μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Διαβάστε το,αξίζει...γιατι η Αξία απο την αξία πολλες φορες διαφέρουν ουσιαστικά................... Ενώ ένας άνδρας γυάλιζε τη νέα του μοτοσυκλέτα, ο ηλικίας 6 ετών γιος του, πήρε μια πέτρα και γρατσούνισε με γραμμές μέρος του αυτοκινήτου. Στο θυμό του απάνω, ο άνδρας αυτός πήρε το χέρι του παιδιού του και χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί, το χτύπησε πολλές φορές... Στο νοσοκομείο, το παιδί έχασε όλα τα δάχτυλά του λόγω των πολλαπλών σπασιμάτων. Όταν το παιδί είδε τον πατέρα του, με παραπονεμένα μάτια, γεμάτα πόνο τον ρώτησε: "Μπαμπά... Πότε θα μεγαλώσουν πάλι τα δάχτυλά μου;" Το άτομο βουβό, πήγε πίσω στη μοτοσυκλέτα του και την κλώτσησε νευρικά πολλές φορές. Σκεπτόμενος αυτό που έκανε, βρισκόμενος μπροστά στη μοτοσυκλέτα του και βλέποντας ξανά τις γρατζουνιές, αντιλήφθηκε ότι το παιδί του είχε γράψει με την πέτρα "ΜΠΑΜΠΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ". Την επόμενη ημέρα ο άνδρας αυτός αυτοκτόνησε... Ο θυμός και η αγάπη δεν έχουν κανένα όριο. Επιλέξτε τα τελευταία για να έχετε μια όμορφη, καλή ζωή... Τα πράγματα υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται, ενώ οι άνθρωποι είναι για να αγαπηθούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Χαχαχα, το εχω λαβει ισα με 20 φορες σε email με ολες τις πιθανες εκδοχες! Αυτοκινητο, σκαφος, μηχανη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Παρα πολυ ωραιο!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Χαχαχα, το εχω λαβει ισα με 20 φορες σε email με ολες τις πιθανες εκδοχες! Αυτοκινητο, σκαφος, μηχανη... Καπιτάλαααα...και σκαφος και μηχανη και αυτοκινητο ε;...Κοιτα λαβρακι που εγβαλε το Τοπικ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Διαβάστε το,αξίζει...γιατι η Αξία απο την αξία πολλες φορες διαφέρουν ουσιαστικά................... Ενώ ένας άνδρας γυάλιζε τη νέα του μοτοσυκλέτα, ο ηλικίας 6 ετών γιος του, πήρε μια πέτρα και γρατσούνισε με γραμμές μέρος του αυτοκινήτου. Στο θυμό του απάνω, ο άνδρας αυτός πήρε το χέρι του παιδιού του και χρησιμοποιώντας ένα γαλλικό κλειδί, το χτύπησε πολλές φορές... Στο νοσοκομείο, το παιδί έχασε όλα τα δάχτυλά του λόγω των πολλαπλών σπασιμάτων. Όταν το παιδί είδε τον πατέρα του, με παραπονεμένα μάτια, γεμάτα πόνο τον ρώτησε: "Μπαμπά... Πότε θα μεγαλώσουν πάλι τα δάχτυλά μου;" Το άτομο βουβό, πήγε πίσω στη μοτοσυκλέτα του και την κλώτσησε νευρικά πολλές φορές. Σκεπτόμενος αυτό που έκανε, βρισκόμενος μπροστά στη μοτοσυκλέτα του και βλέποντας ξανά τις γρατζουνιές, αντιλήφθηκε ότι το παιδί του είχε γράψει με την πέτρα "ΜΠΑΜΠΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ". Την επόμενη ημέρα ο άνδρας αυτός αυτοκτόνησε... Ο θυμός και η αγάπη δεν έχουν κανένα όριο. Επιλέξτε τα τελευταία για να έχετε μια όμορφη, καλή ζωή... Τα πράγματα υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται, ενώ οι άνθρωποι είναι για να αγαπηθούν. τι γρατσουνισε τελικα ?το αμαξι η την μοτοσυκλετα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 «Μην αφήνεις την "αλήθεια" να σου χαλάσει μία ωραία ιστορία». Ειδικά όταν κρύβει ένα δίδαγμα: Ο θυμός και η αγάπη δεν έχουν κανένα όριο. (...) Τα πράγματα υπάρχουν για να χρησιμοποιούνται, ενώ οι άνθρωποι είναι για να αγαπηθούν. Πολύ καλό ήταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 xm... πολύ καλό και πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις... είχα καιρό τώρα και γω κάτι παρόμοια διλλήματα...θέλω, λοιπόν εδώ, να θέσω αν μπορώ την απορία μου... τι θα απαντούσατε αν το έταιρον ήμισυ σας έλεγε : "εμένα ή την μηχανή...???" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 ... τι θα απαντούσατε αν το έταιρον ήμισυ σας έλεγε : "εμένα ή την μηχανή...???" Αυτα διευκρινιζονται ΕΞ'ΑΡΧΗΣ! (Οποιος δεν το κανει, ειναι αξιος της μοιρας του.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 συμβωνω...αυτα τα λες απο την αρχη..Αν οχι εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε δυο αγαπες...Η μεγαλυτερα θα υπερυσχισει..Αυτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 xm... πολύ καλό και πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις... είχα καιρό τώρα και γω κάτι παρόμοια διλλήματα...θέλω, λοιπόν εδώ, να θέσω αν μπορώ την απορία μου... τι θα απαντούσατε αν το έταιρον ήμισυ σας έλεγε : "εμένα ή την μηχανή...???" Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης(για να το πω ξερά) αν αγαπάς περισσότερο ένα μάτσο σίδερα από τον "δικό" σου άνθρωπο, αλλά αν αυτά τα "μάτσο σίδερα" σε ευχαριστούν,σου προσφέρουν στιγμές απόλαυσης,ξεχνιασιάς,ηρεμίας κλπ νομίζω πως το έτερον ήμισυ μάλλον σκέφτεται μόνο την πάρτυ του,ζητώντας σου κάτι τέτοιο, και σίγουρα το πρόβλημά της δεν θα είναι μόνο η μηχανή αλλά και πολλές άλλες δικές σου συνήθειες που δεν θα τις αρέσουν... Το να προσπαθήσει κάποιος να σε βάλει σε ένα δικό του καλούπι νομίζω δεν δείχνει αγάπη,άρα μάλλον κατάλαβες την απάντηση! (όλα αυτά βέβαια αν προσπαθήσεις να της εξηγήσεις πρώτα τι σημαίνει για σένα μηχανή...και επιμένει στο καλούπωμα :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Είναι πολύ εγωιστικά αυτά τα ψευτοδιλήμματα του τύπου «εμένα ή...» Μου θυμίζουν την ταινία που η αριστοκράτισσα έβαλε το λεβεντόπαιδο να ξυρίσει το μουστάκι! με πρόλαβε κι ο Ghostakis νομίζω πως το έτερον ήμισυ μάλλον σκέφτεται μόνο την πάρτυ του, (...) Το να προσπαθήσει κάποιος να σε βάλει σε ένα δικό του καλούπι νομίζω δεν δείχνει αγάπη! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2010 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 γενικώς δύσκολη κατάσταση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Αυτα διευκρινιζονται ΕΞ'ΑΡΧΗΣ! (Οποιος δεν το κανει, ειναι αξιος της μοιρας του.. ) Κανονικα δεν τιθεται καν θεμα για επιλογη τι μανια ειαι αυτη των γυναικων να γνωριζουν εναν αανθρωπο και να θελουν να τον αλλαξουν ... τεμπελια ειναι αυτο?ψαξτε να βρητε εναν ετοιμο και μην ταλαιπωρειται τους υπολοιπους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 τι θα απαντούσατε αν το έταιρον ήμισυ σας έλεγε : "εμένα ή την μηχανή...???" επειδη δεν εχει βρεθει ακομα το εταιρον ημιση... ΜΗΧΑΝΗ mAthosala με αφησες πραγματικα αφωνο! Απαιχτο! νιωθω σαν να γεννιθηκα εχτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 τζίμμυ μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά... εγώ είμαι η κοπέλα... και σε μένα έχει τεθεί αυτό το δίλλημα από το αγόρι... και να φανταστείς δεν έχω καν μηχανή ακόμα... γι αυτό ρωτάω, γιατί μου φαίνεται κάπως παράλογο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Συμφωνω απολυτα..Αν πραγματικα σε αγαπαει δεν θα σε βαλει σε αυτο το διλημα,παρ'ολ'αυτα εχω γνωρισει ντραμερ που τα παρατησε επειδη του ειχε θεσει η κοπελα του αυτο το ερωτημα...αυτος τα παρατησε...πολλες φορες λογικη με συναισθημα ερχονται αντιμετωπα κι εσυ πρεπει να αποφασισεις αρκει να εχεις ξεκαθαρο μυαλο και να μην μετανιωσεις αργοτερα για αυτη σου την αποφαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Κανείς δεν πρέπει να θέτει ερωτήματα στον άλλο, τύπου "Ή το ένα ή το άλλο"... Αν η κοπέλα μου, μου έλεγε ή εμένα ή τη μηχανή, πάει να πεί ότι δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι έχω ένα πάθος, ένα ενδιαφέρον ή χόμπυ έστω! Αν ενδιαφέρεται για μένα θα πρέπει να καταλαβαίνει το τι με ευχαριστεί και τί όχι... Και όχι να μου απαγορεύει! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Υπάρχει και παρουσίαση Powerpoint με το ίδιο ηθικό δίδαγμα. Βάζει σε σκέψεις αυτούς που δε σκέφτονται πέρα απ'τη μύτη τους. Όσο για τα δίληματα τέτοιου τύπου, ρώτα τον τι τον έκανε να στο πει. Αν έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο τότε θέλει σκέψη το πράμα. Αλλιώς, ίσως δεν αξίζει... Στο λέω από προσωπική εμπειρία σε ανάλογο δίλημα (όχι για τη μηχανή :) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Καλά έκανε και αυτοκτόνησε ο μ@λάκ@ς!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Καλά έκανε και αυτοκτόνησε ο μ@λάκ@ς!!!! Έτσι ακριβώς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 xm... πολύ καλό και πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις... είχα καιρό τώρα και γω κάτι παρόμοια διλλήματα...θέλω, λοιπόν εδώ, να θέσω αν μπορώ την απορία μου... τι θα απαντούσατε αν το έταιρον ήμισυ σας έλεγε : "εμένα ή την μηχανή...???" Απλό το θέμα....η μηχανή είναι κομμάτι του εαυτού μου....θες καλώς....δεν θές.....τι να κάνουμε, και σημαίνει ότι ποτέ δεν σεβάστηκες τα θέλω μου; Και του λες.....αν σε ρώτούσα....εμένα ή το αυτοκίνητο σου;;;;;;;; Τι θα απαντούσες και τι θα έκανες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Έτσι ακριβώς! Kαλύτερα να έπαιρνε τη δύναμη της εμπειρίας αυτής και μ'αυτό το κίνητρο να αγωνιζόταν για τη κακομεταχείριση των παιδιών στην οικογένεια. "...Κάνε το ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία..." που λέει κι ένα τραγουδάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Kαλύτερα να έπαιρνε τη δύναμη της εμπειρίας αυτής και μ'αυτό το κίνητρο να αγωνιζόταν για τη κακομεταχείριση των παιδιών στην οικογένεια. "...Κάνε το ποίηση ή μηχανήματα σπουδαία..." που λέει κι ένα τραγουδάκι! Όχι Ορέστη! Άν είχε το σθένος να κακομεταχειριστεί ένα μικρό παιδί, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, φαντάσου για τί άτομο πρόκειται! Τέτοια άτομα πρέπει να απομακρύνονται απο την κοινωνία και καλό θα ήτανε και απο τον πλανήτη! Εκεί που πήγε ήταν το καλύτερο πιστεύω!!!! Διπλή μερίδα κάρβουνο κάτω απο το καζάνι που τον βράζουν τα Βελζεβούλια !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ρε πάτε καλά? Όποιος έγραψε αυτή τη πατάτα είχε σοβαρό πρόβλημα.. Άκου με γαλλικό κλειδί να κοπανάει το παιδάκι. Αφού δεν έβγαλε και καμιά βαριά ή κάνα λοστό.. :lol: Και αφού το σάπισε το καμάρι του, τον έπιασε και ο πόνος και αυτοκτόνησε.. Θα ξεράσω μέντες.. Το arlekin είχε περισσότερη πλάκα.. :D Και να σου πω και κάτι.. Εγώ αλλιώς θα την έλεγα την ιστορία. -Την ώρα που πιάνει το παιδάκι τη πέτρα και αρχίζει το έργο του πιάνει το γαλλικό κλειδί και του το αμολάει στη κεφάλα απο 5 μέτρα απόσταση(και γαμώ τους στόχους το άτομο!!). Το παιδάκι παθαίνει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στο αυτοκίνητο επάνω την επόμενη μέρα είδε ο άμοιρος; πατέρας να έχει γράψει το παιδί: -Μπαμπά σ'αγ....... (τον πρόλαβε το γαλλικό και έμεινε το έργο στη μέση) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2010 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Εγώ μια φορά έκοψα το χέρι ενός τύπου που άγγιζε τη μηχανή μου και το μετάνιωσα γιατί διαπίστωσα πώς ήταν το άλλο χέρι που την ακούμπησε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες