Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Xθες το βραδακι που ημουν μεσα στο φορουμ και χαζευα,επαθε κοκομπλοκο! "Τι να κάνω;" λέω… Ας μπω στο γκρουπάκι στο facebook. Άρχισα λοιπόν να χαζεύω τις φωτογραφίες από τα μέλη του γκρουπ... Μια χαρά, μοτόρια, μοτόρια, συναντήσεις και τσουπ! Βλέπω μια φωτό με τους Βόρειους να κόβουν Βασιλόπιτα… Λέω: "καλή ιδέα"… Στέλνω αμέσως μήνυμα στο msn σε ένα φιλαράκι… "Ρε Διονύση, είδα αυτό & αυτό & αυτό"…."Καλή ιδέα"… "Κάτσε να το πω στο Βαγγέλη και εγώ" Θα είναι καλή φάση να μαζευτούμε κι εμείς και να κόψουμε την πίτα. Έχουμε έναν πάρα πολύ καλό χώρο για να γίνει αυτό το σκηνικό και πιστεύω θα περάσουμε μια χαρά όλοι. Έριξα την ιδέα! Άμα ψήνεστε ας δούμε σε πρώτη φάση πόσα άτομα θέλουν ώστε να κανονίσουμε κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 πολλη καλη ιδεα και εαν δεν το εχεται κανη εως τωρα ευκερια ειναι...ΜΕΣΑ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Xθες το βραδακι που ημουν μεσα στο φορουμ και χαζευα,επαθε κοκομπλοκο! "Τι να κάνω;" λέω… Ας μπω στο γκρουπάκι στο facebook. Άρχισα λοιπόν να χαζεύω τις φωτογραφίες από τα μέλη του γκρουπ... Μια χαρά, μοτόρια, μοτόρια, συναντήσεις και τσουπ! Βλέπω μια φωτό με τους Βόρειους να κόβουν Βασιλόπιτα… Λέω: "καλή ιδέα"… Στέλνω αμέσως μήνυμα στο msn σε ένα φιλαράκι… "Ρε Διονύση, είδα αυτό & αυτό & αυτό"…."Καλή ιδέα"… "Κάτσε να το πω στο Βαγγέλη και εγώ" Θα είναι καλή φάση να μαζευτούμε κι εμείς και να κόψουμε την πίτα. Έχουμε έναν πάρα πολύ καλό χώρο για να γίνει αυτό το σκηνικό και πιστεύω θα περάσουμε μια χαρά όλοι. Έριξα την ιδέα! Άμα ψήνεστε ας δούμε σε πρώτη φάση πόσα άτομα θέλουν ώστε να κανονίσουμε κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Μα το νοημα στην κοπη πιτας ειναι να μαζευτουν σχεδον ολοι!!Πανω απο 40-50 ατομα ρε συ! Οχι απλα το λεω γιατι και εχτες μου ηρθε καπως (και οχι μονο εμενα πιστευω) ξαφνικο σε μια στιγμη το νουμερο! Ηταν ευχαριστο παντως να βλεπεις κοσμο απο εκει που δεν το περιμενεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Οντως...Αλλα για παμε!!Να βλεπω συμμετοχη!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 κανω λιστα παιδες 1)Jester Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 1)Jester 2)Niar (αμα μπορω να ερθω με σηγκηνονια αλλιως δεν παιζει) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 ε κοιτα αφου ψηνεσαι κατι θα κανουμε ωστε να σε παραλαβει καποιος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 1)Jester 2)Niar (αμα μπορω να ερθω με σηγκηνονια αλλιως δεν παιζει) 3)YAMAHAKIAΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 1)Jester 2)Niar (αμα μπορω να ερθω με σηγκηνονια αλλιως δεν παιζει) 3)YAMAHAKIAΣ 4)r3negade Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 ε κοιτα αφου ψηνεσαι κατι θα κανουμε ωστε να σε παραλαβει καποιος Το θεμα πως οι γονεις δεν θελουν να ανεβαινω σε μηχανες αλλων και αυτο το σεβομαι ^^ μονο αμα σκασει κανενας με κουτι :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 1)Jester 2)Niar (αμα μπορω να ερθω με σηγκηνονια αλλιως δεν παιζει) 3)YAMAHAKIAΣ 4)r3negade 5)BlackmanGR Το θεμα πως οι γονεις δεν θελουν να ανεβαινω σε μηχανες αλλων και αυτο το σεβομαι ^^ μονο αμα σκασει κανενας με κουτι :P Αν γινει βραδυνη ωρα κατα 90% μπορω να βρω κουτι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 λιστα συμμετοχης χωρις να ξερουμε ημερομηνια???? :think: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 λιστα συμμετοχης χωρις να ξερουμε ημερομηνια???? :think: απλα για να δουμε ποσα ατομα θα μαζευτουμε ωστε αναλογα με τα ατομα να κανονιστουμε γιατι ετοιμαζουμε κατι καλο εαν κατσει η φαση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 1)Jester 2)Niar (αμα μπορω να ερθω με σηγκηνονια αλλιως δεν παιζει) 3)YAMAHAKIAΣ 4)r3negade 5)BlackmanGR 6)Alarm Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Xθες το βραδακι που ημουν μεσα στο φορουμ και χαζευα,επαθε κοκομπλοκο! "Τι να κάνω;" λέω… Ας μπω στο γκρουπάκι στο facebook. Άρχισα λοιπόν να χαζεύω τις φωτογραφίες από τα μέλη του γκρουπ... Μια χαρά, μοτόρια, μοτόρια, συναντήσεις και τσουπ! Βλέπω μια φωτό με τους Βόρειους να κόβουν Βασιλόπιτα… Λέω: "καλή ιδέα"… Στέλνω αμέσως μήνυμα στο msn σε ένα φιλαράκι… "Ρε Διονύση, είδα αυτό & αυτό & αυτό"…."Καλή ιδέα"… "Κάτσε να το πω στο Βαγγέλη και εγώ" Θα είναι καλή φάση να μαζευτούμε κι εμείς και να κόψουμε την πίτα. Έχουμε έναν πάρα πολύ καλό χώρο για να γίνει αυτό το σκηνικό και πιστεύω θα περάσουμε μια χαρά όλοι. Έριξα την ιδέα! Άμα ψήνεστε ας δούμε σε πρώτη φάση πόσα άτομα θέλουν ώστε να κανονίσουμε κάτι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...! λοιπον μολις μπηκα σπιτι και το ειδα, ελατε μια ημερα να τα δουμε απο κοντα πιες ημερες και ωρες εχω κενα να κανονισουμε την ωρα αν θελουμε απογευμα με καφε η βραδυ με ποτα και μουσικη.Να το κοιταξουμε αμεσα γιατι εγω αυτες τις ημερες κλεινω συνεχεια παρτυ στο μαγαζι , δλδ να φτιαξουμε προσκλησεις και να ξερω ποσα ατομα θα ειναι περιπου.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2010 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Κορώνια μου, κανονίστε πρώτα, ημερομηνία, για να κανονίση ο καθείς της υποχρεώσεις του. Μετά η πίττα μπορεί να κοπεί και σε καφετέρεια μια Κυριακή πρωί που οι περισσότεροι δεν θα δουλεύουν. Γι'αυτό προτείνεται και μέρη που θα μπορούσαμε να πάμε (Π.χ. ΣΟΥΝΙΟ). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Κορώνια μου, κανονίστε πρώτα, ημερομηνία, για να κανονίση ο καθείς της υποχρεώσεις του. Μετά η πίττα μπορεί να κοπεί και σε καφετέρεια μια Κυριακή πρωί που οι περισσότεροι δεν θα δουλεύουν. Γι'αυτό προτείνεται και μέρη που θα μπορούσαμε να πάμε (Π.χ. ΣΟΥΝΙΟ). Μάλλον δε σκέφτηκες ότι αν κανονίσετε μακριά, είναι σαν να λέτε στους έχοντες μικρά μοτόρια "δεν σας θέλουμε". Θα είναι άδικο να θέλουν κι άλλοι να συμμετάσχουν και να μη μπορούν να έρθουν μέχρι εκεί. Βατραχάκι, πρόσεξε τί θα πεις. :knuppel2: :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2010 από τον Kostas-MotoLover Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 1)Jester 2)Niar (αμα μπορω να ερθω με σηγκηνονια αλλιως δεν παιζει) 3)YAMAHAKIAΣ 4)r3negade 5)BlackmanGR 6)Alarm 7)Renovatio :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Μάλλον δε σκέφτηκες ότι αν κανονίσετε μακριά, είναι σαν να λέτε στους έχοντες μικρά μοτόρια "δεν σας θέλουμε". Θα είναι άδικο να θέλουν κι άλλοι να συμμετάσχουν και να μη μπορούν να έρθουν μέχρι εκεί. Βατραχάκι, πρόσεξε τί θα πεις. :knuppel2: :P Μια πρόταση έιπα`νταξ μην βαράς, Μπορούμε και παραλιακή κάπου. Φάληρο, Γλυφάδα κ.α. γι'αυτό είπα ρίχτε προτάσεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 μέσα και εγώ απλά δεν με βάζω στη λίστα γιατί δεν μπορώ να ξέρω από τώρα με την δουλειά μου :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Χωρος υπαρχει και είναι το μαγαζί του Βαγγέλη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 εγω λεω να γινει την ημερα που εχει ο βαγγελης λατιν παρτυ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 μέσα και εγώ απλά δεν με βάζω στη λίστα γιατί δεν μπορώ να ξέρω από τώρα με την δουλειά μου :/ Και εγώ το ίδιο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Μια ημερομηνία? Κάτι? Λίγο φως? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες