Jump to content
CAPPO

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1908

Recommended Posts

Κλαίτε για τον ίδιο λόγο που κοροιδεύατε όλους τους υπόλοιπους ότι κλαίγανε τόσα χρόνια... Είναι ωραία να έρχεστε στη θέση μας τώρα ε;

Καθήστε και κάντε ψιλοκομμένο τώρα γιατί ο μηδενισμός παραμονεύει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το περιμενα για τα επεισοδια..και το καταλαβαν πολλοι αν ηταν στημενα ή οχι....

Ο καθενας τα συμπερασματα του....

Κλαίτε για τον ίδιο λόγο που κοροιδεύατε όλους τους υπόλοιπους ότι κλαίγανε τόσα χρόνια... Είναι ωραία να έρχεστε στη θέση μας τώρα ε;

Καθήστε και κάντε ψιλοκομμένο τώρα γιατί ο μηδενισμός παραμονεύει...

Χαιρετισματα στην λοιπον στην εξουσια....

Αμα θες να πεις κατι καντο κατανοητο και ασε τις π@πες......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρεεεεεεεεεεε ο κόσμος καίγεται και το μ#$$νι χτενίζεται...

Παναθηναικός Ολυμπιακός ΑΕΚ και λοιπά.......πόσο πιο για τον πέουλο πρέπει να σας δείξουν ότι είναι για να κόψετε πέρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηδη ψηνω ταξιδακι με μηχανη για Κωσταντινουπολη (δικαβαλο για να βγει και οικονομικο)

Τι ομαδα θεε μου,στα εγγονια μας θα μιλαμε για αυτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρεεεεεεεεεεε ο κόσμος καίγεται και το μ#$$νι χτενίζεται...

Παναθηναικός Ολυμπιακός ΑΕΚ και λοιπά.......πόσο πιο για τον πέουλο πρέπει να σας δείξουν ότι είναι για να κόψετε πέρα?

Από τη στιγμή που δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα και απλά βλέπω κάτι επειδή μου αρέσει αυτό που βλέπω πού το πρόβλημα ? -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τη στιγμή που δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα και απλά βλέπω κάτι επειδή μου αρέσει αυτό που βλέπω πού το πρόβλημα ? -_-

Τι σου αρέσει από όλη αυτή την σαπίλα που έχει στήσει το πολυαγαπημένο μας κράτος με τους πολυαγαπημένους μας γκάνγκστερς?

Άντε βγάλε στην απ'οξω τον παο που παίζει μπαλάρα στο μπάσκετ.....όλα τα άλλα δεν βλέπονται.

Και πέρα από αυτό.....πολύ σημασία δεν τους δίνουμε? Εμεις την συντηρούμε την σαπίλα σαν ζόμπι....ε δεν πρέπει να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή? (γενικά μιλάω δεν αναφέρομαι σε εσένα, ούτε καν στο προηγούμενο ποστ μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σου αρέσει από όλη αυτή την σαπίλα που έχει στήσει το πολυαγαπημένο μας κράτος με τους πολυαγαπημένους μας γκάνγκστερς?

Άντε βγάλε στην απ'οξω τον παο που παίζει μπαλάρα στο μπάσκετ.....όλα τα άλλα δεν βλέπονται.

Και πέρα από αυτό.....πολύ σημασία δεν τους δίνουμε? Εμεις την συντηρούμε την σαπίλα σαν ζόμπι....ε δεν πρέπει να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή? (γενικά μιλάω δεν αναφέρομαι σε εσένα, ούτε καν στο προηγούμενο ποστ μου)

Δεν το πήρα προσωπικά :_thumbsup:

Συμφωνούμε 1000% . Αυτό προσπάθησα να πω κι εγώ στο ποστ μου .

Βλέπω έναν αγώνα επειδή μου αρέσει ο τρόπος που παίζει η ομάδα , είτε ποδόσφαιρο είναι είτε μπάσκετ .

Δεν με ενδιαφέρει ποιά είναι η ομάδα , αν παίζουνε για πρωτάθλημα κύπελλο κτλπ , απλά γουστάρω να βλέπω ωραίους αγώνες .

Δεν ξέρω καν για ποιό λόγο έπαιζε ο Παναθηναϊκός σήμερα , απλά επειδή μου αρέσει το μπάσκετ που παίζει , όποτε δεν έχω κάτι να κάνω βλέπω .

Το ίδιο κανω με τη Ρεάλ , τη Μπάρτσα κτλπ .

Για μένα το αν χάσει ή κερδίσει η ομάδα το ίδιο και το αυτό , θέαμα στον αγωνιστικό χώρο θέλω να δω :D (και ασε τους άλλους να τα στήνουν και άλλοι να φανατίζονται , κάποτε θα ξυπνήσουν )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς που υπάρχει και το μπασκετ για να μας θυμίζει τι σημαίνει υγιής αθλητισμός! Είναι ευτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό που υπάρχει ο μπασκετικος Παναθηναικος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ευτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό που υπάρχει ο μπασκετικος Παναθηναικος!

Ο μπασκετοβαζελος ψυχαγωγει κι ο ποδοβαζελος διασκεδαζει! :D

Οσον αφορα για τα επεισοδια που εγιναν στο ντερμπι, ειναι τουλαχιστον αφελης οποιος κατηγορει αλλους περα απο τους χουλιγκανους του βαζελου. Λεεεμε τωρα, τις φασαριες εξω απο το γηπεδο της εκαναν αλλοι. Μεσα στο γηπεδο ομως? που εσπασαν κι εκαψαν ολο το ΟΑΚΑ?

Αυτο που μπορω να δεχτω ως αιτιολογηση μονο ειναι οτι ο κοσμος κακως ψαχνει διεξοδους για να ξεσπασει την οργη που εχει μεσα του για αυτα που ολοι περναμε. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τροποποιήθηκε από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο ηταν το σωστο,να διαλυθεί και να παραδώσουν την ομαδα στον ερασιτέχνη, να παει 4 εθνικη να βαλουμε μυαλο

δεν υπαρχει αλλη λυση,η ομαδα αιμορραγεί απο παντου, ειναι λυπηρό,

ποναω την ομαδα του παναθημαικου,αλλα πλεον δεν μπορει κανεις να κανει τπτ,ειναι μη αναστρέψιμο με αυτούς τους αλήτες στην διοίκηση

τωρα ο τζιγκερ θα γελαει και ποσο δικιο θα εχει.....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν βρεθεί αγοραστής για την ομάδα, το καλύτερο είναι να παέι 4η εθνική, να κάνει τέφρα και να επιστρέψει καθαρός και δυνατός! Μέχρι τότε ας μείνουν αυτοί

41848633440539954011090.jpg

μόνοι τους να βράζουν στο ζουμί τους και να χαίρονται τα κάλπικα τους!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο ο μπασκετικος παναθηναικος μας εμεινε,

παντα χαρες, τωρα στο οακα και μετα κωνσταντινουπολη για το 7 αστερι

παντα τετοια

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παμε μωρη παναθααα, για το 7ο γερα!!

γαμω τα λεφτα να μην παω μες στην πολη!!

εχουμε παει πριν μερικα χρονια!!!!εαλω-εαλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστουμε, αντε και την πεμπτη προκριση και στην πολη για το 7ο

872370%20(1).jpg

Τροποποιήθηκε από τον giorgos_drz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο δικιο θα εχει ο τσιγγερ ??????.....ποσο δικιο θα εχει ο τσιγγερ ??????....καλα αλλου ζουμε ????.....ποιος ειναι ο ιδιοκτητης ?????.....εγω ??? εγω εχω φτασει την ομαδα σε αυτο το σημειο ? εγω την διοικω τα τελευταια 30τοσα χρονια ? ......με αυτους τους οπαδους .....να χαιρομαστε τον προεδρο μας !!!!........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κλεινουν τα ματια....αντε να παει 5 να φυγουμε.....η μερα ειναι πρασινη σημερα!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...