touristas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 Για πεστε πως σηκωνετε τη μηχανη...μετα απο μια ωραια ξαπλα;;; Ενα βιντεακι απο την σχολη στο Λουτρακι.sikoseto.wmv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 Με μεγάλη δυσκολία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 ....Σωστος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 ...Με καναδυό άτομα ακόμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 σε supersport όμως που δεν έχει τιμόνι και δεν είναι boxer το μοτερ τι γίνεται??? γιατι η συγκεκριμένη η μιση μηχανή ήταν στον αέρα και οχι κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 Ο τροπος να τις σηκωσεις, ειναι ιδιος σε ολες!(ΑΜΑΝ! Τι ειπα???? ) ...Και αποτελεσματικοτατος!! (Τωρα,με πολλα πλαστικα....μαλλον ΑΛΛΑ! πρεπει να κλαις!!! :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 μετά απο πτώση έχω τέτοια νευρα...που σηκώνω και Goldwing. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 κι εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 μακάρι μετά από πτώση να έχεις ΜΟΝΟ νεύρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 Μια φορά...σε πτωση με vespa...L50(ρεκτιφιασμένη 92cc) ,ο δρόμος γλίτσα απο ψιλόβροχο,εγώ "γαμπρός"με κουστουμακι... το αίμα να βράζει στα 19 μου... και γύριζα απο ξενύχτι.Κράνος φορούσαν για μένα τότε μόνο οι...ανθρακωρύχοι ,ποτάκι κανα δυο ειχα ...αφήσει στο μαγαζι(γιατί τα άλλα...τα τσακίσαμε... ).ότι άφησα ένα φίλο στο σπίτι του...(γιατί έκανε εμετο επάνω στο vespaκι 3 φορές... και ξαφνικά...αντί να είμαι πάνω στη vespa...ειμαι ανάμεσα στη vespa και σε ένα ντενεκε σκουπιδιων...ανάσκελα(το κουστουμάκι ήταν το πρώτο που πήρα με λεφτά από οικοδομή που δούλευα... )Ποιο ειναι το ερώτημα;;; ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΣΑΣ;Εγω το μόνο που έκανα ήταν ...εβαλα το χέρι στη μέσα δεξιά τσέπη,πήρα ένα Marlboro μαλακό,το άναψα με σπίρτο απο την ίδια τσέπη...και κάθησα κανα 5λεπτο να χαζεύω μέσα από τον καπνό...τ'αστέρια...Απόλαυση... Τώρα ξερω,θα μου πεις όλα τα λάθη του κόσμου έκανες ρε μεγαλε...Ε ναι...Τι ψέμματα να πω...Αλλά απο την άλλη...Ήταν και η μοναδική ευτυχώς πτώση που θυμάμαι...και γελάω ακόμα και τώρα... Υ.Γ.από τότε μέχρι τώρα...έχω αλλάξει πολύ.Ευτυχώς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2006 ααααα εσύ ήσουνα Atho που "τσακώθηκες" με τους κάδους κάτω από το σπίτι μου εκείνη την βραδιά πριν από τόσα χρόνια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 ...Φθινόπωρο 1991... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 (τροποποιήθηκε) Μετα απο πτωση ειναι τετοια η αδρεναλινη που ουτε που θυμαμαι πως το σηκωσα.Οσες φορες εχει τυχη να μου πεσει μηχανακι στο γκαραζ,λιωνω μεχρι να το σηκωσω.Το αποκορυφομα ειναi να εχω σηκωσει πεσμενο Yamaha Thunderace 1000 (το παλιο R1) θεοβαρο,απο το τιμονι αλλα με το σωμα απο την μερια που ειναι οι ροδες.Οσοι με ειδαν λαλησαν αλλα τοσο πολυ ειχα τρελαθει Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 από τον mastgeo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 Mπρρρρρρρρ Not even think about it Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 Ακομη και για αυτη τη περιπτωση οι Γερμανοι εχουν μεριμνησει "Bλεπετε...εχει παθει τιποτα?....σβουρες εφερε" Αχα καλο Ε Τι να παθει ρε?Εδω οι αλλοι ειχαν μαζεψει τα τουμπιδια της ζωης τους σε μια μερα και δεν παθαιναν τιποτα!!! Βεβαια ειναι και ολιγον τι "ζωο" το παλικαρακι.Ειδατε κατι χερια που εχει? Σκεψου τωρα να εισαι 1,75 και 70 κιλα κα να θες να σηκωσεις το δικο μου που ειναι + 35 κιλα απο το 1200.Επαιξες κι εχασες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johntsip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 αν πεσει και γινει προσπαθεια να .....σηκωθει ,βλεπω, να πεφτει κανα νεφρο,κανα δισκος και αλλα ...πολλα να μην ξανασηκωνονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GN_AZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 Πρώτη έξι χιλ στρ και βάζω δευτέρα και τρίτη στον αέρα. Πλάκα πλάκα είχε πέσει η Magna 250 πάνω στο πόδι μου όταν είχα κολλήσει πίσω από ένα αμάξι και απ'τη μια να έχω δύο ντερέκια αλλοδαπά να αγριοκοιτάνε και να με βρίζουνε και από την άλλη να έχω 200 κιλά πάνω στο αριστερό μου πόδι. 18 χρονών άντε να 'μουν και 65 κιλά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PoDiKoS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 Πάμε από την πλευρά του κάτω μέρους της μηχανής, ποιάνουμε με το ένα χέρι το τιμόνι και με το άλλο το πίσω μαρσπιέ ή κάποιο σταθερό σημείο της ουράς και τραβάμε με όση δύναμη μας έχει απομείνει... ένας από τους καλύτερους τρόπους... Μακρια από εμάς που λένε όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 Συνήθως από το τιμόνι και κάποιο σταθερό σημείο στο πίσω μέρος της μηχανής με μεγάλη προσοχή το σήκωμα να γίνει με δύναμη στα πόδια και όχι στη μέση (κάτι σαν άρσεις θανάτου σε συμναστήριο). Δύο φορές χρειάστηκε να το κάνω (με το παλιό μου Dakaraki) και τις δύο φορές από τα νέυρα μου τη σήκωσα σαν πούπουλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 Ακομη και για αυτη τη περιπτωση οι Γερμανοι εχουν μεριμνησει Σκεψου τωρα να εισαι 1,75 και 70 κιλα κα να θες να σηκωσεις το δικο μου που ειναι + 35 κιλα απο το 1200.Επαιξες κι εχασες <{POST_SNAPBACK}> ...Πληροφοριακα,ειμαι 1.70 και 65 κιλα.. ..Το δικο μου,μου εχει πεσει δυο φορες μεχρι τωρα και ,με τον τροπο που δειχνει ο τυπος,το σηκωσα Α-Ν-Ε-Τ-Α!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 To μεγαλυτερο γελιο το εχω ριξει με βλακα Ζητά που ηθελε να κανει πουλμουρ μεσα στην Ερμου στο Συνταγμα (που ειναι πεζοδρομος). Προσπαθησε να κανει επιτοπια αναστροφη και βεβαια οπως λογικο ηταν η μηχανη διπλωσε και επεσε ... Αυτος στην προσπαθεια του να μην πεσει πεταχτηκε 4-5 μετρα μακρυα. Ο μεγαλυτερος χαβαλες ειναι οτι οταν ειδε και αποειδε οτι δεν μπορει να την σηκωσει, καλουσε τους πεζους να τον βοηθησουν, και εκεινοι επιδεικτικα αρνουνταν ! :greece: (στο τελος τον βοηθησε ενας τουριστας !!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2006 χα χα... πλάκα έχουν πολλοί από δαύτους... στην Αλεξάνδρας ένα πρωί είχα πετύχει έναν που έριχνε διαρκώς ξερογκαζιές και με βλοσυρό ύφος έκανε νοήματα σε ΙΧ και μηχανάκια να προχωρούν, και καλά διεύθυνε κίνηση πάνω στη μηχανη έφυγε μπροστά μου και δεν τον έβλεπα αφού τον έκρυβαν κάποια μεγάλα αυτοκίνητα, αλλά άκουσα θόρυβο πτώσης από μπροστά και προχωρώντας τον είδα 20 μέτρα παρακάτω να σηκώνεται απο τη σούπα που είχε μόλις φάει και να προσπαθεί να σηκώσει το τέρας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 Μου ειχαν ριξει το Varadero,και ειχα τοσα νευρα,που αριστερο χερι στο τιμονι και δεν ξι χερι στη βαση για την πλαινη βαλιτσα και καταφερα και τη σηκωσα !! Τωρα πως το εκανα...δεν ξερω..ηταν και 6.30 το πρωι.. Παω να δω το βιντεο.. Ωραιο βιντεο !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 Χωρίς νά'χω δει το βίντεο, μου χει πέσει κανά 5 άρι φορές ..... Τιμόνι και χειρολαβή συνεπιβάτη και το βαραντέρο (τουλάχιστο 255 κιλά) σηκώνετε ανετότατα (1,72 ύψος, 82 κιλά...εγώ). Βέβαια μια φορά μου έπεσε ..... και χωρίς τη συνδρομή διερχόμενου οδηγού, αποκλείετε να εβγαινε από το μέρος που γύρισε.... 1,5 μέτρο υψομετρική διαφορά + βάτα + τριβάλιτσο φορτωμένο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parji 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2006 Από τις δύο (κιόοοοολας?????) φορές που μου έχει πέσει, η μια ήταν στο Περιφερειακό δρόμο της Αρτας, όταν σταμάτησα στα φανάρια και κάτι πάτησα...ακόμη δε ξέρω τι ήταν αυτό...οπότε το πόδι μου γλύστρησε και άρχισα να πέφτω σιγά σιγά..μέχρι που ακούμπησα κάτω...εννοείται ότι μέτρησα όλα τα κόκκαλα που αποτελούν τα πλευρά μου καθώς προσπαθούσα να κρατήσω το Βαραντέρο να μη σκάσει κάτω. Το καλό ήταν ότι ΜΟΛΙΣ είχα βάλει τα προστατευτικά κάγκελά του, το δε κακό ήταν ότι ΜΟΛΙΣ το είχα γεμίσει βενζίνη (συν 25 λίτρα βάρος). Προσπάθησα να το σηκώσω μόνος μου αλλά μάταια...οπότε σταματούν δυο τύποι με ένα παπάκι και κατεβαίνουν να με βοηθήσουν. Πετάγεται ο οδηγός που ήταν και τερατάκι και λέει "Στη μπάντα εσείς το παίρνω μόνος μου". Του λέω "είναι 270 κιλά αποκλείεται να το σηκώσεις μόνος, κάτσε να σε βοηθήσω και γω". "Πρόσεξε να μαθαίνεις" μου λεει. Πάει να το σηκώσει από το τεπόζιτο και το Βαραντέρο δε κουνήθηκε ούτε εκατοστό, ενώ αυτός έχει κατακοκκινήσει από τη προσπάθεια, του έχουν πεταχτεί οι φλέβες στο λαιμό και στο κρανίο και φαίνεται έτοιμος να εκραγεί...οπότε ξαναλέει ο τύπος..."Ρε, μπας και έχει σκαλώσει πουθενά και σπρώχνω τζάμπα...!!!!!!!!! :lol: "Που να έχει σκαλώσει ρε συ μέσα στην Εθνική? Κάτσε να σε βοηθήσω..." και το σηκώσαμε και οι τρεις...αλλά ΑΝΕΤΑ....το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι το Βαραντέρο σηκώνεται ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ από τρία άτομα και πάνω... Τη δεύτερη φορά που μου έπεσε, ήταν πριν από μια εβδομάδα, κάτω από το γραφείο μου. Πήγα να φύγω κατά τις 8 το βράδυ και μπλέχτηκε το πόδι μου σε κάτι κλαριά (που είχε κόψει μια γιαγιά και δε τα είδα μέσα στα μαύρα σκοτάδια) και...τσουπ...ξανά κάτω...ευτυχώς χωρίς να σκάσει πάλι...μετρώντας όμως για μια φορά ακόμη τα πλευρά μου (μήπως και είχα κάνει λάθος το μέτρημα τη προηγούμενη φορά...). Αυτή τη φορά έκανα πολλές προσπάθειες μόνος μου μπας και καταφέρω να το σηκώσω αλλά τίποτε. Οπότε τηλεφώνησα σε ένα φίλο, ο οποίος ήταν ευτυχώς κοντά και ήρθε να με βοηθήσει...μπορώ να πω ότι και οι δυο μας είμαστε από 1,80 ύψος και καμια 80αρια κιλά και όμως με ελαφρά δυσκολία το καταφέραμε... Πάντως μετά το βιντεάκι που είδα (αχρείαστο να είναι) θα προσπαθήσω έτσι όπως είπε ο τύπος και θα δω το αποτέλεσμα...αν και προτιμώ να μείνω με την απορία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες