Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 μην τα παρεξηγεις ρε συ ALX τα παιδοπουλα. ΠΑνω στον ενθουσιασμο κ τη χαρα τους γειωσες με Αζερμπαητζαν. Δατς ολ. σωστα τα λες εσυ κι ο Θανος κ εγω ξενερωσα βασικα που : δεν εχει βολτα, εχει χαρατσι, ειναι νυχτα. ομως κι ο τιτλος το λεει, δεν μιλα για κοπη mybike.gr αλλα νοτιων οποτε αμεσως αμεσως ειναι ανεπισημο, πρωτοβουλια της ΚΝΕ κλπ. Ανταρτικο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Και 15€ ε? Μάλλον ακούγεται πολύ του ματς για μια κοπή πίτας ενός φόρουμ. Τέτοιες εκδηλώσεις έχω συνηθίσει να συνδυάζονται με μια μικρή κοντινή βολτούλα και να γίνονται σε απλά μαγαζιά (καφετέριες κτλ) μεταξύ φίλων και μελών του φόρουμ χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για κανέναν. Συγνώμη αλλά το μαγαζί που προτάθηκε, είναι πολύ κυριλάτο για τέτοια εκδήλωση και έχω αντίρρηση και για την "είσοδο". Δηλαδή αν κάποιο μέλος του mybike ΔΕΝ τα έχει τα 15€ να τα δώσει εκεί, απλά δεν μπορεί να έρθει... σωστά? Κι αυτό με βρίσκει αντίθετο καθώς το mybike είναι ένα φόρουμ μη κερδοσκοπικό και προσφέρετε στα μέλη του δωρεάν και χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτό που πάτε να κάνετε μοιάζει σαν τις χοροεσπερίδες που κάναμε παλιά στα σχολεία για να μαζέψουμε λεφτά για την πενταήμερη. Γι' αυτό λοιπόν (και παρόλο που έλεγα να έρθω), i'm out. Eξάλλου δεν είναι επίσημη κοπή πίτας του mybike. Είναι μια συγκέντρωση μελών χωρίς καμία επίσημη συμμετοχή του mybike. Επειδή το μαγαζί θα είναι κλεισμένο για πάρτη μας καί θα έχει μπουφέ και ποτό σε αυτά τα 15 ευρώ πιστεύω οτι είναι μια χαρά. Το θέμα επισημότητας είναι καθαρά ιδεολογικό οπότε εμένα προσώπικα δέν με απασχολεί καθόλου. Aς το βαφτήσουμε "Η κοπή της πίτας ατόμων που γνωρίστηκαν απο το mybike" και ας τελειώνουμε με αυτό το αστείο. Άν υπάρχουν παιδιά που θέλουν να παρεβρεθούν και δέν ευκολύνονται οικονομικά να διαθέσουν 15 ευρό για να έρθουν, είναι πραγματικά κρίμα να χάσουν την ευκαιρία να περάσουν καλά το σαββατόβραδο τους μαζί μας. Γι'αυτό ας μου στείλουν ένα πμ. και θα βάλω εγώ τα λεφτά. Μπορώ να καλύψω μέχρι 10 άτομα. Μπορεί και παραπάνω άν υπάρξει πραγματικά ανάγκη. Εμένα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιδέα, ας μήν το σκωτώσουμε για 15 γ@μωευρώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Στέφανε... έχεις δίκιο σε αυτά που λες, απλά το θέμα αλλάζει όταν υπάρχει υποχρεωτική είσοδος για τα μέλη (μπαίνουν χρήματα στη μέση δηλαδή) και η συνάντηση ή η κοπή πίτας (ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε την) ονομάζεται συνάντηση mybike. Εκεί ήταν η ένστασή μου κι όχι για την συνάντηση. Ο νοών νοείτω με λίγα λόγια. Κατανοητο και δεκτο πρωτοβουλια της ΚΝΕ κλπ. Ανταρτικο. τι λες εσυ καλε ? Γι'αυτό ας μου στείλουν ένα πμ. και θα βάλω εγώ τα λεφτά. Μπορώ να καλύψω μέχρι 10 άτομα. Μπορεί και παραπάνω άν υπάρξει πραγματικά ανάγκη. Ρε συ, με εσενα ειναι καλο να βγαινουμε εξω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 γκάιζ, το κουράσατε το θέμα. Στο τέλος ούτε πίτα θα κοπεί, ούτε θα βρεθούμε, ούτε τίποτα και θα στραβώσουμε οι μεν με τους δε, και πάλι θα έχουμε ιστορίες και κουβαδάκια με παραλίες. Έλεος, βαρέθηκα ήδη με όλον αυτό το διάλογο του παραλόγου, που πιανόμαστε απο λέξεις. Και τις 2 πλευρές τις καταλαβαίνω, αλλά επί της ουσίας, τι θα γίνει? Απ'ότι καταλαβαίνω, δεν πολυπαίζει το σενάριο να αλλάξει μέρος/ώρα κλπ γιατί τότε μπορεί να μας διαθέσει τον χώρο. Έχω πληρώσει για ένα σωρό μαλακίες είσοδο, ακόμα κ για σχολικούς χορούς, τον έρανο των τυφλών από το δεξί μάτι και δεν ξέρω κ εγώ πού αλλού μου τα ζαλίζουν. Βρίσκω απολύτως λογική την πρόταση να κρατήσουμε χώρο για Ν άτομα (που αν καθόντουσαν άλλοι θα έκαναν ίσως περισσότερη κατανάλωση) για πάρτη μας και να δώσουμε κάτι σε αντίτιμο, και επίσης, επειδή δεν ξέρω κανέναν σας, για μένα τουλάχιστον, αξίζει να έρθω να σας γνωρίσω. Οπότε στη λίστα, βάλτε και εμένα.γκάιζ, το κουράσατε το θέμα. Στο τέλος ούτε πίτα θα κοπεί, ούτε θα βρεθούμε, ούτε τίποτα και θα στραβώσουμε οι μεν με τους δε, και πάλι θα έχουμε ιστορίες και κουβαδάκια με παραλίες. Έλεος, βαρέθηκα ήδη με όλον αυτό το διάλογο του παραλόγου, που πιανόμαστε απο λέξεις. Και τις 2 πλευρές τις καταλαβαίνω, αλλά επί της ουσίας, τι θα γίνει? Απ'ότι καταλαβαίνω, δεν πολυπαίζει το σενάριο να αλλάξει μέρος/ώρα κλπ γιατί τότε μπορεί να μας διαθέσει τον χώρο. Έχω πληρώσει για ένα σωρό μαλακίες είσοδο, ακόμα κ για σχολικούς χορούς, τον έρανο των τυφλών από το δεξί μάτι και δεν ξέρω κ εγώ πού αλλού μου τα ζαλίζουν. Για κάτι σαν αυτή τη συνάντηση, πιστεύως πως δεν έχει νόημα να το σκέφτομαι. Βρίσκω απολύτως λογική την πρόταση να κρατήσουμε χώρο για Ν άτομα (που αν καθόντουσαν άλλοι θα έκαναν ίσως περισσότερη κατανάλωση) για πάρτη μας και να δώσουμε κάτι σε αντίτιμο, και επίσης, επειδή δεν ξέρω κανέναν σας, για μένα τουλάχιστον, αξίζει να έρθω να σας γνωρίσω. Το να κανονίζαμε μια αυθόρμητη συνάντηση για καφέ και πίτα, θα ήταν λίγο θέμα, δεν θα ξέραμε απο πριν πού θα πάμε (γιατί αν ξέραμε, αυτό συνεπάγεται κρατηση τραπεζιού, ειδ άλλως δεν έχουμε εγγύηση οτι θα βρούμε να κάτσουμε)και μπορεί να καταλήγαμε κάπου που να μην γουστάραμε. Φυσικά μπορεί και να μας κάθονταν όλα καλά, αλλά δεν το έχουμε 100%. Οπότε στη λίστα, βάλτε και εμένα, αν κ δν με βλέπω να μένω μέχρι αργά... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Γι'αυτό ας μου στείλουν ένα πμ. και θα βάλω εγώ τα λεφτά. Μπορώ να καλύψω μέχρι 10 άτομα. Μπορεί και παραπάνω άν υπάρξει πραγματικά ανάγκη. Ρε συ, με εσενα ειναι καλο να βγαινουμε εξω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Αλήθεια τον ρώτησε κανείς τον Βαγγέλη αν το μαγαζί είναι μόνο δικό του? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Λοιπόν... για να μαθαίνετε τι γίνεται. Όταν κάνεις μεταφορά μηνυμάτων σε κάποιο καινούριο, πρώτο πρώτο μπαίνει το παλαιότερο σε ημερομηνία και ώρα που καταχωρήθηκε. Το πρώτο μήνυμα κάθε τόπικ ΔΕΝ γίνεται να μετακινηθεί γιατί δεν το επιτρέπει το σύστημα. Έτσι λοιπόν, δεν γινόταν να μεταφερθεί το πρώτο του Jester. Απλά έκανα κόπυ ένα παρακάτω από αυτό (εκείνο που έλεγε "αν είναι να μαζευτούν όσοι και στον καφέ κτλ) τα πραγματικά λόγια του Jester... για να φαίνεται και πάλι ως πρώτο αλλά κατά λάθος μεταφέρθηκε κι ένα του demplar που ήταν παλιότερο από του Jester. Εξού και φαίνεται ότι το τόπικ το άνοιξε ο demplar. OK μέχρι εδώ? Τα μηνύματα που δεν κατάφερα να μετακινήσω ήταν όλα αυτά της 11ης σελίδας όπως είπα, διότι η σελίδα δεν άνοιγε με τίποτα. @demplar, πολύ καχύποπτος έγινες ξαφνικά και λες πράγματα που δεν στέκουν. (περί μαγειρέματος κτλ) Εγώ ο ίδιος είχα πει πως θα ξαναφτιάξω το τόπικ για να συνεχιστεί η κουβέντα αφού το άλλο κόλλησε. Κάθισα και το έφτιαχνα μια ώρα για να μεταφέρω όλα τα μηνύματα κι αυτό είναι το ευχαριστώ σου! Πραγματικά λυπάμαι για αυτό που γίνεται! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Λοιπόν... έφτιαξε το τόπικ (κατάφερα και μπήκα κανονικά) και το ένωσα ξανά με το καινούριο. Οπότε όλα μπήκαν στη θέση τους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 και εγω λυπαμαι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Εσύ τι λυπάσαι? Πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Ξέρεις ποιος είμαι και τι είμαι, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές κι από κοντά κι όμως... :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Το μπέρδεμα λοιπόν που έγινε βρέθηκε. Μόλις με ενημέρωσε ο dik. Ο alarm έκανε 300000 παραθέσεις με αποτέλέσμα το σύστημα να μην μπορεί να διαβάσει όλα αυτά τα tags κι έτσι κόλλησε η συγκεκριμένη σελίδα (η 11η) που περιείχε το ποστ του Στέφανου. Ο dik κατάφερε και το έφτιαξε χωρίζοντας τις παραθέσεις για να ξεκολλήσει η σελίδα. Κατά τ' άλλα μαγειρεύαμε το τόπικ... :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 γιατι ανοιξε ενα θεμα τελιος φιλικο, να κανουμε κοπη πιτας μελη απο το mybike και μονο οτι δεν βαλαμε στην τσεπη δεν ειπατε ,.λες και αν βγης σαββατο βραδυ δεν θα χαλασης τοσα ,γενικα το λεω σε πολους φανηκαν πολλα!!!!! και οταν μπενης σε 30 ποστ και ανοιγουν ολα εκτος αυτο και φυσικα υπαρχη καπια ενταση ..αναρωτισε τι εγεινε...αυτα αν θελης απαντας αλα εγω σταματω εδω για να ληξη το θεμα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Ρε συ, ποιος είπε και ποιος υπέθεσε ότι κάποιος θα έβαζε λεφτά στη τσέπη του? Εγώ??? Όλοι παρεξηγήσατε αυτό που είπα και μάλλον αυτό καταλάβατε. Το εξήγησα πολλές φορές γιατί το είπα, δεν θα το ξανακάνω πάλι. Απλά στεναχωρήθηκα και εκνευρίστηκα ταυτόχρονα που μου μίλησε έτσι ο renegade χωρίς να έχει καταλάβει τι είπα. Όλα λογικά είναι που λέτε περί πληρωμής για να φας και να πιεις. Τι το λέτε και το ξαναλέτε "ΑΝ έβγαινες δεν θα χαλούσες χρήματα?" Φυσικά και θα χαλούσε ο καθένας... δεν ήταν αυτό το θέμα. Τέσπα... νομίζω έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση και δεν άξιζε. Και πιο πολύ με στεναχώρησε το γεγονός ότι είδα άτομα που τα ξέρω και με ξέρουν, να μου αφήνουν μπιχτές λες κι είπα ότι ο jester ή ο vangelisv, πάνε να βγάλουν λεφτά από την συνάντηση! Έλεος δηλαδή! Λόγια που ούτε καν υπονοήθηκαν από τα γραπτά μου!!! Εξήγησα πολύ καλά (κι ο Θάνος) γιατί το έγραψα. Ας τελειώσει εδώ λοιπόν. Κουραστήκαμε κι εγώ κι ο dik πόση ώρα να λύσουμε το θέμα του προβληματικού τόπικ για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια για τίποτα και τα ακούσαμε κι από πάνω περί μαγειρέματος!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ρε συ!!!!!!για πιο ηρεμα.....αυτο που πατε να κανετε μοιαζει σαν τις χοροεσπεριδες που καναμε παλια στα σχολεια για να μαζεψουμε λεφτα για την πενταημερη ....δικα σου γραφτα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Το ελάτε να κόψουμε πίτα και να δώσετε 15€ για να παρευρεθείτε πως σου φαίνεται? Δηλαδή όποιος δε δύναται να δώσει τα 15€ όπως ξαναέγραψα, δεν μπορεί ως μέλος της παρέας του mybike να έρθει εκεί? Γιατί αν δεν υπήρχε η είσοδος, κάποιος θα την έβγαζε ας πούμε με έναν καφέ (max 5€) ή μια μπύρα αν δεν είχε να χαλάσει περισσότερα. To έλα και στα πληρώνω όπως είπε ο0 Αλβέρτος, δεν είναι λύση, γιατί ο άλλος υποχρεώνεται κι ίσως δεν θέλει. Ούτε να θέλει να φανεί ότι δεν έχει τα 15€. Εγώ όλα αυτά σκέφτηκα μόλις είδα την είσοδο και δεύτερον ότι αναφέρθηκε μέσα στo topic κοπή πίτας του mybike. Aς μην το τραβήξουμε λοιπόν άλλο. Καταλάβαμε όλοι τι έγινε κι ότι παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου. Και όπως είδατε, δεν ήμουν ο μόνος που έφερα αντίρρηση για τα υποχρεωτικά χρήματα για την είσοδο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 εγώ σαν outsider, που λένε και οι παρουσιάστριες στη eurovision, βλέπω πως τα παιδιά πήγαν να διοργανώσουν μια κοπή πίτας και να μαζευτούν να τα πουν σε έναν Χ χώρο για το χαβαλέ της υπόθεσης και κατέληξε το θέμα σε διαμάχη! αναγκάσαν κανέναν από το forum να ρθει με το ζόρι; όσο για τα 15 ευρώ το θέμα είναι αστείο, αν κάποιος είχε ανάγκη τα 15 ευρώ ούτε ίντερνετ θα χε, ούτε βενζίνη θα βαζε στο μηχανάκι 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trip 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 εγώ σαν outsider, που λένε και οι παρουσιάστριες στη eurovision, βλέπω πως τα παιδιά πήγαν να διοργανώσουν μια κοπή πίτας και να μαζευτούν να τα πουν σε έναν Χ χώρο για το χαβαλέ της υπόθεσης και κατέληξε το θέμα σε διαμάχη! αναγκάσαν κανέναν από το forum να ρθει με το ζόρι; όσο για τα 15 ευρώ το θέμα είναι αστείο, αν κάποιος είχε ανάγκη τα 15 ευρώ ούτε ίντερνετ θα χε, ούτε βενζίνη θα βαζε στο μηχανάκι πολυ απολυτος εισαι αδερφε μου..δεν παει ετσι και το 3ερεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 πολυ απολυτος εισαι αδερφε μου..δεν παει ετσι και το 3ερεις Ρε παλίκαρε δεν μου λες? Αν κανονιζότανε μια βόλτα και δεν είχες για βενζίνη κ.λ.π. θα πήγαινες? Όχι. Άρα και εδώ μην πας! Που είναι το κακό? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ρε σαπακια γιατι δεν απαντατε σε οτι σας ειχα ρωτησει στην ζωντανη?Οταν πηγαιναμε στον Δαιμωνα και τρωγαμε δεν διναμε λεφτα? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Ρε παλίκαρε δεν μου λες? Αν κανονιζότανε μια βόλτα και δεν είχες για βενζίνη κ.λ.π. θα πήγαινες? Όχι. Άρα και εδώ μην πας! Που είναι το κακό? (Πέρα απ' ότι είπαμε ως τώρα για mybike κτλ) και καθαρά για το θέμα των χρημάτων, δεν πάει έτσι ρε παιδιά. Δεν είναι βόλτα. Είναι ένα μαγαζί μέσα στην Αθήνα που μπορεί ο καθένας να πάει ακόμα και με συγκοινωνία αν θέλει, χαλώντας 2-3€ σε εισιτήρια. Από κει και πέρα, μπορεί να θέλει απλά να περάσει να πιει ένα καφέ, ή να κάνει ένα τσιγάρο, να πει ένα γεια, να δει ξανά γνωστές φάτσες!!! Μη νομίζετε ότι δεν είναι σοβαρό ποσό τα 15€! Σοβαρότατο είναι για μερικούς! Μιλάμε για μια παρεοκατάσταση κι ο άλλος θέλει, αλλά δεν μπορεί. Δεν είναι άδικο αυτό? Δηλαδή με το να του λες "αν δεν έχεις τα 15€ μην έρχεσαι" είσαι σωστός και ωραίος? Εντάξει...δεν θα έρθει αφού δεν τα έχει, αλλά δεν θα στεναχωρηθεί σκεπτόμενος πως αν δεν υπήρχε η υποχρεωτική είσοδος θα μπορούσε να περάσει έστω και για ένα γεια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anothercbrowner 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 To έλα και στα πληρώνω όπως είπε ο0 Αλβέρτος, δεν είναι λύση, γιατί ο άλλος υποχρεώνεται κι ίσως δεν θέλει. Ούτε να θέλει να φανεί ότι δεν έχει τα 15€. Γιατί δέν είναι λύση; Καταρχάς γιατί να υποχρεωθεί απο την στιγμή που εγώ το προτείνω; Και για να μήν φανεί οτι δέν έχει τα 15 euro γιαυτό είπα να μου στείλουν πμ.... Σκέφτομαι τι ποστάρω πρίν το ποστάρω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ρε σαπακια γιατι δεν απαντατε σε οτι σας ειχα ρωτησει στην ζωντανη?Οταν πηγαιναμε στον Δαιμωνα και τρωγαμε δεν διναμε λεφτα? Πως!!! Φυσικά και δίνατε! Με την διαφορά πως ο ένας που είχε λεφτά είχε την επιλογή να φάει και να πιει τον άμπακο αλλά κι ο άλλος που δεν είχε λεφτά, είχε την επιλογή να βρεθεί και πάλι με την παρέα αλλά να την βγάλει με ένα πιτόγυρο του 1,5€!!! Το ίδιο είναι αυτό που λες με την υποχρεωτική είσοδο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (Πέρα απ' ότι είπαμε ως τώρα για mybike κτλ) και καθαρά για το θέμα των χρημάτων, δεν πάει έτσι ρε παιδιά. Δεν είναι βόλτα. Είναι ένα μαγαζί μέσα στην Αθήνα που μπορεί ο καθένας να πάει ακόμα και με συγκοινωνία αν θέλει, χαλώντας 2-3€ σε εισιτήρια. Από κει και πέρα, μπορεί να θέλει απλά να περάσει να πιει ένα καφέ, ή να κάνει ένα τσιγάρο, να πει ένα γεια, να δει ξανά γνωστές φάτσες!!! Μη νομίζετε ότι δεν είναι σοβαρό ποσό τα 15€! Σοβαρότατο είναι για μερικούς! Μιλάμε για μια παρεοκατάσταση κι ο άλλος θέλει, αλλά δεν μπορεί. Δεν είναι άδικο αυτό? Δηλαδή με το να του λες "αν δεν έχεις τα 15€ μην έρχεσαι" είσαι σωστός και ωραίος? Εντάξει...δεν θα έρθει αφού δεν τα έχει, αλλά δεν θα στεναχωρηθεί σκεπτόμενος πως αν δεν υπήρχε η υποχρεωτική είσοδος θα μπορούσε να περάσει έστω και για ένα γεια? Ενω για μενα δεν ειναι απαγορευτικο να ερθω αμφιλοχια η καπου τοσο μακρια αυθημερον η ακομα χειροτερα με διανυκτερευση;; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα 15 ευρω εχουν γινει θεμα συζητησης τοοοσες σελιδες ενω για την εκδρομη δεν βρεθηκε ενα μελος να παραπονεθει..Απλα οποιος θελει και μπορει να παει, ερχεται(και στις δυο κοπες), δεν ειναι αναγκη να γινεται τοοοση κουβεντα πια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Και για να μήν φανεί οτι δέν έχει τα 15 euro γιαυτό είπα να μου στείλουν πμ.... Σκέφτομαι τι ποστάρω πρίν το ποστάρω... Αυτό έλειπε να ήθελες να σου πουν το πουν δημόσια :D (φυσικά private κάτι τέτοιο) Απλά, δεν είναι λύση. Εγώ πχ, θα προτιμούσα να μην έρθω , παρά να μου τα βάλει άλλος! (για εμένα μιλάμε πάντα) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες