NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Α.Ο.Παξων!!! :yahoo: :vv: (Αντε να δουμε ποσες φορες θα μπει το ιδιο θεμα, εδω μεσα... ) Αν δεν το ξανα εβαζα πως θα εγραφες για την ομαδα των Παξων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Αν δεν το ξανα εβαζα πως θα εγραφες για την ομαδα των Παξων Eιναι και αυτο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΠΑΟ - ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - YAMAHA Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Όποια έχει τις καλύτερες γκόμενες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Το ερώτημα θα μπορούσε να είναι: Ποιά επιχείρηση υποστηρίζουμε; Εγώ, καμία. Ετσι είναι τα πράγματα σήμερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Το ερώτημα θα μπορούσε να είναι: Ποιά επιχείρηση υποστηρίζουμε; Εγώ, καμία. Ετσι είναι τα πράγματα σήμερα. Άνα μπράβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrdim 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κ-Α-Μ-Μ-Ι-Α! Το καταλάβατε ή να το γράψω και καθέτως? :D :P Ασε το γραφω εγω ... Κ Α Μ Μ Ι Α Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 από τον xrdim Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kousoro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 ΗΡΑΚΛΗΣ και απο τις ομαδες που εχουν αναρχικους ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ,ST. PAULI,ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΙΩΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Εγώ λέω ότι είμαι ΑΕΚ. Μη με ρωτήσετε όμως τι θέση έχουμε στο πρωτάθλημα, ονόματα παιχτών, αν πήραμε κάνα πρωτάθλημα. Τέττοιες λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζω! Το μόνο που ξέρω είναι ότι "έχουμε" διοικητικά προβλήματα! Α! και ότι το χρώμα είνα κιτρινόμαυρο! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Εγώ λέω ότι είμαι ΑΕΚ. Μη με ρωτήσετε όμως τι θέση έχουμε στο πρωτάθλημα, ονόματα παιχτών, αν πήραμε κάνα πρωτάθλημα. Τέττοιες λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζω! Το μόνο που ξέρω είναι ότι "έχουμε" διοικητικά προβλήματα! Α! και ότι το χρώμα είνα κιτρινόμαυρο! :2funny: Τόσα ξέρω κι εγώ. Και μου φτάνουν, δε θέλω άλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast-gr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 ΠΑΟΚΑΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΑΕΛ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2010 από τον Daytonass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 ΗΡΑΚΛΗΣ και απο τις ομαδες που εχουν αναρχικους ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ,ST. PAULI,ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΙΩΝ Οσο αναρχικός εισαι εσυ τοσο αναρχικούς εχει και ο Αστερας Εξαρχείων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 αναρχία και οπαδισμός δεν πάνε μαζί. Δείτε και λίγο indymedia, τι τραβάνε οι άμοιροι που εκδηλώνουν τις οπαδικές προτιμήσεις τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 ΑΕΚ γιατί είναι Αλλιώτικη Εντελώς Κατάσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Εγώ από Πανευρωπαϊκές υποστηρίζω ΑΕΛ , από Μικρές Manchester και από Παγκόσμιες Ο.S.F.P.! :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 Ολυμπιακός Ιωνικός Νικαιότης είσαι βρε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 ΑΕΚ λεω....:D Αλλα δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο Και οι τυποι που τα σπανε δεν ειναι αναρχικοι ρε kouroso, hooliganια ειναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kousoro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2010 ΑΕΚ λεω....:D Αλλα δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο Και οι τυποι που τα σπανε δεν ειναι αναρχικοι ρε kouroso, hooliganια ειναι.... δεν καταλαβες καλα! ξερω καλα τι ειναι! Καποιες ομαδες ειναι χαρακτηριστικες λογο των οπαδων! Π.χ. η προδευτικη τουμπας ειναι υδρημενη απο αναρχικους της καταληψης ΥΦΑΝΕΤ. Ο αστερας απο αναρχικους της αθηνας! Η Σανκτ παουλι εχει μονο αναρχικους οπαδους! Ξερω καλα τι ειναι χουλιγκαν :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 δεν καταλαβες καλα! ξερω καλα τι ειναι! Καποιες ομαδες ειναι χαρακτηριστικες λογο των οπαδων! Π.χ. η προδευτικη τουμπας ειναι υδρημενη απο αναρχικους της καταληψης ΥΦΑΝΕΤ. Ο αστερας απο αναρχικους της αθηνας! Η Σανκτ παουλι εχει μονο αναρχικους οπαδους! Ξερω καλα τι ειναι χουλιγκαν :) Φιλε μου μην μπερδεύεσαι ο Αστερας Εξαρχειων ιδρύθηκε πολυ πριν εμφανιστούν αναρχικοί στα Εξαρχεια και ουδεμιά σχεση εχει με τους αναρχικούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-AC MILAN- YAMAHA-YZF R6-CRYPTON X :worshippy: :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Οποιος μετα το χτεσινοβραδινο ματς δεν εγινε Barcelona, μαλλον δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο.. :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οποιος μετα το χτεσινοβραδινο ματς δεν εγινε Barcelona, μαλλον δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2010 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες