andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Αυτη ειναι η Exciter εκδοση σαν την Σπεσιαλ που κικλοφορει στην Ελλαδα. Τωρα δεν ξερω γιατι στην Ελλαδα την ονομασαν Σπεσιαλ και στην υπολοιπη Ε.Ε. Exciter... Ισως για θεματα πιατσας του ονοματος στην Ελλαδα... Ακουγεαι καλυτερα ειναι πιο εμπορικο. Ναι αλλα εχει διπιστονη δαγκανα??Εδω στην ελλαδα γιατι ερχεται με μονοπιστονη οεο??Sorry για το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 ρε φιλε 1400ευρω??????????????? ελεος να δωσεις 1400 ευρω για ενα κινεζικο 50αρι το θεωρω κουτουραδα σορυ κιολας! αλλα εχεις ψαξει εδω http://www.car.gr/classifieds/bikes/search/ θα βρεις παρα πολλα καλα μηχακια στα ιδια η και περισσοτερα κυβικα αλλα σημασια εχει οτι θα ειναι πιο αξιοπιστα! κοιτα αν εχεις να δωσεις 1400 ευρω καλυτερα να μην τα δωσεις σε αυτο,αν παλι στο παρουν οι γονεις σου καλυτερα να δωσουν κατι παραπανω και να σου παρουν ενα καλυτερο αν θες να ειναι οπωσδηποτε καινουριο αλλιως υπαρχουν και μεταχειρισμενα τα οποια θα ειναι καλυτερα απο αυτο.σου συνιστω για πρωτο μηχανακι να παρεις μεταχειρισμενο γιατι θα θες να το ξεζουμησεις και να μαθεις σε αυτο, μην διαλυσεις το καινουριο κριμα θα ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos007 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 ρε φιλε 1400ευρω??????????????? ελεος να δωσεις 1400 ευρω για ενα κινεζικο 50αρι το θεωρω κουτουραδα σορυ κιολας! αλλα εχεις ψαξει εδω http://www.car.gr/classifieds/bikes/search/ θα βρεις παρα πολλα καλα μηχακια στα ιδια η και περισσοτερα κυβικα αλλα σημασια εχει οτι θα ειναι πιο αξιοπιστα! κοιτα αν εχεις να δωσεις 1400 ευρω καλυτερα να μην τα δωσεις σε αυτο,αν παλι στο παρουν οι γονεις σου καλυτερα να δωσουν κατι παραπανω και να σου παρουν ενα καλυτερο αν θες να ειναι οπωσδηποτε καινουριο αλλιως υπαρχουν και μεταχειρισμενα τα οποια θα ειναι καλυτερα απο αυτο.σου συνιστω για πρωτο μηχανακι να παρεις μεταχειρισμενο γιατι θα θες να το ξεζουμησεις και να μαθεις σε αυτο, μην διαλυσεις το καινουριο κριμα θα ειναι. ειστε ολοι ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ δεν ειναι κινεζικο καμια σιμασιΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα ειναι ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ καταλαβατΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ελα ολοι ειναι κοινεζικο το ΚΥΜΚΟ ειναι το πιο αυθεντικο μιχανακι που κραταη ολοι σουτττττττττττττττττττττττττττ τωρα οκ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑ ΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 ειστε ολοι ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ δεν ειναι κινεζικο καμια σιμασιΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα ειναι ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ καταλαβατΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ελα ολοι ειναι κοινεζικο το ΚΥΜΚΟ ειναι το πιο αυθεντικο μιχανακι που κραταη ολοι σουτττττττττττττττττττττττττττ τωρα οκ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑ ΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Μας ξερεις και απο εχθες και μας λες ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;;;Ελα ρε μαγκα να μου το πεις και απο κοντα..Που ρωτας την γνωμη μας και μας βριζεις και απο πανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 ειστε ολοι ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ δεν ειναι κινεζικο καμια σιμασιΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα ειναι ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ καταλαβατΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ελα ολοι ειναι κοινεζικο το ΚΥΜΚΟ ειναι το πιο αυθεντικο μιχανακι που κραταη ολοι σουτττττττττττττττττττττττττττ τωρα οκ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑ ΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Φιλε ετσι ειναι η αμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας παρολα αυτα ο φιλος πιο πανω εχει μια δοση αληθειας , εγω ως κατοχος κυμκο νεξον 50κυβικων σου σινιστω να το αγορασεις γιατι ακουω οτι ειναι σκυλι και αν κρινω απο το νεξον θα ειναι οικονομικο , φτηνα σερβις , φτηνα ανταλακτικα κτλπ και αυτο Η εδρα της κυμκο ειναι στην ταιβαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αμα θε 50αρι παρε διχρονο να βγαζει και κανα 80+ γιατι τωρα κινεζικο 50 4Τ αστο. [/quo ασε ορε μετο μπιτσικλετι μονο ηχο και τιποτα αλλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το μπιτσικλετι για πρωινο το εχει το Jetix :) :) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2010 από τον ChriC 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 ειστε ολοι ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ δεν ειναι κινεζικο καμια σιμασιΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα ειναι ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ καταλαβατΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ελα ολοι ειναι κοινεζικο το ΚΥΜΚΟ ειναι το πιο αυθεντικο μιχανακι που κραταη ολοι σουτττττττττττττττττττττττττττ τωρα οκ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΑ ΡΟΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 15χρονος καραγκιοζης..... τι να πεις εμεις φταιμε που ασχολυθηκαμε κιολας.αφου απο την αρχη φαινοταν πως θα καταληξει... και βεβαια πολυ ευκολο να βριζεις πισω απο τον υπολογιστη σου. μ'αρεσει που γραφεις και στο προφιλ σου <<τρελος για την ταχυτητα>> και απο κατω εχεις το κυμκο....χαχαχα γελειε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) μ'αρεσει που γραφεις και στο προφιλ σου <<τρελος για την ταχυτητα>> και απο κατω εχεις το κυμκο....χαχαχα γελειε! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2010 από τον kwstasxt 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φεύγω από τα 50 ή 125 cc-σαν εταιρία- Γνώμη μου είναι ότι τα kymco είναι αξίοπιστα μόνο αν οι κάτοχοί τους τα προσέχουν πάρα πολύ και δεν κάνουν ταρζανιές.......αν π.χ. το πάρει ένας 15-16 φυσικό δεν είναι να του αλλάξει τα φώτα?ενώ από την άλλη αν πάρει crypton,innova,adress κτλπ κάνοντας την ίδια χρήση πάντα,ναι μεν θα του βγάλει πρόβλημα αλλά πολύ αργότερα! Δεν έχω/είχα πότε μου kymco,αλλά έχουμε-σαν οικογένεια- ένα crypton,απλά σκυλί το παίρνει η μάνα,ο πάτερας,η αδερφή,ο αδεφός μου και εγώ εεεε ειδικά εγώ με τον bro μου όταν το παίρνουμε του αλλάζουμε τα φώτα ,μέχρι τώρα δεν μου έχει βγάλει τπτ.Αν είχα το kymco πιστεύω ότι θα μου είχε παρουσιάσει προβλήματα,δεν ξέρω αν ο τρόπος σκέψης μου είναι σωστός ή αν αυτό είναι προκατάληψη απένατι στα κινέζικα-ταιλάνδεζικα-κορέατικα ότι τέλος πάντων είναι,απλά έχω αυτήν την διαίσθηση. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) οσες εταιριες αντιγραφουν μοντελα αλλων εταιριων τις θεωρω μουφες και κατα συνεπεια τα μοντελα τους κατωτερης ποιοτητας και αξιοπιστιας απο οτι τα αυθεντικα ,δηλαδη κακεκτυπα...και κατα την αποψη μου δεν αξιζουν τα λεφτα τους που δεν ειναι και λιγα...(τουλαχιστον εδω στην ελλαδα) αν αυτες οι εταιριες ηταν σοβαρες θα βασιζονταν μονο στα δικα τους μοντελα που θα ηταν σχεδιασμενα απο την αρχη...και πιστευω πως δεν μπορουμε καν να τις συγρινουμε με καβασακι χοντα σουζουκι γιαμαχα κτλ που εχουν βγαλει σκυλια μηχανακια που ακομα και μετα απο 30 χρονια λειτουργουν ρολοι... και επισης δεν θεωρω ως κρητιριο την τοποθεσια που φτιαχνονται διοτι δεν φτιαχνονται μονο στην ιαπονια αλλα τα περισσοτερα καινουρια σε μαλεσια ιδνονισια και οπου εχει φτηνα εργατικα χερια εκτος κινας.και ομως παλι ειναι αξιοπιστα. αυτη ειναι η αποψη μου. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2010 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos007 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 ΡΕ παιδια ακουστε.... πηγα στη kymco και ροτισα γιατο jetix απο που καταγετε κτλ..... ΜΟΥ ηπαν ειναι ΚΟΡΑΙΑΤΙΚΟ και οτι ειναι 4,2 αλογα .......... ΔΕΝ εχει καμια σχεσει ΜΕ κινεΖΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ ................ ειναι μοντελο 2009 sport .......ΚΑΙ κανει (1,499) ΤΟ Α3ιζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ αν δεν με πιστευετε ..............πιγενετε στην kymco δεν 3ερω που ειναι σε εσας .?? και παρτε βολτα ενα μεταχιρισμενο jetix ..... < ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nexxon 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για καιρό αξίζει την αγορά. Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις μεχρι τα 18 1500 ευρώ είναι πολλά , οπότε σκέφτεσαι για μεταχειρισμένο μηχανάκι ή ποδήλατο. Το Jetix είναι μια χαρά, με καλά φρένα και αναρτήσεις για το γκάζι του. Υποθέτω και ότι η Κέρκυρα δεν έχει και τις απαιτήσεις στην κυκλοφορία που έχει η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη. Επίσης η κύμκο είναι απο ταϊβαν και έχει συνέργαστεί με τη honda στο παρελθόν. Δεν είναι τα καλύτερα μηχανάκια, ούτε "κινέζικα" όμως, και γενικά έχουν καλό value for money. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις για καιρό αξίζει την αγορά. Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις μεχρι τα 18 1500 ευρώ είναι πολλά , οπότε σκέφτεσαι για μεταχειρισμένο μηχανάκι ή ποδήλατο. Το Jetix είναι μια χαρά, με καλά φρένα και αναρτήσεις για το γκάζι του. Υποθέτω και ότι η Κέρκυρα δεν έχει και τις απαιτήσεις στην κυκλοφορία που έχει η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη. Επίσης η κύμκο είναι απο ταϊβαν και έχει συνέργαστεί με τη honda στο παρελθόν. Δεν είναι τα καλύτερα μηχανάκια, ούτε "κινέζικα" όμως, και γενικά έχουν καλό value for money. Ένα σχόλιο,σίγουρα δεν έχει αυτοκινητοδρόμο και τις τεράστιες εθνικές που έχουν οι 2 μεγάλες πόλεις,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρείαζετε το γκάζι,καλά φρένα,καλές αναρτήσεις κτλπ γιατί μπορεί η κέρκυρα να μην είναι ''μεγάλη'' σαν τις άλλες 2,αλλά πολλές φορές για να πας από το ένα μέρος στο άλλο παίζει να κάνεις και 60 χλμ μόνο στο πήγαινε,που σημαίνει μεγάλες καθημερινές απόστασεις!! Και εξηγούμε αν το θέλει για μέσα στην πόλη και μένει μέσα θα την κάνει την δουλεία του.Αν μένει όμως σε κάποιο χωριό και πρέπει για να πάει στο σχολείο να κάνει 40χλμ πήγαινε-έλα + ότι άλλες διαδρομές κάνει,βόλτες κτλπ θα κάνει περίπου 50-60 χλμ την μέρα με δρόμους άστα να πάνε,πολλές ανηφόρες και κακό οδόστρωμα δεν ξέρω κατά πόσο θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις,εδώ θέλεις μηχανή χιλιομετροφάγο.Γιατί μην ξεχνάμε στο κάτω-κάτω είναι 50cc 4Τ!!! Η λέξη κλειδί είναι αξιοπίστια!!!και ας μην κρυβώμαστε πίσω από το δάκτυλο μας,τέτοιες εταιρείες δεν φημίζονται για την αξιοπίστια τους. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 εγω για αυτο το μηχανακι θα εδινα το πολυ 500 ευρω για καινουριο.οχι 1400ευρω και να εχει τελικη στα 45χλμ την ωρα ( το λεω με βαση τις πληροφοριες αυτης τησ σελιδας http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/files/JETIX%2050.JPG ) υπαρχουν παρα πολλα μηχανακια κλασεις καλυτερα απο αυτο.δηλ θα τρελαθω ειναι εξωφρενικο! με αυτο το μηχανακι θα χρειαζεται περιπου 15 λεπτα για να κανεις 10χλμ με τερμα το γκαζι!!!! ελεος και αυτο που με εξοργιζει ειναι η τιμη του. και υπαρχουν τοσα καλα μηχανακια με αυτα τα λευτα... αααχ βρε παιδια δεν σκευτεστε σωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotos007 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 εγω για αυτο το μηχανακι θα εδινα το πολυ 500 ευρω για καινουριο.οχι 1400ευρω και να εχει τελικη στα 45χλμ την ωρα ( το λεω με βαση τις πληροφοριες αυτης τησ σελιδας http://www.kymco.gr/popup.htm?/datafiles/files/JETIX%2050.JPG ) υπαρχουν παρα πολλα μηχανακια κλασεις καλυτερα απο αυτο.δηλ θα τρελαθω ειναι εξωφρενικο! με αυτο το μηχανακι θα χρειαζεται περιπου 15 λεπτα για να κανεις 10χλμ με τερμα το γκαζι!!!! ελεος και αυτο που με εξοργιζει ειναι η τιμη του. και υπαρχουν τοσα καλα μηχανακια με αυτα τα λευτα... αααχ βρε παιδια δεν σκευτεστε σωστα. τι μαλακι........ες λει αυτος ρε παιδια......ρε σι ΤΟ 45χλιλιομετρα δεν ειναι τελικι ελεοςςςςςςς ... ειναι η περιορισμενει ...δηλαδη οτι μεχρι να στροθη θα πιγενει 45 και λιγο ...οταν στροθη θα τα πιανει οσα παει ενα 5ο (80)...........αφου δεν ξερεις τι μιλαςςςςς χωρις παρεξειγισει ετσι το ειπα οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) για κοιτα εδω http://www.kymco.com/event/jetix/#2 οταν η τελευταια τιμη του κοντερ ειναι 80km/h τοτε μην περιμενεις να τα φτασει στον δρομο. ισως αμα το ριξεις απο την στρατοσφαιρα μπορει να πιασει και παραπανω. το πολυ πολυ να πιασεις τα 65 σε καμια κατηφορα γκρεμο... τεσπα δεν θα κατσω να ασχολυθω αλλο με εναν καραγκιοζακο(που δεν ξερει ακομα να γραφει) αν θελεις πεταξε τα λεφτα σου εκει... αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα το μετανιωσεις σε λιγο καιρο, δηλ μολις εχεις την κοπελια σου(αν καταφερεις να εχεις μετα μυαλα που κουβαλας) δικαβαλο και δεν θα μπορεις να ανεβεις μια ανηφορα... καλα μυαλα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 τι μαλακι........ες λει αυτος ρε παιδια......ρε σι ΤΟ 45χλιλιομετρα δεν ειναι τελικι ελεοςςςςςςς ... ειναι η περιορισμενει ...δηλαδη οτι μεχρι να στροθη θα πιγενει 45 και λιγο ...οταν στροθη θα τα πιανει οσα παει ενα 5ο (80)...........αφου δεν ξερεις τι μιλαςςςςς χωρις παρεξειγισει ετσι το ειπα οκ Άντε και μ@μήσου ρε μ@λ@κ1σμένο που βρίζεις κάθε 3 ποστ. Το είπες μία, το είπες δύο...φτάνει. Έχει μαζευτεί το κάθε ανορθόγραφο καθυστερημένο εδώ μέσα και δε φτάνει που δεν καταλαβαίνουμε τι γράφετε, βρίζετε κι από πάνω. Έλεος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ΟΜΟΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ καλα τοσο σκουπιδι μηχανακι δε πρεπει να εχει ξαναγίνει ποτε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Πέστα Για τον π.... είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 Εγω θελω να μαθω γιατι ανοιξες topic χωρις να θελεις να ακουσεις της γνωμες των αλλων...Στην τελικη αμα τα ξερεις ολα για αυτο το μηχανακι τραβα αγορασε το και μην βριζεις γιατι εμεις προσπαθησαμε να σε βοηθησουμε αλλα τοσο στοκος εισαι που μας βριζεις..Αντε τραβα παρε το jetix και σκασε τοσα λεφτα για να εχεις μια φθηνη αντιγραφη του Χ και να ανεβαινεις καθε ανηφορα με τα ποδαρακια σου... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 εγω τ εχω οδηγησει κ πραγματικα δν παει βημα :/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω τ εχω οδηγησει κ πραγματικα δν παει βημα :/ ε οχι μα γιατι το λες αυτο λες ψεματα!!!! αφου αυτο ειναι το καλυτερο μηχανακι στην κατηγορια του μην σου πω και σε ολες τις κατηγοριες και φτιαχνεται στην κορεα και φυσικα αξιζει τα λευτα του και παραπανω μην σου πω! δεν μπορεις να βγενεις ετσι και να λες οτι δεν παει μια εισαι δακτυλος της γιαμαχα ομως οτι και να πεις δεν θα αποπροσανατολισεις το κυμα αγοραστων κυμκο που σε λιγο καιρο θα τρεξουν σουριδον στις υπεραρυθμες αντιπρωσοπειες κυμκο σε ολη την Ελλαδα να αγορασουν αυτο το κελεπουρι!!! οποιος ξαναπει οτι το κυμκο δεν ειναι γρηγορο πρεπει να του απογορευθει η εισοδος στο φορουμ!!! ντροπη σας!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2010 από τον ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ΟΔΗΓΙΑ 2006/126/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σου διαβάζω απο σελίδα 21 πάνω πάνω. κατηγορία ΑΜ — Δίκυκλα ή τρίκυκλα οχήματα με μέγιστη εκ κατασκευής ταχύ- τητα 45 km/h, όπως ορίζονται στο άρθρο 1, παράγραφος 2, στοιχείο α), της οδηγίας 2002/24/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινο- βουλίου και του Συμβουλίου, της 18ης Μαρτίου 2002, για την έγκριση τύπου δικύκλων ή τρικύκλων οχημάτων με κινητήρα (1) (πλην εκείνων των οποίων η εκ κατασκευής ανώτατη ταχύτητα δεν υπερβαίνει τα 25 km/h), και ελαφρά τετράκυκλα όπως ορίζονται στο άρθρο 1, παράγραφος 3, στοιχείο α), της οδηγίας 2002/24/ΕΚ, — το κατώτατο όριο ηλικίας για την κατηγορία ΑΜ είναι 16 έτη· Το μαμάω και δέρνω μηχανάκι σου έχει κατασκευαστεί να πηγαίνει μέχρι 45km/h για να πληρεί τη νομοθεσία της ΕΕ. Παίζει βέβαια να μπορείς να βάλεις και χέρι στο μηχανάκι και να βγάλεις τον περιορισμό αυτό. Αλλά θα έχει πλάκα να σε βλέπουμε να σε πατάνε τα glxακια, runner, sprinter και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στα 50cc, αυτοί με το γκομενάκι απο πίσω (δικάβαλο) και εσύ με τα 45!! Τι θα λές τότε, ότι έχεις μηχανάκι που μιάζει με το Χ? Τέλος να πώ και ένα καλό, αυτό που μου αρέσει στο Jetix είναι ότι έχει monoshock ανάρτηση (θέλω και εγώ ). ε οχι μα γιατι το λες αυτο λες ψεματα!!!! αφου αυτο ειναι το καλυτερο μηχανακι στην κατηγορια του μην σου πω και σε ολες τις κατηγοριες και φτιαχνεται στην κορεα και φυσικα αξιζει τα λευτα του και παραπανω μην σου πω! δεν μπορεις να βγενεις ετσι και να λες οτι δεν παει μια εισαι δακτυλος της γιαμαχα ομως οτι και να πεις δεν θα αποπροσανατολισεις το κυμα αγοραστων κυμκο που σε λιγο καιρο θα τρεξουν σουριδον στις υπεραρυθμες αντιπρωσοπειες κυμκο σε ολη την Ελλαδα να αγορασουν αυτο το κελεπουρι!!! οποιος ξαναπει οτι το κυμκο δεν ειναι γρηγορο πρεπει να του απογορευθει η εισοδος στο φορουμ!!! ντροπη σας!!! :2funny: Τα σπασες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2010 ε οχι μα γιατι το λες αυτο λες ψεματα!!!! αφου αυτο ειναι το καλυτερο μηχανακι στην κατηγορια του μην σου πω και σε ολες τις κατηγοριες και φτιαχνεται στην κορεα και φυσικα αξιζει τα λευτα του και παραπανω μην σου πω! δεν μπορεις να βγενεις ετσι και να λες οτι δεν παει μια εισαι δακτυλος της γιαμαχα ομως οτι και να πεις δεν θα αποπροσανατολισεις το κυμα αγοραστων κυμκο που σε λιγο καιρο θα τρεξουν σουριδον στις υπεραρυθμες αντιπρωσοπειες κυμκο σε ολη την Ελλαδα να αγορασουν αυτο το κελεπουρι!!! οποιος ξαναπει οτι το κυμκο δεν ειναι γρηγορο πρεπει να του απογορευθει η εισοδος στο φορουμ!!! ντροπη σας!!! :2funny: λιώνω λέμε!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Αυτος ο περιορισμος των 45 χ.α.ω ειναι ο κοφτης , και στο νεξον τα ιδια λεει παρολα αυτα βγαινει κανονικα μολις στρωσεις το μηχανακι .Συμφωνο με σας οτι κακος επρεπε να αντιγραψει η κυμκο την γιαμαχα στο μοντελο αυτο , απο την αλλη και το σπριντερ 1,250 δεν εχει? αξιζει τα λεφτα του συμφωνα με σας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες