Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Όλα τα καλά παιδιά εκεί είμασταν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Όλα τα καλά παιδιά εκεί είμασταν... Τί θες να πεις? :knuppel2: :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Όλα τα καλά παιδιά εκεί είμασταν... Αφου ο φρεντο εσπρεσο ηταν μαπα τουλαχιστον η παρεα ηταν καλη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) ε ενταξει με λιγη ζαχαριτσα καλος ηταν.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 ζ η λ ε ύ ω!!! (οκ, λίγο... αλλά ζηλεύω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 ε ενταξει με λιγη ζαχαριτσα καλος ηταν.. οχι ηταν μαπα η ποιοτιτα του καφε αλλα δεν κλαιγομαι γιατι περασα καλα! και στο κατω κατω για την παρεα μαζευτικαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Γι'αυτο την αλλη φορα φραπεδακι! Ποσο χαλια να τον φτιαξουν??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Εγω εσενα σε περιμενα να σκασεις με κανα Σουζουκι και εσκασες με το καβασακι? Επεσα εξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Γι'αυτο την αλλη φορα φραπεδακι! Ποσο χαλια να τον φτιαξουν??? muhahah δεν έχεις δει τι φραπέδες φτιάχνω στους πελάτες μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Ο smias ήρθε με το ΚΤΜ του αδερφού, σωστά;;; Ο φραπές ήταν μια χαρά πάντος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 muhahah δεν έχεις δει τι φραπέδες φτιάχνω στους πελάτες μου.... πληρωνεις εισοδο για την τουαλετα στο μαγαζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Γι'αυτο την αλλη φορα φραπεδακι! Ποσο χαλια να τον φτιαξουν??? εμμμμ δεν ρωτατε τον παλιο τι να παρετε! εκει παμε μονο για κλαμπ σαντουτς και για μπανανα σπλιτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Εγω εσενα σε περιμενα να σκασεις με κανα Σουζουκι και εσκασες με το καβασακι? Επεσα εξω! Ο smias ήρθε με το ΚΤΜ του αδερφού, σωστά;;; Ο φραπές ήταν μια χαρά πάντος... με το kawazuki εσκασε. αλλα ειπαμε την επομενη για μασα και οχι παλι για καφε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Λοιπον επειδη ημουν και εγω εκει... τα πραγματα ηταν καπως ετσι Για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις, τον Αλεξανδρο τον σεβομαι και δεν ειναι κοροιδια αυτο, αλλα αυτη η φωτογραφια ρε παιδι μου εινα killer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω εσενα σε περιμενα να σκασεις με κανα Σουζουκι και εσκασες με το καβασακι? Επεσα εξω! Δεν ειδες καλα... μπορει να ελεγε Kawasaki μπροστα στα πλαστικα αλλα δε προσεξες τη σελα (μονο εκει δεν εχω βαλει χερι , ακομα..) που εγραφε Suzuki! Το DRZ400'S+'E εβγαινε το '03-'04 απο την Kawasaki σαν KLX400'SR+'R! Γι αυτο και τα πρασινα πλαστικα με το logo της Kawa ! Ο smias ήρθε με το ΚΤΜ του αδερφού, σωστά;;; Ο φραπές ήταν μια χαρά πάντος... Οχι.. το ΚΤΜ690sm δε μας την εκανε τη χαρη... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2010 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Λοιπον επειδη ημουν και εγω εκει... τα πραγματα ηταν καπως ετσι Για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις, τον Αλεξανδρο τον σεβομαι και δεν ειναι κοροιδια αυτο, αλλα αυτη η φωτογραφια ρε παιδι μου εινα killer πω πω δακρυσα απο το γελιο μπραβο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis 30 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 παιδια καντε κατι να εχουμε παρεα και εμεις εκτοσ αθηνων! ( λαμια. μπραλο.πηλιο. πλαστιρα). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 ετοιμαζουμε μια βολτα καμενα βουρλα οχι αμεσα αλλα θα μοιρασουμε λιγο την αποσταση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Αλαρμ εγραψες με την μοντιφα στην φωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 πληρωνεις εισοδο για την τουαλετα στο μαγαζι? nope δεν το κάνω εσκεμμένα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 nope δεν το κάνω εσκεμμένα :) που δουλευεις να σε επισκευτουμε καμια φορα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2010 Λοιπον επειδη ημουν και εγω εκει... τα πραγματα ηταν καπως ετσι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 που δουλευεις να σε επισκευτουμε καμια φορα? www.cyberspot.gr έχει διεύθυνση μέσα είναι νετ καφέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Οχι ρε τρελοί! Τι έχασα ο άρρωστος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Οχι ρε τρελοί! Τι έχασα ο άρρωστος... Εμμμμ που γύρναγες Κυριακάτικα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες