Jump to content
georgioynikos

ΕΠΙΛΟΓΗ SCOOTER

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΕΙΣΗ ΤΟΥ HONDA CBF 600S ABS,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ SCOOTER GΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΜΕ ΚΥΒΙΣΜΟ ΑΠΟ 250cc εως 400cc,ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ: α) KYMCO XCITING 300RI, β)YAMAHA X-MAX250 η γ) ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ HONDA SILVER WING 400,ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.gorgolis.gr/citycom.htm

Και το Kymco πάντως είναι όμορφο και πιο σπορ και φυσικά το Yamaha πολύ ωραίο αλλά παραείναι ακριβό για σκούτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

SH 250 ? Nexus 300 ?

Τα εχεις δει η εισαι αναμεσα μονο σε αυτα που ανεφερες ? :)

ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ,ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΟΙΣΤΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ...

http://www.gorgolis.gr/citycom.htm

Και το Kymco πάντως είναι όμορφο και πιο σπορ και φυσικά το Yamaha πολύ ωραίο αλλά παραείναι ακριβό για σκούτερ

ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΜΑΧ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sh 300 για αξιοπιστία,φρεναρες,επιδόσεις,Nexus για ομορφιά,σπορτιφ χαρακτήρα,καλά φρένα.Δοκίμασε τα,υπάρχουν test ride.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sh 300 για αξιοπιστία,φρεναρες,επιδόσεις,Nexus για ομορφιά,σπορτιφ χαρακτήρα,καλά φρένα.Δοκίμασε τα,υπάρχουν test ride.

φιλε Ηλια καλο το honda-sh300 αλλα ειναι δεν αρεσει οπτικα.στο nexus δεν θα παω καθοτι ιταλικο.για τα scooter που σας ανεφερα(xciting300ri-xmax250-silverwing400) θελω συμβουλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα και το burgman 200 κυκλοφορει πολυ :_thumbsup: το εχω και εγω, ειμαι πολυ ευχαριστημενος και γενικα νιωθω σιγουρια οταν το οδηγαω σε βρεγμενο .... εχει κοντα 25.000 χλμ απροβληματιστα! :ok:(απο το αυγουστο του 2008 μεχρι τωρα) με καθημερινη χρηση λογω της δουλειας του πατερα μου και συνεχιζει να γραφει! :scooter::winking:

η' και το 400 σε μεγαλυτερα κυβικα! εχω ακουσει καλα λογια

αλλιως και το kymco το x-citing εχει κανει πολλεσ πωλησεις τοσο σε ελλαδα οσο κ ιταλια τεραστια επιτυχια!!!! :D :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε Ηλια καλο το honda-sh300 αλλα ειναι δεν αρεσει οπτικα.στο nexus δεν θα παω καθοτι ιταλικο.για τα scooter που σας ανεφερα(xciting300ri-xmax250-silverwing400) θελω συμβουλη.

Το xciting300ri έχει ενα σοβαρό θεμα με την καμπάνα του συμπλέκτη(το ιδιο και το burgman 400 mod 2007-08) τα οποια επιλύονται με την τοποθέτηση after market καμπάνας και με το άνοιγμα της σέλας.Το xmax250(ψεκαστα και μη ειδικά 2006 και κατω) ειχαν καποια θεματακια με την αντλία νερού,πλεξούδα και σε προέκταση διάφορα ηλεκτρολογικά,καθως και καποια κομπιάσματα του ψεκασμού ενίοτε και κραδασμούς υπερβολικούς και αδικαιολόγητους.Οτι πληροφορία θελήσεις στην διάθεση σου.

Υγ.Σου προτείνω επίσης το KYMCO Down-Town αξίζει τον κοπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΕΙΣΗ ΤΟΥ HONDA CBF 600S ABS,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ SCOOTER GΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΜΕ ΚΥΒΙΣΜΟ ΑΠΟ 250cc εως 400cc,ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ: α) KYMCO XCITING 300RI, β)YAMAHA X-MAX250 η γ) ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ HONDA SILVER WING 400,ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? Ευχαριστω.

Kαι τα τρια καλα ειναι αλλα ιδιαιτερα χρηστικα δεν ειναι.Χωρους μονο το Honda εχει σχετικα μεγαλους ενω καλο θα ηταν να βρεις καποιο με τροχους 16''.Δες και τα SYM 300Evo,Piaggio beverly,Honda SH300i,aprilia sportcity-scarabeo.Τα 2 πρωτα που ανεφερες τα εχω οδηγησει και δεν βολευουν για σφηνες με τιποτα.Το μεγεθος στα σκουτερ εχει ξεφυγει και πλεον τα περισσοτερα ειναι δυσχρηστα στις ελληνικες πολεις.Κατα την ταπεινη μου αποψη SYM και Honda ειναι τα καλυτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι τα τρια καλα ειναι αλλα ιδιαιτερα χρηστικα δεν ειναι.Χωρους μονο το Honda εχει σχετικα μεγαλους ενω καλο θα ηταν να βρεις καποιο με τροχους 16''.Δες και τα SYM 300Evo,Piaggio beverly,Honda SH300i,aprilia sportcity-scarabeo.Τα 2 πρωτα που ανεφερες τα εχω οδηγησει και δεν βολευουν για σφηνες με τιποτα.Το μεγεθος στα σκουτερ εχει ξεφυγει και πλεον τα περισσοτερα ειναι δυσχρηστα στις ελληνικες πολεις.Κατα την ταπεινη μου αποψη SYM και Honda ειναι τα καλυτερα.

φιλε spriderman και για το sym εχω ακουσει ειναι πολυ αξιοπιστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα