logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 καλησπερα. σκευτομαι να δωσω το παπι και να παρω το vtr250 απο κατοχους της μχν ας μου πει καποιος γνωμες!!! π.χ ποσο τελικη-φρενα-αν παει δικαβαλο ανετα κτλ ευχαριστω απο τωρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Γνωριζεις ποσο κοστιζει καινουριο? Μεταχειρισμενο σιγουρα δεν θα το βρεις, ειναι 6 μηνων μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γνωριζεις ποσο κοστιζει καινουριο? Μεταχειρισμενο σιγουρα δεν θα το βρεις, ειναι 6 μηνων μηχανακι. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/443241/ :whistling: δεν ξερω κατα ποσο ειναι μεταχειρισμενο βεβαια.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2010 από τον Hillbilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 5200 εχει καινουργιο!!!ειναι λιγο ακριβο αλλα μαρεσει!!! δεν θελω μετεχειρισμενο αλλα να ειναι του κουτιου!! απλα για κανα ταξιδακι 100 χιλιομετρων θελω νακουσω πως παει,απο καταναλωση κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 ακριβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 Με 5200 παιρνεις 500αρι σκουτερ . Οκ μπορει να μην σου αρεσουν αλλα ειναι τα διπλα κυβικα με τα ιδια λεφτα ασε και τους χωρους ,ταξιδι 100χλμ ειναι πρωινο για το 500αρι.Εκτος κι αν κοιτας το vtr λογω διπλωματος τοτε οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) με 5000 πολλα μπορεις να παρεις.. χτυπα ενα ΧΤ 500 να το χαρεις ειναι και φθηνο.. και απο επιδοσεις? το χτ πιστευω 150 τελικη θα εχει.. αλλα ειναι 500 ετσι? το vtr ποσο να χει καπου εκει κοντα.. 160? ειναι 250 ομως.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2010 από τον ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2010 λοιπον το μηχανακι το εχω απο τον αυγουστο και ειμαι πολλυ εθχαριστημενος απο επιδοσεις, εναι πιο γριγορο στα 0-130 απο το ninja 250 , αν αθτο λεει κατι, και τελικη ταχυτητα ειναι 160 χλμ με normal συνθηκες πχ πολυ αερα , ειναι και γυμνο. απο καταναλωση 10 ευρω 220 χλμ με βενζινη 1090 οκτανια τωρινες τιμες βενζινης και μεση ταχυτητα 80 κμχ,και το μακρυτερο ταξιδι που εχο κανει ειναι μεχρι tripoli με πορεια 130 -140 χλμ, οσο για το δικαβαλο το βρισκο οκ αν και το προσθετο βαρος κοβει λιγο τημ επιταχυνση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 λοιπον το μηχανακι το εχω απο τον αυγουστο και ειμαι πολλυ εθχαριστημενος απο επιδοσεις, εναι πιο γριγορο στα 0-130 απο το ninja 250 , αν αθτο λεει κατι, και τελικη ταχυτητα ειναι 160 χλμ με normal συνθηκες πχ πολυ αερα , ειναι και γυμνο. απο καταναλωση 10 ευρω 220 χλμ με βενζινη 1090 οκτανια τωρινες τιμες βενζινης και μεση ταχυτητα 80 κμχ,και το μακρυτερο ταξιδι που εχο κανει ειναι μεχρι tripoli με πορεια 130 -140 χλμ, οσο για το δικαβαλο το βρισκο οκ αν και το προσθετο βαρος κοβει λιγο τημ επιταχυνση. γνωριζεις αν μπαινει σχαρα για βαλιτσα πισω και ζελατινα στο μπροστα φαναρι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babisz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 σχαρα για βαλιτσα μπαινει την εχει ι honda ζελατινα στο φαναρι δεν νομιζω να εχοθν φερει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Κοντεύω να του τελειώσω το στρώσιμο και έχω να δηλώσω οτι δεν έχω μετανιώσει στιγμή που το πήρα, εκτός ίσως απο τις φορές που κοιτάω το λογαριασμό μου στην τράπεζα! Πέρα απο την πλάκα η μηχανή είναι σούπερ! Επιταχύνει, στρίβει, σταματά, πάει άνετα δικάβαλο, χωράει παντού και συμφέρει!Αισθητικά την έβρισκα κούκλα απο την αρχή αν και αυτό είναι υποκειμενικό. Σχάρα πίσω μπαίνει, για ζελατίνα δεν ξέρω. Θεωρώ όμως οτι παραείναι όμορφη μηχανή για να βάλεις σχάρα πίσω, θα το χαλάσει πολύ... Έχε υπόψιν σου οτι η μαμά χόντα ΔΕΝ θα ξαναφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο οπότε βιάσου να βρείς κάποιο απο αυτά που έχουν ήδη έρθει ελλάδα και έχουν μείνει "στόκ" στις αντιπροσωπίες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) στα ποσα σου ειπαν για στρωσιμο και μεχρι ποσεσ στροφεσ πηγανεις??? δεν ηξερα θα το αποσυρουν τοσο συντομα θα ειναι μεγαλο λαθος!!!!! το βαλιτσακι το θελω για κρανος κτλ ξερω οτι το κανει πολυ ασχημο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2010 από τον logosak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 1000 το στρώσιμο κλασσικά, μέχρι 3500 στροφές (υπερβολικό και δεν παλεύεται βέβαια, προφανώς και το πηγαίνω ως 4-4500 αλλά ανεβάζοντας πολύ γλυκά...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 γνωριζεις αν μπαινει σχαρα για βαλιτσα πισω και ζελατινα στο μπροστα φαναρι???? Βλέποντας ότι ζητάς να μάθεις αν στο VTR 250 μπαίνει σχάρα - βαλίτσα - ζελατίνα, υποθέτω ότι θα έχεις στο νου σου και ταξίδια. Και στον τομέα αυτό, αν τα ταξίδια σου είναι μεγαλούτσικα και δικάβαλα, το VTR 250 θα σε περιορίσει κάπως, λόγω της μέτριας σέλας του και του μικρού κυβισμού του. Πάντως είναι ό,τι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί σε αυτήν την κατηγορία και αυτό δικαιολογεί, σε ένα βαθμό, την υψηλή τιμή του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Αφήστε ρε το παιδί να το πάρει καινούριο και να το φχαριστηθεί αφού του αρέσει! Μην του λέτε για μεταχειρισμένα και...πεντακοσάρια σκούτερ! Μια χαρά μηχανή είναι, πάρτην. Αλλιώς πάρε μια YAMAHA MT-3 που είναι ευκαιρία στην ίδια τιμή σχεδόν (5.300 - είναι προσφορά, επομένως αν προλάβεις!), αν βέβαια σε καλύπτει το δίπλωμά σου. Πραγματικά όμως, παρόλο που η YAMAHA είναι πολύ περισσότερα κυβικά (είναι όμως μονοκύλινδρη), δεν ξέρω αν θα είναι στ' αλήθεια καλύτερη στο ταξίδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Αφήστε ρε το παιδί να το πάρει καινούριο και να το φχαριστηθεί αφού του αρέσει! Μην του λέτε για μεταχειρισμένα και...πεντακοσάρια σκούτερ! Μια χαρά μηχανή είναι, πάρτην. Αλλιώς πάρε μια YAMAHA MT-3 που είναι ευκαιρία στην ίδια τιμή σχεδόν (5.300 - είναι προσφορά, επομένως αν προλάβεις!), αν βέβαια σε καλύπτει το δίπλωμά σου. Πραγματικά όμως, παρόλο που η YAMAHA είναι πολύ περισσότερα κυβικά (είναι όμως μονοκύλινδρη), δεν ξέρω αν θα είναι στ' αλήθεια καλύτερη στο ταξίδι! επισης σε αυτα τα χρηματα 5995 ευρωπαικα υπαρχει κ το Bandit 650 το προηγουμενο μοντελο (στοκ) το οποιο ειναι σαφως ανωτερο ειδικα σε ταξιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 το μηχανακι το θελω γιατην πολη αλλα αν θελησω να παω διαδρομη 50-60 χιλιομετρων,που θα παω,θελω να το βγαζω ανετα. δεν θελω να παρω πολλα κυβικα γιατι δεν θελω να δινω πολλα σε service λαστιχα κτλ. δεν θελω πολλα πολλα απο το μηχανακι,να μου δινει λιγο απ'ολα. ισως θελω πολλα??? τελικα θα βρω μονο stock στη honda???;ή θα το βγω για αγορα κανονικα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Δε νομίζω ότι αν πάρεις το MT-03 θα δίνεις ιδιαίτερα περισσότερα σε σέρβις και λάστιχα. Μόνο σε ασφάλιστρα ίσως, επειδή είναι πιο πολλά κυβικά αλλά η διαφορά δεν θα είναι μεγάλη. Για το Bandit που είναι τετρακύλινδρο και αρκετά πιο γρήγορο, αλλάζει το πράγμα. Αφού όμως σου αρέσει η Honda, πάρτην. Ψάξε κανά περιοδικό και θα βρεις μαγαζιά που να την έχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 να πουλησω το innova πρωτα και μετα!!! θα το παρω μαλλον απο αθηνα ομως γιατι δινουν δωρα ενω εδω στη λαρισα τιποτα απο δωρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 τσιμπα το με κλειστα ματια,δικαβαλο και φορτομρνο μια χαρα παει! τιμη γυρω στα 5000 και κατι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) να πουλησω το innova πρωτα και μετα!!! θα το παρω μαλλον απο αθηνα ομως γιατι δινουν δωρα ενω εδω στη λαρισα τιποτα απο δωρα!!! Οταν θα κάνεις τη αγορά σου απο την Αθήνα < καί σού εύχομαι με το καλό > ΠΡΟΣΕΞΕ το μου δίνουν δώρα σε σύγκριση με την τελική τιμή της μοτό με άλλο κατάστημα πάντα από την Αθήνα χωρίς δώρα και όταν πάρεις τα δώρα, έλεγξε την ποιότητα τους (π.χ. κράνος ημερ,-κατασκ.) και ασφαλώς παίζει συναγερμός δώρο όχι πολύ ακριβός. Παίζει: Η τιμή των δώρων < εάν δεν σου αρέσουν > να την πατσίσεις με το πρώτο servis και ( + - )την διαφορά με κάποιο αξεσουάρ. Ψάξε,ρώτα και θα δικαιωθείς. Αντε και καλές αγορές. ________________________________________________________________________________________________________________________________________ Κ α λ ό Π ά σ χ α Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2010 από τον moto99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) παιδια πηγα το ειδα μου αρεσε πολυ,ειναι μικρο αλλ ταυτοχρονα δειχνει οτι ειναι μεγαλο!!!!! παιζει και ζελατινα της honda αλλα και σχαρα που θελω για κρανος κτλ. απο βδομαδα θα το κλεισω μαλλον. δεν ξερω για το χρωμα,στην εκθεση ειχε το κοκκινο αλλα ειμαι αναμεσα σε λευκο ή μαυρο με μια κλιση στο λευκο!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2010 από τον logosak Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Δεν ξερω αλλα πολλα λεφτα για ενα 250αρι. Στην θεση σου μαλλον το ΜΤ-03 θα τσιμπουσα -ειδικα τωρα με τη προσφορα- που οσο να πεις ειναι και εξακοσαρι και θα πηγαινε σαφως καλυτερα. Μην νομιζεις οτι θα σου τρωει περισσοτερα σε βενζινες και service, πανω κατω τα ιδια γιατι ειναι μονοκυλινδρο και θα εχεις και απο πισω σου την καλυτερη αντιπροσωπεια της ελλαδος ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 μπορει το yamaha να ειναι και αυτο καλο αλλα δεν θελω πολλα κυβικα εκτος απο service θελουν λαστιχα καυσιμα τελη κυκλοφοριας ασφαλειες κτλ. αν δεν εβλεπα το vtr θα εμενα στο innovα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2010 Με 5200 παιρνεις 500αρι σκουτερ . Οκ μπορει να μην σου αρεσουν αλλα ειναι τα διπλα κυβικα με τα ιδια λεφτα ασε και τους χωρους ,ταξιδι 100χλμ ειναι πρωινο για το 500αρι.Εκτος κι αν κοιτας το vtr λογω διπλωματος τοτε οκ. Καλησπέρα κύριοι, καμία σχέση το 500άρι σκούτερ με το VTR. Το σκούτερ μπορεί να είναι άνετο και ίσως πιο γρήγορο αλλά δε μπορεί να φτάσει την οδική συμπεριφορά μιας πραγματικής μοτοσυκλέτας! Επίσης το σκούτερ θα έχει πολλά σέρβις και γενικά πολύ υψηλότερο κόστος συντήρησης και χρήσης απ'ότι το VTR. Πιστέυω το VTR είναι ότι ζητάς αλλά είναι ακριβούτσικο. Αν όμως είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις το κάτι παραπάνω πιστεύω αξίζει γιατί είναι και δικύλινδρο που το κάνει πιο άνετο για μεγαλύτερες μετακινήσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες