Jump to content
OrEsTiS82

Αλοιφες γρατζουνιων μοτό...

Recommended Posts

Εχω μια καλη γατουλα στην γειτονια αδεσποτη που ταιζω,και εχει κανει κρεββατι της την μοτοσυκλετα οταν της βαζω κουκουλα παει και ξαπλωνει,στο ντεποζιτο εκανε κατι μικρες γρατζουνιες απο τα νυχια,δοκιμασα να αφαιρεσω τις γρατζουνιες με μια αλοιφη που ειχα για το αυτοκινητο (ειχε κανει θαυματα στο αμαξι η συγκεκριμενη) αλλα δεν καταφερε η συγκεκριμενη αλοιφη να κανει και πολλα πραγματα.

Πηγα την πεμπτη στο moto market στην καλλιροης και τα παιδια μου εδωσαν μια καλυτερη αλοιφη και πριν βραδιασει την δοκιμασα για λιγο,ειδα πολυ καλα αποτελεσματα.

Ομως προχθες ψιλο εβρεξε και οταν σκουπισα την μοτό απο τα νερα ειδα οτι η αλοιφη "εφυγε" και εμφανιστηκαν παλι οι γρατζουνιες,τωρα το πρωι ασχοληθηκα περισσοτερο και ετριψα περισσοτερο με το μαντηλάκι της αλοιφης τις γρατζουνιες για να δω εαν θα παραμεινει το χρωμα οπως ηταν χωρις τις γρατζουνιες,σας εχει τυχει να βαλετε μια αλοιφη και μετα απο βροχη τις επομενες μερες να υπαρχει παλι το προβλημα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να μη πατανε διαφορα ζωακια στη καλη σου πιπερι στη σελα και γενικα γυρω της :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα χρησιμοποιησει για το αυτοκινητο αυτο εδωquixx-paint-scratch-remover.jpg,δουλεψε μια χαρα,κι ουτε εφυγε απο τη βροχη,στη μηχανη δεν το εχω δοκιμασει,αρα για να εφυγε με τη βροχη μαλλον δεν εφυγε η γρατσουνια,απλα <<γεμισε>>το σημειο εκεινο υποθετω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα χρησιμοποιησει για το αυτοκινητο αυτο εδωquixx-paint-scratch-remover.jpg,δουλεψε μια χαρα,κι ουτε εφυγε απο τη βροχη,στη μηχανη δεν το εχω δοκιμασει,αρα για να εφυγε με τη βροχη μαλλον δεν εφυγε η γρατσουνια,απλα <<γεμισε>>το σημειο εκεινο υποθετω.

Bloody ναι αυτη πηρα και εγω και ειναι καταπληκτικη,λιγο που την απλωσα την αλοιφη στις γρατζουνιες ειδα αμεσως διαφορα,με την βροχη εφυγε ομως,σημερα που ασχοληθηκα περισσοτερο και ετριψα αρκετα το ντεποζιτο ελπιζω να παραμεινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμεις εδω εχουμε στην πολυκατοικια μια γρια που φροντιζει καμια 10αρια γατια και εχουν κανει ενα ινσιγκνια καινουργιο γεματο γρατζουνιες...

Θελω να δω αν της παει τον λογαριασμο της κωλογριας οταν θα παει να το βαψει!

Υ.Γ. Αν μου σκισουν καμια σελα θα τις παω σφαγμενες τις γατες στο σουβλατζιδικο!

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bloody ναι αυτη πηρα και εγω και ειναι καταπληκτικη,λιγο που την απλωσα την αλοιφη στις γρατζουνιες ειδα αμεσως διαφορα,με την βροχη εφυγε ομως,σημερα που ασχοληθηκα περισσοτερο και ετριψα αρκετα το ντεποζιτο ελπιζω να παραμεινει.

απλωσες καλα το γυαλιστικο μετα?αν την επαναλαβεις τη διαδικασια δηλ τριψιμο για να φυγει η γρατσουνια,γυαλισμα με την αλοιφη ν2 προσεξε να μην βρεχτει για κανα 2 μερες η μηχανη ωστε να τραβηξει,καλη επιτυχια παντως_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια οκ, οσο φιλοζωοι και να ειστε μην αφηνεται γατες πανω στα μοτορια σας, στρωστε τους ενα πατακι εστω διπλα, αμαρτια ειναι!:P

και εμενα εδω απεναντι ενας εχει μια χοντρογατα και αυτη κατεβαινει απτο μπαλκονι και την ειχα τσεκαρει πανω στην σελα μου, αν την ξανατσεκαρω θα μετανιωσει πικρα... :P :vampire::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι αλοιφες που εχω χρησιμοποιησει για το αμαξι Ορεστη λειτουργουν σαν πολυ ψιλο γυαλοχαρτο και αφαιρουν το ξενο σωμα (ή χρωμα) που εχει ενσωματωθει σε αυτο του αυτοκινητου οποτε και δε "φευγει" με το νερο. Για το μηχανακι δεν εχει χρειαστει και δεν εχω χρησιμοποιησει για να ξερω, παντως προσεχε πολυ τη χρηση τους. Ειχα παει το μηχανακι για σερβις και καποιος απο τους παπαρες εγδαρε το φερινγκ, τι γδαρσιμο δηλαδη, σκαψιμο ηταν αυτο. Κι οχι τιποτα αλλο, επιασε με τετοιες αλοιφες να το μπαλωσει και θαμπωσε ολο το χρωμα γυρω-γυρω απο τη γρατζουνια. Προσεχε μην παθεις το ιδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eμενα στο πισω δεξι καπακι εχει κατι οχι ακριβως γρατζουνιες(δηλαδη δεν ειναι χαρακιες, δεν εχουν βαθος) αλλα κατι σαν να ακουμπησε κ να συρθηκε κ εχει μεινει σημαδι λιγο πιο ανοιχτο απο το υπολοιπο μπλε...Αυτα με καμια αλοιφη λετε θα φυγουν η επειδη ειναι πλαστικο θα γ@μηθει χειροτερα και θα θαμπωσει ολοκληρο το πλαστικο;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω και εγω μια απορια ...πάνω στα πλαστηκα τα άσπρα εχουν μίνει μαυρίλες απο τον προιγουμενο κατοχο ..μαλλον τα λερωσε στην προσπαθεια του να ανεβει...αλλα δεν φευγουν τι προτεινετε?

Και επισης η σελα εχει ψιλο μαυρισει ...τι να χρεισιμοποιησω για να φυγουν οι λεκεδες?

Τροποποιήθηκε από τον Anzelo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι αλοιφες που δοκιμαζης ειναι μαλλον κερι γυαλισματος και δεν κανει σχεδον τιποτα δοκιμασε αλοιφη με ψιλη σμυριδα και μετα κερι για να φυγη αυτο που λεμε αραχνη(γρατζουνιες επανω στο βερνικη)το κερι το περναμε για προστασια απο καταλυπα που μαζευωντ απο την ατμοσφαιρα και ρυπους κλπ ετσι αφηνει μια απαλη επιφανεια αλλα για να μεινει το κερι επανω θα πρεπει να πλενουμε την μηχανη με σαμπουαν κεριου η σκετο νερο για να μην φυγη ενω με τα κοινα σαμπουαν εχουν χημικα και την αφαιρουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω και εγω μια απορια ...πάνω στα πλαστηκα τα άσπρα εχουν μίνει μαυρίλες απο τον προιγουμενο κατοχο ..μαλλον τα λερωσε στην προσπαθεια του να ανεβει...αλλα δεν φευγουν τι προτεινετε?

Και επισης η σελα εχει ψιλο μαυρισει ...τι να χρεισιμοποιησω για να φυγουν οι λεκεδες?

Λεκέδες και μαυριλες απο τα χρονια, φευγουν πανευκολα με μια καλη αλοιφη γρατζουνιων!

να βαζεις κουκουλα στη μηχανη :_thumbsup:

Μα επειδη εβαζα κουκουλα η γατα επειδη δεν βρηκε ζεστο μερος να κοιμηθει ξαπλωσε πανω στο ντεποζιτο και διαπερασε την κουκουλα καποιο νυχι της και εκανε σημαδια σε σημεια που το ζωο πατησε να φυγει.

ΥΓ: Φυσικα δεν εκανα κακο στο ζωο γιατι δεν μπορει να καταλαβει ενα ζωο οτι γδερνει ενα αντικειμενο,γιατι εχω ακουσει περιστατικα δολοφονιας ζωου για τετοια θεματα και ειμαι αντιθετος σε τετοιες μ@λ@κιες.

Eμενα στο πισω δεξι καπακι εχει κατι οχι ακριβως γρατζουνιες(δηλαδη δεν ειναι χαρακιες, δεν εχουν βαθος) αλλα κατι σαν να ακουμπησε κ να συρθηκε κ εχει μεινει σημαδι λιγο πιο ανοιχτο απο το υπολοιπο μπλε...Αυτα με καμια αλοιφη λετε θα φυγουν η επειδη ειναι πλαστικο θα γ@μηθει χειροτερα και θα θαμπωσει ολοκληρο το πλαστικο;;

Αφαιρουνται για πλακα αυτα τα σημαδια με μια καλη αλοιφη ,σας εδειξε ο bloody μια φανταστικη αλοιφη,κοστιζει 12-13 ευρω και την εχει το moto market,εχει και στην Μιχαλακοπουλου και στην Καλλιροης στην περιοχη της Αθηνας,και Θεσσαλονικη εχει καταστηματα.

Ειχα παει το μηχανακι για σερβις και καποιος απο τους παπαρες εγδαρε το φερινγκ, τι γδαρσιμο δηλαδη, σκαψιμο ηταν αυτο. Κι οχι τιποτα αλλο, επιασε με τετοιες αλοιφες να το μπαλωσει και θαμπωσε ολο το χρωμα γυρω-γυρω απο τη γρατζουνια. Προσεχε μην παθεις το ιδιο.

Γιωργο συμφωνω αλλα μαλλον αυτος στο συνεργειο δεν χρησιμοποιησε μια καλη αλοιφη γρατζουνιων,γιατι οι καλες δεν το θαμπωνουν το χρωμα εχουν πολυ μικρη "δραση" πανω στο προβλημα και κανουν σιγα σιγα διορθωση του χρωματος μετα απο αρκετα λεπτα τριψιμο,δοκιμασε στο θαμπωμα να βαλεις αλοιφη σαν του bloody ισως διορθωθει το προβλημα.

ρε παιδια οκ, οσο φιλοζωοι και να ειστε μην αφηνεται γατες πανω στα μοτορια σας, στρωστε τους ενα πατακι εστω διπλα, αμαρτια ειναι!:P

και εμενα εδω απεναντι ενας εχει μια χοντρογατα και αυτη κατεβαινει απτο μπαλκονι και την ειχα τσεκαρει πανω στην σελα μου, αν την ξανατσεκαρω θα μετανιωσει πικρα... :P :vampire::_rock-on:

Και στην σελα ανεβαινει αλλα δεν με ενοχλει,δεν εχει κανει ζημια εκει,μπορει να θελει να οδηγησει το μηχανακι, δε ξερω... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο συμφωνω αλλα μαλλον αυτος στο συνεργειο δεν χρησιμοποιησε μια καλη αλοιφη γρατζουνιων,γιατι οι καλες δεν το θαμπωνουν το χρωμα εχουν πολυ μικρη "δραση" πανω στο προβλημα και κανουν σιγα σιγα διορθωση του χρωματος μετα απο αρκετα λεπτα τριψιμο,δοκιμασε στο θαμπωμα να βαλεις αλοιφη σαν του bloody ισως διορθωθει το προβλημα.

Ορεστη ειδα την επομενη μερα τη ζημια, πηρα τηλεφωνο τον ιδιοκτητη του συνεργειου, ηρθε απο το σπιτι το ειδε, τον ξεχεσα και ησυχασα. Αρχισε να τα μασαει οτι αποκλειεται, κι ετσι κι αλλιως και τελικα εβαψε το φερινγκ με δικα του εξοδα. Χεσιμο θελουν ολα στην Ελλαδα και δουλευουν μετα. ;)

Τωρα για την περιπτωση σου, δεν πας και σε κανενα βαφεα να ρωτησεις? Αυτοι ειναι τσακαλια, ξερουν ολες τις αλοιφες και τα γιατροσοφια απεξω! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο στα βορεια προάστια παιζει κανενας καλος φανοποιος; η καπου αλλου στην Αθηνα,εαν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια ας γραψει καποιον,ευχαριστω! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο στα βορεια προάστια παιζει κανενας καλος φανοποιος; η καπου αλλου στην Αθηνα,εαν εχει καποιος προσωπικη εμπειρια ας γραψει καποιον,ευχαριστω! ;)

σου εχει βγαλει χρωμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορεστη δεν εχω κανεναν καλο υποψιν μου. Παντως παραδιπλα απο την alpha bank στον παραδρομο υπαρχει ενας τυπος (κολλητα με το βενζιναδικο) για τον οποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Paintless νομιζω οτι ειναι η επωνυμια του μαγαζιου, κανε κι εκει μια ερωτηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βενζιναδικο ειναι της "Jet oil" ; καθε μερα στην Αλφα ειμαι,στο εκπαιδευτικο κεντρο δουλευω,οποτε θα περασω το πρωι να παρω καμια τιμη και βλεπουμε... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι εκει λεω! Κανε εναν κοπο και ρωτα! (παρεπιπτοντως σε ειχα δει μια μερα, αλλα ημουν με το αμαξι και μεχρι να σε καταλαβω ειχες φυγει!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι εκει λεω! Κανε εναν κοπο και ρωτα! (παρεπιπτοντως σε ειχα δει μια μερα, αλλα ημουν με το αμαξι και μεχρι να σε καταλαβω ειχες φυγει!)

Ποτε με ειδες ρε;!!! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ορεστη σε ρωταω εαν δεν εχει βγαλη χρωμα να πας σε αυτους που γυαλιζουν αυτοκινητα και να στο περαση μια με τον αλοιφαδορο και θα γινει καλυτερο και απο καινουργιο και το κοστος πολυ χαμηλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ορεστη σε ρωταω εαν δεν εχει βγαλη χρωμα να πας σε αυτους που γυαλιζουν αυτοκινητα και να στο περαση μια με τον αλοιφαδορο και θα γινει καλυτερο και απο καινουργιο και το κοστος πολυ χαμηλο.

Βαγγελη απο το νυχι της γατας εχει κανει μικρες γρατζουνιες σαν γραμμουλες και ειναι ασπρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαγγελη απο το νυχι της γατας εχει κανει μικρες γρατζουνιες σαν γραμμουλες και ειναι ασπρες.

δεν χανεις να το δει και καποιος εστω και φαναρτζης αυτοι εχουν αλοιφαδορους αλλα μπορει να σου πουνε βαφτω, αλλα καλυτερα να πας σε αυτους που γυαλιζουν αυτοκινητα εγω εχω εναν αλλα ειναι αργυρουπολη για γυαλισμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που νικιαζω γκαραζ για να βαζω μεσα το παπι καθε φορα που παω να το παρω βλεπω στην σελα γατο-πατιμασχιες... τωρα που εχω να την παρω 2-3 μερες απο το γκαραζ αμα παω και δω οτι εχει παλι κατσει στην καθια θα παω να τις βαλω ΛΑΝΕΪΤ ( ποντικοφαρμακο ) μαζι με λιγη γατοτροφη περα περα και θα δουμε αμα θα ξαναδω γατο-πατιμασχιες :ranting3::vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα