ισοπεδωνω ολα)

και εγω 3 χρονια παρανομα οδηγουσα, αλλα οδηγουσα για καμια βολτα κτλπ και εκει που με επερνε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ προσεχεις...

οι αλλοι σε προσεχουν?

κοιτα επιδη η κουβεντα μας σιγουρα δεν βγαζει ακρη...

αλλα σου λεμε αλλα σκεφτεσαι!

κανε οτι πιστευεις εσυ σωστο!

εγω πιστευω πως σου δοθηκε η ευκαιρια μια φορα να μαθεις κατι παραπανω για την ασφαλεια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

----Φιλέ BlackmanGR το χρόνο σου χάλασες...το κοτοπουλάκι μάλλον είναι 17χρονο με μυαλό 7χρονου...

Υ.Γ Το εαυτό σου δουλεύεις Πουλακη και παίρνουν τα σκάγια και τους καημένους τους γονείς σου

σε μας η τρελά σου δεν..πιανει…

Σους γονείς σου που σε ανέχονται...πούλατη!!! :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε poulakis10 μπορεις να μου υπογραψεις οτι την επομενη φορα που θα οδηγησεις δεν θα σε τρακαρουν η εσυ δεν θα τους τρακαρεις?και βεβαια οχι!δεν ξερεις ποτε θα κατσει γιατι θα κατσει καποια στιγμη!δεν υπαρχει μηχανοβιος να μην εχει φαει σαβουρα!το καταλαβες?γιαυτη την φορα σου λεω εγω που αν συμβει θα σου παρουν τα σωβρακα καθοτι η ασφαλεια δεν θα σε καλυψει χωρις διπλωμα!!!!αχυρα εχεις μεσα στο κεφαλι!ετσι πρεπει να σου μιλησω μπας και ξυπνησεις!!!!!κανε λιγο υπομονη!εκτοσ και αν ο πατερας σου εχει τοσα πολλα λεφτα που δεν τον νοιαζη να δωσει σε καποιον που κτυπησες καμια 200000 ευρωπουλα!καταλαβες τωρα?πες μου ναι γιατι μου εσπασες τα νευρα!τοσοι απο δω μεσα αυτο σου λεμε!!!!μπας και δεν το ξανακαβαλησεις το ριμαδι πανω απο 50 κυβικα γιατι δεν εχεις διπλωμα!γαμησετο το αυτοφωρο την μηνυση κλπ!το ατυχημα και να φταις εσυ ειναι το θεμα!μια σωματικη βλαβη ειναι 30000 ευρω χωρια της υλικες!ενα σωβαρος τραυματισμος μπορει ο πατερα σου να τον πληρωνει μια ζωη!εμας στα αρχιδια σου μας γραφεις και επιμενης...καλα κανεις τους γονεις σου σκεψου που δεν σου φταινε σε τιποτα να πληρωνουν την μαλακια που ενδεχομενος γινει επειδη εσυ καβαλας πανω απο τα κυβικα που σε καλυπτει το διπλωμα σκεψου!!!!!!μας εσκασες ω ρε παιδακι μου!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι κάθεστε ρε παιδιά και συζητάτε? Φίλε αφού είσαι παράνομος, τι το ψάχνεις? Περιμένεις να σου πουν εδώ "Μπράβο, ωραίος" και να σου ζητήσουν να μοιραστείς μαζί τους (μας, εάν θέλεις) το πόσες φορές τις έχεις καπουλάρει?

Θα σου πουν το λογικό και το σωστό. Όλοι όσοι προηγήθηκαν, το σωστό προσπαθούν να σου πουν και εσύ ωραία και καλά να κάνεις την τρέλα σου. Δες το πράγμα λίγο πιο σφαιρικά και ξέφυγε από το να κάνεις μόνο το δικό σου.... Αν ο καθένας έκανε το δικό του....

Γι'αυτό αρκέσου στα 50κ.εκ. για τα οποία είσαι νόμιμος και μπράβο σου κιόλας, φρόντισε και για την ασφάλεια σου-πάλι ωραίος- και περίμενε να έρθεις στην κατάλληλη ηλικία. Τώρα τα υπόλοιπα, είναι απλώς για να λέγονται.

(Γνώμη)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ .......ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ 16-17 ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΔΝ ΟΔΗΓΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ.......ΕΣΥ ΤΟ_ΜΙΣΟΣ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ 7 ΧΡΟΝΟΥ,ΟΡΙΜΕ Ε ΟΡΙΜΕ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μην επιτίθεσαι έτσι... Εντάξει είπαμε να ανταλλάξουμε απόψεις, να διαφωνήσουμε αλλά μην γίνει και "μακελειό" εδώ μέσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ .......ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ 16-17 ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΔΝ ΟΔΗΓΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ.......ΕΣΥ ΤΟ_ΜΙΣΟΣ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ 7 ΧΡΟΝΟΥ,ΟΡΙΜΕ Ε ΟΡΙΜΕ....

Εγω παντως θελω να παμε μαζι μια βολτα, να πεσω πανω σου επιτηδες και να με πληρωνεις μια ζωη.

Τοτε ελα να συζητησουμε οτι θες περι νομιμοτητας :whistling:

Αγορινα στα ειπαμε 15 φορες με ηρεμο τονο, με αυστηρο τονο, με λαθος τονο, με σωστο τονο απ' ολα.

Αφου δεν καταλαβαινεις που δεν καταλαβαινεις, τουλαχιστον ελα να τρακαρεις με μενα να μεινουν τα περιουσιακα σου στοιχεια εντος φορουμ. Κριμα ειναι να τα παρει ξενος ανθρωπος. :uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε κοιτα τι εχει γραψει ο χρηστης TO_MISOS για μενα ,ολα αυτα π εχει γραψει απ τν αρχη και μετα μ λες να μην επιτιθομαι...καλα ναι ενταξει ...εδω που μενω ξερω τον διοικητη ,επισης ξερω τον διοικητη της ομαδας Ζ ...και αλλους πολλους..και αμα σε πληρωσω να μου τρυπισεις τη μυτη...

αφου το πας ετσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε κοιτα τι εχει γραψει ο χρηστης TO_MISOS για μενα ,ολα αυτα π εχει γραψει απ τν αρχη και μετα μ λες να μην επιτιθομαι...καλα ναι ενταξει ...εδω που μενω ξερω τον διοικητη ,επισης ξερω τον διοικητη της ομαδας Ζ ...και αλλους πολλους..και αμα σε πληρωσω να μου τρυπισεις τη μυτη...

αφου το πας ετσι...

Μετα απο αυτη την απαντηση σου και λιγα σου εγραψε.

Ωραια λογικη 17 χρονου. Μπραβο πανω απο ολα στην μανα σου και στον πατερα σου που σε αναθρεψαν ετσι. :mB_faskelo:

(ελα να σε τρακαρω εγω με το καλο και μετα το κανονιζουμε ποσα θα πληρωσεις :whistling: )

(αα και η μιση ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ σόι μου ειναι, μπορει να μην τους παω τους περισσοτερους, αλλα μια μικρη εξυπηρετηση θα μου την κανουν ευχαριστως για παρτυ σου :_zeppelin: )

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...εδω που μενω ξερω τον διοικητη ,επισης ξερω τον διοικητη της ομαδας Ζ ...και αλλους πολλους..και αμα σε πληρωσω να μου τρυπισεις τη μυτη...

αφου το πας ετσι...

Nα πως αναπαραγεται-εξηγειται η καταντια! αυτου του τοπου, εδω και αιωνες..

(Kαι θα συνεχισει για δεκαετιες ακομα, αν αυτα ειναι λογια 17χρονου.. :/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα πως αναπαραγεται-εξηγειται η καταντια! αυτου του τοπου, εδω και αιωνες..

(Kαι θα συνεχισει για δεκαετιες ακομα, αν αυτα ειναι λογια 17χρονου.. :/ )

Δυστυχώς η διαπίστωση αυτή είναι άλλη μια μεγάλη αλήθεια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα