Jump to content
vagelis-

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Recommended Posts

0002.jpg

Tωρα βαρατε οσο θελετε....γαυρακια....

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ απορώ με τους γαύρους πάντως που δεν έχουν αηδιάσει τόσα χρόνια με την ομάδα τους!

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ απορώ με τους γαύρους πάντως που δεν έχουν αηδιάσει τόσα χρόνια με την ομάδα τους!

Με το κουτοχορτο που τους τα'ι'ζει η προεδραρα τους και ο πρωταθλητης και ο γαυρος(ναι,αυτες οι κ@λοφυλλαδες) πως να αηδιασουν?

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι περσυ εφταιγε για τα παντα ο Κοκκαλης και ο Ολυμπιακος.

Απο φετος φταιει για τα παντα ο Μαρινακης και ο Ολυμπιακος.

Απο το ποδοσφαιρο μας ΠΟΤΕ δεν περασανε οι κ.κ. Βαρδινογιαννης Γ.,Μαυροκουκουλακης,Πατερας Ν.,Γιδοπουλος,Μελισσανιδης,Ζλατανος,Τριβελλας,Γκαγκατσης,αφοι Μητροπουλοι...κ.λ.π.

Απο καταβολης του ελληνικου πρωταθληματος ολα ηταν αγγελικα πλασμενα .

Στην επιβολη των πρωτων μετρων του μνημονιου ειχαμε την Κα Τζουλια και τις τσοντες της.

Ετοιμαζομενοι για την ψηφιση του μεσοπροθεσμου σκαει η "βομβα" του ποδοσφαιρου.

Παρεμπιπτόντως ο Κος Κουγιας ειναι αμμετοχος σε οτι συνεβαινε-συμβαινει? Αυτος δεν μιλαγε σε κινητα ? Μονο χαστουκια μοιραζε? Δεν τον βλεπω πουθενα...

Εχω ολη την καλη διαθεση να πιστεψω οσα διαβαζω αλλα κατι δεν μου κολλαει .......

Εγω ειμαι φιλος του Ολυμπιακου και λεω να πεσει ο ΟΣΦΠ στη Β'

Εθνικη.Να βαλουν φυλακη το Μαρινακη και τον Αβρααμ. Ο Πατερας[μπουγαδα]

ομως που ειναι? Α,ξεχασα αυτος το πηρε γνησια...Και ποιος ειναι

ο γιος μεγαλοπαραγοντα που τα αρπαξε πολυ χοντρα ,απο Μαλαισια για το παιχνιδι

Ξανθη - ΠΑ0 3-2? :_zeppelin:

Mηπως ειναι ο γιος του Π...Θεε,παρε την ΠΑΕ.? :angel_not:

ειναι ο γιος μεγαλοπαραγοντα που εχει εφημεριδα δικια του και ετοιμαζεται να πουλησει την ομαδα ....:whistling: Ρε δεν πανε να μαμηθουνε ολοι τους εδω εχουμε αλλα προβληματα ,που μαστιζουν καθημερινα την κοινωνια μας ,αυτα θα κοιταμε τωρα?θελουν ολοι τους :hunter:

αυτος που μιλα για κρυσταλλινο σημα; 13 μυρια κερδισε στο ματς που αναφερεσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάμεσά μας υπάρχουν κάποιοι στερημένοι.... :drool:

Παντα ποναει η αληθεια φιλε μου!!Και τοτε δεν ξερεις τι να πεις(γενικο το β.ενικο)

ΑΑΑ!!Ευχαριστω για τα - !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντα ποναει η αληθεια φιλε μου!!Και τοτε δεν ξερεις τι να πεις(γενικο το β.ενικο)

ΑΑΑ!!Ευχαριστω για τα - !!!

Δεν σου έβαλα ποτέ κανένα - φίλε.....

Εγώ στην ζωή μου έχω μάθει να κοιτάω και τις 2 πλευρές...

Και ανθρώπους που παίρνουν την εφημερίδα πράσινη στα σοβαρά δεν μπορώ να συζητήσω...Συγνώμη............

Όσο και να πολεμάτε τον Μαρινάκη και τον ολυμπιακό που τόσα χρόνια σας γαζώνουν δεν καταφέρνεται τίποτα απολύτως..Γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.....

Εμείς παίρνουμε Κατάι,Σάντσεζ,Φέισα,Κοστάντζο,Μακαράνο + ακολουθούν και βόμβες..... Και εσείς το μόνο που σκέφτεστε είναι πως θα ρίξετε περισσότερη λάσπη στον θρύλο και πού θα πουλήσετε τον "με σημαία μου την φούστα" γιατί η πολυμετοχηκότητα σας είχε την ίδια επιτυχία με την ομάδα σας πού όλοι σας κράζατε πριν απο έναν μήνα...

Γιατί όπως είπες και σύ φίλε.....Η αλήθεια πονάει..................

Τροποποιήθηκε από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαγκες μην το βλεπετε ως ντερμπι αιωνιων. Καλα εσυ που λες οτι για τον Πατερα δεν υπαρχει τιποτα. Οταν του λεει ο Μακαρος βαλε και εκεινο το ταλιρακι που ειχες πει...Το οτι δεν του ασκηθηκε διωξη δε λεει κατι. Λειπουν και αλλα φυντανια απο τις διωξεις. Ξερεις γιατι? Καποιοι ξερασαν πραγματα για να τη γλιτωσουν. Σου φαινεται τυχαιο οτι βγηκε διαλογος που μιλα για χρηματισμο στη δημοσιοτητα και δεν του απαγγελθηκαν κατηγοριες? Και δεν ειναι ο μονος..Λειπουν και αλλα γνωστα λαμογια:του Πανσερραικου, του Ιωνικου, του Εθνικου κτλ...Η λυση ειναι μια. 5 χρονια αποκλεισμος απο την Ευρωπη. Μια κατηγορια επαγγελματικη και οι υπολοιπες ερασιτεχνικες. Και προπαντων μπλοκαρισμα ολων των ελληνικων αγωνων απο το στοιχημα + κομμενες οι επιδοτησεις και τα υπολοιπα προνομια. Και τηλεοπτικα μηδεν. Ολοι οι αγωνες απο την κρατικη τηλεοραση τζαμπα. Οποιος θελει να κανει ομαδα να την κανει με φθηνους νεαρους Ελληνες και με εσοδα απο εισητηρια κτλ. Και εννοειται εξοντωτικες ποινες στα φυσικα προσωπα και υποβιβασμους σε ολες τις εμπλεκομενες ομαδες. Και καντε μου μια χαρη...Σταματηστε να διαβαζετε τις οπαδικες κωλοφυλλαδες. Ουτε για κωλοχαρτο δεν κανουν. Και ασχοληθειτε με σοβαροτερα ζητηματα απο το ποδοσφαιρο. Αυτη την περιοδο κρινεται το μελλον μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά όλοι μας τσάμπα τσακωνόμαστε .

Μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι στον αθλητισμό υπάρχει διαφθορά ? (ντόπινγκ , στυμένα)

Και δεν μιλάω για την Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο , ολυμπιακοί αγώνες , ξένα πρωταθλήματα κτλπ .

Αυτό που θέλανε το πετύχανε . Κάθε μέρα ανακοινώνονται πιο σκληρά οικονομικά μέτρα τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την μελλοντική ποιότητα της ζωής μας και όλα τα δελτία ειδήσεων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο !

Λες και δεν ξέραμε πως υπάρχουν στημένοι αγώνες στην Ελλάδα . . . (Από , αν όχι όλες , το 90% των ομάδων και σίγουρα των "μεγάλων" )

Πλήρης αποπροσανατολισμός !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά τι πρέπει να κάνουμε ?

Να συνεχίσουν αυτοί οι τύποι του υποκόσμου να θησαυρίζουν και να κάνουν κουμάντο συνέχεια ?

Καιρός να πάνε να κάνουν παρέα με το σινάφι τους οριστικά.

Άν και αμφιβάλλω ότι θα πάει μέχρι τέλους αυτή η ιστορία γιατί δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα.

Ας τα έκαναν αυτά σε κάποιο σοβαρό κράτος να δεις τι θα πάθαιναν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει να πεσει πολυ γελιο για οσους επιμενουν να βαζουν το κεφαλι τους στην αμμο και να υποστηριζουν τον Μαρινακη και τους λοιπους παραγοντες του Ολυμπιακου που εστησαν αυτο (τουλαχιστον) το πρωταθλημα.

Αυτα που εχουν βγει μεχρι τωρα ειναι μολις η κορυφη του παγοβουνου, τα καλυτερα ερχονται, μιλαμε για πολυ ΒΡΩΜΑ. Καλες οι μεταγραφες και οι βομβες, αλλα στη β εθνικη που με μαθηματικη ακριβεια ερχεται, ισως να μην ειναι απαραιτητες

Οσο για την πρασινη (επειδη αναφερθηκε), ειναι μια εφημεριδα που την εκδιδει γαυρος που κανει χορηγιες στο καραισκακη και που αποδεδειγμενα γραφεται απο γαυρους. Αυτο δεν ειναι κατι ποινικα κολασιμο, αλλα σιγουρα κανεις δεν μπορει να την θεωρει εφημεριδα του Παναθηναικου,μονο και μονο επειδη ετσι ισχυριζεται στο εξωφυλλο. Μακαρι να πανε ολα καλα με τις αποκαλυψεις που θα ρθουνε και συντομα να βαλει λουκετο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά όλοι μας τσάμπα τσακωνόμαστε .

Μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι στον αθλητισμό υπάρχει διαφθορά ? (ντόπινγκ , στυμένα)

Και δεν μιλάω για την Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο , ολυμπιακοί αγώνες ,

Eδω πολυ καλα τα λες ,αλλα πρεπει να παιρνουν και ολυμπιακο μεταλλιο και οι εταιριες που φτιαχνουν ΝΤΟΠΕΣ!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σου έβαλα ποτέ κανένα - φίλε.....

Εγώ στην ζωή μου έχω μάθει να κοιτάω και τις 2 πλευρές...

Και ανθρώπους που παίρνουν την εφημερίδα πράσινη στα σοβαρά δεν μπορώ να συζητήσω...Συγνώμη............

Όσο και να πολεμάτε τον Μαρινάκη και τον ολυμπιακό που τόσα χρόνια σας γαζώνουν δεν καταφέρνεται τίποτα απολύτως..Γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.....

Καθαρος? :shit: Δεν νομιζω φιλε.....Και ολοι το ξερουμε αυτο

Εμείς παίρνουμε Κατάι,Σάντσεζ,Φέισα,Κοστάντζο,Μακαράνο + ακολουθούν και βόμβες..... Και εσείς το μόνο που σκέφτεστε είναι πως θα ρίξετε περισσότερη λάσπη στον θρύλο και πού θα πουλήσετε τον "με σημαία μου την φούστα" γιατί η πολυμετοχηκότητα σας είχε την ίδια επιτυχία με την ομάδα σας πού όλοι σας κράζατε πριν απο έναν μήνα...

Αυτος με την φουστα φιλε μου σας γλεντησε φετος....

Οσο γι αυτο που λες για την πολυμετοχικοτητα και που κραζαμε την διοικηση....Οι υποχρεωσεις των σωστων οπαδων ειναι να κατακρινουν και να εναντιωνονται με τις εκστοτε διοικησεις οταν βλεπουν λαθη και οχι να ειναι προβατα!!

Γιατί όπως είπες και σύ φίλε.....Η αλήθεια πονάει..................

Τωρα να δεις ποιον θα πονεσει!!

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Μήτσος ΚΤΜΣΚ στο πανω ποστ σε εσενα αναερομουν και οχι σε αλλον για να μου βαλει -

Τεσπα...χαλαλι..... :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι εγώ στο έβαλα το - και να σου πώ και σε σένα και σε κάθε βάζελο (όπως τα είπαμε και με ένα παλικάρι απο τα πμ ;) ) οτι όσο περισσότερο μιλάω τόσες περισσότερες ευκαιρίες προς συζήτηση και προς χλευασμό παίρνεις/ετε..Συνεχίστε την λασπολογία απτόητοι...Εγώ σταματάω να ασχολούμε με αιώνια 2ους στην συνείδηση των οπαδών...

...Καλές μάχες :_thumbsup:

ΥΓ: Δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά το πόστ λέει.... "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ"... Και απο κάτω λέει "μονο για γαυρους"...

Έτσι για να καταλάβετε και σείς γιατί είμαστε μεγαλύτερη ομάδα!! Kisses

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Δημήτρη πλάκα κάνεις τώρα ?

Δηλαδή εσύ θες να μου πεις ότι ο Μαρινάκης , οι Αγγελόπουλοι , ο Ψωμιάδης και οι λοιποί πρόεδροι των ομάδων ασχολούνται με το ποδόσφαιρο , μπάσκετ κτλπ από την καλή τους την καρδιά επειδή αγαπάνε την ομάδα ?

Ας ανατρέξει κάποιος στο πως έβγαλαν αυτοί οι άνθρωποι αυτοί τα λεφτά που έχουν εν έτη 2011 και να δουν πόσο καλόκαρδοι είναι και τι ξέπλυμα προσπαθούν να κάνουν .

Φράσεις όπως "οι βάζελοι είναι ηλίθιοι , ο μαρινάκης είναι καθαρός επειδή θα είστε μια ζωή δεύτεροι" ή το "οι ολυμπιακοί είναι ηλήθιοι και ο πατέρας είναι καθαρός " συγνώμη κιόλας αλλά είναι ηλίθιες καθώς εμείς ζούμε με 550 ευρώ το μήνα και υπερασπιζόμαστε κάτι τσογλάνια που ζούνε με 5,5 εκατομύρια το μήνα επειδή έχουν καταφέρει και μας έχουν φανατίσει .

Αν σας αρέσουν τα αθλήματα όπως είναι σήμερα , ο ολυμπιακός να δίνει κύπελο στην άεκ επί προεδρία ψωμιάδη (από 1000% έγκυρη πηγή , το μόνο στημένο που ξέρω προσωπικά de facto ) , ο παναθηναϊκός να δίνει κύπελο στο μπάσκετ , ο ολυμπιακός να δίνει πρωτάθλημα πέρισι (οι παίχτες του ολυμπιακού δεν κουνιόντουσαν καν μέσα στο γήπεδο , περίοδο τους είχε πιάσει πέρισι ή απλά είχαν στοιχηματιστεί μεγάλα ποσά ? :whistling: )

Αν διαφωνείς βάλε 1000 μείον αν και περιμένω να μου πεις πως ο παναθηναϊκός δεν δίνει κύπελα καθώς ο ολυμπιακός έχει ομαδάρα στο μπάσκετ . Έχει καλή ομάδα αλλά δεν είναι εκεί η ουσία !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=2&aid=27293

Η ενασχόλησή μας με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα μας και το μπάσκετ, χωρίς να προσδοκούμε οποιοδήποτε επιχειρηματικό, επικοινωνιακό ή άλλο όφελος.

Αποφασίσαμε το 2004 να ενισχύσουμε οικονομικά τον Ολυμπιακό χωρίς ανταλλάγματα και εξασφαλίσεις, αναλάβαμε το management το καλοκαίρι του 2006, ενώ αποκτήσαμε τις μετοχές της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον Ιούλιο του 2009.

Τα χρόνια αυτά έγιναν πολλά για τα οποία είμαστε περήφανοι:

- Ο Ολυμπιακός απέκτησε και πάλι την αξιοπιστία του στο χώρο του μπάσκετ, εντός και εκτός συνόρων.

- Επενδύσαμε σε κορυφαίους παίκτες και καταξιωμένους προπονητές και έτσι, μετά από πολλά χρόνια, η ομάδα έγινε απόλυτα ανταγωνιστική με συνέπεια να περιλαμβάνεται κατά γενική ομολογία στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες.

- Η ομάδα συμμετείχε, μετά από πολλά χρόνια, σε δύο συνεχόμενα Final Four της Euroleague και, μετά από 13 χρόνια, στον τελικό της διοργάνωσης το 2010. Πέτυχε δύο φορές ρεκόρ νικών στο πρωτάθλημα της Α1 (2009 και 2011) – φέτος μάλιστα τερμάτισε αήττητη στην κανονική περίοδο – και κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδος.

- Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέβαλε στο Δημόσιο μόνο για φόρους ποσό που πλησιάζει τα 50.000.000 δολάρια ΗΠΑ. Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει άλλη ομάδα που έχει καταβάλλει αντίστοιχο ποσό την τελευταία 20ετία στην εφορία…

Τα χρόνια αυτά επιλέξαμε και ακολουθήσαμε ένα συγκεκριμένο δρόμο, πολύ διαφορετικό από αυτόν που οι αντίπαλοί μας έχουν συνηθίσει.

- Είναι συνειδητή μας επιλογή να μην εμπλακούμε με οποιοδήποτε τρόπο με το παρασκήνιο που ελέγχει και επηρεάζει καταστάσεις, ομάδες και πρωταθλήματα. Δεν το θέλαμε και δεν το κάναμε. Για εμάς επιτυχία που έρχεται με μεθοδεύσεις και με την εύνοια της διαιτησίας, δεν είναι επιτυχία. Τελεία και παύλα.

- Είναι συνειδητή μας επιλογή, η κάθε παρέμβασή μας προς όλους τους φορείς που σχετίζονται με το άθλημα (Πολιτεία, ΕΟΚ, ΚΕΔ, ΕΣΑΚΕ) να γίνεται ευθέως, επώνυμα, θεσμικά και μόνον.

- Είναι συνειδητή μας επιλογή να μην μπούμε στη λογική δημιουργίας, χρηματοδότησης και υποστήριξης οπαδικού τύπου ή επιρροής οποιουδήποτε ΜΜΕ, αλλά οι σχέσεις μας με τους δημοσιογράφους να παραμείνουν σε αυστηρά επαγγελματικά πλαίσια, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.

- Είναι συνειδητή μας επιλογή η σχέση μας με όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να παραμείνει υγιής και σε ένα πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού.

- Είναι συνειδητή μας επιλογή, με όσες δυνάμεις έχουμε, να συμβάλουμε στην καταπολέμηση της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Φέτος, εμείς, με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τα καταφέραμε.

Για άλλη μια χρονιά οι διαιτητικές αποφάσεις και οι γνωστές μεθοδεύσεις καθόρισαν τον πρωταθλητή. Πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς με την ελληνική διαιτησία; Όχι μόνο παραμένουν ατιμώρητοι εκείνοι που αδίκησαν τον Ολυμπιακό επανειλημμένα και κατάφωρα, αλλά τουναντίον επιβραβεύονται και αναδεικνύονται προκλητικά. Πώς να μην αποθρασύνονται, λοιπόν, και να μην παρουσιάζονται φαινόμενα, όπως το παγκόσμιο ρεκόρ των 18 έναντι 2 βολών του β’ δεκαλέπτου του δεύτερου τελικού, όταν ο Ολυμπιακός προηγείτο με 10 πόντους!

Ο τελευταίος φετινός αγώνας έγινε υπό συνθήκες που σε κάθε περίπτωση δεν δικαιολογούσαν την έναρξη του: ελλιπή μέτρα ασφαλείας, παράνομη είσοδος χιλιάδων θεατών χωρίς εισιτήρια, καταστρατήγηση ζωνών ασφαλείας, παρουσία πίσω από τους πάγκους και την γραμματεία κουκουλοφόρων και «μπράβων» σε κοινή τηλεοπτική θέα με την ανοχή της αστυνομίας, με αποκορύφωμα την άνανδρη και πρωτοφανή εγκληματική επίθεση στους παίκτες και προπονητές της ομάδας μας.

Δεν μεταθέτουμε σε κανέναν τις δικές μας ευθύνες. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνουμε τώρα. Στην πορεία μας ασφαλώς κάναμε και λάθη. Γίναμε πολλές φορές δέκτες κριτικής. Η καλοπροαίρετη, έστω και σκληρή, ποτέ δεν μας ενόχλησε. Για τις αήθεις επιθέσεις ένας δρόμος μόνον υπάρχει, αυτός της δικαιοσύνης.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, με αυτήν πορευόμαστε και είμαστε περήφανοι που στα χρόνια που έχουμε την ευθύνη του Ολυμπιακού δεν κάναμε εκπτώσεις στις αξίες μας.

Στην πορεία μας αυτή απαιτήσαμε το αυτονόητο, δηλαδή νομιμότητα, ισονομία και διαφάνεια. Κάναμε δημόσιες παρεμβάσεις και παραστάσεις, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια παλεύουμε ένα «σύστημα», το οποίο αντιδρά πεισματικά υπονομεύοντας συνεχώς τις προσπάθειές μας για να κατακτήσουμε αυτό που αξίζει στην ομάδα και στον κόσμο μας.

Με βάση τα παραπάνω, και έχοντας εξαντλήσει τις δυνατότητες που συμβαδίζουν με την ηθική, το νόμο και τη λογική, αηδιασμένοι αποχωρούμε, με πόνο καρδιάς, από τον Ολυμπιακό μας και το Ελληνικό Μπάσκετ.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας πίστεψαν, μας στήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τους Αγγελοπουλους τους σεβομουνα (ως ανθρωπους), αλλα μετα τα σημερινα αυτος ο σεβασμος μου μειωθηκε αισθητα.

Δεν μπορει να κατηγορεις τη διαιτησια για την απωλεια κουπων, οταν το ιδιο διαστημα η ομαδα που "φωταγραφιζεις" οτι ευνοηθηκε εχει κατακτησει 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΑΜΑΤΑ σε 5 χρονια. ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ, καταλαβαινετε για τι μεγεθος ομαδας μιλαμε? Δεν το περιμενα να φτασουν σε τετοιο σημειο να προσφερουν τοσο αμασητο σανο.

Παρολα αυτα δεν νομιζω οτι φευγουν, απλα ερχονται εξελιξεις και προσπαθουν να επωφεληθουν. Ή ετοιμαζονται να γινουν ηρωες αναλαμβανοντας τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο απο τη Β' εθνικη και οδηγωντας τον σε νεες δοξες

Τροποποιήθηκε από τον Panos1313

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόψε, στις 19:00, ο λαός του Ολυμπιακού θα δώσει τη δική του «μάχη» για το καλό της ομάδας. Με τη φωνή του, με τα συνθήματά του. Και πάνω από όλα, με την επιβλητική του (όπως πάντα) παρουσία, θα προσπαθήσει να αλλάξει γνώμη στους ανθρώπους που έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα για να πάνε την μπασκετική ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύναμη του Θρύλου είναι ο κόσμος του. Και αυτό θα φανεί ξανά απόψε! Στις 19:00 το πάρκινγκ του ΣΕΦ θα γεμίσει από ανθρώπους που αγαπούν τον Ολυμπιακό, προκειμένου να φωνάξουν για το καλό της αγαπημένης τους ομάδας. Στόχος να στείλουν μήνυμα… παραμονής στους αδερφούς Αγγελόπουλους, στο «τιμόνι» του μπασκετικού Ολυμπιακού!

[ξεχασα το μερος]

http://www.gavros.gr/article/4570/h-wra-toy-kosmoy/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο τυπος απο το εξωφυλλο απο τα χαπια του μακη τρεχει ετσι η τρεχει να καταθεσει δελτιο στον οπαπ της γειτονιας;

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύναμη του Θρύλου είναι ο κόσμος του. Και αυτό θα φανεί ξανά απόψε! Στις 19:00 το πάρκινγκ του ΣΕΦ θα γεμίσει από ανθρώπους που αγαπούν τον Ολυμπιακό, προκειμένου να φωνάξουν για το καλό της αγαπημένης τους ομάδας. Στόχος να στείλουν μήνυμα… παραμονής στους αδερφούς Αγγελόπουλους, στο «τιμόνι» του μπασκετικού Ολυμπιακού!

[ξεχασα το μερος]

http://www.gavros.gr/article/4570/h-wra-toy-kosmoy/

Τελικα πηγαν οσοι αγαπουν τον Ολυμπιακο οντως, δηλαδη 1500 ατομα. Η θυρα λ7 που αγαπαει αλλα πραγματα, δεν πηγε, γιατι οι Αγγελοπουλοι δεν δινουν απο αυτα...

@Μητσος ΚΤΜΣΚ : Καλο το πλεονασμα, αλλα τι να το κανεις αμα εισαι στη Β' εθνικη?

Θα προσπαθησω να το παρακουλουθησω και προτεινω να κανετε το ιδιο, 10 καλπικες λιρες ζυγιζουν λιγοτερο απο 1 αληθινη

Τροποποιήθηκε από τον Panos1313

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τροφή για μακακίες παίρνεται ε? :_thumbsup: :_thumbsup:

Πως σας έμαθα όλους!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης