_GhostRideR_ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Χαιρετώ όλη την παρέα, είμαι καμποσο καιρό γραμενος εδω αλλα δεν σας έχω συστηθει Είμαι ο Τόλης και έχω ενα CBR 1000 08 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Γεια σου και καλά ποστς! Η 2η φωτό είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 γεια σ και σε σενα...τι εξατμιση της φορας?ακυρο τωρα ειδα οτι ειναι fmf...κουκλα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Καλώς ήρθες και καλά ποστ Πραγματικά η δεύτερη φώτο τα σπάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_GhostRideR_ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 :cheers: :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 CBR rules ρε αλήτες!!!! ....Γεια σου ρε Τόλη με την ζέβρα!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Ωραιος τα σπας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 καλως τον ,καλη διαμονη και καλα χλμ,κουκλα το μηχανημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 γεια σου Τολη.... ωρΑΙΟ το 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Γουελ καμ...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 καλως ηρθες και τυπικα.. το μοτορι σου απλα τα σπαει... καινουργιο pit babe να βρεις ομως :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Καλώς ήρθες Τόλη μόνο να βγάλεις τη δεύτερη φωτο γιατί εγω δεν μπορώ να κάνω τέτοια πραματα και την βλέπω και στεναχωριεμαι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Χαιρετώ όλη την παρέα, είμαι καμποσο καιρό γραμενος εδω αλλα δεν σας έχω συστηθει Είμαι ο Τόλης και έχω ενα CBR 1000 08 Καλώς εμφανίστηκες Τόλη. Και πού κρυβόσουνα δηλαδή τόσο καιρό? Υ.Γ. Άμα χρειαστείς σπρώξιμο για το CBR, μη διστάσεις. Δεν πάει καθόλου φαντάζομαι.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Καλώς τον! Πότε πάμε πίστα; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Welcome! Αν και σε ξέρω μάλλον από άλλο forum γιατί το avatar και το nick μου θυμίζουν κάτι. Janabeti μόλις ανοίξει ο καιρός ! Υ.Γ. όντως σε έχω δει στο moto και στο gixxer Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 από τον gkourv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Καλως τον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Τολη καλως ηρθες και απο εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_GhostRideR_ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Καλώς εμφανίστηκες Τόλη. Και πού κρυβόσουνα δηλαδή τόσο καιρό? Υ.Γ. Άμα χρειαστείς σπρώξιμο για το CBR, μη διστάσεις. Δεν πάει καθόλου φαντάζομαι.... Ήμουν αόρατος Ghost Άμα χρειαστείς σπρώξιμο για το CBR :unsure: Καλώς τον! Πότε πάμε πίστα; :P Μόλις ζεστάνει λίγο πάμε :dribble: Welcome! Αν και σε ξέρω μάλλον από άλλο forum γιατί το avatar και το nick μου θυμίζουν κάτι. Janabeti μόλις ανοίξει ο καιρός ! Υ.Γ. όντως σε έχω δει στο moto και στο gixxer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Ωχ ώχ... πλακώσανε οι βιαστικοί! Παίδες μη ψαρώνεται, με την δεύτερη φώτο! Το παιδί απλά κάνει εξάσκηση για να τελειοποιήσεί την τεχνική του στο να κλέβει τσάντες απο γιαγιάδες! :lol: Θα έχετε χρόνο να ψαρώσετε όταν τον δείτε απο κοντά! Άντε man και ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 Welcome! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2010 μετράς μάγκα συνέχισε έτσι... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες