Jump to content
touristas

ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΣΑΣ ;;;

Recommended Posts

Για πεστε πως σηκωνετε τη μηχανη...μετα απο μια ωραια ξαπλα;;;

Ενα βιντεακι απο την σχολη στο Λουτρακι.

sikoseto.wmv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:think: σε supersport όμως που δεν έχει τιμόνι και δεν είναι boxer το μοτερ τι γίνεται??? :think:

γιατι η συγκεκριμένη η μιση μηχανή ήταν στον αέρα και οχι κάτω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο τροπος να τις σηκωσεις, ειναι ιδιος σε ολες!(ΑΜΑΝ! Τι ειπα???? :tease::grin: )

...Και αποτελεσματικοτατος!! :yes: (Τωρα,με πολλα πλαστικα....μαλλον ΑΛΛΑ! πρεπει να κλαις!!! :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορά...σε πτωση με vespa...L50(ρεκτιφιασμένη 92cc) :grin: ,ο δρόμος γλίτσα απο ψιλόβροχο,εγώ "γαμπρός"με κουστουμακι... :afro: το αίμα να βράζει στα 19 μου... :_rock-on: και γύριζα απο ξενύχτι.Κράνος φορούσαν για μένα τότε μόνο οι...ανθρακωρύχοι :_zeppelin: ,ποτάκι κανα δυο ειχα ...αφήσει στο μαγαζι(γιατί τα άλλα...τα τσακίσαμε... :cheers: ).ότι άφησα ένα φίλο στο σπίτι του...(γιατί έκανε εμετο επάνω στο vespaκι 3 φορές... :drool: και ξαφνικά...αντί να είμαι πάνω στη vespa...ειμαι ανάμεσα στη vespa και σε ένα ντενεκε σκουπιδιων...ανάσκελα(το κουστουμάκι ήταν το πρώτο που πήρα με λεφτά από οικοδομή που δούλευα... :plaf: )Ποιο ειναι το ερώτημα;;; ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΣΑΣ;Εγω το μόνο που έκανα ήταν ...εβαλα το χέρι στη μέσα δεξιά τσέπη,πήρα ένα Marlboro μαλακό,το άναψα με σπίρτο απο την ίδια τσέπη...και κάθησα κανα 5λεπτο να χαζεύω μέσα από τον καπνό...τ'αστέρια...Απόλαυση... :smoke:

Τώρα ξερω,θα μου πεις όλα τα λάθη του κόσμου έκανες ρε μεγαλε...Ε ναι...Τι ψέμματα να πω...Αλλά απο την άλλη...Ήταν και η μοναδική ευτυχώς πτώση που θυμάμαι...και γελάω ακόμα και τώρα... :tomato::tomato::tomato:

Υ.Γ.από τότε μέχρι τώρα...έχω αλλάξει πολύ.Ευτυχώς... :drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααααα εσύ ήσουνα Atho που "τσακώθηκες" με τους κάδους κάτω από το σπίτι μου

εκείνη την βραδιά πριν από τόσα χρόνια? :grin::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο πτωση ειναι τετοια η αδρεναλινη που ουτε που θυμαμαι πως το σηκωσα.Οσες φορες εχει τυχη να μου πεσει μηχανακι στο γκαραζ,λιωνω μεχρι να το σηκωσω.Το αποκορυφομα ειναi να εχω σηκωσει πεσμενο Yamaha Thunderace 1000 (το παλιο R1) θεοβαρο,απο το τιμονι αλλα με το σωμα απο την μερια που ειναι οι ροδες.Οσοι με ειδαν λαλησαν αλλα τοσο πολυ ειχα τρελαθει :tease:

Τροποποιήθηκε από τον mastgeo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακομη και για αυτη τη περιπτωση οι Γερμανοι εχουν μεριμνησει :thumbsup:

"Bλεπετε...εχει παθει τιποτα?....σβουρες εφερε" :tease: Αχα καλο Ε Τι να παθει ρε?Εδω οι αλλοι ειχαν μαζεψει τα τουμπιδια της ζωης τους σε μια μερα και δεν παθαιναν τιποτα!!!

Βεβαια ειναι και ολιγον τι "ζωο" το παλικαρακι.Ειδατε κατι χερια που εχει? :cry: Σκεψου τωρα να εισαι 1,75 και 70 κιλα κα να θες να σηκωσεις το δικο μου που ειναι + 35 κιλα απο το 1200.Επαιξες κι εχασες :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πεσει και γινει προσπαθεια να .....σηκωθει ,βλεπω, να πεφτει κανα νεφρο,κανα δισκος και αλλα ...πολλα να μην ξανασηκωνονται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη έξι χιλ στρ και βάζω δευτέρα και τρίτη στον αέρα. :thumbsup::thumbsup:

Πλάκα πλάκα είχε πέσει η Magna 250 πάνω στο πόδι μου όταν είχα κολλήσει πίσω από ένα αμάξι και απ'τη μια να έχω δύο ντερέκια αλλοδαπά να αγριοκοιτάνε και να με βρίζουνε και από την άλλη να έχω 200 κιλά πάνω στο αριστερό μου πόδι. 18 χρονών άντε να 'μουν και 65 κιλά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάμε από την πλευρά του κάτω μέρους της μηχανής, ποιάνουμε με το ένα χέρι το τιμόνι και με το άλλο το πίσω μαρσπιέ ή κάποιο σταθερό σημείο της ουράς και τραβάμε με όση δύναμη μας έχει απομείνει... ένας από τους καλύτερους τρόπους...

Μακρια από εμάς που λένε όμως... :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνήθως από το τιμόνι και κάποιο σταθερό σημείο στο πίσω μέρος της μηχανής με μεγάλη προσοχή το σήκωμα να γίνει με δύναμη στα πόδια και όχι στη μέση (κάτι σαν άρσεις θανάτου σε συμναστήριο). Δύο φορές χρειάστηκε να το κάνω (με το παλιό μου Dakaraki) και τις δύο φορές από τα νέυρα μου τη σήκωσα σαν πούπουλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ακομη και για αυτη τη περιπτωση οι Γερμανοι εχουν μεριμνησει  :thumbsup:

Σκεψου τωρα να εισαι 1,75 και 70 κιλα κα να θες να σηκωσεις το δικο μου που ειναι + 35 κιλα απο το 1200.Επαιξες κι εχασες  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

...Πληροφοριακα,ειμαι 1.70 και 65 κιλα..

..Το δικο μου,μου εχει πεσει δυο φορες μεχρι τωρα και ,με τον τροπο που δειχνει ο τυπος,το σηκωσα Α-Ν-Ε-Τ-Α!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μεγαλυτερο γελιο το εχω ριξει με βλακα Ζητά που ηθελε να κανει πουλμουρ μεσα στην Ερμου στο Συνταγμα (που ειναι πεζοδρομος). Προσπαθησε να κανει επιτοπια αναστροφη και βεβαια οπως λογικο ηταν η μηχανη διπλωσε και επεσε ...

Αυτος στην προσπαθεια του να μην πεσει πεταχτηκε 4-5 μετρα μακρυα.

Ο μεγαλυτερος χαβαλες ειναι οτι οταν ειδε και αποειδε οτι δεν μπορει να την σηκωσει, καλουσε τους πεζους να τον βοηθησουν, και εκεινοι επιδεικτικα αρνουνταν ! :_shifty::grin::grin::grin: :greece:

(στο τελος τον βοηθησε ενας τουριστας :afro: !!!)

:clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χα χα...

πλάκα έχουν πολλοί από δαύτους...

στην Αλεξάνδρας ένα πρωί είχα πετύχει έναν που έριχνε διαρκώς ξερογκαζιές και με βλοσυρό ύφος έκανε νοήματα σε ΙΧ και μηχανάκια να προχωρούν, και καλά διεύθυνε κίνηση πάνω στη μηχανη

έφυγε μπροστά μου και δεν τον έβλεπα αφού τον έκρυβαν κάποια μεγάλα αυτοκίνητα, αλλά άκουσα θόρυβο πτώσης από μπροστά και προχωρώντας τον είδα 20 μέτρα παρακάτω να σηκώνεται απο τη σούπα που είχε μόλις φάει και να προσπαθεί να σηκώσει το τέρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου ειχαν ριξει το Varadero,και ειχα τοσα νευρα,που αριστερο χερι στο τιμονι και δεν ξι χερι στη βαση για την πλαινη βαλιτσα και καταφερα και τη σηκωσα !! Τωρα πως το εκανα...δεν ξερω..ηταν και 6.30 το πρωι..

Παω να δω το βιντεο..

Ωραιο βιντεο !!!! :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς νά'χω δει το βίντεο, μου χει πέσει κανά 5 άρι φορές ..... Τιμόνι και χειρολαβή συνεπιβάτη και το βαραντέρο (τουλάχιστο 255 κιλά) σηκώνετε ανετότατα (1,72 ύψος, 82 κιλά...εγώ). Βέβαια μια φορά μου έπεσε ..... και χωρίς τη συνδρομή διερχόμενου οδηγού, αποκλείετε να εβγαινε από το μέρος που γύρισε.... 1,5 μέτρο υψομετρική διαφορά + βάτα + τριβάλιτσο φορτωμένο......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τις δύο (κιόοοοολας?????) φορές που μου έχει πέσει, η μια ήταν στο Περιφερειακό δρόμο της Αρτας, όταν σταμάτησα στα φανάρια και κάτι πάτησα...ακόμη δε ξέρω τι ήταν αυτό...οπότε το πόδι μου γλύστρησε και άρχισα να πέφτω σιγά σιγά..μέχρι που ακούμπησα κάτω...εννοείται ότι μέτρησα όλα τα κόκκαλα που αποτελούν τα πλευρά μου καθώς προσπαθούσα να κρατήσω το Βαραντέρο να μη σκάσει κάτω. Το καλό ήταν ότι ΜΟΛΙΣ είχα βάλει τα προστατευτικά κάγκελά του, το δε κακό ήταν ότι ΜΟΛΙΣ το είχα γεμίσει βενζίνη (συν 25 λίτρα βάρος). Προσπάθησα να το σηκώσω μόνος μου αλλά μάταια...οπότε σταματούν δυο τύποι με ένα παπάκι και κατεβαίνουν να με βοηθήσουν. Πετάγεται ο οδηγός που ήταν και τερατάκι και λέει "Στη μπάντα εσείς το παίρνω μόνος μου". Του λέω "είναι 270 κιλά αποκλείεται να το σηκώσεις μόνος, κάτσε να σε βοηθήσω και γω". "Πρόσεξε να μαθαίνεις" μου λεει. Πάει να το σηκώσει από το τεπόζιτο και το Βαραντέρο δε κουνήθηκε ούτε εκατοστό, ενώ αυτός έχει κατακοκκινήσει από τη προσπάθεια, του έχουν πεταχτεί οι φλέβες στο λαιμό και στο κρανίο και φαίνεται έτοιμος να εκραγεί...οπότε ξαναλέει ο τύπος..."Ρε, μπας και έχει σκαλώσει πουθενά και σπρώχνω τζάμπα...!!!!!!!!! :lol: "Που να έχει σκαλώσει ρε συ μέσα στην Εθνική? Κάτσε να σε βοηθήσω..." και το σηκώσαμε και οι τρεις...αλλά ΑΝΕΤΑ....το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι το Βαραντέρο σηκώνεται ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ από τρία άτομα και πάνω...

Τη δεύτερη φορά που μου έπεσε, ήταν πριν από μια εβδομάδα, κάτω από το γραφείο μου. Πήγα να φύγω κατά τις 8 το βράδυ και μπλέχτηκε το πόδι μου σε κάτι κλαριά (που είχε κόψει μια γιαγιά και δε τα είδα μέσα στα μαύρα σκοτάδια) και...τσουπ...ξανά κάτω...ευτυχώς χωρίς να σκάσει πάλι...μετρώντας όμως για μια φορά ακόμη τα πλευρά μου (μήπως και είχα κάνει λάθος το μέτρημα τη προηγούμενη φορά...). Αυτή τη φορά έκανα πολλές προσπάθειες μόνος μου μπας και καταφέρω να το σηκώσω αλλά τίποτε. Οπότε τηλεφώνησα σε ένα φίλο, ο οποίος ήταν ευτυχώς κοντά και ήρθε να με βοηθήσει...μπορώ να πω ότι και οι δυο μας είμαστε από 1,80 ύψος και καμια 80αρια κιλά και όμως με ελαφρά δυσκολία το καταφέραμε...

Πάντως μετά το βιντεάκι που είδα (αχρείαστο να είναι) θα προσπαθήσω έτσι όπως είπε ο τύπος και θα δω το αποτέλεσμα...αν και προτιμώ να μείνω με την απορία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα