Jump to content
Sign in to follow this  
stroumfas

Βασανισμα του μωρου μου

Recommended Posts

Κουραγιο υγεια κ αγαπη πανω απολοα ........ οι ασφαλεια θα σε πληρωνε μονο αμα η μηχανη ειχε εξαφανιστη παντελως ......... νεα μοδα ερχεται .......... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε φιλε πργματικα στεναχωριθικα λες και ηταν δικο μου ενα πραγμα .. και εγω ετσι βιδα βιδα την αγορασα και σε καταλαβαινω απολυτα ! Ρε γαμημενα κλεφτρονια που διαβαζετε αυτες τις γραμμες ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια και εγω ημουν κατοχος ενος R1 2004.Πριν 1,5 μηνα περιπου μου το εγδυσαν.5 μηνες το ειχα δεν ειχα προλαβει ουτε καν να το χαρω.100% αυτοι που το εκαναν με παρακολουθουσαν και εμενα και την κοπελα μου ποτε λειπουμε και ποτε ειμαστε στο σπιτι.Η δουλεια εγινε βραδυ κατα τις 2 την ωρα δηλαδη που γυρισα απο την δουλεια και ειδα οτι ελειπε η μηχανη.την σηκωσαν την πηγαν σε μια διπλανη πολυκατοικια και πηραν οτι ηθελαν.πολυ πι8ανον οταν γυρισα και ειδα οτι ελειπε η μηχανη να γινοταν εκεινη την στιγμη η δουλεια.εχω στεναχωρεθει παρα πολυ γιατι ουτε ασφαλεια κλοπης ειχα κανει ουτε αλλο μηχανακη εχω.τωρα αν μου ελεγαν οτι θα μου εφερναν πισω τα εξαρτηματα θα ελεγα οχι.Θα προτιμουσα να μου εφερναν αυτους τους αλητες που εκαναν τετοια ζημια στην μηχανη την οποια ειχα κανει τρομερη οικονομια.δουλευα 2 δουλειες και γενικα εφτησα αιμα για να την παρω.θελω πολυ να τους δωσω ενα μαθημα που θα το θυμουνται στην ζωη τους γιατι αυτο θελουν.κουραγιο και σε ολους τους ομοιοπαθεις

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα ειναι ρε φιλαρακι. Εχεις πληρωσει ενα σκασμο λεφτα . Μολις χτες ειδαμε να γδυνουν ενα Ζ750... :/

Αλλα ρε παιδια καταλαβετε το , αν δινεις τοσα λεφτα για ενα μηχανακι πληρωσε το μηνα ενα 40-50ευρω για παρκιγκ να κοιμαστε ησυχοι.

Δεν ξερω πως κοιμαστε καλα ενω ξερετε οτι η μηχανη ειναι εκτεθημενοι. Εγω ακομα και σε καποιον φιλο να παω σπιτι του και να μην βλεπω την μηχανη με πιανει το αγχος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα ειναι ρε φιλαρακι. Εχεις πληρωσει ενα σκασμο λεφτα . Μολις χτες ειδαμε να γδυνουν ενα Ζ750... :/

Αλλα ρε παιδια καταλαβετε το , αν δινεις τοσα λεφτα για ενα μηχανακι πληρωσε το μηνα ενα 40-50ευρω για παρκιγκ να κοιμαστε ησυχοι.

Δεν ξερω πως κοιμαστε καλα ενω ξερετε οτι η μηχανη ειναι εκτεθημενοι. Εγω ακομα και σε καποιον φιλο να παω σπιτι του και να μην βλεπω την μηχανη με πιανει το αγχος.

φιλε την ειχα σε γκαραζ κανονικα με κλειστο συστημα συναγερμου καμερες και ολα τα σχετικα απλα που και που πηγαινα στην κοπελα μου και την αφηνα σε ανοιχτο γκαραζ.γιάυτο λεω οτι η μηχανη ηταν σταμπαρισμενη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ παιδια ολους σας για την συμπαρασταση..θελω να πιστευω πως μεσα σε αυτο το site δεν θα υπαρχουν ατομα σαν αυτα που μου εκαναν την ζημια.χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειμαι συγουρος πως απο κανενα συνεργειο θα στα κλεψανε...

για αυτο τα ανταλακτικα που αγοραζουμε να τα περνουμε με την ζελατινα και οχι αγνωστης προλευσης μεταχειρισμενα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://img706.images...i/1001310s.jpg/

εδω μπορειτε να δειτε τι ακριβως εγινε.

:frusty::stunned::scared: ...Οχι ρε φιλε...την ΚΑΤΑΡΑ μου να χουν...Να τους περιλαβουν 10 μαυροι σε ολονυκτιο γλεντι.....

Κουραγιο αδερφε...μακαρι να σου πανε καλα τα πραγματα να πας για κατι αλλο χωρις αλλες ατυχιες.. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://img706.imageshack.us/i/1001310s.jpg/

εδω μπορειτε να δειτε τι ακριβως εγινε.

Ω ρε παλήκαρε αυτό με πόνεσε κι εμένα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα μου φαινεται πως ειναι ο ιδιος τυπος αν μιλαμε για μεσα στην αθηνα οπως με τον τυπο μετο Ζ . θα μπορουσε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλη πικρα φιλε :/ αυτο που μου αρεσει παντως ειναι αφου παρουν τα παντα την βαζουν σε τουβλο να στεκετε, δηλαδη αμα την παρατησουν κατω μπορει να πειραξει τον ιδιωκτητη? Ο_ο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ρε φίλε τί λες τώρα....πωωωπωωω....ελεος δηλαδή...γιαυτό βάζω κλειδαριά στο πίσο δισκόφρενο και κουλούρα στον μπροστά όπου και να την αφήσω την δικία μου...

κρίμα... δεν έχω λόγια:_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ρε φίλε τί λες τώρα....πωωωπωωω....ελεος δηλαδή...γιαυτό βάζω κλειδαριά στο πίσο δισκόφρενο και κουλούρα στον μπροστά όπου και να την αφήσω την δικία μου...

κρίμα... δεν έχω λόγια:_unsure:

κουλουρα ? ε οκ θα στα επερναν ολα εκτος απο τον μπροστινο τροχο. και ? :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα μου φαινεται πως ειναι ο ιδιος τυπος αν μιλαμε για μεσα στην αθηνα οπως με τον τυπο μετο Ζ . θα μπορουσε

ναι αθηνα μενω και πραγματικα μου περασε και εμενα η ιδεα οτι μπορει να ειναι ο ιδος με αυτον που εγδυσε το Ζ750.αλητες γιατι αποκλειετε να ηταν ενας μονος του..

κουλουρα ? ε οκ θα στα επερναν ολα εκτος απο τον μπροστινο τροχο. και ? :yeahright:

οντως φιλε μου ουτε η κουλουρα ουτε η κλειδαρια τους κανει τιποτα.τιποτα δεν τους σταματα.ειναι επαγγελματιες του ιδους τους.κακο αυτο αλλα αυτη ειναι η αληθεια.παντου μπορουν να μπουν.εχω ακουσει ιστορια απο φιλο μου που μπηκαν σε κλειστο γκαραζ με καμερεσ και συναγερμους και του πηραν το παπακι.το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει κανενας ειναι σε περιπτωση που την αφηνεις σε ανοιχτο γκαραζ να βαλεις μια καμερα να κοιταει την μηχανη σου με ανυχνευτη κινισης.πιστευω πως ειναι μια καλη ενεργεια ισως λιγο ακριβη αλλα ειναι ασφαλες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα