anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θα πάμε σουνιάδα. ( original έ; ) Ώρα συγκέντρωσης : 15:00 ; Ώρα αναχώρησης : 15:30 ; Τόπος συγκέντρωσης : Περίπτερο "Κουτάλα" Όσοι θέλετε παραπάνω πληροφορίες για το τί και πού είναι αυτό κάντε κλίκ επάνω του. Προορισμός : Ταβέρνα/καφετέρια δίπλα απο τον ναό του ποσειδώνα. Ο καιρός δείχνει οκ. Ελάτε με γεμάτα ντεπόζιτα ή γεμίστε τα πριν ξεκινήσουμε για να μήν μείνουν πάλι πίσω άτομα ενώ οι άλλοι έχουν ξεκινήσει. Συμετοχές: 1) anothercbrowner 2) vaggelisv & γυναίκα; 3) demplar & γυναίκα; 4) athan ; 5) jester 6) 7) Α και να μήν ξεχάσω: Ελάτε με γεμάτα ντεπόζιτα ή γεμίστε τα πριν ξεκινήσουμε Ελάτε με γεμάτα ντεπόζιτα ή γεμίστε τα πριν ξεκινήσουμε Ελάτε με γεμάτα ντεπόζιτα ή γεμίστε τα πριν ξεκινήσουμε Ελάτε με γεμάτα ντεπόζιτα ή γεμίστε τα πριν ξεκινήσουμε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 από τον anothercbrowner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2010 εσείς πρέπει να έχετε μάθει και τα χαλίκια που έχει η άσφαλτος στην διαδρομή! κάθε μέρα εκεί είστε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 μεσα και εγω αλλα μονος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Καλά αυτη η καφετέρια είναι απαράδεκτη, ουτε ένα τοστάκι δεν έχει... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΑΝΤΕ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Καλά αυτη η καφετέρια είναι απαράδεκτη, ουτε ένα τοστάκι δεν έχει... Τις άλλες κατασπάραξα μπριζολίδια εκεί πέρα, μου φαίνετε κουφό να μήν έχει τόστ. Στην τελική φάε ψωμάκι στα κάρβουνα με λάδι και ρήγανη, μου μάθατε και το τοστάκι. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΑΝΤΕ. Είμαι αυτός που θα σε γράψει στην μηχανάρα του και θα συνεχίσει χωρίς να σε περιμένει άν δεν έχεις βάλει όμως :@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 1) anothercbrowner 2) vaggelisv & γυναίκα; 3) demplar & γυναίκα; 4) athan ; 5) jester 6) renovatio (είναι δυνατό αυτή η καφετέρια να μην έχει τόστ, έλεος) 7) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Αλβερτο τι ειναι η Κουταλα?? Αλβερτο τι ειναι η Κουταλα?? Αλβερτο τι ειναι η Κουταλα?? Αλβερτο τι ειναι η Κουταλα?? Αλβερτο τι ειναι η Κουταλα?? Αλβερτο τι ειναι η Κουταλα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 1) anothercbrowner 2) vaggelisv & γυναίκα; 3) demplar & γυναίκα; 4) athan ; 5) jester 6) renovatio (είναι δυνατό αυτή η καφετέρια να μην έχει τόστ, έλεος) 7) fw_siak79 να γνωρίσω και κανέναν σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 ψήνομαι και εγώ. θα είναι κανένας να πάει αργά για να έχω παρέα ο κουλός? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 ψήνομαι και εγώ. θα είναι κανένας να πάει αργά για να έχω παρέα ο κουλός? ναι ελα θα παμε παρεα σιγα σιγα δεν ειμαστε ολοι γρηγοροι φιλε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Ναι δεν είστε όλοι γρηγοροι, συμφωνω. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 λοιπον ξεκιναω σιγα σιγα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 αλλο ενα ωραιο Mybikοκαφεδακι :) renegade moruin χαρηκα για τους λοιπους γνωστους αγνωστους κλασσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 fw_siak79 και moruin χαρηκα που σας γνωρισα ναστε καλα ελπιζω να τα ξαναπουμε ... σε καμια βραδυνη συναντηση...με ολοι την παρεα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moruin 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Βαγγέλη και έταιρε πιγκουίνο . ωραία η βόλτα και η διαδρομή (δεν την είχα ξανακάνει με μηχανή) για την παρέα δε σχολιάζω ;) ο αέρας ήταν εκνευριστικός ιδιαίτερα στις στροφές. Εδώ στα δυτικά πρόλαβα ψιλή βροχούλα, ευτυχώς δεν είχε κατέβει νότια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 fw_siak79 και Al_Bandy χαρηκα παρα πολυ για την γνωριμια!!Πολυ ωραια παρεα,και γουσταρα πολυ την παρεϊστικη διαδρομη!!Ο αερας ομως ειδικα εμενα(πιστευω) με περιορισε παρα πολυ στον γυρισμο!!Οσο για την βροχουλα και εμεις, με τον Σπυρο τσιμπησαμε κατι ψιλα!!Δεν πειραζει ομως!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Κωσταντινε κ Κωστα χαρηκα παρα πολυ. Αυτος ηταν γκαιφες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 και εγώ με σειρά μου σαν μικρότερος μετά από όλους εσάς να πω χάρηκα που γνωρίσαμε άλλο ένα παλικάρι τον κων/no κολοαερας αλλα όλα καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 ωραιοι.. καμια φωτο ποτε θα βαλετε ρε;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 ωραιοι.. καμια φωτο ποτε θα βαλετε ρε;; Εσύ δεν πήγες? :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Ε οταν Βγαλουμε καμια φωτο θα βαλουμε..προς το παρον δεν παιζουν φωτογραφιες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Εγώ τα κλασικά, μόνος μου πήγα μόνος μου γύρισα . Ωραίο το καφεδακι & ωραία η παρέα. Χάρηκα για τη γνωριμία Κώστηδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2010 Και εγώ χάρηκα που σας γνώρισα παιδιά, μόνο με τον Άγγελο είχα ξαναβρεθεί... άντε και στην επόμενη πιο μακριά...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες