Jump to content
Αήρ

BMW S1000RR...

Recommended Posts

γμτ μου , παντα θελω να γραψω κατι παραπανω και παντα το ξεχναω...2funny.gifsopase.gif

την ειχα ψιλιαστει οτι μαλλον το εννοεις γενικα και ηθελα να πω πως γενιακα ισχυει αυτο,

αλλα το ξεχασα και εριξα την προσοχη μου μονο στο θεμα μπιελα_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αthan, το ίδιο ακριβώς έγραψα και εγώ στην προηγούμενη σελίδα. Θεωρητικά είναι πολύ λογικό να προκύψει τέτοια παραμόρφωση (λόγω λυγισμού) και δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλο τρόπο που μπορεί να προέκυψε τέτεοια πραμόρφωση! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο πιστόνι όμως θα την είχε ακούσει πολύ πριν την μπιέλα, είτε από βαλβίδες είτε από χοντρό πυράκι.

Μπας και είναι αποτέλεσμα photoshop?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο crypton οταν εσπασε η μπιελα και βγηκε απο κατω σε κοινη θεα, ειχε λιγισει αρκετα και μαλλον εσπασε απο το χτυπημα το τελειωτικο στο καρτερ.

:hunter:

σε αυτη τη φοτο πιστευω πως λιγυσε οσο γινεται απο κει και περα σπαει λεμε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βέβαια το θέμα είναι να δούμε τελικά τι το προκάλεσε γιατί και άλλα μηχανάκια έχουν μπιέλες μέσα αλλά δεν τις κάνουν σαν τα sάκια στα λιμανάκια (κάνει και ρήμα χό).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βέβαια το θέμα είναι να δούμε τελικά τι το προκάλεσε γιατί και άλλα μηχανάκια έχουν μπιέλες μέσα αλλά δεν τις κάνουν σαν τα sάκια στα λιμανάκια (κάνει και ρήμα χό).

μεχρι την Τρίτη το μεσημερι θα εχεις στο γραφείο σου το σχετικό memo με όλες τις διευκρινήσεις και την μηχανολογική ανάλυση :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

capture8.jpg

capture6.jpg

capture9.jpg

Να ναι καλα ο Παναγιωτοπουλος - κ η γλυκια κοπελα με την πορτοκαλαδα! - που μου εδωσε την δυνατοτητα να το οδηγησω παιρνοντας μια ιδεα, μιας κ το ειχα αχτι απο τοτε που ειχε πρωτοκυκλοφορησει.Ο ΚωσταςΤ ανελαβε να με οδηγησει στην Πεντελη για να παρω γευση στις στροφες κ ευτυχως που την περισσοτερη ωρα ηταν μπροστα μου κ με συγκρατουσε γιατι πιθανοτατα να ειχα ξεφυγει με ασχημες συνεπειες οπως στην περιπτωση ενος μινι κουπερ (που πας βρε καημενε...) που ειχε κολησει απο πισω μου κ παιζαμε στην επιστροφη ποιος την εχει ποιο μεγαλη!! 

Γκαζι (Ηταν στο σπορ mode) μεχρι τις 4000σαλ ψιλονωχελικο-ελαστικο ( μην χαιρεστε!! εννοω με 3η!):blink: που βοηθαει πολυ τους αρχαριους... στην κινηση της πολης, κ απο τις 4,5σαλ ξεκιναει να τραβαει ζωντανα.Το quickshifter ειναι σημαντικο βοηθημα αλλα τα πρωτα 10λεπτα δεν μπορουσα να το συνηθισω κ παταγα συμπλεκτη.Φυσικα το μεγαλο του πλεονεκτημα φανηκε στα στροφιλικια οπου επαιζα playstation! Απιστευτα απολαυστικο διασκεδαστικο! Το κιβωτιο μου φανηκε καπως σκληρο αλλα το μηχανακι ειχε μονο 2200 οποτε ισως βελτιωθει με τα χιλ. η λειτουργια του.

Τα φρενα του εχουν δυναμη!! Οταν ξεκινησαν τα πρωτα στροφιλικια ημουν πολυ συγκρατημενος μιας κ δεν εχω εμπειρια απο ss αλλα μετα ειδα οτι το μηχανακι   ( Το περιμενα ΜΠΕΤΟ)   επεφτε αρκετα ευκολα κ με συμμαχο το playstation! δεν εχανα καθολου χρονο στην εισοδο/ εξοδο των στροφων.Επαναλαμβανω οτι εαν δεν ειχα μπροστα τον Κωστα δεν ξερω τι θα γινοταν...οπως επισης η συγκεκριμενη διαδρομη ειναι υπερβολικα λιγη για το συγκεκριμενο μηχανακι  (ολα τα ss)  οπου το ιδανικο θα ηταν να το δοκιμαζα π.χ στην Επιδαυρο.

Το χιουμοριστικο της υποθεσης ηταν οτι ψαρωναν αρκετοι στο δρομο κ καποιοι με ktm κ tiger ειχαν χεστει επανω τους! Ο υπαλληλος της bmw μου εδωσε 20ευρ να βαλω βενζινη κ του βενζινα του ειχαν βγει τα ματια!

Καποια στιγμη αισθανομουν  βασιλιας του δρομου τρομαρα μου! χαχαχα. Δωσε ΑΛΟΓΑ στον Ελληναρα να βγαλει ολα του τα κομπλεξ! Τελικα αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ ακομη κ για αυτους που λενε το αντιθετο!!

Eξω απο το μαγαζι περασε ο Μιμικος ο γιατρος μαζι με τον γιο του οπου μιλησαμε για λιγο.

To επομενο που θελω να οδηγησω ειναι το R1200RS οπου περα απο την ωραια εμφανιση, μου αρεσει η αποδοση του συμφωνα με αυτα που βλεπω στο βιντεο.

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίος...
σε σύγκριση με άλλα μηχανάκια του είδους (εαν έχεις εμπειρία με κάποιο άλλο μοντέλο)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Σπυρακο αγορι μου βολτα στον Αγιο Πετρο πηγες με τετοιο μηχανακι? Προσεχε λιγο, μπορει να μπερδευτει κανεις! :tooth:

Ωραιος παντως, και σου παει με αυτο το κακο βλεμα. Θα ηθελα να το οδηγησω κι εγω καποια στιγμη αλλα σε διαδρομη πολυ διαφορετικη απο την Πεντελη.

ΥΓ: το κοκκινο τι μαλακια χρωμα, δεν του παει καθολου ΙΜΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

leosake Δεν εχω καθολου εμπειρια απο ss. Πιο παλια ειχα οδηγησει σε εκθεση μοτο στο αεροδρομιο του Ελληνικου ενα r1 του 07-08 με αλλα 10+ μηχανακια μεσα κ λογω πλοηγου ολοι πηγαιναμε κυριες! Δεν καταλαβα απολυτως τιποτε!

Στους λουκουμαδες ο Διονυσης demplar μου εδωσε το r6  για 5λεπτα κ μου φανηκε αρκετα δυσκολο  με πιο ακραια θεση οδηγησης απο του bmw.Kαι αυτο πριν κατι χρονια.

Ρε Σπυρακο αγορι μου βολτα στον Αγιο Πετρο πηγες με τετοιο μηχανακι? Προσεχε λιγο, μπορει να μπερδευτει κανεις! :tooth:

:laugh::baby:

Χιλιες φορες καλυτερα τα στροφιλικια της Μαλακασας παρα εκει! Αδικειται καταφορα το μηχανακι.Εαν μπορεσεις να το παρεις για μια μερα τυχερος θα εισαι!

Εαν ηταν ολο κοκκινο θα του πηγαινε,αλλα το μαυρο το κανει να φαινεται γυφτικο στις φωτο.Παντως απο κοντα ειναι καλυτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όμορφο είναι πάντως. :wub: Πολύ ισορροπημένο σχεδιαστικά χωρίς ηλίθιες ακρότητες.

Ωραίος Σπυράκο. :thumbsup: Να πούμε καλορίζικο σιγά-σιγά? :lipssealed:  

:tooth:

Ωραιος παντως, και σου παει με αυτο το κακο βλεμα.

Είναι πολύ κακό αγόρι :dry: στις φωτογραφίες ο Θπύροθ :laugh:

capture6.jpg

Να ναι καλα ο Παναγιωτοπουλος - κ η γλυκια κοπελα με την πορτοκαλαδα! - που μου εδωσε την δυνατοτητα να το οδηγησω παιρνοντας μια ιδεα, μιας κ το ειχα αχτι απο τοτε που ειχε πρωτοκυκλοφορησει. Ο ΚωσταςΤ ανελαβε να με οδηγησει στην Πεντελη για να παρω γευση στις στροφες κ ευτυχως που την περισσοτερη ωρα ηταν μπροστα μου κ με συγκρατουσε γιατι πιθανοτατα να ειχα ξεφυγει με ασχημες συνεπειες οπως στην περιπτωση ενος μινι κουπερ (που πας βρε καημενε...) που ειχε κολησει απο πισω μου κ παιζαμε στην επιστροφη ποιος την εχει ποιο μεγαλη!!

Ήρθατε στη γειτονιά μου ρε αλήτες :mB_faskelo: και δε ρίξατε ένα τηλέφωνο να πεταχτώ να σας καμαρώσω....:banned: 

Eξω απο το μαγαζι περασε ο Μιμικος ο γιατρος μαζι με τον γιο του οπου μιλησαμε για λιγο.

Αλίμονο! Δεν του ξεφεύγει τίποτα αυτού του παιδιού.......  :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα