Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Πριν από λίγο είδα ξανά και προσεκτικά τις φάσεις στην τηλεόραση και 1)Ήταν καθαρό πέναλτυ το χέρι του Τοροσίδη (πρόθεση 100%) 2)Καμία περίπτωση off-side στο γκολ του Κατσουράνη. Άρα,καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Μα για μπαλιά από δικό του κεφάλι μιλάω και γω, και όχι μόνο κατά του Ολυμπιακού αλλά και υπέρ δεν δίνονται (συνήθως), βασικά ο κανονισμός λέει για μισό μέτρο, αλλά συνήθως και κοντρόλ με το πόδι να κάνεις και να χτυπήσει στο χέρι σου δεν το δίνουν, όσο για το φάουλ που είδε..... δεν υπάρχει επαφή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Μα για μπαλιά από δικό του κεφάλι μιλάω και γω, και όχι μόνο κατά του Ολυμπιακού αλλά και υπέρ δεν δίνονται (συνήθως), βασικά ο κανονισμός λέει για μισό μέτρο, αλλά συνήθως και κοντρόλ με το πόδι να κάνεις και να χτυπήσει στο χέρι σου δεν το δίνουν, όσο για το φάουλ που είδε..... δεν υπάρχει επαφή. Ναι, εσύ όμως λές για τον κανονισμό όταν η μπάλα φεύγει από αντίπαλο παίχτη και όχι όταν ο ίδιος απλώνει χέρι για να κόψει την μπάλα που δεν κατάφερε να κόψει με το κεφάλι. Απλώνει χέρι με πρόθεση να κόψει τη μπάλα, πόσο πιο λιανά να το κάνω δηλαδή? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 TC-Drift, Πέφτεις στην λούμπα με τις ταμπέλες, την οποία εσύ ο ίδιος δημιουργείς. Στο νησί εκεί που βρίσκομαι, έχω έρθει τα τελευταία 4 χρόνια, αφού από τα 17 μου έλειπα από το σπίτι μου λόγω σπουδών και δουλειάς. Έχω ζήσει στην Αθήνα και έχω δεί και έχω βιώσει καταστάσεις από κόντα. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω γνωρίσει αμέτρητους ανθρώπους, οπαδούς και φίλους όλων των ομάδων. Με όλους μπορείς να συνεννοηθείς, εκτός από τους γαύρους. Οι γαύροι έχουν την μοναδική ιδιότητα να ξεχνάνε επίπεδο, μόρφωση, ηθική και κανόνες όταν μιλάνε για τον γανυμήδη. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να βλέπεις εξαίρετους και καλλιεργημένους ανθρώπους, να μεταμορφώνονται εν ριπή οφθαλμού σε ταλιμπάν χωρίς επίπεδο και νοημοσύνη. Και όσοι κρύβονταν μέχρι πρότινος, εχτές δεν άντεξαν και φανερώθηκαν και αυτοί. υ.γ. έχει και στο νησί μου γαύρους και νόμιζα πως είναι απλά βλάκες. Όταν γνώρισα και γαύρους που πάνε γήπεδο, τότε αναθεώρησα για τους Ροδίτες γαύρους και τους θεώρησα τυχερούς που είναι μακριά από την μπόχα του λιμανιού και τους έχει απομείνει λίγη λογική. υ.γ.2 Αν μπορείς να μου βρείς ποιοί άλλοι πρόεδροι ομάδων έχουν ξεστομίσει ατάκες επιπέδου Μαρινάκη και Κόκκαλη, θα δεχτώ ότι δεν είναι μόνο οι γαύροι, αλλά έχει και άλλους. Για να σε βοηθήσω, ένας είναι ο Μπέος, μικρή σημασία έχει που γευματίζει μαζί με τον Μαρινάκη. Περιμένω να βρείς άλλο πρόεδρο ομάδας που έχει ξεστομίσει τέτοιες ατάκες. Μα καλά τώρα μιλάς σοβαρά πως μπορεί ένας άνθρωπος να χαρακτηριστεί με βάση την οπαδική του ταυτότητα? Το να υποστηρίζεις μια ομάδα αποτελεί κάποιο δόγμα ή υπόκειται σε συγκεκριμένους κανόνες? Δηλαδή ο Παναθηναϊκός έχει κάποιο καταστατικό όπως η Παλαιά διαθήκη που το διάβασες, σε εξέφρασε και το ακολουθείς?Πώς έγινες εσύ Παναθηναϊκός? ρε άνθρωπε του θεού καταλαβαίνεις αυτά που γράφεις? Οι περισσότεροι που υποστηρίζουν μια ομάδα είναι είτε βάσει καταγωγής, είτε βάσει οικογενειάκής παράδοσης είτε περισσότερο βάσει ΤΥΧΑΙΩΝ περιστατικών. Μπορεί απλά να μας άρεσε το ΧΡΩΜΑ. Είναι τόσο απλό.. Έχω φίλους οπαδούς απο όλες τις ομάδες και πραγματικά δεν είχα σκεφτεί να τους κατηγοριοποιήσω έτσι.. Η μόνη πραγματική ομάδα που ανήκει ένα μικρό μερίδιο οπαδών απο κάθε ομάδα είναι του κολλημένου, φανατικού, χουλιγκαν κλπ που αυτοί στο 99% των περιπτώσεων εξυπηρετούν συμφέροντα ή έχουν απλά κάλο στον εγκέφαλο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θα στο εξηγήσω αλλιώς. Από τυχαίο γεγονός μπορεί να γίνεις οπαδός μιας ομάδας. Αυτή η ομάδα όμως αντιπροσωπεύει κάτι, έναν τόπο, μια ιδιότητα, κάτι. Χρόνια τώρα οι ολυμπιακοί καμαρώνουν ότι είναι η ομάδα του λαού, της εργατιάς, της ευρύτερης λαϊκής βάσης. Αυτή λοιπόν η προπαγάνδα, ριζώνει μέσα στους οπαδούς και ειδικά τους οργανωμένους, αφού είναι πιο κοντά στην ομάδα. Βέβαια, είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι ο ολυμπιακός είναι η εκλεκτή ομάδα της χούντας και οι οπαδοί του τιμούσαν τα στελέχη της χούντας με βραβεύσεις και φυσικά έχουν αδερφική σχέση με τους γνωστούς ακροδεξιούς και φασίστες του Ερυθρού Αστέρα. Orthodox Brothers αν σου λέει κάτι... Συνεχίζοντας, μετά από επεισόδια των οπαδών του ΟΣΦΠ, ο Σαλιαρέλης είχε πεί το αμίμητο ότι οι οπαδοί του οσφπ είναι επιστήμονες. Σε συνέχεια του Σαλιαρέλη, μετά πάλι από επεισόδια των οπαδών του οσφπ, ο Κόκκαλης είχε πεί ότι αυτούς τους οπαδους έχεί ο οσφπ, αυτούς θέλει. Και μετά, όταν ο κατάσκοπος κατηγορήθηκε για κατασκοπία, εσχάτη προδοσία και μερικά άλλα κακουργήματα, ο κόσμος του οσφπ αντέδρασε και ανακοίνωσε ότι θα τους βρούν όλοι μπροστά τους και κάτω τα χέρια από τον οσφπ. Και μην μου πείς ότι οι 50,000+ που διαβάζουν καθημερινά ΦΩΣ, Πρωταθλητή, Γάυρο και Σπορτντέι είναι όλοι ανεγκέφαλοι, οργανωμένοι κάφροι που εξυπηρετούν συμφέροντα! Και σου αντιπροβάλλω τα περίπου 5,000 φύλλα της Πράσινης και του Ντέρμπι για να καταλάβεις πόση απήχηση έχει η καφρίλα των αλητών που ακούνε στο όνομα δημοσιοκάφροι στους γαύρους και πόση στους Παναθηναϊκούς. Την κατηγοριοποίηση δεν την κάνω εγώ, αλλά οι ίδιοι οι γαύροι με τις επιλογές τους. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον zb00p 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Θα στο εξηγήσω αλλιώς. Από τυχαίο γεγονός μπορεί να γίνεις οπαδός μιας ομάδας. Αυτή η ομάδα όμως αντιπροσωπεύει κάτι, έναν τόπο, μια ιδιότητα, κάτι. Χρόνια τώρα οι ολυμπιακοί καμαρώνουν ότι είναι η ομάδα του λαού, της εργατιάς, της ευρύτερης λαϊκής βάσης. Αυτή λοιπόν η προπαγάνδα, ριζώνει μέσα στους οπαδούς και ειδικά τους οργανωμένους, αφού είναι πιο κοντά στην ομάδα. Βέβαια, είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι ο ολυμπιακός είναι η εκλεκτή ομάδα της χούντας και οι οπαδοί του τιμούσαν τα στελέχη της χούντας με βραβεύσεις και φυσικά έχουν αδερφική σχέση με τους γνωστούς ακροδεξιούς και φασίστες του Ερυθρού Αστέρα. Orthodox Brothers αν σου λέει κάτι... Συνεχίζοντας, μετά από επεισόδια των οπαδών του ΟΣΦΠ, ο Σαλιαρέλης είχε πεί το αμίμητο ότι οι οπαδοί του οσφπ είναι επιστήμονες. Σε συνέχεια του Σαλιαρέλη, μετά πάλι από επεισόδια των οπαδών του οσφπ, ο Κόκκαλης είχε πεί ότι αυτούς τους οπαδους έχεί ο οσφπ, αυτούς θέλει. Και μετά, όταν ο κατάσκοπος κατηγορήθηκε για κατασκοπία, εσχάτη προδοσία και μερικά άλλα κακουργήματα, ο κόσμος του οσφπ αντέδρασε και ανακοίνωσε ότι θα τους βρούν όλοι μπροστά τους και κάτω τα χέρια από τον οσφπ. Και μην μου πείς ότι οι 50,000+ που διαβάζουν καθημερινά ΦΩΣ, Πρωταθλητή, Γάυρο και Σπορτντέι είναι όλοι ανεγκέφαλοι, οργανωμένοι κάφροι που εξυπηρετούν συμφέροντα! Και σου αντιπροβάλλω τα περίπου 5,000 φύλλα της Πράσινης και του Ντέρμπι για να καταλάβεις πόση απήχηση έχει η καφρίλα των αλητών που ακούνε στο όνομα δημοσιοκάφροι στους γαύρους και πόση στους Παναθηναϊκούς. Την κατηγοριοποίηση δεν την κάνω εγώ, αλλά οι ίδιοι οι γαύροι με τις επιλογές τους. Μα τώρα θέλεις να κάτσω να σου δώσω σοβαρή απάντηση? Να κάτσω να απαντήσω σοβαρά σε ένα άνθρωπο που έχει κάψει το μυαλό του απο το πολύ youtube και ότι σκουπίδι άλλο διαβάζει στο internet σε οπαδικά bloq Και Forum? Να μιλήσουμε σοβαρά που κάποιο πιτσιρίκι την ώρα που τράβαγε.. θυμήθηκε πως μοιάζει ο θεός Γανυμήδης με το έμβλημα του Ολυμπιακού και έκανε ένα άρθρο σε ένα bloq και ένα βίντεο στο youtube και βγαίνεις εσύ και το χρησιμοποιείς? Έχω και καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ αγαπητέ.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Ρε σεις,πραγματικά είστε έλεος.Όλοι!!! και εγώ μαζί,που ασχολούμαι. Όπως έγραψα και στο τόπικ του ΠΑΟ...ακόμα ασχολείστε με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ? Ακόμα ασχολείστε με την μαφία? μιλάτε για διαιτησία? Είδε κανείς τα έκτροπα/αίσχη που έγιναν στο Αστέρα-ΑΟΚ? στην Καβάλα?Παραπονιούνται τώρα οι του ΠΑΟ-ΟΣΦΠ για διαιτησία..το ακούσαμε και αυτό!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 TC-Drift, οι φωτογραφίες και τα άρθρα από την περίοδο της χούντας δεν είναι σκουπίδι ενός που πιτσιρικά που τον έπαιζε, είναι τρανή απόδειξη για τα σκουπίδια της τρούμπας. Φυσικά, ούτε τα πανό των φίλων του ολυμπιακού για τον Ασλανίδη είναι δημιούργημα της φαντασίας κανενός, δημιούργημα των γαύρων είναι για τα εκατομύρια που τους χάριζε η χούντα και τα δάνεια που τους έδινε, τα οποία αργότερα χαρίστηκαν από το γνήσιο παιδί του πειραιά, μελίνα μερκούρη. Για αυτό μην μου κάνεις εσύ μαθήματα για την μπόχα που αναδύεται από την ντροπή της Ελληνικής κοινωνίας. Και όταν ψηφίζει ο Πειραιάς και βγάζει στη βουλή με τον ΛΑΟΣ τον τιτανοτεράστιο Γεώργιο Ανατολάκη, καταλαβαίνεις τι εστί γαύρος. Πρόβατο που κάνει ότι του λένε, αρκεί να έχει σχέση με τον γανυμήδη. Και ο γανυμήδης δεν ήταν θεός, ένα ομορφόπαιδο ήταν που του τον κάρφωνε ο δίας, δεν είναι τυχαίο που και ένας από τους δορυφόρους του πλανήτη Δία είναι ο... Γανυμήδης! Φυσικά και δεν μπορείτε να απαντήσετε σοβαρά γιατί δεν έχετε τίποτα να πείτε επί της ουσίας. Και σου ξαναλέω, για το επίπεδο των γαύρων, τσέκαρε τα ημερήσια νούμερα στις γαβροφυλλάδες και έλα να μου πείς αν αυτές οι δεκάδες χιλιάδες που τις διαβάζουν καθημερινά, είναι χουλιγκάνοι που εξυπηρετούν συμφέροντα. Για να δούμε, θα δώσει τελικά η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση τα 10 μύρια που ζητάει ο Κατμαρ για τα τηλεοπτικά του χρόνου? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Tα πραγματα ειναι πολυ απλα κ εμεις τα κανουμε πολυ δυσκολα!Κ θελω να πω πως η ΒΙΑ εχει ριζες κ αυτες ξεκινανε απο το σπιτι,το σχολειο,σε καμια περιπτωση απο το γηπεδο κ επισης δεν εχει να κανει με κοκκινους,πρασινους η κιτρινους!Ειναι καθαρα θεμα παιδειας κ πως τα ατομα που κανουν φασαριες στο γηπεδο θα τις κανουν κ στο δρομο για διαφορους λογους που δεν εχουν καμια σχεση με το γηπεδο! Ειμαι Ολυμπιακος κ οσο αναφορα το ντερμπι το αποτελεσμα θα επρεπε να ηταν Χ!! Το γκολ του κατσουρανη ηταν καθαρο οπως κ του τζιμπουρ(αν δεν κανω λαθος) κ το χερι του Τοροσιδη σε καμια περιπτωση πεναλντι! Οσο για τα επεισοδια μεσα στο γηπεδο εγω το μονο που ειδα στα video ειναι 2 παικτες του Παο να χτυπανε με κλωτσια 2 οπαδους!Κ αυτο που θα επρεπε να κανουν απο τη στιγμη που μπηκαν(κακως)φιλαθλοι στο γηπεδο ηταν να τρεξουν στα αποδυτηρια κ οχι να κατσουν κ να τσαμπουκαλευνται! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Ρε παιδιά, μια απλή ερώτηση: Το Arsenal - Barcelona το είδατε; Τον κόσμο που είχε στις κερκίδες τον είδατε; Αν ναι, πώς μπορείτε, μετά απο αυτό, να βλέπετε τέτοια κλωτσοσκούφια, με την τόση καφρίλα, πόρωση και οπαδισμό που τα περιβάλει; Και μετά να αναλώνεστε για το τί έκανε επι χούντας ο τάδε, επί Κοσκωτά ο δείνα και δεν συμμαζεύεται....... Νεροκουβαλητές στον μύλο τους γίνεστε. Είδα απο σπόντα μερικές φάσεις. Είδα τους κόκκινους να μην καταλαβαίνουν τον Χριστό τους στο πρώτο ημίχρονο, σκαριές και αντιαθλητικά (προσοχή, όχι σκληρα, αντιαθλητικά) μαρκαρίσματα που μπορεί να σου κόψουν την καριέρα, είδα έναν "αρχοντα" του αγώνα που έπαιζε σαν χεσμένος απο τον φόβο του, αλλά ποδόσφαιρο ΔΕΝ είδα. Επίσης αυτό που βλέπω, είναι πως κανέναν δεν βολεύει να διορθωθεί αυτή η εικόνα. Η πολιτεία πάντα θέλει να τα έχει καλά με τους "προέδρους", οι διάφοροι "πρόεδροι" πάντα θέλουν τους ιδιωτικούς στρατούς τους, και οι κάφροι πάντα θέλουν λάβαρα να ακολουθούν.......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Ρε παιδιά, μια απλή ερώτηση:..................... Αν η ερωτηση σου απαντηθει αφιλτραριστη απο χρωματα θα παρεις απλη απαντηση.Αλλιως...κοιτα γυρω σου,απλα δεν θα αλλαξει τιποτα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Έλληνες είμαστε, Ελληνικό ποδόσφαιρο, (δυστυχώς) βλέπουμε, και στην τελική δεν μπορώ να πληρώνω ΝΟVA για να βλέπω παιχνίδια της προκοπής. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) TC-Drift, οι φωτογραφίες και τα άρθρα από την περίοδο της χούντας δεν είναι σκουπίδι ενός που πιτσιρικά που τον έπαιζε, είναι τρανή απόδειξη για τα σκουπίδια της τρούμπας. Φυσικά, ούτε τα πανό των φίλων του ολυμπιακού για τον Ασλανίδη είναι δημιούργημα της φαντασίας κανενός, δημιούργημα των γαύρων είναι για τα εκατομύρια που τους χάριζε η χούντα και τα δάνεια που τους έδινε, τα οποία αργότερα χαρίστηκαν από το γνήσιο παιδί του πειραιά, μελίνα μερκούρη. Για αυτό μην μου κάνεις εσύ μαθήματα για την μπόχα που αναδύεται από την ντροπή της Ελληνικής κοινωνίας. Και όταν ψηφίζει ο Πειραιάς και βγάζει στη βουλή με τον ΛΑΟΣ τον τιτανοτεράστιο Γεώργιο Ανατολάκη, καταλαβαίνεις τι εστί γαύρος. Πρόβατο που κάνει ότι του λένε, αρκεί να έχει σχέση με τον γανυμήδη. Και ο γανυμήδης δεν ήταν θεός, ένα ομορφόπαιδο ήταν που του τον κάρφωνε ο δίας, δεν είναι τυχαίο που και ένας από τους δορυφόρους του πλανήτη Δία είναι ο... Γανυμήδης! Φυσικά και δεν μπορείτε να απαντήσετε σοβαρά γιατί δεν έχετε τίποτα να πείτε επί της ουσίας. Και σου ξαναλέω, για το επίπεδο των γαύρων, τσέκαρε τα ημερήσια νούμερα στις γαβροφυλλάδες και έλα να μου πείς αν αυτές οι δεκάδες χιλιάδες που τις διαβάζουν καθημερινά, είναι χουλιγκάνοι που εξυπηρετούν συμφέροντα. Για να δούμε, θα δώσει τελικά η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση τα 10 μύρια που ζητάει ο Κατμαρ για τα τηλεοπτικά του χρόνου? Μεταξύ όλων αυτών των χαριτωμένων που είπες θα ασχοληθώ μόνο με ένα και τελευταίο. Ο Πειραιάς και ειδικά η Β'Πειραιά που βγήκε βουλευτής ο Ανατολάκης βγάζει κατα παράδοση αριστερούς δημάρχους (ειδικά Νίκαια, Κερατσίνι κλπ) και φυσικά ψηφίζει πάντα με αριστερή συνείδηση και στις βουλευτικές κατα πλειοψηφία. Βρήκες τώρα να πεις την εξυπνάδα σου οτι επειδή έβγαλε ο Πειραιάς έναν βουλευτή απο το ΛΑΟΣ (με 6-7 %) δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς ποσοστά είναι ακροδεξιοί και φασίστες. Ο Ανατολάκης βγήκε για κάποιους λόγους (αναγνωρισιμότητας κυρίως) όπως βγήκε στην Αθήνα ο Ψινάκης και όπως βγαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Ψωμιάδης και άλλες διάφορες ΄΄περσόνες΄΄ Αυτή είναι η δημοκρατία αγαπητέ και βγαίνει αυτός που ψηφίζεται. Κι εσύ χτυπιέσαι για φασισμό και ακροδεξιά. Και βρήκες να αναφερθείς στον Πειραιά και στις γύρω περιοχές (Νίκαια-Κορυδαλλό-Κερατσίνι-Πέραμα κλπ). Αυτές οι περιοχές ήταν και είναι εργατικές. Αυτές οι περιοχές έχουν τροφοδοτήσει στην ιστορία τα εργατικά κινήματα και τους αγώνες σε μεγάλο μέρος. Κατοικήθηκαν απο πρόσφυγες και ακόμα και σήμερα κατοικούνται απο ανθρώπους του μεροκάμματου. Κι εσύ χτυπιέσαι για τους κατα καιρούς επιχειρηματίες που πέρασαν απο Ολυμπιακό-Παναθηναικό και λοιπές ομάδες, τι συμφωνίες έκαναν κάτω απ το τραπέζι και πιστευεις φανατικά οτι ήταν απο άλλη πάστα οι επιχειρηματίες που πέρασαν απο ολυμπιακό και Παναθηναικό. Και μπερδεύεις τους επιχειρηματίες με τον κόσμο που πιστεύει μια ομάδα. Μα πόσο άκυρος είσαι τελικά? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον TC-drift Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vikaki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Vikaki, Από αναπαραγωγή κλισέ, καλά τα πας. Από άποψη όμως πατώνεις. Πετάς ένα κλισεδάκι, ανακαλύπτεις ότι σε προσέβαλα και το παίζεις υπεράνω, αφού βεβαίως πρώτα με αποκαλείς ηλίθιο. εν οίδα ότι ουδέν οίδα Μπορεί εγώ να πατώνω από άποψη, όπως λες, αλλά από ό,τι φαίνεται εσύ πατώνεις από μυαλό. Διαφορετικά, όταν διάβαζες αυτά που έγραψα στην αρχή, θα καταλάβαινες ότι δεν επικροτώ τη χθεσινή κατάσταση...απλά βλέπω τα ΜΜΕ και όλους τους βάζελους να πιπιλίζουν την ίδια καραμέλα εδώ και 24 ώρες, διαιτησία, φίλαθλοι στο γήπεδο...και σας λέω ότι πριν λίγο καιρό κάνατε κι εσείς τα ίδια, πώς λέτε τόσες αηδίες λοιπόν τώρα; Αν κάποιοι έχουν το δικαίωμα να παραπονούνται, αυτοί είναι οι μικροί σύλλογοι και όχι ολυμπιακοί - παναθηναϊκοί - αεκτζήδες κλπ. που πάντοτε ευνοούνται εναντίον των άλλων. Και όλα αυτά τα έκτροπα θα έπρεπε να μας απασχολούν από άλλη, σοβαρότερη οπτική γωνία και όχι από αυτήν που τα ΜΜΕ θέλουν να τονίσουν για να πουλήσουν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Αυτή είναι η δημοκρατία αγαπητέ και βγαίνει αυτός που ψηφίζεται. Κι εσύ χτυπιέσαι για φασισμό και ακροδεξιά. Και βρήκες να αναφερθείς στον Πειραιά και στις γύρω περιοχές (Νίκαια-Κορυδαλλό-Κερατσίνι-Πέραμα κλπ). Αυτές οι περιοχές ήταν και είναι εργατικές. Αυτές οι περιοχές έχουν τροφοδοτήσει στην ιστορία τα εργατικά κινήματα και τους αγώνες σε μεγάλο μέρος. Κατοικήθηκαν απο πρόσφυγες και ακόμα και σήμερα κατοικούνται απο ανθρώπους του μεροκάμματου. Κι εσύ χτυπιέσαι για τους κατα καιρούς επιχειρηματίες που πέρασαν απο Ολυμπιακό-Παναθηναικό και λοιπές ομάδες, τι συμφωνίες έκαναν κάτω απ το τραπέζι και πιστευεις φανατικά οτι ήταν απο άλλη πάστα οι επιχειρηματίες που πέρασαν απο ολυμπιακό και Παναθηναικό. Και μπερδεύεις τους επιχειρηματίες με τον κόσμο που πιστεύει μια ομάδα. Μα πόσο άκυρος είσαι τελικά? Εγώ δεν είμαι καθόλου άκυρος γιατί δεν είμαι φίλος με ακροδεξιούς φασίστες, πόσο μάλλον να τους αντιγράφω στο γήπεδο και να τους φέρνω να καμαρώνουμε παρέα. Πριν λίγο καιρό, οι Σέρβοι, με αρχηγό έναν φασίστα του Ερυθρού Αστέρα, τα έκαναν λαμπόγυαλο στην Ιταλία σε παιχνίδι της εθνικής τους. Θα θυμάσαι φαντάζομαι τον τύπο με μπαλακλάβα πάνω στα κάγκελα. Πριν το παιχνίδι εχθές, είχε δύο-τρείς τέτοιους στο γήπεδο, οι επιρροές από τα αδέρφια των γαύρων, τους σέρβους φασίστες, οι οποίοι ήρθαν και στο γήπεδο εχτές, είναι προφανείς. Επίσης, όταν επιλέγεις και καμαρώνεις που είσαι αδερφός με ακροδεξιούς φασίστες, όπως είναι οι σέρβοι του Ερυθρού Αστέρα, σημαίνει ότι σε εκφράζει αυτό που εκφράζουν και τους θεωρείς αδέρφια σου, πρόσεξε όχι φίλους, αλλά αδέρφια.. orthodox brothers ξαναλέω... http://en.wikipedia.org/wiki/Delije#1990s Members of the Delije provided the base for Arkan's Tigers, a Serbian paramilitary force later implicated in multiple acts of genocide during the war in Yugoslavia. The Tigers made a dramatic appearance on the north stand during the Belgrade derby game of 22 March 1992, played between Red Star and Partizan, where they held up road signs saying: '20 miles to Vukovar'; '10 miles to Vukovar'; 'Welcome to Vukovar'. More signs signs followed, each named for a Croatian town that had fallen to the Serbian army. Arkan was then director of the Red Star supporters' association.[1] Επίσης, όταν ψηφίζεις έναν πολιτευτή του ΛΑΟΣ σημαίνει ότι σε εκφράζει η πολιτική του ΛΑΟΣ και την ασπάζεσαι με την κατάθεση της ψήφου σου. Οπότε, όταν μου λές ότι ο Ανατολάκης βγήκε βουλευτής σε μια παραδοσιακά "αριστερή" περιφέρεια, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή είναι φασίστες σε εκείνη την περιοχή ή απλά ψηφίζουν ότι έχει σχέση με τον οσφπ, άρα μια φορά αριστεροί δεν είναι. Θες να μου πείς ότι αν ο ΛΑΟΣ κατεβάσει στις εκλογές τον Λαζόπουλο, τους Ράδιο Αρβύλα, τον Σεργουλόπουλο και την Μπακοδήμου, τον Λιάγκα και την Σκορδά, τότε το λογικό είναι να βγούν βουλευτές, αφού είναι αναγνωρίσιμοι και τους αγαπάει ο κόσμος, μικρή σημασία έχει ότι θα ενισχύσουν τους φασίστες του ΛΑΟΣ... Και κλείνοντας... Το λογότυπο των μισφιτς Και το λογότυπο των SS: Βρές τις διαφορές. Σε λίγο θα το πιστέψετε κιόλας ότι είσαστε και αριστεροί... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τωρα εισαι λιγο φαουλ με το θεμα της ψηφου. Μπορει να ειναι κ ψηφος οργης το να ψηφισε καποιος το ΛΑΟΣ οπως οι περισσοτεροι κατοικοι στν Αγ Παντελεημωνα.Δεν παει να πει οτι επειδη η ΧΑ πηρε μεγαλο ποσοστο εκει εγιναν η ειναι ολοι φασιστες και ρατσιστες. Μην τσουβαλιαζουμε τα πραγματα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον pistajunkie Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχει πρόβλημα με τους μετανάστες η Β' Πειραιά και ψήφισε από αγανάκτηση τον Γιώργο Ανατολάκη ώς βουλευτή του ΛΑΟΣ? Μάλλον τον ψήφισαν λόγω του ήθους του σαν ποδοσφαιριστής Ώπ, κάτσε γιατί δεν μου βγαίνουν οι υπολογισμοί... οι αριστεροί ευαγγελίζονται ότι οι μετανάστες είναι αδέρφια μας, δεν υπάρχουν σύνορα και έθνη, όλοι ίσα και όμοια, οπότε και πήχτρα να ήταν ο Πειραιάς από ξένους, δεν βρίσκω κάποιο λόγο που ψηφίζει η εργατιά και εκλέγει βουλευτή κάποιον που κατεβαίνει με τους φασίστες. Μην μου λες για τσουβάλιασμα, τι σχέση έχει ο Αγ. Παντελεήμονας με τον Πειραιά? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον zb00p Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Ρε παιδιά το γκολ ήταν οφσάιτ!!! Σε αυτή τη φώτο φαίνεται καθαρά η γραμμή του οφσάιτ Ρε παιδιά το γκολ ήταν οφσάιτ!!! Σε αυτή τη φώτο φαίνεται καθαρά η γραμμή Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 προτιμω να πω την αποψη μου πριν διαβάσω τα όσα έχουν ειπωθει παραπάνω και στα δύο σχετικά τοπικς. καταρχάς πιστεύω ότι η διαιτησία και η διοικηση του ολυμπιακού διέσυραν το πρωτάθλημα και στιγμάτησαν το φετινό, μιας και ο ολυμπιακος θα μπορούσε να το παρει και χωρίς την ξεφτίλα των προχθεσινων γεγονότων. η διαιτησία έσφαξε τον παο αφού φάνηκε οτι στο δευτερο ημίχρονο μπορούσε να γυρίσει το ματς. στο πρώτο ημίχρονο ηταν καλύτερος ο ολυμπιακός, στο δεύτερο ο παναθηναικός. τωρα δυστηχώς έχει δωθεί πάτημα στον παο να εστιάζει μονο σε αυτό το παιχνίδι και να ξεχαστούν τόσοι βαθμοί που έχει κερδίσει με την διαιτησία φέτος. γι αυτό το παιχνίδι δικαιούται να λέει οτι θέλει, όχι ομως για το πρωτάθλημα που μεχρι τώρα το αξίωνε δικαιότερα ο οσφπ. τωρα, δυστηχώς θα μας κράζει ολη η ελλάδα εξαιτίας του πανάθλιου μαρινακη και του καλόπουλου. ο οποίος μαρινάκης απο πρόεδρος ξεπεσε σε φανατίλα οπαδό εθελοτυφλώντας στο πασιφανές. κρίμα... κρίμα για την πλειοψηφία των παιχτών του ολυμπιακού και των αντικειμενικών οπαδών του, και για τον βαλβέρδε. ολο τον χρόνο να παίζεις καλύτερα απο τον αντίπαλο σου που σέρνεται και πέρνει συνέχεια διαιτητικά πέναλτυ για να κρατηθεί στην κορυφή και τώρα να σε καταδικάζουν για τα παντα. παντως αν εγώ ήμουν προεδρος του οσφπ ή της super league θα υποχρέωνα σε επανάληψη του αγώνα και με ξένο διαιτητή, και ας έχανα παλι. ούτως η άλλως δεν ειχαμε αναγκη απο αυτό το ντέρμπι για να παρουμε πρωτάθλημα. κανένας ολυμπιακος δεν χαίρεται με αυτά που έγιναν, και τώρα πληρώνουμε την ματαιοδοξία του μαρινάκη. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Οπως εγραψε και καποιο παιδι... "το προβλημα ειναι πια κοινωνικο.το προβλημα ειναι οταν βλεπεις τον διπλανο σου,τον ξαδερφο,τον συναδελφο να ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ." Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά θέλω μια απάντηση σε αυτό που θα ρωτήσω. Με +4 βαθμούς διαφορά, με ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με ΑΕΚ εντος και ακόμα 5 παιχνίδια ώς το τέλος τους πρωταθλήματος και με δεδομένο ότι σε όλα τα σοβαρά παιχνίδια ήταν ο γαύρος κατώτερος των περιστάσεων, τι σας κάνει να είσαστε τόσο σίγουροι ότι θα παίρνατε το πρωτάθλημα? Και για πέναλτι που λέτε που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, άλλα τόσα έχει κερδίσει και ο οσφπ φέτος. Και θα προτιμούσα να μην παίρναμε ούτε εμείς ούτε εσείς πέναλτι στην ίδια αγωνιστική (με πανιώνιο και αστέρα αντίστοιχα) γιατί τότε δεν θα βγαίνατε κερδισμένοι με +2 αλλά με +1. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Με νίκη στο καραϊσκάκη, μας έφτανε να σας κερδίσει ο ΠΑΟΚ, στην ισοβαθμία το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός λόγω 2 νικών στα μεταξύ μας παιχνίδια. Για αυτό καλό είναι να αφήσετε κατά μέρος τις φανφάρες για το δίκαιο του πρωταθλήματος και την εύνοια του Παναθηναϊκού γιατί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο ευνοημένος της υπόθεσης είναι ο οσφπ, αφού κέρδισε με μούφα πέναλτι, πήρε +2 πόντους αντί για +1 και βρήκε και άλλοθι το πέναλτι του Παναθηναϊκού για την δική του αβάντα. Και να μην ξεχάσουμε και την εκπληκτική σε εκτέλεση και έμπνευση ασιστ του Επσταιν στην Κέρκυρα, αυτός μάλλον νομίζει ότι παίζει ακόμα στον οσφπ. Δεν ξενερώσατε γιατί δήθεν αμαυρώθηκε ένα δίκαιο πρωτάθλημα, αλλά γιατί κατά βάθος ξέρετε ότι τέτοια ξεφτίλα δεν έχει προηγούμενο. Βέβαια, στο τέλος της χρονιάς, θα ανεβάζετε διθύραμβους και βίντεο για την ομαδάρα σας που κέρδισε τρένο το πρωτάθλημα, δίκαια, μάγκικα και όλα τα σαχλά που λένε οι κλέφτες του πειραιά για κάθε πέτσινο που κερδίζουν. Φυσικά, δέχομαι ότι ο Παναθηναϊκός, με βάση και την πορεία του στο πρωτάθλημα, μπορεί να μην έκανε 7 σερί νίκες και να το έχανε το πρωτάθλημα έτσι και αλλιώς. Έχει όμως μεγάλη διαφορά να χάσεις το πρωτάθλημα στα ίσα από το να στο κλέβουν με το έτσι θέλω. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον zb00p Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Και δυστυχως (ή μαλλον ευτυχως, γιατι το θεμα φαινεται να γυριζει μπουμερανγκ) το παρτυ συνεχιζεται... Ο υπευθυνος τυπος του Ολυμπιακου παραδεχεται οτι τα οσο εγιναν στη Ριζουπολη ηταν βαση σχεδια για να παρει ο γαυρος αλλο ενα καλπικο πρωταθλημα : Δεν έγινε κάτι παραπάνω στα αποδυτήρια. Υπάρχουν φανταστικές καταγγελίες, υπερβολές και μία προσπάθεια να βγει προς τα έξω μία εικόνα που δεν ισχύει. Όλα για άλλα για Παπουτσέληδες και για Ριζούπολη δεν έχουν ισχύ. Στην Ριζούπολη θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος για εκφοβισμό των παικτών στο γήπεδο. Εδώ τελείωσε το παιχνίδι και έγινε ότι έγινε. Απο την αλλη, ο γαυρος.Βολου παραδεχεται οτι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ειναι παραρτημα του γαυρου πειραιως. «Μπέο, οι Βολιώτες έχουν αξιοπρέπεια» (Από sport-fm) Μερίδα οπαδών της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου μοίρασαν φέιγ βολάν στους δρόμους της πόλης, με τα οποία περνούν το μήνυμά τους στον πρόεδρο του συλλόγου, Αχιλλέα Μπέο. Όσα αναφέρονται στα φέιγ βολάν υπογράφονται από την «Αδέσμευτη Θύρα 1», η οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι: «Ο Γαύρος δεν είναι τσιφλίκι κανενός… Σεβάσου μας ή φύγε… Μπέο, θέλουμε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά». Το μήνυμα της «αδέσμευτης θύρας 1»: «Ο Γαύρος δεν είναι τσιφλίκι κανενός, όχι άλλος ηθικός ξεπεσμός. Μπέο, οι Βολιώτες έχουν αξιοπρέπεια. Σεβάσου μας ή φύγε. Δεν θέλουμε μαγαζάκι του Μαρινάκη. Η ιστορία του Βόλου δεν είναι για πούλημα. Ο Βόλος ανήκει στο λαό του. Δεν θα γίνει παράρτημα κανενός. Μπέο, θέλουμε ηγέτη, όχι υπάλληλο του Πειραιά. Αδέσμευτη Θύρα 1». Καταταλλα "ολοι σας και μονοι μας" .... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Είστε τραγικοί ρε γαμώτο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια σταματηστε και μην ασχοληστε αλλο με το θεμα,τελειωσε τωρα.....κοιταμε μπροστα τελος μην τους απαντατε...υπαρχουν πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθουμε.. Ορισμενοι δεν εχουν κοιμηθει 2 ημερες και εχουν στησει καραουλι εδω μεσα.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 προτιμω να πω την αποψη μου πριν διαβάσω τα όσα έχουν ειπωθει παραπάνω και στα δύο σχετικά τοπικς. καταρχάς πιστεύω ότι η διαιτησία και η διοικηση του ολυμπιακού διέσυραν το πρωτάθλημα και στιγμάτησαν το φετινό, μιας και ο ολυμπιακος θα μπορούσε να το παρει και χωρίς την ξεφτίλα των προχθεσινων γεγονότων. η διαιτησία έσφαξε τον παο αφού φάνηκε οτι στο δευτερο ημίχρονο μπορούσε να γυρίσει το ματς. στο πρώτο ημίχρονο ηταν καλύτερος ο ολυμπιακός, στο δεύτερο ο παναθηναικός. τωρα δυστηχώς έχει δωθεί πάτημα στον παο να εστιάζει μονο σε αυτό το παιχνίδι και να ξεχαστούν τόσοι βαθμοί που έχει κερδίσει με την διαιτησία φέτος. γι αυτό το παιχνίδι δικαιούται να λέει οτι θέλει, όχι ομως για το πρωτάθλημα που μεχρι τώρα το αξίωνε δικαιότερα ο οσφπ. τωρα, δυστηχώς θα μας κράζει ολη η ελλάδα εξαιτίας του πανάθλιου μαρινακη και του καλόπουλου. ο οποίος μαρινάκης απο πρόεδρος ξεπεσε σε φανατίλα οπαδό εθελοτυφλώντας στο πασιφανές. κρίμα... κρίμα για την πλειοψηφία των παιχτών του ολυμπιακού και των αντικειμενικών οπαδών του, και για τον βαλβέρδε. ολο τον χρόνο να παίζεις καλύτερα απο τον αντίπαλο σου που σέρνεται και πέρνει συνέχεια διαιτητικά πέναλτυ για να κρατηθεί στην κορυφή και τώρα να σε καταδικάζουν για τα παντα. παντως αν εγώ ήμουν προεδρος του οσφπ ή της super league θα υποχρέωνα σε επανάληψη του αγώνα και με ξένο διαιτητή, και ας έχανα παλι. ούτως η άλλως δεν ειχαμε αναγκη απο αυτό το ντέρμπι για να παρουμε πρωτάθλημα. κανένας ολυμπιακος δεν χαίρεται με αυτά που έγιναν, και τώρα πληρώνουμε την ματαιοδοξία του μαρινάκη. ++ απειρο παναθηναικος ειμαι (χωρις να ασχολουμαι και πολυ πια), αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο ο Παναθηναικος φετος δεν ειχε ομαδα, αμα δεν ηταν ο Σισε θα ειμασταν 5-6οι στο πρωταθλημα. Ο Ολυμπιακος φετος ειχε πολυ πιο σταθερη χρονια, επαιζε συνολικα καλυτερη μπαλα και αξιζει το πρωταθλημα. Το ντερμπυ το πηρε καθαρα ο Παναθηναικος, ο οποιος εδειξε οτι αν το παρει λιγο πατριωτικα μπορει να παιξει και λιγη μπαλα, απο εκει και περα respect στον Βαλβερδε γιατι δειχνει οτι ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας και σκατα στα μουτρα του Μαρινακη (και περισσοτερο σε αυτους τους μαλακες που εχουν κανει τον Μαρινακη και καθε Μαρινακη μαγκες, επειδη τους σκανε τα λεφτα τους και ακουνε τις μαλακιες τους). Απο εκει και περα κλάιν, πολυ ασχοληθηκαμε μαζι τους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες