Jump to content
Sign in to follow this  
ExTaCy1337

Ασφάλεια 50cc ?

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος στο φορουμ...

λοιπον θα ηθελα να μαθω τις πιο φθηνες ετεριες ασφαλειας για

50cc μηχανακι...! και αν μπορειτε να μου βρειτε κανα λινκ στο ιντερνετ η οτιδηποτε που να λεει τιμες...

βρηκα με 25 ευρο το εξαμηνο λεει αλλα δν ξερω κατα ποσο αξιζει και αν οντως ειναι αληθινο :S

εδω λεει τις τιμες απο αγροτικη ασφαλιστικη και ιντερσαλονικα...

στην ιντερσαλονικα ειναι 25 ευρο το εξαμηνο?=S

http://symvologroup.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html

ελπιζω να επιτρεπετε να βαλω το λινκ αλλιως σβηστε το ..

θα ηθελα μερικες πληροφοριες σας παρακαλω και τις διαφορες απο τις ασφαλειες

ωστε να ξερω που να κατευθυνθώ...!

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν έχω ιδέα για το θέμα, ψάχνομαι και εγώ τελευταία.

Καλύτερα πάρε απο καμιά γνωστή εταιρία που έχει πολλά χρόνια στον χώρο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, δεν είναι παίξε γέλασε με τις ασφάλειες, μία φορά θα σου χρειαστεί αλλά φρόντισε να μην είναι ανύπαρκτη :closedeyes:

Τροποποιήθηκε από τον Τζώννυ91

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω ιδέα για το θέμα, ψάχνομαι και εγώ τελευταία.

Καλύτερα πάρε απο καμιά γνωστή εταιρία που έχει πολλά χρόνια στον χώρο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, δεν είναι παίξε γέλασε με τις ασφάλειες, μία φορά θα σου χρειαστεί αλλά φρόντισε να μην είναι ανύπαρκτη :closedeyes:

Μηπως λεει πουθενα την ολη χρησημοτητα της ?

αν μπορεις να μου πεις η να το βρεις καπου θα βοηθουσε πολυ... :)....

Γιατι δεν ξερω τιποτα... :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας φιλος μου για 105 κυβικα νομιζω πληρωνει 80Ε το χρονο στην Ιντερσαλονικα...

και για 50κυβικα 100 ?:s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας φιλος μου για 105 κυβικα νομιζω πληρωνει 80Ε το χρονο στην Ιντερσαλονικα...

και για 50κυβικα 100 ?:s

:uglystupid2: :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον βρηκα κατι με 41 ευρο το εξαμηνο, 83 τν χρονο! ΛοΛ 1 ευρο παραπανω :Ρ χαχαχααχ...

http://www.auto-asfalistra.gr/car/asfaleia-autokinitou/asfaleies-mixanon-motosikletwn.html

αυτο εδω ειναι το εχει διαφιμηση το car.gr αξιζει???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες καλύτερα λίγα € παραπάνω στην ασφάλεια και να είστε σίγουροι παρά τσιγγουνιές και όταν τη χρειαστείτε να ειναι μούφα.

Εγώ σε 50cc είχα μια Commercial με €40/6μηνο και η εταιρια στα μέσα περίπου (4 μήνες ασφάλισης) χρεωκόπησε και έκλεισε. Και σε ρωτάω αν τράκαρα εγώ τότε τι θα έκανα? Και κερατάς (λεφτά στην commercial) και δαρμένος (λεφτά στο θύμα).

Τώρα στο σκουτερ έχω βάλει μια ετήσια MINETTA, που είναι πιο αξιόπιστη. Μου πήγε βέβαια €130 (€50 πανω δηλαδη -αναλογικά), αλλά με κάποια πράγματα καλό είναι να μην παίζουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου καλως ηρθες και παντα ορθιος,ομως μην κανεις καινουργια θεματα συνεχεια μαζεψε τα ολα σε ενα! :_thumbsup: οσο για το 50cc φυσικα και χρειαζεσαι αδεια και διπλωμα εαν δεν το γνωριζεις,οπως ομως ειπα και σε ενα αλλο σου θεμα δεν χρειαζεσαι αφμ για να το παρεις στο ονομα σου παρα μονο συγκαταθεση κηδεμονα

για το διπλωμα θα χρειαστεις παραβολο απο εθνικη τραπεζα των 90 ευρω (κοιτανε να τα αρπαξουνε οι λεχριτες :ranting3:)

υπευθυνη δηλωση του νομου 105 που θα λεει π.χ....εγω ο ταδε ο κηδεμονας του ταδε επιτρεπω να του χορηγηθει αδεια οδηγησης μοτοποδηλατου 50 κυβικων και 2 υπογραφες.

μετα θα χρειαστεις 4 φωτοφραφειες δεν θυμαμε ενχρωμες η σκουροχρωμες

και τελος 1 πιστοποιητικο γεννησης προσφατο η το πολυ τεσσαρων μηνων

απο τους γονεις σου θα ζητησεις να εχουν μαζι τις ταυτοτητες τους οπως και εσυ και εισαι κομπλε.

Υ.Γ:ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα! :winking:

εγω στο dinamik δινω 55 ευρω το 6μηνο και 100 το χρονο ιντερσαλονικα βεβαια εαν ενδιαφερεται κανεις δινω το τηλεφωνο του ασφαλιστη μου ειναι οκ για μενα......Αθηνα χαλανδρι-αγια παρασκευη-χολαργος- απο γυρω περιοχες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου καλως ηρθες και παντα ορθιος,ομως μην κανεις καινουργια θεματα συνεχεια μαζεψε τα ολα σε ενα! :_thumbsup: οσο για το 50cc φυσικα και χρειαζεσαι αδεια και διπλωμα εαν δεν το γνωριζεις,οπως ομως ειπα και σε ενα αλλο σου θεμα δεν χρειαζεσαι αφμ για να το παρεις στο ονομα σου παρα μονο συγκαταθεση κηδεμονα

για το διπλωμα θα χρειαστεις παραβολο απο εθνικη τραπεζα των 90 ευρω (κοιτανε να τα αρπαξουνε οι λεχριτες :ranting3:)

υπευθυνη δηλωση του νομου 105 που θα λεει π.χ....εγω ο ταδε ο κηδεμονας του ταδε επιτρεπω να του χορηγηθει αδεια οδηγησης μοτοποδηλατου 50 κυβικων και 2 υπογραφες.

μετα θα χρειαστεις 4 φωτοφραφειες δεν θυμαμε ενχρωμες η σκουροχρωμες

και τελος 1 πιστοποιητικο γεννησης προσφατο η το πολυ τεσσαρων μηνων

απο τους γονεις σου θα ζητησεις να εχουν μαζι τις ταυτοτητες τους οπως και εσυ και εισαι κομπλε.

Υ.Γ:ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα! :winking:

εγω στο dinamik δινω 55 ευρω το 6μηνο και 100 το χρονο ιντερσαλονικα βεβαια εαν ενδιαφερεται κανεις δινω το τηλεφωνο του ασφαλιστη μου ειναι οκ για μενα......Αθηνα χαλανδρι-αγια παρασκευη-χολαργος- απο γυρω περιοχες

Ευχαριστω για την απαντηση, λοιπον εμενα οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι, και την κηδεμονια την εχει η μητερα μου...

παλι χρειαζεται υπογραφη και απο τους δυο???.......

αφου οτι και αν γινει ο πατερας μου δεν θα εχει λογο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το βρίσκω λάθος, αλλά ναι χρειάζεσαι και τις 2 υπογραφές :wallbash:

Πωπω ελεος αντε να δω τι θα κανω.. θα ρωτησω κ εκει, για την μεταβιβαση που δεν εχω διπλωμα στο ονομα μου

μου ζητησαν απο 1 γονεα υπογραφη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει σχέση το δίπλωμα με την μεταβίβαση, για υπογραφές γονέων δε ξέρω στα 50άρια αλλά δίπλωμα δε παίζει ρόλο αν έχεις η όχι (100% σίγουρο).

Απο όσο ξέρω σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις στο mybike (και διάολε, ήταν πολλές :sweatdrop:) χρειαζόντουσαν ΚΑΙ οι 2 υπογραφές απο τους γονείς για δίπλωμα αλλά για μεταβίβαση στο όνομα σου απλώς την συγκατάθεση του ενός γονέα επιτόπου. Το τελευταίο δεν το έχω εξακριβώσει προσωπικά όπως το πρώτο όποτε το λέω με επιφύλαξη. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχει σχέση το δίπλωμα με την μεταβίβαση, για υπογραφές γονέων δε ξέρω στα 50άρια αλλά δίπλωμα δε παίζει ρόλο αν έχεις η όχι (100% σίγουρο).

Απο όσο ξέρω σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις στο mybike (και διάολε, ήταν πολλές :sweatdrop:) χρειαζόντουσαν ΚΑΙ οι 2 υπογραφές απο τους γονείς για δίπλωμα αλλά για μεταβίβαση στο όνομα σου απλώς την συγκατάθεση του ενός γονέα επιτόπου. Το τελευταίο δεν το έχω εξακριβώσει προσωπικά όπως το πρώτο όποτε το λέω με επιφύλαξη. :rolleyes:

Επιτοπου οταν λες? παω με την μητερα μου για παραδειγμα εκει να ειναι μπροστα και γινεται ολη η δουλεια, η θελει τιποτα χαρτια απο το ΚΕΠ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ΚΕΠ θα πάς, παίρνεις την μάνα σου για σουβενίρ απο δίπλα και αν χρειαστεί ίσως βάλει καμια υπογραφή αυτή... Πρέπει να έχεις βγάλει ΑΦΜ εννοείται. Αν δεν έχεις αφμ πας πρώτα στην ΔΟΥ που υπάγεσαι για να συμπληρώσεις κάτι ενοχλητικά ροζ κολόχαρτα και να σου δώσουν το ΑΦΜ εκείνη τη στιγμή.

Τώρα δε ξέρω αν γίνεται μόνο στην τροχαία επειδή είναι 50άρι αλλά λογικά γίνεται και στο κεπ και βολεύει περισσότερο.

Τροποποιήθηκε από τον Τζώννυ91

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ΚΕΠ θα πάς, παίρνεις την μάνα σου για σουβενίρ απο δίπλα και αν χρειαστεί ίσως βάλει καμια υπογραφή αυτή... Πρέπει να έχεις βγάλει ΑΦΜ εννοείται. Αν δεν έχεις αφμ πας πρώτα στην ΔΟΥ που υπάγεσαι για να συμπληρώσεις κάτι ενοχλητικά ροζ κολόχαρτα και να σου δώσουν το ΑΦΜ εκείνη τη στιγμή.

Τώρα δε ξέρω αν γίνεται μόνο στην τροχαία επειδή είναι 50άρι αλλά λογικά γίνεται και στο κεπ και βολεύει περισσότερο.

γινεται στην τροχαια ... στανταρ...

θελουν να δουνε αριθμο πλαισιο , και αυτο δεν νομιζω να γινεται στο ΚΕΠ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hmm, τον αριθμό πλαισίου το παίρνεις απο το μοτέρ του δε νομίζω να μην γίνεται στο κεπ.

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι εμένα δε μου ζήτησαν αριθμό πλαισίου για το Crypton, μόνο αριθμό κυκλοφορίας.

Επίσης δεν είπα οτι Δεν γίνεται στην τροχαία, είπα μήπως γίνεται Μόνο στην τροχαία επειδή είναι 50άρι.

Πάντως για τον αριθμό πλαισίου δε τον βλέπουν αυτοί, τον σημειώνεις και τους το δίνεις εσύ.

Απλά στο ΚΕΠ μπορείς να πάρεις ότι χαρτιά μπορεί να χρειαστούν ενώ στην τροχαία δεν έχεις τέτοιες πολυτέλειες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hmm, τον αριθμό πλαισίου το παίρνεις απο το μοτέρ του δε νομίζω να μην γίνεται στο κεπ.

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι εμένα δε μου ζήτησαν αριθμό πλαισίου για το Crypton, μόνο αριθμό κυκλοφορίας.

Επίσης δεν είπα οτι Δεν γίνεται στην τροχαία, είπα μήπως γίνεται Μόνο στην τροχαία επειδή είναι 50άρι.

Πάντως για τον αριθμό πλαισίου δε τον βλέπουν αυτοί, τον σημειώνεις και τους το δίνεις εσύ.

Απλά στο ΚΕΠ μπορείς να πάρεις ότι χαρτιά μπορεί να χρειαστούν ενώ στην τροχαία δεν έχεις τέτοιες πολυτέλειες...

Το παλικαρι που μου το δινει μου ειπε οτι για να κανει μια μεταβιβαση επειδη ηθελαν τν αριθμο πλαισιου

καθοταν εξω απο την τροχαια και εβγαζε ολα τα πλαστικα για να τον δουν.

το κοιτανε πιστευω για να μην ειναι παραπαναω απο 50κ.ε. μαλλον κατι τετοιο, δν ξερω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε αυτό ας το δούν όταν σε σταματήσουν... Δεν έχει σχέση με τα κυβικά, εφόσον είναι δηλωμένο 50άρι παίρνεις αριθμό πλαισίου και ξεμπερδεύεις. Στο κάτω κάτω ο 50άρις κινητήρας φαίνεται λόγο μεγέθους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για την απαντηση, λοιπον εμενα οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι, και την κηδεμονια την εχει η μητερα μου...

παλι χρειαζεται υπογραφη και απο τους δυο???.......

αφου οτι και αν γινει ο πατερας μου δεν θα εχει λογο..

δυστυχως χρειαζεσαι 2 υπογραφες απο τους γονεις σου τωρα εαν η μανα σου εχει την κηδεμονια αλλο ρωτα πιο καλα δικηγορο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστυχως χρειαζεσαι 2 υπογραφες απο τους γονεις σου τωρα εαν η μανα σου εχει την κηδεμονια αλλο ρωτα πιο καλα δικηγορο

2 υπογραφές θέλει για το δίπλωμα, 100% διασταυρωμένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου εγω εχω κανει μια ασφαλεια που πληρωνω το χρονο 60 ευρω αν σε ενδιαφερει μπορω να σου στειλω παραπανω πληροφοριες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου εγω εχω κανει μια ασφαλεια που πληρωνω το χρονο 60 ευρω αν σε ενδιαφερει μπορω να σου στειλω παραπανω πληροφοριες..

Ναι για πες μου φιλε μου :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα