Jump to content
poulakis10

εχω διπλωμα 50cc και οδηγω 125cc

Recommended Posts

παιδια εχω διπλωμα 50cc..και οδηγαω 125cc,αμα με πιασουνε τη γινετε?? εχω και αδεια μεσα,και ασφαλεια και καθρεφτες στ μηχανακι...δηλαδη ολα ειναι τελεια μονο για το διπλωμα...κατα μεγαλο ποσοστο ειμαι νομιμος..γιατι και τα σηματα εχω περασει και ολα..μονο ηλικιακα δεν μπορω.....εχει συμβει σε κανεναν..???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχω διπλωμα 50cc και οδηγω 125cc εισαι παρανομος ΦΟΥΛ και δεν υπαρχει τροπος να το αποφηγεις μεχρι να γινεις 18 !! δεν υπαρχει τροπος το εχουμε ψαξει απειρες φορες 50cc μονο ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα παιζει ρολο και τι 125 οδιγας....φουλ παρανομος δν ειμαι....γιατι υποτιθετε οτι ξερω και τα σηματα και ολα.....αλλο να οδιγαει καποιος π να μην εχει και αλλο καποιος που εχει.....επισης αμα σκασεις μυτι του μπατσου με παπακι με εξατμισεις και ιστοριες....και του το παιξεις αλανιαρης....παει τελειωσε...σε εχουνε πιασει ποτε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 σε μενα αν θα πω μια καλη απαντηση ... 1ο αφου εχεις διπλομα για 50αρι ,παρε ενα 50αρι οτι θες, για αρχι για να μαθεις τους δρομους Κ.Τ.Λ..... Και 2ο μετα βλεπεις για τα 18 για κανενα 125...... 3ο Ετσι και αλλιως το προστιμο δεν το γλιτονεις φιλε excl.gifexcl.gifexcl.gif

Τροποποιήθηκε από τον Lost_Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τα 13 οδηγαω αυτο το μηχανακι....και τωρα ειμαι 17.......τους δρομους και ολα αυτα τα ξερω......κοιτα δηλαδη το ιδιο ειναι να παω χωρις ασφαλεια,αδεια? ξερω πολλους που τους εχουνε αφισει οι μπατσοι......το πολυ πολυ να φαω ενα δικαστηριο.....και αμα εχω και το κρανος μου...τη θα μου κανουνε?? μια κληση και δικαστιριο...φιλο μου τν ειχαν πιασει με 50αρι χωρισ διπλωμα και κρανος ...ενα δικαστηριακι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τα 13 οδηγαω αυτο το μηχανακι....και τωρα ειμαι 17.......τους δρομους και ολα αυτα τα ξερω......κοιτα δηλαδη το ιδιο ειναι να παω χωρις ασφαλεια,αδεια? ξερω πολλους που τους εχουνε αφισει οι μπατσοι......το πολυ πολυ να φαω ενα δικαστηριο.....και αμα εχω και το κρανος μου...τη θα μου κανουνε?? μια κληση και δικαστιριο...φιλο μου τν ειχαν πιασει με 50αρι χωρισ διπλωμα και κρανος ...ενα δικαστηριακι....

χαχαχα πως τα λες ετσι ρε φιλε......ΔΕΝ ειναι ευκολο το ζητιμα του Δικαστιριου ...αντε αν σε πιακουν καλα ξεμπερδεματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To προβλημα δεν ειναι το δικαστηριο απο προστιμο...το προβλημα ειναι το δικαστηριο απο ατυχημα! Καλη τυχη! :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Φιλε ειναι στην κριση του αστυνομικου της τροχαιας που θα σε σταματησει.

2) Σε περιπτοση τροχαιου να ξερεις οτι νομικα και ασφαλιστηκα δεν σε καλυπτει κανενας.

3) Και το χειροτερο απ'ολα ειναι σε περιπτωση τραυματισμου επισεις δεν σε καλυπτει κανενας.

Απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις και θεωρεις ασφαλεστερο για την υγεια σου.

Οχι επειδη φορας κρανος και εχεις ασφαλεια στο παπι εισαι νομιμος.

ΦΟΥΛ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<< κοιτα παιζει ρολο και τι 125 οδιγας....φουλ παρανομος δν ειμαι....γιατι υποτιθετε οτι ξερω και τα σηματα και ολα.....αλλο να οδιγαει καποιος π να μην εχει και αλλο καποιος που εχει.....επισης αμα σκασεις μυτι του μπατσου με παπακι με εξατμισεις και ιστοριες....και του το παιξεις αλανιαρης....παει τελειωσε...σε εχουνε πιασει ποτε??? >>

Προσπαθείς να νομιμιποιήσεις το παράνομο :uglystupid2:

Δεν ξεκινάς καθόλου καλά την μοτοσυκλετική σου πορεία. 276.gif

Για το δικό σου καλό,να περιμένεις όπως όλοι μας την ενηλικίωση σου, βγάζεις δίπλωμα,φοράς κράνος απαραιτήτως ,άδεια,ασφάλεια και έτοιμος ο νεαρός.Κύριος με τα όλα του.shake2.gif

_________________________________________________________________________________________________________________________

MSN-Emoticon-easter-eggs-173.gifAντε και Καλό Πάσχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είσαι 17 και 6 μηνών πάει στο διάολο γιατί μέχρι να οριστεί δικαστήριο θα έχεις βγάλει δίπλωμα , αν όμως είσαι 17 και 1 ημερα, καλύτερα να το χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερο μπορείς.Τώρα σε περίπτωση ατυχήαμτος AΣΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ! :thumbsdown::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To προβλημα δεν ειναι οι μπατσοι.το προβλημα ειναι αν εμπλακεις σε ατυχημα,χτυπησεις καμια γρια,κανα πεζο που πεταχτηκε απο το πουθενα(μου εχει συμβει στο κεντρο) και εκει αν σου τυχει δεν σε ξεπλενει ο Ιορδανης ποταμος... :uglystupid2:

Προσεχε παρα πολυ μεχρι να σε καλυπτει το διπλωμα η πουλα το και παρε ενα 50αρι μεχρι τοτε.Ευχομαι να μην σου τυχει το παραμικρο... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερετε οτι δικαστηριο απο προστιμο μπορω να παρω και αναβολη......μεχρι 3 αναβολες......τωρα για αυτο που λετε.....επισης σε περιπτωση τραυματισμου μου δεν με καλυπτει κανεις αλλα σε περιπτωση τρακαρισματος του παπιου μου μου το καλυπτει η ασφαλεια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερετε οτι δικαστηριο απο προστιμο μπορω να παρω και αναβολη......μεχρι 3 αναβολες......τωρα για αυτο που λετε.....επισης σε περιπτωση τραυματισμου μου δεν με καλυπτει κανεις αλλα σε περιπτωση τρακαρισματος του παπιου μου μου το καλυπτει η ασφαλεια....

Δεν παιζει αυτο που λες σε καμια απολυτως περιπτωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ......ΠΑΝΤΟΣ ΑΜΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΠΤ ΑΛΛΟ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ......ΠΑΝΤΟΣ ΑΜΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΠΤ ΑΛΛΟ......

Ε ναι αυτο ειναι το λιγοτερο.Βεβαια αν πεσεις σε κανεναν ζορικο μπορει να σε τρεχει τμημα κλπ.

Καμια ασφαλεια δεν σε καλυπτει και το ψαχνουν παρα πολυ πιστεψε με.Απλα πηγαινε οσο πιο προσεκτικα μπορεις και φορα κρανος για να μην τραβας τα βλεμματα.Βλεπω συνεχεια ζηταδες να σταματανε εν κινησει πιτσιρικαδες.Το νου σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλε μου.....καθε μερα βλεπω 4-5 μπατσικα που πριν 2 χρονια εβλεπα μονο σε ατυχηματα μπατσους.....ναι φοραω κρανος....μια φορα με ειχαν παρει απο πισω ζηταδες και φοραγα κρανος και δν ειδαν οτι ειμαι πιτσιρικας..επειδι ειμαι ευσωμος και ψηλος δεν με πηραν χαμπαρι....ενταξει τωρα ανθρωπο να πατησο πρεπει να εχει πεσει ολη η γκαντεμια πανω μου...τωρα σε ατυχημα...αυτο θα ειναι το λιγοτερο ,τοτε θα εχει σημασια ι ζωη μου....αλλα εγω πιο πολυ το θελω για το νησι το μηχανακι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην μπλεξεις σε ατυχημα ειναι το θεμα (ακομα και να'χεις δικιο..) ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!! (Θα πληρωνουν οι δικοι σου, μεχρι τα 18 σου, και εσυ μετα), για ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ!!

ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ!!! (Ειναι κριμα.. :/ )

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι φιλε μου.....καθε μερα βλεπω 4-5 μπατσικα που πριν 2 χρονια εβλεπα μονο σε ατυχηματα μπατσους.....ναι φοραω κρανος....μια φορα με ειχαν παρει απο πισω ζηταδες και φοραγα κρανος και δν ειδαν οτι ειμαι πιτσιρικας..επειδι ειμαι ευσωμος και ψηλος δεν με πηραν χαμπαρι....ενταξει τωρα ανθρωπο να πατησο πρεπει να εχει πεσει ολη η γκαντεμια πανω μου...τωρα σε ατυχημα...αυτο θα ειναι το λιγοτερο ,τοτε θα εχει σημασια ι ζωη μου....αλλα εγω πιο πολυ το θελω για το νησι το μηχανακι.....

Σε ατυχημα με παπι δεν απειλειται η ζωη σου τοσο πολυ αφου φορας κρανος.Συνεπως αυτο που θα πρεπει να σε απασχολει ειναι οι συνεπειες οι οποιες θα ειναι ασχημες οχι μονο για σενα.

Στο νησι λογικα θα εισαι κομπλε παντως.Μην αγχωνεσαι και παντα με προσοχη και συγκεντρωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο νησι σε πληροφορω ...για τιν ΑΙΓΙΝΑ λεω...γινετε της πουτανας απ μπατσους...απ οτι ξερω απο φιλους μου...δικαστηρια εχουν ...τπτ το ιδιαιτερω...εχουνε δικαστηρια και συνεχιζουνε και οδηγανε.....αμα δουνε οτι εχεις ομως οτι εχεις καποια χαρτια δν σε γαμανε τοσο....ενας μπατσος μου ειπε να μην δειχνω το διπλωμα καθολου και να λεω οτι το εχω ξεχασει....λεω για το 125 τωρα....το καλοκαιρι που περασε καθε μερα το επερνα το μηχανακι και χωρις διπλωμα ,δεν ειχε τυχει κατι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχω διπλωμα 50cc και οδηγω 125cc

Είσαι αντίχριστος και θα καείς στην κόλαση.

:P

Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αίγινα, καλό θα ήταν να οδηγούσες 50άρι, αλλά και πάλι αν κάνεις όλα όσα λες (κράνος κλπ), τότε δίνεις πολύ λιγότερα δικαιώματα απ'τον κάβουρα που περνάει όρθιος χωρίς εξάτμιση και πινακίδα. Η δύσκολη είναι σε ατύχημα. Αμα συμβεί ατύχημα, φταις δε φταις, τον ήπιες. Κι εγώ οδηγούσα χωρίς δίπλωμα το αμάξι, αλλά ήμουνα τυχερός που δεν μου έτυχε ποτέ τίποτα. Όταν έχεις ήδη κάνει τη μαλακία και έχει περάσει ο καιρός, μπορείς να λες "ναι κι εγώ το έκανα", αν όμως σου κάτσει η στραβή ενώ την κάνεις, τότε φίλε είναι δύσκολο.. Και ειδικά για το θέμα που συζητάμε, μπλέκονται και γονείς και ασφάλειες και ψέμματα και απ'όλα.

Ζύγισέ τα, κάνε το σταυρό σου να μη συμβεί το παραμικρό, και μακάρι να πάνε όλα καλά!

(Αρκεί να μη πέσεις πάνω μου το καλοκαίρι που θα κυκλοφοράω Αίγινα με το αμάξι! :D)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να γίνω ΄΄ αιχμηρός΄΄ 17χρονε…αλλά πρέπει να ακούσεις και άλλες απόψεις πιο σκληρές αλλά πιο ρεαλιστικές σχετικά με το θέμα που έθεσες.

Καταρχήν δεν είναι ευγενικό να αναφέρεσαι στα σώματα ασφάλειας με τον όρο που έχεις χρησιμοποιήσει 4-5 φόρες ΄΄ μπατ…..ους ΄΄ για τους ανθρώπους της τροχαίας.!

Απορώ πως δεν σου έγιναν παραπόνα-συστάσεις από τους διαχειριστές του φόρουμ….

Διότι θίγεις και αστυνομικούς που είναι συμ-φορουμιτες εδώ μέσα και δεν ξέρεις τι πόστο έχουν …και ποια θέση όποτε μάλλον θα σου έλεγα να μαζεύεις τα λογάκια σου όταν βγαίνεις και μιλάς λίγο παραέξω από τον κύκλο των φίλων σου…

2ον χρησιμοποίησε πιο κοσμία γλωσσά από επι8ετα όπως ΄΄πουτάνας΄΄ κλπ δεν βρίσκεσαι στο πεζοδρόμιο…Τρούμπας και ούτε απευ8υνεσαι σε 16χρονους…φίλους σου για να σε ανεχόμαστε!!!

(Δηλαδή για σκέψου να χρησιμοποιούσαμε όλοι το στυλ γραφής που χρησιμοποιείς τι θα γινόταν εδώ μέσα…)

Θα γίνει αναφορά-θέμα παράπονο για τον τρόπο που γραφείς στους συντονιστές του φόρουμ στο ξεκαθαρίζω !!!!!

Εσύ, υποθέτω, δεν το καταλαβαίνεις, αλλά, πιο νόημα έχει όταν τι στιγμή που βάζεις ένα θέμα –ερώτηση και δέχεσαι τις κρίσεις- απαντήσεις των άλλων φίλων του φόρουμ , κάθεσαι και σε αυτούς που έχουν αρνητική-δηκτική άποψη για την όλη σου παρανομία, και προσπαθείς να τους απαντήσεις με επιχειρήματα 11χρονου για το πόσο λίγο παράνομο θα θελες , νιώθεις, πιστεύεις πως είναι η όλη σου συμπεριφορά σχετικά με το ότι δεν είχες βγάλει δίπλωμα ΑΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ……

Ως αναγνώστης μηχανόβιος με 9 μηχανάκια (να έχουν περάσει απ τα χέρια μου )

και τα διπλά σου χρόνια -- δεν στο λέω για να σε κακίσω -- αλλά η συμπεριφορά σου –το ειδές και από τα γραφόμενα και άλλων φύλων που σου έχουν απαντήσει- κοντά στην ηλικία σου είναι κάτω από 17χρονου και θα έλεγα κοντά σε 10χρονο…

Έχουμε κάποιον ανήλικε 17χρονε με τέτοιου είδους σκέψη …που απορεί γιατί είναι τόσο πολύ παράνομο να οδηγεί 125cc χωρίς δίπλωμα.

17χρονε…( το όνομα σου τεχνηέντως μας το κρατάς….κρυφό ) …οι γονείς σου τι έλεγαν όταν τους είπες -αν τους έχεις πει -ότι βολοδέρνεις στους δρόμους χωρίς δίπλωμα..? συμφωνούν….?

Λοιπόν… Το αδίκημα που έχεις πέσει είναι βαρύ και είναι αυτεπάγγελτο αυτόφωρο στο δικαστήριο και μάλιστα την ιδία στιγμή αν ο αστυνομικός της τροχαίας…θελήσει….

Η ποινή του δικαστηρίου είναι αρκετά τσουχτερή > 460 ευρώ και αν είναι αυτόφωρο και είσαι ανήλικο…….έρχονται και οι γονείς σου στην ευελπιδων ..και σε βλέπω να δίνεις μια άλλη …έξω υποθέτω από τις συνηθισμένες σου ,παράσταση μπρος στους δικαστές και τους γονείς σου.

Το χειρότερο στο έχουν αναφέρει και άλλοι περισσότερο μυαλωμένοι και λιγότερο παράνομοι στις κινήσεις τους φίλοι εδώ στο φόρουμ και δεν είναι άλλο από το ενδεχόμενο να χτυπήσεις κάποιο άτομο ή και μονό όχημα κλπ ή και να σε τρακάρει κάποιος και να εμπλακούν οι ασφάλειες.

Την έχεις άσχημα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην περίπτωση που χτυπήσεις άνθρωπο.

Για να τον ξεπληρώσεις αν έχεις ατυχία και κάτι συμβεί και τρέχει σε νοσοκομεία …κλπ - μακριά από μας και όλους σας - θα τρέχεις μια ζωή και μαζί με την δική σου απερισκεψία οι γονείς σου τι φτενέ…αυτό να σκεφτείς…βλέπεις…σε εκείνες τι δύσκολες ώρες…οι καρδιακοί σου φίλοι που τώρα τρέχεις και χάνεις το χρόνο σου από δω και από κει εκείνες τις ώρες…..θα παριστάνουν τον κινέζο….μακάρι να πω ψέματα και αυτά είναι εμπειρίες ..που έχουμε βιώσει εμείς οι μεγαλύτεροι οι έχουν αφουγκραστεί οι μικρότεροι.

Κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα όταν μας κάτσει η στραβή και δεν έχουμε προνοήσει …

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχεις τροχαίο με θύμα κάποιον και έχει να κάνει μονό με υλικές ζημιές…εκεί που θα εμπλακούν ασφάλειες… και εκεί είσαι από κάτω όχι εσύ σαν 16χρονο ….αλλά το βούρλο που σου έβγαλε ασφάλεια μη έχοντας προσκομίσει εσύ το δίπλωμα των 125 cc.

Στη θέση σου θα έτρεχα να ανάψω λαμπάδες στο μπόι σου σε καμπόσες εκκλησιές για να πάει καλά…η δική στην ευελπιδων…και για την καλοτυχία που είχες μέχρι τώρα που ΔΕΝ σου έχουν συμβεί τα χειρότερα…

Περαστικά καλά μυαλά :wallbash: καλή ενηλικίωση….και καλό ξήλωμα είτε γίνουν δέκτες οι εφέσεις ου είτε όχι στις τσέπες σου…

Υ. Γ .: Για τον φίλο που τόσο μυαλωμένα και με την τεράστια πείρα του, έγραψε τις αρλούμπες παραπάνω ότι δεν πα8αθνεις κάτι κακο αν χτυπήσεις με παπάκι .μάλλον δεν έχει χάσει φίλους σε ατύχημα με παπί που οδηγούσαν με 55 χλμ και δεν έχει συζητήσει με άτομα κοντά στα 40ντα -50ντα με τεράστια πείρα.. αλλά με 14χρονα…

Με 40 χλμ σκοτώνεσαι !!!!

Ξεκολλάτε… ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ κρανος

Υ.Γ … Μήπως να προταθεί να ‘’ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ’’ από το φόρουμ τα ανήλικα…? έλεος… :offtopic:

Μ ολη την κατανοηση σας...αλλα αυτη ειναι η ζουγλα-ζωη εκει εξω... με τους δικους της νόμους είτε μας αρεσει ή οχι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ … Μήπως να προταθεί να ‘’ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ’’ από το φόρουμ τα ανήλικα…? έλεος… :offtopic:

Συμφωνω με τα περισσοτερα που ειπες ποιο πανω εκτος απο αυτο το σημειο..

1000 φορες προτιμοτερο να ακουσει το καθε ανηλικο (και ενηλικο) παιδι, 5 σωστα πραγματα που μπορει να του σωσουν την ζωη, παρα να το παρατησουμε στην τυχη του για να μην χαλαει η χαζαρενια μας.

Ο λογος που φτιαχτηκε η ολη κατηγορια μικρες μηχανες/σκουτερ/παπακια ηταν για να βρουν ενα χωρο οι πιτσιρικαδες να τα λενε και να ακουν 10 πραγματα. Εχω πολλους φιλους/γνωστους που τους πρηζω συνεχεια να βγαλουν διπλωμα και να βαλουν κανα κρανακι.. 2 απ' τους 100 να σε ακουσουν κατι ειναι και αυτο..

(νταξ τωρα αν στα 17 σου δεν εχεις καταλαβει οτι χωρις διπλωμα στην πρωτη μαλακια που θα σου κατσει, θα φας το αγγουρι βαθια μεσα στον ποπουδακο χαζος και ανωριμος εισαι, αλλα εδω βλεπουμε 40αρηδες να πηγαινουν ξεκρανωτοι και ωραιοι οποτε λιγο παραπανω υπομονη με τα πιτσιρικια επιβαλλεται :_thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θέλω να γίνω ΄΄ αιχμηρός΄΄ 17χρονε…αλλά πρέπει να ακούσεις και άλλες απόψεις πιο σκληρές αλλά πιο ρεαλιστικές σχετικά με το θέμα που έθεσες.

Καταρχήν δεν είναι ευγενικό να αναφέρεσαι στα σώματα ασφάλειας με τον όρο που έχεις χρησιμοποιήσει 4-5 φόρες ΄΄ μπατ…..ους ΄΄ για τους ανθρώπους της τροχαίας.!

Απορώ πως δεν σου έγιναν παραπόνα-συστάσεις από τους διαχειριστές του φόρουμ….

Διότι θίγεις και αστυνομικούς που είναι συμ-φορουμιτες εδώ μέσα και δεν ξέρεις τι πόστο έχουν …και ποια θέση όποτε μάλλον θα σου έλεγα να μαζεύεις τα λογάκια σου όταν βγαίνεις και μιλάς λίγο παραέξω από τον κύκλο των φίλων σου…

2ον χρησιμοποίησε πιο κοσμία γλωσσά από επι8ετα όπως ΄΄πουτάνας΄΄ κλπ δεν βρίσκεσαι στο πεζοδρόμιο…Τρούμπας και ούτε απευ8υνεσαι σε 16χρονους…φίλους σου για να σε ανεχόμαστε!!!

(Δηλαδή για σκέψου να χρησιμοποιούσαμε όλοι το στυλ γραφής που χρησιμοποιείς τι θα γινόταν εδώ μέσα…)

Θα γίνει αναφορά-θέμα παράπονο για τον τρόπο που γραφείς στους συντονιστές του φόρουμ στο ξεκαθαρίζω !!!!!

Εσύ, υποθέτω, δεν το καταλαβαίνεις, αλλά, πιο νόημα έχει όταν τι στιγμή που βάζεις ένα θέμα –ερώτηση και δέχεσαι τις κρίσεις- απαντήσεις των άλλων φίλων του φόρουμ , κάθεσαι και σε αυτούς που έχουν αρνητική-δηκτική άποψη για την όλη σου παρανομία, και προσπαθείς να τους απαντήσεις με επιχειρήματα 11χρονου για το πόσο λίγο παράνομο θα θελες , νιώθεις, πιστεύεις πως είναι η όλη σου συμπεριφορά σχετικά με το ότι δεν είχες βγάλει δίπλωμα ΑΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ……

Ως αναγνώστης μηχανόβιος με 9 μηχανάκια (να έχουν περάσει απ τα χέρια μου )

και τα διπλά σου χρόνια -- δεν στο λέω για να σε κακίσω -- αλλά η συμπεριφορά σου –το ειδές και από τα γραφόμενα και άλλων φύλων που σου έχουν απαντήσει- κοντά στην ηλικία σου είναι κάτω από 17χρονου και θα έλεγα κοντά σε 10χρονο…

Έχουμε κάποιον ανήλικε 17χρονε με τέτοιου είδους σκέψη …που απορεί γιατί είναι τόσο πολύ παράνομο να οδηγεί 125cc χωρίς δίπλωμα.

17χρονε…( το όνομα σου τεχνηέντως μας το κρατάς….κρυφό ) …οι γονείς σου τι έλεγαν όταν τους είπες -αν τους έχεις πει -ότι βολοδέρνεις στους δρόμους χωρίς δίπλωμα..? συμφωνούν….?

Λοιπόν… Το αδίκημα που έχεις πέσει είναι βαρύ και είναι αυτεπάγγελτο αυτόφωρο στο δικαστήριο και μάλιστα την ιδία στιγμή αν ο αστυνομικός της τροχαίας…θελήσει….

Η ποινή του δικαστηρίου είναι αρκετά τσουχτερή > 460 ευρώ και αν είναι αυτόφωρο και είσαι ανήλικο…….έρχονται και οι γονείς σου στην ευελπιδων ..και σε βλέπω να δίνεις μια άλλη …έξω υποθέτω από τις συνηθισμένες σου ,παράσταση μπρος στους δικαστές και τους γονείς σου.

Το χειρότερο στο έχουν αναφέρει και άλλοι περισσότερο μυαλωμένοι και λιγότερο παράνομοι στις κινήσεις τους φίλοι εδώ στο φόρουμ και δεν είναι άλλο από το ενδεχόμενο να χτυπήσεις κάποιο άτομο ή και μονό όχημα κλπ ή και να σε τρακάρει κάποιος και να εμπλακούν οι ασφάλειες.

Την έχεις άσχημα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην περίπτωση που χτυπήσεις άνθρωπο.

Για να τον ξεπληρώσεις αν έχεις ατυχία και κάτι συμβεί και τρέχει σε νοσοκομεία …κλπ - μακριά από μας και όλους σας - θα τρέχεις μια ζωή και μαζί με την δική σου απερισκεψία οι γονείς σου τι φτενέ…αυτό να σκεφτείς…βλέπεις…σε εκείνες τι δύσκολες ώρες…οι καρδιακοί σου φίλοι που τώρα τρέχεις και χάνεις το χρόνο σου από δω και από κει εκείνες τις ώρες…..θα παριστάνουν τον κινέζο….μακάρι να πω ψέματα και αυτά είναι εμπειρίες ..που έχουμε βιώσει εμείς οι μεγαλύτεροι οι έχουν αφουγκραστεί οι μικρότεροι.

Κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα όταν μας κάτσει η στραβή και δεν έχουμε προνοήσει …

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχεις τροχαίο με θύμα κάποιον και έχει να κάνει μονό με υλικές ζημιές…εκεί που θα εμπλακούν ασφάλειες… και εκεί είσαι από κάτω όχι εσύ σαν 16χρονο ….αλλά το βούρλο που σου έβγαλε ασφάλεια μη έχοντας προσκομίσει εσύ το δίπλωμα των 125 cc.

Στη θέση σου θα έτρεχα να ανάψω λαμπάδες στο μπόι σου σε καμπόσες εκκλησιές για να πάει καλά…η δική στην ευελπιδων…και για την καλοτυχία που είχες μέχρι τώρα που ΔΕΝ σου έχουν συμβεί τα χειρότερα…

Περαστικά καλά μυαλά :wallbash: καλή ενηλικίωση….και καλό ξήλωμα είτε γίνουν δέκτες οι εφέσεις ου είτε όχι στις τσέπες σου…

Υ. Γ .: Για τον φίλο που τόσο μυαλωμένα και με την τεράστια πείρα του, έγραψε τις αρλούμπες παραπάνω ότι δεν πα8αθνεις κάτι κακο αν χτυπήσεις με παπάκι .μάλλον δεν έχει χάσει φίλους σε ατύχημα με παπί που οδηγούσαν με 55 χλμ και δεν έχει συζητήσει με άτομα κοντά στα 40ντα -50ντα με τεράστια πείρα.. αλλά με 14χρονα…

Με 40 χλμ σκοτώνεσαι !!!!

Ξεκολλάτε… ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ κρανος

Μ ολη την κατανοηση σας...αλλα αυτη ειναι η ζουγλα-ζωη εκει εξω... με τους δικους της νόμους είτε μας αρεσει ή οχι...

ωπα ρε μεγαλε αραξε και λιγο :rolleyes:

τι να πεταχτουν δηλαδη ?5 μηνυματα εχεις ολα και ολα και σχηματισες γνωμη για το φορουμ?

ε ρε κατι νουμερα :kaaaala: και αυτο το 17χρονε τι ειναι καινουργια βρησια?

για ηρεμισε λιγο..

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα κοιταχτε....οτι οταν θα διαγραφτουν ΜΕΤΑ μπορουν να ξανακανουν καινουγιο λογαργιασμο και να αλαξουν την ηλικια spiteful.gifspiteful.gifspiteful.gif

Τροποποιήθηκε από τον Lost_Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αλλα κοιταχτε....οτι οταν θα διαγραφτουν ΜΕΤΑ μπορουν να ξανακανουν καινουγιο λογαργιασμο και να αλαξουν την ηλικια spiteful.gifspiteful.gifspiteful.gif

δεν διαγραφονται μελη γιατι τα παιζει ο σερβερ!

κατι αλλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα