FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Αισίως μπήκαμε στο 2010 και όπως κάθε χρόνο έτσι πιστεύω και φέτος έχουμε κάποιες βλέψεις για το που θα ταξιδέψουμε φέτος. Ελλάδα ή εξωτερικό; Περιμένω να ακούσω τις γνώμες σας και τις ιδέες σας για φέτος. Πάντως εγώ ήδη έχω κλείσει πάλι για εξωτερικό ( ήταν να μην πάρω φόρα). Εαν είμαι καλά τέλος Ιουνίου αναχωρώ για Assen για το ομώνυμο moto gp. Το ταξίδι μου θα είναι πάλι ίδιας διάρκειας με το περσινό ( περίπου 11 μέρες) με λίγο περισσότερα χιλιόμετρα (περίπου 4500 χλμ) και θα περάσει απ΄τις παρακάτω χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Ελβετία. Ήδη ξεκίνησα διαδικασίες για κλεισίματα ξενοδοχείων, καραβιών και εισητηρίων πίστας. Εύχομαι να είμαι καλά και να πραγματοποιήσω άλλο ένα όνειρο μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Ακομα ειναι νωρις για να προσδιορισουμε τα φετινα ταξιδια... Το καλοκαιρι σιγουρα το ταξιδι μου θα ειναι εντος τον εγχωριων συνορων και σιγουρα σε καποιο νησακι. Αλλα το χειμονα λεω να παω Βουλγαρια Bansko για σκι αφου φετος το ακυρωσαμε για λογου υγειας 2 απο τους 5 της παρεας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Εγώ λέω να πάω στον τελευταίο αγώνα του Moto Gp στην Ισπανία στις 7 Νοεμβρίου. Καλά να ήμαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Εκτος των καλοκαιρινων,Οκτωμβρη κανονιζουμε να διασχισουμε Σαχαρα(Τυνισια) καλα να ειμαστε το ετοιμαζουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
on the road 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ.Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΞΙΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Μετα τον Ιουλιο το κουβεντιαζουμε παλι. Μεχρι τοτε ομως καμια βολτουλα εδω γυρω μονο. Για μοτοσυκλετιστικα ταξιδια μιλαμε παντα ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Για μοτοσυκλετιστικα ταξιδια μιλαμε παντα ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Πρωτα ο θεος και να ειμαι καλα 3 Ιουνιου φευγω για Muzello!! 6 μερουλες Ιταλια Ανκονα-Φλωρεντια-Muzello(Σαββατο -Κυριακη για τον αγωνα) Δευτερα επισκεψη Μπολωνια στο Museo Ducati Τριτη Misano και επισκεψη στην Tavullia στο χωριο που γεννηθηκε ο Valentino Rossi Σε λιγες μερες βαζω προκαταβολη για την κρατηση. Ετσι για το γαμωτο που εχασα το ταξιδι στην Αυστρια το καλοκαιρι που μας περασε. Και οτι γινει εντος Ελλαδος! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Φετος με καλη-αδελφικη παρεα θα παμε Κορσικη και ισως Σαρδηνια αντε γιατι εχουμε 3 χρονακια να μοτοβολταρουμε εις Εσπεριαν Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2010 από τον stpauli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Nα και μια καλη ευχη που μου ηρθε τωρα ευχομαι σε ολους να πραγματοποιηθουν τα ταξιδια που προγραμματιζουν για το '10 πιο καλα απο οτι τα σχεδιασαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αισίως μπήκαμε στο 2010 και όπως κάθε χρόνο έτσι πιστεύω και φέτος έχουμε κάποιες βλέψεις για το που θα ταξιδέψουμε φέτος. Ελλάδα ή εξωτερικό; Περιμένω να ακούσω τις γνώμες σας και τις ιδέες σας για φέτος. Πάντως εγώ ήδη έχω κλείσει πάλι για εξωτερικό ( ήταν να μην πάρω φόρα). Εαν είμαι καλά τέλος Ιουνίου αναχωρώ για Assen για το ομώνυμο moto gp. Μονος??Σημερα εριξα ξανα μια ματια στο ταξιδιωτικο το περσινο σου μερικα πραγματα τελικα ...απιστευτο Θα χρειαστω πληροφοριες ειμαι στο ψαξιμο για το Brno μιας και βρηκα καποια εισητηρια ;)θα ανηφορησω με οτι εχω διαθεσιμο εκεινη την περιοδο με το KLE δηλαδη θα σε ενοχλησω συντομα.. Πρωτα ο θεος και να ειμαι καλα 3 Ιουνιου φευγω για Muzello!! 6 μερουλες Ιταλια Ανκονα-Φλωρεντια-Muzello(Σαββατο -Κυριακη για τον αγωνα) Δευτερα επισκεψη Μπολωνια στο Museo Ducati Τριτη Misano και επισκεψη στην Tavullia στο χωριο που γεννηθηκε ο Valentino Rossi Σε λιγες μερες βαζω προκαταβολη για την κρατηση. Βρηκες εισητηριο? γιατι στο motogp booking τα δειχνει ολα κλειδωμενα εκτος Assen Γερμανια Τσεχια και Misano Επεισης σχετικα με ενα θεμα που ειχες βαλει παλιοτερα για τα superfast τσεκαρε και την ΑΝΕΚ νομιζω ειναι κανα 30ευρο λιγοτερα,θα μου πεις λιγα ειναι αλλα απλα το αναφερω για οποιον αλλο ενδιαφερεται. Ας ελπισουμε να μαστε ολοι καλα και να πραγματοποιησουμε τα ονειρα-ταξιδια μας Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2010 από τον jimmis5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Αν προκύψει ελευθερος χρόνος έφυγα...δεν προγραμματιζω ομως γιατι δεν "κάθεται" ποτέ. Μακαρι το '10 να ειναι πιο μοτο-εκδρομικό για μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Σημερα εκανα το πρωτο ταξιδακι του 2010. Θεσσαλονικη-Βεροια σε 40 λεπτα με τον καιρο συμμαχο. Ελπιζω μεσα στη χρονια να κανω περισσοτερα και μακρυτερα ταξιδια εντος συνορων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2010 Mια βδομαδα στα τελη Μαϊου,αλπεις(Dolomiti) και μετα 1 μηνα Ελλαδα.Αν και πολυ ευχαριστως θα αλλαζα τον ενα μηνα Ελλαδα με δυο βδομαδες Νορβηγια ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 3 Ιουνιου μάλλον Muzello!! (αν βολέψει με το VFR forum). Και για Αύγουστο παίζει 10ήμερο Β. Ιταλία & Αυστρία (Δολομίτες και ξερό ψωμί), και ίσως Γερμανία. Mια βδομαδα στα τελη Μαϊου,αλπεις(Dolomiti) και μετα 1 μηνα Ελλαδα.Αν και πολυ ευχαριστως θα αλλαζα τον ενα μηνα Ελλαδα με δυο βδομαδες Νορβηγια ... Εσύ κανόνισε να είσαι Ελλάδα όταν θα ανεβαίνουμε εμείς Γερμανία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liakos29 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 πρωτη βολτουλα του 2010 κ για μενα χτες με αλλα 3 φιλαρακια,Β.Ευβοια,χωριο Νεροτριβια για καφεδακι κ απιθανα παιδακια στον Μπακουτη κ μονο 2 ωρες πηγαινε.Βεβαια παραλιγο να ξεκολλησω απτον υπερβολικο αερα αλλα αξιζε.Ελπιζω για μελλοντικο ταξιδι στο Τριεστη της Β.Ιταλιας που εσκασα προπερσυ για δουλεια κ απο τοτε μου χει κατσει.Βεβαια θαναι το πρωτο μου ταξιδι εξω απτα συνορα...Ευχομαι καλα κ ασφαλη km σολους τους 2τροχους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 Πρωτα ο θεος και να ειμαι καλα 3 Ιουνιου φευγω για Muzello!! 6 μερουλες Ιταλια Ανκονα-Φλωρεντια-Muzello(Σαββατο -Κυριακη για τον αγωνα) Δευτερα επισκεψη Μπολωνια στο Museo Ducati Τριτη Misano και επισκεψη στην Tavullia στο χωριο που γεννηθηκε ο Valentino Rossi Σε λιγες μερες βαζω προκαταβολη για την κρατηση. Ετσι για το γαμωτο που εχασα το ταξιδι στην Αυστρια το καλοκαιρι που μας περασε. Και οτι γινει εντος Ελλαδος! :) Νατασαααααα.........λες να παμε μαζι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 Μονος??Σημερα εριξα ξανα μια ματια στο ταξιδιωτικο το περσινο σου μερικα πραγματα τελικα ...απιστευτο Θα χρειαστω πληροφοριες ειμαι στο ψαξιμο για το Brno μιας και βρηκα καποια εισητηρια ;)θα ανηφορησω με οτι εχω διαθεσιμο εκεινη την περιοδο με το KLE δηλαδη θα σε ενοχλησω συντομα.. Eννοείται ότι οτιδήποτε μπορώ να σε βοηθήσω είμαι στην διάθεση σου. Κλείσε νωρίς ξενοδοχείο στο Brno πάντως γιατί πολλοί την πάτησαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 Εγινε Fzman μολις το fixaro θα σε ενοχλησω λεω για πιο οικονομικη κατασταση βλεπε τσαντιρη με σκηνη και υπνο σε καποιο απο τα camping by the lake Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2010 Mια βδομαδα στα τελη Μαϊου,αλπεις(Dolomiti) ... ...θα μοιραστούμε το δωματιο ! .... ...αναχώρηση 28 Μαιου με προορισμό Νova Levante!... ο Θεος να μας δωσει υγεια να γελασει και μας επιτελους το χιλακι μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2010 Τα σενάρια είναι δυο θεού θελοντος και καιρού επιτρέποντος πάντα για μέσα προς το τέλος του Οκτωβρη 1) Ή Αλβανία, Κροατία ,Μαυροβούνιο, Σλοβακία ,Σερβία, ρουμάνια, Βουλγαρία. Και μπορεί και λίγο Ιταλία Αυστρία 2)Ή νότια Ιταλία magna Grecia Και τα δυο από 10 έως 15 ημέρες βλέποντας και κάνοντας,και όσοι ψήνεστε με το καλό να ορίσετε λεπτομέρειες εν καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2010 Ταξιδακια 2010 ε?εκτος απο τα αναγκαστικα Γαλαξιδι-Αθήνα και τετοια με την παρεα σιγουρα θα παμε μια Καλαματα και μια Πατρα αλλα αυτα εσας σας φαινοντε Ομόνοια-Μεταξουργειο ε? Τι να κάνουμε...δεν μας περνει ακομα για εξωτερικο μαλλον του χρονου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gewponos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2010 αν όλα πάνε καλά λέμε με 2 φίλους να πάμε προς Γαλλία το Μάϊο είναι να μην πας 1η φορά όπως ειπώθηκε πιο πάνω.... αλλιώς υπάρχει και το σενάριο για Τσεχία τον Αύγουστο συνδυασμό με motogp... είδωμεν.. καλά να είμαστε πάνω απ'όλα και ότι γίνει καλό θα είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2010 Τα σενάρια είναι δυο θεού θελοντος και καιρού επιτρέποντος πάντα για μέσα προς το τέλος του Οκτωβρη 1) Ή Αλβανία, Κροατία ,Μαυροβούνιο, Σλοβακία ,Σερβία, ρουμάνια, Βουλγαρία. Και μπορεί και λίγο Ιταλία Αυστρία 2)Ή νότια Ιταλία magna Grecia Και τα δυο από 10 έως 15 ημέρες βλέποντας και κάνοντας,και όσοι ψήνεστε με το καλό να ορίσετε λεπτομέρειες εν καιρό. Kata 95% Βενετια μεσω αλβανιας μαυροβουνιο βοσνιας κροατιας Σλοβενιας...... Θα μαι 2πλος και θαχω και τη σκηνη.....η hostel για πιο οικονομικα (πλην αλβανιας βοσνιας που πιστευω βρισκω φθηνο δωματιο...) θα τριγυρναω σε καθε χωρα χωρις συγκεκριμενη διαδρομη υπολογιζω 15-20 μερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MHTSORODAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 71° 10° 21°N ...ΤΕΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες