JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Ηλια εγω φοράω τα Anakee I και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τα ΙΙ που ειναι σαφος ανώτερα θα τα φόραγα χωρις δεύτερη σκεψη αν δεν έψαχνα για κάτι πιο on-off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2010 Oι "ραγάδες" είναι κλασσικό φαινόμενο (νωρίς μάλιστα) και δεν εμπνέει ανησυχία (όταν είναι όπως πάντα επιφανειακές) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 **ποσταρω και δω μπας και παρουμε καμια απαντηση και καλη γνωμη** Λοιπον Φιλοι μου...ο καιρος ηρθε...οι βροχες αρχιζουν τα λινα ξεφτιζουν... :mrgreen: τα λαστιχα σφυριζουν...τα λεφτα φευγουν και πισω δεν γυριζουν....γιαυτο....ας σοβαρεψει το πραγμα. Ο καθενας λεει τα δικα του (καιγω μεσα) το θεμα ειναι το λαστιχο να μην ειναι μουφα....μην βγει μαπα! Αλλος λεει κολα με τα Σκορπιον...αλλα θελω για πιο σπορ καταστασεις καλο λαστιχο να κανει ομως με το Μουλτι το 1000. Diablo Rosso Corsa (η εξελιξη των Corsa III), Michelin power Pure, Dunlop SportSmart,Pirelli Angel...ή μαμα λύση Scorpion???ή κατι που είδατε εσεις το βιώσατε και ξέρετε απο πρώτο χερι οτι στο Μουλτι ταιριάζει???Γιατι και για τα μονομπρατσα λενε διαφορα(βλέπε 1098-που λενε πωσ θελει το δικο του λαστιχο παντα) Δεν με ενδιαφερει η οδηγηση σε χώμα...οσο η σταθεροτητα η καλη αποδοση σε σπορ οδηγηση στον δρομο,πως το λενε βρε αδερφε...θελω να ξυσω και τα αυτια μου"και καλα" (πιστα θα μπουμε σιγα σιγα ) Μια αξιοπρεπης και αντικειμενικα υπευθηνη απαντηση (χωρις ενδοιασμους βεβαια,γιατι η τελικη επιλογη ειναι του αγοραστη) θα ηταν οτι καλυτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ Σημερα λοιπόν αλλάχτηκε το πισω λάστιχο, φυσικά με Michelin Anakee 2. ............ ............ ............ ............ Πιστεύω πως σε άλλες 15.000 χλμ θα το ξανααλλάξω πάλι με ίδιο. Ενταξει μας επεισες Τετοια θα ειναι τα επομενα μου πατουμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2010 Μια αξιοπρεπης και αντικειμενικα υπευθηνη απαντηση (χωρις ενδοιασμους βεβαια,γιατι η τελικη επιλογη ειναι του αγοραστη) θα ηταν οτι καλυτερο. ΔΕΝ υπάρχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 ΔΕΝ υπάρχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 By the way ψιλο οφ τοπικ αλλα επειδη ειπε ο Παναγιωτης για μετρητη πιεσεως ακριβειας εχετε να προτεινετε καποιον συγκεκριμενο δοκιμασμενο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 By the way ψιλο οφ τοπικ αλλα επειδη ειπε ο Παναγιωτης για μετρητη πιεσεως ακριβειας εχετε να προτεινετε καποιον συγκεκριμενο δοκιμασμενο??? Θα σου πρότεινα να ψάξεις αυτόν που περιγράφω ΕΔΩ στο μπλέ κουτάκι στο δεξί μέρος της φώτο. Κάπου εκεί γύρω θα βρείς και πληροφορίες. Καλούς ψηφιακούς έχουν στο Μοτομάρκετ και το Motoraid. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2010 Thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Συμπερασματικά, τα θεωρώ ΜΑΚΡΑΝ ό,τι καλύτερο έχω φορέσει στο Βαραντέρο στα 11 χρόνια που τό έχω. Ρε κιαρατα με επεισες.Αυριο παω να φορεσω Michelin Anakee 2 στο F8 μου...Σε ευχαριστω! Ωπ!Ωπ!Μια διορθωση...(ξεχασα οτι πλεον εισαι πρασινος....)...Διορθωνω την ανω προταση μου: Κυριε Παναγιωτη,αγαπητε ΚΥΡΙΕ Συντονιστα!Με πεισατε με τα επιχειρηματα σας.Αυριο παω να φορεσω Michelin Anakee 2 στο F8 μου...Σας ευχαριστω ΠΟΛΥ για τον χρονο που δαπανησατε,αφηνοντας στην ακρη τα καθηκοντα σας ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑΣ για να μοιραστειτε μαζι μου την πολυτιμη εμπειρια σας :) Ειπαμε...και Anakee2 θα βαλω και τον Κυριο Παναγιωτη να μην στεναχωρησω...:D:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Ορίστε κύριοι, ιδού ένα λαμπρό υπόδειγμα ανδρός. Με ήθος, λογική, σεβασμό, οξύνοια και πάνω απ' όλα, αρχές.............. (Ψιτ, μόλις μάθω τα κόζια, θα σε τρατάρω καμιά κατοστή πόντους, να έχεις να πορεύσαι.............) Μάθο, σε ποιόν θα τα βάλεις, το έχεις κλείσει; Άμα θες να δώ, μήπως βρώ κάνα παλιό κονέ στην Πάτρα για καλύτερη τιμούλα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Ορίστε κύριοι, ιδού ένα λαμπρό υπόδειγμα ανδρός. Με ήθος, λογική, σεβασμό, οξύνοια και πάνω απ' όλα, αρχές.............. (Ψιτ, μόλις μάθω τα κόζια, θα σε τρατάρω καμιά κατοστή πόντους, να έχεις να πορεύσαι.............) Μάθο, σε ποιόν θα τα βάλεις, το έχεις κλείσει; Άμα θες να δώ, μήπως βρώ κάνα παλιό κονέ στην Πάτρα για καλύτερη τιμούλα.......... Aσε τους Ποντους για τους Ποντιους και κρατα πισινη για καμμια μπυρα απο κοντα τα λαστιχα Παναγιωτη θα παω σε φιλο εντουρά με μαγαζακι και σπεσιαλ τιμη-τοποθετηση-ζυγοσταθμιση free...Θα παω εκει γιατι μελλοντικα θα βαλω και τακουνια στον ιδιο και τραμπα ενα-δυο...Ευχαριστω πολυ για την προταση παντως Οσο για την τελικη επιλογη,επαιξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η αποψη σου.Ελπιζω να δικαιωθω:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Για το VSTROM τα ΑΝΑΚΕΕ δεν τραβάνε........... Έχω ακούσει τα καλύτερα σε βάρα, bmw αλλά σε εμάς ρε παίδες δεννννννννν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Για το VSTROM τα ΑΝΑΚΕΕ δεν τραβάνε........... Έχω ακούσει τα καλύτερα σε βάρα, bmw αλλά σε εμάς ρε παίδες δεννννννννν Αν λές για τα πρώτα ΑΝΑΚΕΕ θα συμφωνήσω, όχι μόνο για το Στρώμα, αλλά για όλα τα μηχανάκια, το λάστιχο αυτό όταν το σχεδιάζανε ΔΕΝ πίστευαν το χάλι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ασφάλτου, εξ ού και η γρήγορη αναβάθμιση του σε ΑΝΑΚΕΕ 2. Αν το λες για τα 2, μου φαίνεται περίεργο καθώς τα μηχανάκια μας ΔΕΝ είναι τόσο διαφορετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Για το VSTROM τα ΑΝΑΚΕΕ δεν τραβάνε........... ... αλλά σε εμάς ρε παίδες δεννννννννν Γιατι αυτο Νωντα;Για πες...Τι φταιει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Εγω παντως ηδη αλλαξα το μπροστινο με Anakee 2 και οσονουπω παω και για το πισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Γιατι αυτο Νωντα;Για πες...Τι φταιει; Κώστα στρώμα είχες, προσωπικά τα Anakke δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά στο φόρουμ (και στα δύο φόρουμ) κανείς δεν έχει πει καλά λόγια, επίσης κολλητός που τα φορούσε πιθανόν τα 1 μου έλεγε ότι η κορώνα τους ήταν για τα μπάζα... Δεν εκφαίρω προσωπική γνώμη το ξαναλέω μπορεί πράγματι να είναι καλά ελαστικά αλλά αυτό που θέλω να επισημάνω επειδή όπως ξέρεις είμαι όλίγον τι φανατικός Στρωμας και το παρακολουθώ το θέμα στο στρώμα ποτέ κανείς δεν έιπε καλό λόγο για τα anakee ίσως ελάχιστες εξαιρέσεις. Τα λάστιχα που παίζουν αυτή την στιγμή και είναι κορυφαία για το Στρώμα κατά σειρά προτίμησης είναι : 1) METZELER EXP 2) DUNLOP TR91 και 3 τα γνωστά μας πιρέλια... Συμφωνώ απόλυτα με τον Παναγιώτη για τα Bridgestone. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Νωντα μού κανει εντυπωση αυτο που λες.Κι εγω ειχα διαβασει πολλα παραπονα,αλλά αφορουσαν ολα τα Anakee I.Το II βελτιωθηκε εξαιρετικα και σε συνθεση και σε σχεδιασμο και υποτιθεται οτι κανει και για την Ελληνικη πραγματικοτητα...Τεσπα,δεκτη η αποψη σου καταλαβα πώς το λες εννοειται.Θα τα βαλω και γλιεπουμε εν καιρω... Συγκριτικα παντως με το Tourance EXP,γιατι τα ειδα και τα δυο απο κοντα,τα Anakee II εχουν πιο ασφαλτινη χαραξη,συν καλυτερη τεχνολογια σχεδιασμου και κατασκευης(οπως το πυριτιο ως υλικο για να ζεσταινονται πολυ πιο γρηγορα)...Και υποσχονται και μακροβιοτερη συμβιωση και αντοχη!Και ολοι οσοι πηγα να τα δω,εμποροι αλλά και φιλος εμπορος που μονο συμφερον δεν εχει απο εμενα,προτειναν τα Anakee ΙΙ ως καλυτερη λυση για τα Ελληνικα δεδομενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Και γιατί ρε Κώστα κανείς δεν μιλάει γιαυτά....??????http://www.vstrom.gr/forum/viewtopic.php?f=31&t=245 για δες λίγο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Το θέμα (ειδικά στα λάστιχα) δεν είναι το τί λένε, είναι το ποιοί το λένε. Πχ, δεν θα άκουγα την γνώμη του οποιουδήποτε, αν δεν ξέρω με βεβαιότητα πως ελέγχει τις πιέσεις του τουλάχιστον μιά φορά το μήνα (την βδομάδα πρέπει κανονικά, αλλά ας μη ζητάμε πολλά). Ένα άλλο παράδειγμα είναι το εξής: Έχοντας απορίψει τα Βρίστετόνε σαν λάστιχα εδώ και 15 χρόνια, διάβασα διθυραμβικά σχόλια στα Βαραντεροφόρα για τα 501/502 και πήγα και τα φόρεσα. Μετά τα πρώτα χίλια χιλιόμετρα παρακαλούσα πότε θα έρθει η ώρα να τα βγάλω.......... Λάστιχα για την ευθεία και μόνο. Όταν πήγα βόλτα με κάποιους απο αυτούς που τα παινεύανε, κατάλαβα τον λόγο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Παναγιώτη ο άνθρωπος που μου το είπε είναι κατι σαν σύμβολο και εάν σου πω το νικ του μπορεί και να τον ξέρεις πρόσφατα έκανε ταξίδι Σκωτία και πίσω μόνος του, είναι Κρητικός. Πράγματι για τα 501 για τα βάρα το ίδιο ακούω!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Και γιατί ρε Κώστα κανείς δεν μιλάει γιαυτά....?????? http://www.vstrom.gr....php?f=31&t=245 για δες λίγο.. Μιας και δεν ανοίγει για τα μη μέλη, θα κάνω δύο εικασίες: 1. Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Βάλανε τα πρώτα, δεν μείνανε ευχαριστημένοι (με το δίκιο τους), και τώρα πήρε η μπάλλα και τα 2. 2. Είναι ευχαριστημένοι με αυτά που έχουν, και δεν θέλουν/τολμούν/πιστεύουν να δοκιμάσουν κάτι νέο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Το θέμα (ειδικά στα λάστιχα) δεν είναι το τί λένε, είναι το ποιοί το λένε. Αφου εισαι μετριοφρων και δεν αυτοπαινευεσαι εσυ ας το κανω εγω. Εχω αλλαξει τρια ζευγαρια λαστιχα στις μηχανες που ειχα τα τελευταια τρια χρονια. Και οι τρεις επιλογες ηταν επιλογη του Παναγιωτη που εχει μακρα θητεια και εμπειρια στο χωρο των ελαστικων και δη στην αγαπημενη μου εταιρεια. Παναγιωτη ο λογος σου περι ελαστικων ευαγγελιο για μενα. Και στο αυτοκινητο απο βδομαδα μαλλον θα τοποθετηθουν αυτα που μου συνεστησες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Όπως καταλαβαίνεις Κώστα, περιμένουμε με αγωνία πρώτες εντυπώσεις, ενημέρωση κατα την διάρκεια, και αναλυτική παράθεση εντυπώσεων (αν προλάβουν να τελειώσουν στα χέρια σου).......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Όπως καταλαβαίνεις Κώστα, περιμένουμε με αγωνία πρώτες εντυπώσεις, ενημέρωση κατα την διάρκεια, και αναλυτική παράθεση εντυπώσεων (αν προλάβουν να τελειώσουν στα χέρια σου).......... Ευχομαι να μην τελειωσουν στα χερια μου...καπως ετσι ...αλλά στο δρομο...καπως ετσι... Θα τα βαλωωωωω τα ρημαδια λαστιχαααα μου που λεει(παραφρασμενο και το ασμα)εντυπωσεις στην πορεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες