Jump to content
spikri79

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Recommended Posts

Υποθετω γιατι στα 1200 κυβικα υπαρχουν και αυτοκινητα ιδιου κυβισμου, οποτε πας στην αντιστοιχη κατηγορια οχηματων (ενω 750κκ και κατω δεν υπαρχουν 4τροχα).

Nαι αλλα στα σηματα των τελων κυκλοφοριας αναφερει καθαρα και για <300 cc..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παντως εχθες στο χαζοκουτι εδειξε οτι η τιμες ειναι ιδιες με τις περσυνες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α επισης να παραθεσω οτι:

Το zx 1400cc αρι που εχω του 98 πληρωνει 302 ευραιω τελη ενω το χρεπι 1000cc golf του αδερφου μου του 85 πληρωνει 180 ευραιω..

Στο ενα βγαζει νορμαλ καυσαεριο και στο αλλο πατας γκαζι και βγαινει ομιχλη , μαυριλα και σκατιλα,,,Γαμω ε?

Αρα: σουταρω το zx και περνω ενα του 85 κ εγω 1100 να πληρωνω λιγοτερο..Του 85 ειναι οικολογικοτερο

Τροποποιήθηκε από τον cloud_constructor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σταθειτε ρε παιδια! Ολοι εσεις που διαμαρτυρεστε οτι αντι να μειωθουν τα τελη σας στο νεο σας (>2005) μηχανακι η αντι να μηδενιστουν θα πληρωσετε εισαστε αδικοι!

Γιατι εγω η ο καθενας που εχει μηχανη/παπι/σκουτερ δεκαετιας να πληρωσουμε τα δικα σας τελη;;

Αν ισχυαν τα νεα μετρα που λεγανε ο Μανος/Ηλιας/κλπ μπορει να μην πληρωνανε τιποτα αλλα εγω απο 18 ευρω στο 150αρι θα πληρωνα 68 ευρω και απο 49 ευρω στην VFR θα πληρωνα 149!! wallbash.gif

Γιατι λοιπον να πληρωσω εγω για να την βγαλει ο αλλος τσαμπα; rtfm.gif

κατσε λιγο χαλαρωσε και εγω για το σταρλετακι μοιυ θα πληρωσω 230+ ευρω οκ;

εγω ειχα ακουσει πως οι μοτοσυκλετες 2006 και μετα και πιο συγκεκριμενα τα παπια δεν θα πληρωσουν τα 18 ευρω..οκ;;;

και εγραψα πως απλως τελικα μου ηρθαν και ηθελα να μαθω αν τελικα αλλαξε κατι.δεν θα πληρωσεις τα δικα μας τελη φιλε μου ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣς ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ αντε μπραβο.

και ναι ρε ταξιδευτη οπως ειπα παραπανω για το αυτοκινητο μου θα πληρωσω τα κερατιατικα αλλα γιατι να πληρωσω το παπι που υποτιθετε ειναι ΄΄οικολογικο΄΄(euro 3) (παντα μιλαω με βαση αυτα που ελεγαν και ειχα ακουσει.)

φιλικα παντα

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Επειδή πήρα το βουβού το Σεπτέμβριο και φυσικά δεν βρίσκεται σε καμμιά φορολογική δήλωση θα πρέπει να πάω εγώ στην εφορία για τα τέλη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

whistling.gif

ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Επειδή πήρα το βουβού το Σεπτέμβριο και φυσικά δεν βρίσκεται σε καμμιά φορολογική δήλωση θα πρέπει να πάω εγώ στην εφορία για τα τέλη?

yes madam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως, δεν ισχύει για τις μοτ-τες. Μόλις μου ήρθαν τα τέλη και είναι 46 €. Όσα και πέρισυ. Αν όμως είχα αυτοκίνητο 660cc θα πλήρωνα 28€ uglystupid2.gif

Ακριβώς έτσι και σε μένα. 680 κυβικά είναι το Transalp και πληρώνω 46 ευρώ.

Τελικά είναι πολύ καραγκιόζηδες εκεί πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σταθειτε ρε παιδια! Ολοι εσεις που διαμαρτυρεστε οτι αντι να μειωθουν τα τελη σας στο νεο σας (>2005) μηχανακι η αντι να μηδενιστουν θα πληρωσετε εισαστε αδικοι!

Γιατι εγω η ο καθενας που εχει μηχανη/παπι/σκουτερ δεκαετιας να πληρωσουμε τα δικα σας τελη;;

Αν ισχυαν τα νεα μετρα που λεγανε ο Μανος/Ηλιας/κλπ μπορει να μην πληρωνανε τιποτα αλλα εγω απο 18 ευρω στο 150αρι θα πληρωνα 68 ευρω και απο 49 ευρω στην VFR θα πληρωνα 149!! :wallbash:

Γιατι λοιπον να πληρωσω εγω για να την βγαλει ο αλλος τσαμπα; :rtfm:

Να υπενθυμίσω/ενημερώσω οτι δεν είμαι υπουργός και δεν αποφάσισα εγω;;

Το θέμα είναι οτι η απόφαση που πάρθηκε και τα ειδοποιητήρια δεν αντιστοιχούν.

Φίλε HLIAS, αύριο πριν πάω για δουλειά (και αν δε με έχει πλακώσει το πάπλωμα, που είναι και βαρύ :whistling: ) θα πάω απο την Εφορία,μήπως και βγάλω άκρη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δίκυκλα στο σύνολό τους δε θα έπρεπε να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Ούτε καν να έχουν ΦΠΑ.

Είναι λίγο προχωρημένο αυτό που θα πω αλλά σκεφτείτε ότι η χρήση δικύκλων είναι ο πιο αποτελεσματικός, οικονομικός και εφικτός τρόπος μείωσης του κυκλοφοριακού χάους.

- Για σκεφτείτε μια μέρα όλοι όσοι μετακινούνται με δίκυκλα, να έπαιρναν το αυτοκίνητό τους. Φαντάζεστε τί θα γινόταν; Θα ακινητοποιούνταν τα πάντα. Ηδη οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων παίρνουν μια γεύση όταν πιάνει βροχή...

- Σκεφτείτε τώρα την περίπτωση οι χρήστες δικύκλων να ήταν διπλάσιοι σε αριθμό από ό,τι είναι σήμερα. Φαντάζεστε πόσο πιο άνετη θα ήταν η κίνηση στους δρόμους;

Να μή μιλήσω για τα οφέλη σε ρύπους...

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα σ' αυτή τη χώρα; think.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα σ' αυτή τη χώρα;

Ποιός ακριβώς θα αρχίσει να σκέφτεται???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δίκυκλα στο σύνολό τους δε θα έπρεπε να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Ούτε καν να έχουν ΦΠΑ.

Είναι λίγο προχωρημένο αυτό που θα πω αλλά σκεφτείτε ότι η χρήση δικύκλων είναι ο πιο αποτελεσματικός, οικονομικός και εφικτός τρόπος μείωσης του κυκλοφοριακού χάους.

- Για σκεφτείτε μια μέρα όλοι όσοι μετακινούνται με δίκυκλα, να έπαιρναν το αυτοκίνητό τους. Φαντάζεστε τί θα γινόταν; Θα ακινητοποιούνταν τα πάντα. Ηδη οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων παίρνουν μια γεύση όταν πιάνει βροχή...

- Σκεφτείτε τώρα την περίπτωση οι χρήστες δικύκλων να ήταν διπλάσιοι σε αριθμό από ό,τι είναι σήμερα. Φαντάζεστε πόσο πιο άνετη θα ήταν η κίνηση στους δρόμους;

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λίγο καλύτερα σ' αυτή τη χώρα; think.gif

+600

Εδω δεν ειναι Ευρωπη...εδω ειναι Ελλαντα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=KsbAqz_IeV0

whistling.gif

yes madam

Και εγω την αγορασα Σεπτεμβριο την μηχανη.Αν παω εγω στην εφορια να το παρω και μου ερθουν και στο σπιτι?

Τι πρεπει να κανω??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... θα πάω απο την Εφορία,μήπως και βγάλω άκρη..

Για δωσε μια ενημερωση σε ολους...:_thumbsup:

Μηπως ειναι καιρος να μπει κανας δικηγορος και να μην πληρωσει κανεις ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ τους φωστηρες;...Διοτι ή ισχυει για ανω των 300cc για αυτοκινητα και ΟΛΕΣ τις μοτοσυκλετες ή οχι...δεν παιζει μεση λυση επιλεκτικα,αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.......:knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ισχυαν τα νεα μετρα που λεγανε ο Μανος/Ηλιας/κλπ μπορει να μην πληρωνανε τιποτα αλλα εγω απο 18 ευρω στο 150αρι θα πληρωνα 68 ευρω και απο 49 ευρω στην VFR θα πληρωνα 149!! :wallbash:

Γιατι λοιπον να πληρωσω εγω για να την βγαλει ο αλλος τσαμπα; :rtfm:

Εφόσον τα μέτρα έχουν οικολογικό χαρακτήρα γιατί να εξαιρούνται οι μηχανές (κι εσύ βεβαια)?

Μην τα λέμε όπως μας συμφέρουν.. :_thumbsup:

Μια μηχανή του 2008-2009 περνάει EURO3 άνετα. Έχει ψεκασμό, αισθητήρα λάμδα και ένα μπουρί με καταλύτη.

Το VFR σου για παραδειγμα δεν βγάζει ρύπους με ένα αντίστοιχο 1000άρι δεκαετίας??

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω την αγορασα Σεπτεμβριο την μηχανη.Αν παω εγω στην εφορια να το παρω και μου ερθουν και στο σπιτι?

Τι πρεπει να κανω??

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι για όσες μεταβιβάσεις γίναν έως 30 Σεπτεμβρίου θα προλάβουν να αποστείλουν τα ειδοποιητήρια σπίτι. Όσοι μεταβίβασαν από 01 Οκτωβρίου και μετά πάνε απευθείας στις εφορίες.

Πάντως σήμερα ήρθε η εγκύκλιος στην τράπεζα όπου εργάζομαι και διαπίστωσα και εγώ ότι για τα δίκυκλα δεν ισχύουν τελικά τα "περιβαλλοντικά" τέλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακοίνωσαν ποτέ αύξηση τελών κυκλοφορίας ειδικά για τα δίκυκλα; Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ κάτι τέτοιο. Πάντα όμως "μας έπαιρνε η μπάλα"... Τώρα ο διαχωρισμός πώς προέκυψε (ξαφνικά) και αναφέρονται μόνο σε αυτοκίνητα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα, εσυ καλα τα λες, αλλα να θυμισω λιγο οτι η Ελλαδα ειναι -ακομα- ο παραδεισος της μοτοσυκλετας απο οικονομικης αποψης;;;

Εχετε ιδεα ποσο κοστιζει η ασφαλιση και της πιο ταπεινης 600αρας στην Αγγλια πχ;

Εχετε υποψιν σας οτι στην Αγγλια οι μηχανες ΚΑΙ πληρωνουν ετησια τελη κυκλοφοριας ΚΑΙ περνανε ΚΤΕΟ καθε 2 χρονια; (φυσικα με το αζημιωτο)

Εχετε υποψιν σας οτι στη Γερμανια απαγορευεται κατηγορηματικα να κανεις οποιαδηποτε μετατροπη στη μηχανη (πχ εξατμιση) αν δεν προβλεπεται απο το εργοστασιο κατασκευης; Ακομα και λαστιχα πρεπει θεωρητικα να βαζεις απο λιστα που προβλεπει ο κατασκευαστης. :uglystupid2:

Εχετε ιδεα οτι στη Δανια η μοτοσυκλετα φορολογειται ως ειδος πολυτελειας, με αποτελεσμα μια CRB600 να κοστιζει τωρα 20,000 ευρω;

Και μη μου πειτε οτι αλλοι οι μισθοι εκει γιατι η καραμελα αυτη τωρα πια τελειωσε...

Μηπως ειναι καιρος να μπει κανας δικηγορος και να μην πληρωσει κανεις ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ τους φωστηρες;...Διοτι ή ισχυει για ανω των 300cc για αυτοκινητα και ΟΛΕΣ τις μοτοσυκλετες ή οχι...δεν παιζει μεση λυση επιλεκτικα,αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.......:knuppel2:

Ρε συ Μαθο μας δουλευεις γμτ μου; Τι παει να πει δεν παιζει μεση λυση κλπ; Το οτι ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ δεν σημαινει τιποτα;; Οι μηχανες δεν ειναι απλα τα κυβικα τους. Ζυγιζουν το 1/10 ενος οχηματος και καινε το 1/5. Δεν καταστρεφουν το οδοστρωμα, δεν μενουν κολλημενες στην κινηση για να ρυπαινουν με τις ωρες....

Γιατι λοιπον να πληρωνουν τα ιδια με τα αμαξια;;;;

Εφόσον τα μέτρα έχουν οικολογικό χαρακτήρα γιατί να εξαιρούνται οι μηχανές (κι εσύ βεβαια)?

Μην τα λέμε όπως μας συμφέρουν.. :_thumbsup:

Μια μηχανή του 2008-2009 περνάει EURO3 άνετα. Έχει ψεκασμό, αισθητήρα λάμδα και ένα μπουρί με καταλύτη.

Το VFR σου για παραδειγμα δεν βγάζει ρύπους με ένα αντίστοιχο 1000άρι δεκαετίας??

:cheers:

Αυτα που λες τα στηριζεις καπου η απλα λες για να πεις μια ανοησια; :swear:

Τι παει να πει λεω οτι με συμφερει;;; Και ξαναλεω: καποιοι μπορει να μην εχουν δυνατοτητα να παρουν ενα καινουργιο μοντελο η να μην θελουν καν γιατι γουσταρουν καποιο συγκεκριμενο μοντελο μηχανης και μονο αυτο (οπως εγω καλη ωρα). Γιατι λοιπον με προσχημα την οικολογια να πληρωσουν αυτοι τον νεο που πηρε το καινουργιο μοντελακι και δεν θα πληρωσει μια;;

1. Ξερεις ΚΑΛΑ οτι τα μετρα αυτα ουδεμια σχεση εχουν με οικολογιες, παρα μονο με την οικολογια της τσεπης του κρατους. Οι μηχανες, ακομα και οι χειροτερα συντηρημενες ρυπαινουν απειρως λιγοτερο απο μια χιλιαδα ταξι πχ η αλλα τοσα αγροτικα η τζιπ μεγαλου κυβισμου.

2. Ποσες μηχανες εχουν την μαμα εξατμιση με τον καταλυτη; Θες να βγουμε εξω μια μερα να μετραμε μηχανες; Η μηπως εδω στο mybike; Ακομα και τα ER6 που εχουν δυσκολια στην αλλαγη λογω θεσης της εξατμισης και παλι τα περισσοτερα τα βλεπω με aftermarket.

Οποτε ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ακυρο αυτο περι οικολογιας! Τι παει να πει νεο μοντελο; Αν του βγαλεις την εξατμιση και βαλεις aftermarket (οπως κανουν οι περισσοτεροι) θα ρυπαινει εκατο φορες παραπανω απο ενα παλιοτερο που ειχε φτιαχτει να δουλευει χωρις καταλυτη εξαρχης....

3. Το VFR μου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και με χαρτια του Γερμανικου TuV εχει πολυ λιγοτερους ρυπους απο πολλα "συγχρονα" μηχανακια φιλε! Ποσο μαλλον απο "1000αρι δεκαετιας" (υποθετω εννοεις αμαξι).

Αν στο μυαλο σου μηχανη δεκαετιας ισοδυναμει με μηχανακι που βγαζει ντουμανια και καιει λαδια, τοτε συγνωμη αλλα εισαι ΠΟΛΥ γελασμενος.

Δεν συνεχιζω γιατι θα συγχιστω πολυ και δεν λεει.... :swear::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να προσθεσω εδω οτι τα περι προδιαγραφων EUROX κλπ ειναι εκ του πονηρου...Οποιος εχει λιγη κριτικη ικανοτητα μπορει να καταλαβει πως δε γινεται μια ferrari φιορανο η ενα Commander 5.7 hemi τα οποια ειναι euro4 να θεωρουνται λιγοτερο επιβλαβη απο ενα suzuki alto του 2001(euro3)!!!.To πραγμα πρεπει να παει με βασει τις εκπομπες CO2 ανα km οπως επισης και με βαση τα υλικα κατασκευης-περιφερειακα(βλεπε λαστιχαρες Hammer κλπ).

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογικά δεν ισχύη για μότο

εμένα για το παπί ενα 90 που εχω μου ηρθε 18 κα είναι πριν το 1996

για το μοτοσακό δεν ηρθε ακόμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα, εσυ καλα τα λες, αλλα να θυμισω λιγο οτι η Ελλαδα ειναι -ακομα- ο παραδεισος της μοτοσυκλετας απο οικονομικης αποψης;;;

Εχετε ιδεα ποσο κοστιζει η ασφαλιση και της πιο ταπεινης 600αρας στην Αγγλια πχ;

Εχετε υποψιν σας οτι στην Αγγλια οι μηχανες ΚΑΙ πληρωνουν ετησια τελη κυκλοφοριας ΚΑΙ περνανε ΚΤΕΟ καθε 2 χρονια; (φυσικα με το αζημιωτο)

Εχετε υποψιν σας οτι στη Γερμανια απαγορευεται κατηγορηματικα να κανεις οποιαδηποτε μετατροπη στη μηχανη (πχ εξατμιση) αν δεν προβλεπεται απο το εργοστασιο κατασκευης; Ακομα και λαστιχα πρεπει θεωρητικα να βαζεις απο λιστα που προβλεπει ο κατασκευαστης. :uglystupid2:

Εχετε ιδεα οτι στη Δανια η μοτοσυκλετα φορολογειται ως ειδος πολυτελειας, με αποτελεσμα μια CRB600 να κοστιζει τωρα 20,000 ευρω;

Και μη μου πειτε οτι αλλοι οι μισθοι εκει γιατι η καραμελα αυτη τωρα πια τελειωσε...

Ρε συ Μαθο μας δουλευεις γμτ μου; Τι παει να πει δεν παιζει μεση λυση κλπ; Το οτι ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ δεν σημαινει τιποτα;; Οι μηχανες δεν ειναι απλα τα κυβικα τους. Ζυγιζουν το 1/10 ενος οχηματος και καινε το 1/5. Δεν καταστρεφουν το οδοστρωμα, δεν μενουν κολλημενες στην κινηση για να ρυπαινουν με τις ωρες....

Αυτα που λες τα στηριζεις καπου η απλα λες για να πεις μια ανοησια; :swear:

Τι παει να πει λεω οτι με συμφερει;;; Και ξαναλεω: καποιοι μπορει να μην εχουν δυνατοτητα να παρουν ενα καινουργιο μοντελο η να μην θελουν καν γιατι γουσταρουν καποιο συγκεκριμενο μοντελο μηχανης και μονο αυτο (οπως εγω καλη ωρα). Γιατι λοιπον με προσχημα την οικολογια να πληρωσουν αυτοι τον νεο που πηρε το καινουργιο μοντελακι και δεν θα πληρωσει μια;;

1. Ξερεις ΚΑΛΑ οτι τα μετρα αυτα ουδεμια σχεση εχουν με οικολογιες, παρα μονο με την οικολογια της τσεπης του κρατους. Οι μηχανες, ακομα και οι χειροτερα συντηρημενες ρυπαινουν απειρως λιγοτερο απο μια χιλιαδα ταξι πχ η αλλα τοσα αγροτικα η τζιπ μεγαλου κυβισμου.

2. Ποσες μηχανες εχουν την μαμα εξατμιση με τον καταλυτη; Θες να βγουμε εξω μια μερα να μετραμε μηχανες; Η μηπως εδω στο mybike; Ακομα και τα ER6 που εχουν δυσκολια στην αλλαγη λογω θεσης της εξατμισης και παλι τα περισσοτερα τα βλεπω με aftermarket.

Οποτε ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ακυρο αυτο περι οικολογιας! Τι παει να πει νεο μοντελο; Αν του βγαλεις την εξατμιση και βαλεις aftermarket (οπως κανουν οι περισσοτεροι) θα ρυπαινει εκατο φορες παραπανω απο ενα παλιοτερο που ειχε φτιαχτει να δουλευει χωρις καταλυτη εξαρχης....

3. Το VFR μου ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και με χαρτια του Γερμανικου TuV εχει πολυ λιγοτερους ρυπους απο πολλα "συγχρονα" μηχανακια φιλε! Ποσο μαλλον απο "1000αρι δεκαετιας" (υποθετω εννοεις αμαξι).

Αν στο μυαλο σου μηχανη δεκαετιας ισοδυναμει με μηχανακι που βγαζει ντουμανια και καιει λαδια, τοτε συγνωμη αλλα εισαι ΠΟΛΥ γελασμενος.

Δεν συνεχιζω γιατι θα συγχιστω πολυ και δεν λεει.... :swear::lipssealed:

Φιλε μου συμφονω εν μερη οσα λες.Διαφονω στον τροπο (επιθετικοτατος) και στην ΚΑΡΑΜΕΛΑ που λες .Ξερεις ποσο παιρνω εγω στο εργοστασιο με 10 ωρο και πολες φορες 11ωρο?? Ξερεις ποσα επαιρνε ο πατερας μου στην γερμανια?Οι μισθοι φιλε μου δεν εχουν καμια σχεση ευρωπης και ελλαδας.Ειναι αισχρο να λες καραμελα εναν βιασμο.Γιατι βιασμος ειναι (να μην το πω αλλιως)να παιρνεις750 ευρω μισθο στην καλη περιπτωση και να γυρνας στις 6 το απογευμα στο σπιτι απο το πρωι.Δεν θελω να επεκταθω σε αλλα για ποιοτητα ζωης, παροχες, ασφαλειες στην γερμανια που την εζησα 12 χρονια απλα με πηραξε με ποση απλοτητα το ειπες (Και μη μου πειτε οτι αλλοι οι μισθοι εκει γιατι η καραμελα αυτη τωρα πια τελειωσε...)Μην τα λες σε καποιους που 1 εβδομαδα πριν τελειωσει ο μηνας δεν εχουν να πληρωσουν τιποτα και περιμενουν την επομενη πληρωμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τα λες σε καποιους που 1 εβδομαδα πριν τελειωσει ο μηνας δεν εχουν να πληρωσουν τιποτα και περιμενουν την επομενη πληρωμη.

Aμα είσαι σίγουρος ότι θα πληρωθείς έστω και έτσι πάλι καλά είναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαλλον Νικολα εισαι εκνευρισμενος και δεν σκεφτεσαι νηφάλια,δεν εξηγηται αλλιως.:yeahright:Προσωπικα δεν δουλευω κανενα αλλά εσυ δεν επιασες τι λεω.Εξηγω λοιπον,για να κατανοησειςς,οτι αν ισχυει αυτο που διαβαζω οτι δηλαδη οι μικρες μοτοσυκλετες ΔΕΝ εχουν μειωση των Τελων Κυκλοφοριας οπως θα επρεπε (λογω νεοτητας)ενω οι μεγαλυτερου κυβισμου ΕΧΟΥΝ αυξηση Τελων(λογω παλαιοτητος) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ,ειναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ κινηση ΣΥΜΕΡΟΝΤΩΝ και ειναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Αυτο αν ισχυει πρεπει να καταγγελθει και να διεκδικηθει το δικαιο ακομη και Νομικά...Μεση λυση εννοω οτι ή πρεπει να ισχυει ο Νόμος για ΟΛΕΣ τις μοτοσυκλετες ανεξαρτητου κυβισμου ανω των 300cc ή να ΜΗΝ ισχυει...και οχι να ισχυει(μεση λυση)ως συμφερει το Κρατος και να πηδανε τους κατοχους μοτοσυκλετων...

Αυτα ειπα πιο πανω...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ηρθαν σε κανεναν με μοτοσυκλετα ανω των 300cc αυξημενα τελη κυκλοφοριας? Τοτε προκειται περι απατης.

Αλλα υπαρχει και η αλλη καβαντζα, οτι για να μπεις στην κατηγορια Α δεν ειναι μονο μετα το 2005 αγορα, πρεπει να εισαι και euro4, και ολες οι μοτοσυκλετες δεν ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα