GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 PART 1 PART 2 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 πολυ ωραιο βιντεακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ΟΥΙΙΙΙ!!! Φοβερο, εε! Πολυ δουλεια για ενα κρανος ρε σεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 τουμπανο αλλα εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν πας εκει να το παρεις στο δινουν με 50 Ε ευκολα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Καλο :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostadinos A. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Το πιο δύσκολο μέρος το έχουν εκείνοι που πρέπει να δουλέψουν με το πινελάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 φοβερα τα βιντεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 καθε κρανος τους ειναι εργο τεχνης.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ωραίο το βίντεακιον..........αλλά μου κατέριψε ένα μύθο.............πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλης μας για τι είπαμε πάλι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ωραίο το βίντεακιον..........αλλά μου κατέριψε ένα μύθο.............πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλης μας για τι είπαμε πάλι; για την κεφαλη κατω απο τα μαλλια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimakos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 όπως και να το δεις ειναι τέχνη ωραίο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sam46 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Τα αυτοκολλητα ειδατε πως τα εβαζαν??Επαθα πλακα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Περιμενα αισθητα πιο αυτοματοποιημενη την κατασκευη τους.. πω εμεινα αναυδος απ' το πως μπαινουν τα αυτοκολλητα και εχουν τοσο ηψηλη λεπτομερεια και ποιοτητα.. παντως τωρα μου φαινεται πιο "λογικο" το κοστος ενος κρανους, θεωρουσα την κατασκευη του αισθητα πιο απλη και με πολυ λιγοτερα εργατικα κοστη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 και το επόμενο shoei θα είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Kαπως ετσι το φανταζομουν το σκηνικο.. Καλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Δεν περίμενα ποτέ ότι έχει τόση χειρωνακτική δουλειά!! Αυτό μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση γι'αυτό και έβαλα τα βίντεο να τα δούμε! Περίμενα μεγαλύτερη αυτοματοποίηση που όμως δεν υπάρχει... ο ανθρώπινος παράγοντας συνεχίζει (τουλάχιστον στα κράνη) να παίζει μεγάλο ρόλο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Αυτά γι' αυτούς που γκρινιάζουν ότι τα κράνη είναι ακριβά. Ενώ για φώτα ψευτο-ξένον δίνουνε άνετα ένα σωρό λεφτουδάκια. Και να πεις ότι κάνανε και δουλειά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Καλά ουτε και εγώ περίμενα ότι έχει τόσο χειρονακτική δουλειά! Πολυ ωραίο θεματάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 επιστημη και τεχνη μαζι. ευγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 και shumbert 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) επιστημη και τεχνη μαζι. ευγε το καλουπι στην αρχη που βγαινει η μητρα (fiberglass) ειναι απο μονο του επιστημη... μου κανει ομως εντυπωση το hand lay up που χρησιμοποιουν..ο ασιατης με το χερι ριχνει ρητινη και μετα αναλαμβανει το καλουπι,η θερμοκρασια και η πιεση τα υπολοιπα...ειχα φανταστει οτι θα ψεκαζε αυτοματα καποια μηχανη..εντυπωση μου κανει... ΔΕΝ μας δειχνουν τπτ για το τι υλικα βαζουν στο κελυφος και πως το φτιαχνουν...ισα ισα μας κοροιδεψαν δειχνοντας ενα ασιατη να λουζει με ρητινη της ινες(δεν χρησιμοποιουν pre-pregs(προεμποτισμενα φυλλα ρητινης-ινων)???) μεσα σε ενα καλουπι...και μαλιστα το περασαν γρηγορα γρηγορα το σταδιο αυτο,το οποιο ειναι το ποιο σημαντικο,για την αντοχη ενος κρανους... προφανως καταλαβαινουμε ολοι, οτι η επιστημη ειναι στο κελυφος..αληθεια κρανη kevlar-fiberglass δεν εχει η shoei?? δεν μας εδειξαν που τα φτιαχνουν... οκ,κατανοω οτι καποιες τεχνικες-υλικα λογοκρινονται σε ενα τετοιο βιντεο,λογω ανταγωνισμου,αλλα πολυ προχειροτητα μου φανηκε...μιλαμε για κολοσσο,με τεραστια παραγωγη και εντυπωσιαζομαι που δεν εχει πληρως αυτοματοποιημενη μοναδα παραγωγης... edit τωρα ειδα το βιντεο με τα schuberth... νταξ,νομιζω εδω ειμαστε λιγο πιο "σοβαρη" γραμμη παραγωγης,τι λετε? παντως και τα 2 βιντεακια ειναι παλια σιγουρα..ειδικα της shoei...χλωμο να εχει τετοια γραμμη παραγωγης εν ετη 2009... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον t3hsofos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 καλα ολα στο χερι... απιστευτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 η shoei το διαφημιζει συνεχεια οτι η γραμμη παραγωγης εχει χειρονακτικη εργασια οσο για την χρονολογια δεν ειναι και πολυ παλια γιατι κατασκευαζαν το xr1000 και μαλιστα ειδα και γνωστα σχεδια αρα φανταζομαι 5 χρονια περιπου πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες