streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Η νικη του Ολυμπιακου χθες τι ΗΤΑΝ? ΤΙ ΗΤΑΝ? ΤΙ ΗΤΑΝ? ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΑΙΗ Χ100 μπας και το πιστεψτετε και σεις. Ρε παιδια πως τα γραφετε ετσι αυτα? Αλλο παιχνιδι βλεπατε? ΕΛΕΟΣ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δεν γράφω συχνά εδώ, παρόλο που όλοι ξέρετε ποια ομάδα υποστηρίζω. Αλλά σήμερα νοιώθω την ανάγκη να πω δυο κουβέντες - και δεν απευθύνομαι στους Παναθηναϊκούς, τους Αεκτζήδες, τους Παοκτζήδες κλπ., απευθύνομαι στους Ολυμπιακούς. Έχω λοιπόν να σας πω τα εξής, χωρίς να σας βρίζω, γιατί όλους όσους γράφουν εδώ τους θεωρώ μέλη της ίδιας οικογένειας. ΠΡΩΤΟΝ: χθες ο πρόεδρός σας διέπραξε ΥΒΡΙΝ και είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα ακολουθήσει η ΝΕΜΕΣΙΣ. Και δυστυχώς για σας, επειδή αυτός ο "άνθρωπος" σας εκπροσωπεί, θα σας πάρει κι εσάς η μπάλα... Αν δεν ξέρετε τι σημαίνουν αυτά, για την ύβριν και την νέμεσιν, ψάξτε να τα βρείτε... ΔΕΥΤΕΡΟΝ: εμείς θα ντρεπόμασταν να σας κερδίσουμε με τέτοιον τρόπο. Δεν μιλάμε για μια λάθος απόφαση του διαιτητή ή του επόπτη που τέλος πάντων μπορεί κι αυτή να είναι μέσα στο παιχνίδι, μιλάμε για τη συστηματική σφαγή μιας καλύτερης (χθες) ομάδας, η οποία κέρδισε και της κλέψανε τη νίκη με το έτσι θέλω. ΤΡΙΤΟΝ: αντιπροσωπεύετε πλέον ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η νεοελληνική κοινωνία από το 1821 μέχρι σήμερα, δηλαδή την κλοπή τη βαφτίζετε δίκαιη νίκη, την αλητεία τη βαφτίζετε μαγκιά, την προστασία από το μπουρδελοκράτος τη βαφτίζετε...κοινωνική απήχηση, τα έχετε όλα διαστρεβλώσει - και δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς, από τον καθηγητή πανεπιστημίου μέχρι την καθαρίστρια έχετε φτάσει στο σημείο να...στεναχωριέστε αν μια φορά μας κερδίσετε δίκαια, χωρίς να σας βοηθήσει ο διαιτητής, η αστυνομία κλπ., κλπ. Κρίμα, γιατί δεν ήσαστε πάντα έτσι, εγώ τον Ολυμπιακό του Γόδα, του Μουράτη, του Δεληκάρη, του Μπούκοβι τον σέβομαι και θα χαιρόμουν να τον έχω αντίπαλο, δεν σέβομαι όμως καθόλου αυτό το πράγμα που έχετε καταντήσει... ΤΕΤΑΡΤΟΝ και τελευταίο: μη χαίρεστε, γιατί αυτά που έκαναν χθες στον Παναθηναϊκό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που κάνουν σε όλους μας οι πολιτικοί που μας κυβερνούν, το ΔΝΤ, τα μνημόνια κλπ. Εαν τα επιβραβεύετε, ουσιαστικά συμφωνείτε και με όλα τα άλλα... Δεν ελπίζω βέβαια ότι θα βρεθεί κάποιος από σας να τα σκεφτεί, γιατί το μυαλό σας έχει γίνει ζελέ από την προπαγάνδα που σας κάνουν... Α - και μη μιλήσετε για Βαρδινογιάννη, εμείς τον Βαρδινογιάννη τον μισούμε. Αλλού να τα πείτε. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον TKM 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 +1000 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Stomu είσαι λάθος για τον Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης αντιπροσωπεύει στο ακέραιο τον ολυμπιλαγό. Αυτό είναι το ποιόν του κάθε γαύρου. Η αλητεία, η βρωμιά, η ψευτιά, η κλεψιά και η ψευτομαγκιά. Λίγος είναι για πρόεδρος της Λίγκας, αλλά για πρόεδρος του ολυμπιλαγού, είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεται και εκφράζει ο κάθε γαύρος. Φυσικά, ούτε δίκαιη ήταν η νίκη, ούτε δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα. Με +4 και με τούμπα και ΑΕΚ στο πρόγραμμα + άλλους 5 αγώνες. Δίκαιο πρωτάθλημα θα ήταν αν έχανε εχτές και στο τέλος έπαιρνε το πρωτάθλημα. Και άντε, ας πούμε ότι το πέναλτι που είδε σαν επιθετικό, ήταν λάθος. Ας πούμε ότι και όλα τα ανάποδα σφυρίγματα ήταν γιατί φοβήθηκε τους επιστήμονες στο γήπεδο. Αλλά το offside στο γκολ του Κατσουράνη, που καλύπτεται από 4 παίχτες, δεν είναι λάθος, είναι εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι ο ένας από τους δύο επόπτες ήταν αυτός που πριν από δύο χρόνια είχε κόψει με ανύπαρκτο offside τον Κλεϋτον (έβγαινε μόνος και στην πορεία της φάσης του γίνεται πέναλτι από τον τελευταίο της άμυνας). Και στο τέλος θα δείτε ότι η διαφορά που θα πάρει ο αρουραίος το πρωτάθλημα θα είναι η διαφορά λόγω της νίκης από το χθεσινό παιχνίδι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eκφράσω για άλλη μια φορά την διαπίστωση της υποκριτικής τέχνης και υποκρισίας ορισμένων που ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕΤΟΣ ανακάλυψαν και ύψωσαν τη σημαία της "ηθικής" και της "δεοντολογίας", βέβαια σε ό,τι έχει σχέση ΜΟΝΟ την αμφισβήτηση του Ολυμπιακού. Περαστικά σας και συνεχίστε τα ακλόνητα και ισχυρότατα επιχειρήματα σας! Κι επίσης ξανακάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε επίσης πολύ καλά, Να βρίσετε! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΓΟΙ ΒΑΖΕΛΙΑ!!!!! ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΛΟΥΖΕΣΤΕ ΤΩΡΑ.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον vagelisv 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Δεν γράφω συχνά εδώ, παρόλο που όλοι ξέρετε ποια ομάδα υποστηρίζω. Αλλά σήμερα νοιώθω την ανάγκη να πω δυο κουβέντες - και δεν απευθύνομαι στους Παναθηναϊκούς, τους Αεκτζήδες, τους Παοκτζήδες κλπ., απευθύνομαι στους Ολυμπιακούς. Έχω λοιπόν να σας πω τα εξής, χωρίς να σας βρίζω, γιατί όλους όσους γράφουν εδώ τους θεωρώ μέλη της ίδιας οικογένειας. ΠΡΩΤΟΝ: χθες ο πρόεδρός σας διέπραξε ΥΒΡΙΝ και είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα ακολουθήσει η ΝΕΜΕΣΙΣ. Και δυστυχώς για σας, επειδή αυτός ο "άνθρωπος" σας εκπροσωπεί, θα σας πάρει κι εσάς η μπάλα... Αν δεν ξέρετε τι σημαίνουν αυτά, για την ύβριν και την νέμεσιν, ψάξτε να τα βρείτε... ΔΕΥΤΕΡΟΝ: εμείς θα ντρεπόμασταν να σας κερδίσουμε με τέτοιον τρόπο. Δεν μιλάμε για μια λάθος απόφαση του διαιτητή ή του επόπτη που τέλος πάντων μπορεί κι αυτή να είναι μέσα στο παιχνίδι, μιλάμε για τη συστηματική σφαγή μιας καλύτερης (χθες) ομάδας, η οποία κέρδισε και της κλέψανε τη νίκη με το έτσι θέλω. ΤΡΙΤΟΝ: αντιπροσωπεύετε πλέον ό,τι χειρότερο έχει βγάλει η νεοελληνική κοινωνία από το 1821 μέχρι σήμερα, δηλαδή την κλοπή τη βαφτίζετε δίκαιη νίκη, την αλητεία τη βαφτίζετε μαγκιά, την προστασία από το μπουρδελοκράτος τη βαφτίζετε...κοινωνική απήχηση, τα έχετε όλα διαστρεβλώσει - και δυστυχώς οι περισσότεροι από εσάς, από τον καθηγητή πανεπιστημίου μέχρι την καθαρίστρια έχετε φτάσει στο σημείο να...στεναχωριέστε αν μια φορά μας κερδίσετε δίκαια, χωρίς να σας βοηθήσει ο διαιτητής, η αστυνομία κλπ., κλπ. Κρίμα, γιατί δεν ήσαστε πάντα έτσι, εγώ τον Ολυμπιακό του Γόδα, του Μουράτη, του Δεληκάρη, του Μπούκοβι τον σέβομαι και θα χαιρόμουν να τον έχω αντίπαλο, δεν σέβομαι όμως καθόλου αυτό το πράγμα που έχετε καταντήσει... ΤΕΤΑΡΤΟΝ και τελευταίο: μη χαίρεστε, γιατί αυτά που έκαναν χθες στον Παναθηναϊκό είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που κάνουν σε όλους μας οι πολιτικοί που μας κυβερνούν, το ΔΝΤ, τα μνημόνια κλπ. Εαν τα επιβραβεύετε, ουσιαστικά συμφωνείτε και με όλα τα άλλα... Δεν ελπίζω βέβαια ότι θα βρεθεί κάποιος από σας να τα σκεφτεί, γιατί το μυαλό σας έχει γίνει ζελέ από την προπαγάνδα που σας κάνουν... Α - και μη μιλήσετε για Βαρδινογιάννη, εμείς τον Βαρδινογιάννη τον μισούμε. Αλλού να τα πείτε. συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα και εσυ μην βαζεις ολους τους γαυρους στο ιδιο ταψι. :P ο Μαρινακης ειναι ενας καφρος, αλητης, που για ακομα μια φορα καταλαβαινω τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει ενας ανθρωπος για να γινει πλουσιος. ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν ολυμπιακοι που συμφωνουν πως ΔΕΝ ηταν δικαιη η νικη της ομαδας μας. παντως ενα πρωταθλημα δεν κρινεται σε ενα ντερμπυ. οι -7 βαθμοι δεν οφειλονται σε ενα ματς. τελος, +598 οτι η καταντια του ελληνικου πρωταθληματος ποδοσφαιρου οφειλεται στους ιδιους ακριβως λογους για τους οποιους αυτην την στιγμη πασχουμε απο αξιους πολιτικους. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Τι κάναμε πέρσι ακριβώς? Γιατί στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι χάσαμε και πάλι δεν μπήκαμε στο γήπεδο να αρχίσουμε να σας κυνηγάμε. Είναι πραγματικά απορίας άξιο, ότι πρωτάθλημα παίρνει ο χάρτινος/πέτσινος/διορισμένος είναι δίκαιο και ότι παίρνουν οι άλλοι είναι κάλπικο. Και να πεις ότι χάσατε και πολλά πρωταθλήματα από το 1996, να πώ πάει στο διάολο... Πόσο μάλλον όταν είσαστε η μόνη ομάδα που έχετε πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά. Θα σου θυμίσω απλά, το 2004 μετά τα αίσχη της Ν.Σμύρνης, όπου και διακόπηκε το παιχνίδι από τα επεισόδια των οπαδών του ολυμπιλαγού, ο γανυμήδης τιμωρήθηκε με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών. Βγήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και λέγανε ότι είναι αδικία και ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα. Από κοντά και η χειρότερη φάρα μετά τους γαύρους, οι γαύροι-πολιτικοί που απειλούσαν θεούς και δαίμονες... Μετά από χρόνια, η φοράδα του βόθρου της τρούμπας, χάνει 1-0 από το μεγαθήριο καλαμαριά και αποχαιρετάει το πρωτάθλημα. Ο γανυμήδης καταθέτει άμεσα ένσταση γιατί ήταν χρέος απέναντι στην ...ιστορία του να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Η καλαμαριά προσφεύγει στο CAS αλλά μέχρι να εκδικαστεί η απόφαση, η Καλαμαριά σφάζεται σε κάθε αγώνα και πέφτει τρένο, η βαθμολογία επικυρώνεται από τον Γκαγκάτση με συνοπτικές διαδικασίες (ενώ εκκρεμούσε η απόφαση του CAS) και τελικά χάνει την προσφυγή στο CAS η καλαμαριά γιατί ακόμα και αν έπαιρνε το παιχνίδι, πάλι θα έπεφτε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και όποτε θέλεις, έλα να δούμε ποιος είναι ο λαγός γαυράκο. Από τη μια καταδικάζετε τους χούλιγκαν, από την άλλη το παίζετε χούλιγκαν χρησιμοποιώντας ατάκες τους. Άραξε στο πληκτρολόγιο σου και πρόσεχε μην σαλιώσεις την οθόνη και την κάψεις και μετά πώς θα το παίζεις χούλιγκαν. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα θα γίνει το καλύτερο άλλοθι για όλα τα πράσινα ανθρωπάκια που αντί να κυνηγάνε τους προεδρεύοντες αντιπροέδρους τους ομιλούν για παράγκες...Κανείς δεν πρόκειται να ρωτήσει τους Πατερογιαννακοπουλοβγενοπουλους γιατί δεν βάζουν τα λεφτά τα οποία είχαν υποσχεθεί για την δημιουργία της πράσινης δυναστείας...Δεν χρειαζόμαστε τους "αντικειμενικούς" για να φορτώσουν στην πλάτη μας τύψεις.Αν είναι ποτέ δυνατόν να μιλάνε αυτοί για διαιτησίες και να διαμαρτύρονται για τον Καλόπουλο.Όταν προ 3ετίας στο ίδιο γήπεδο ο ίδιος διαιτητής μετρούσε γκολ (Εντοι) απο πεντακάθαρο άουτ ήταν καλός ε;;;;;;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Μεχρι φετος σας ειχαμε συνηθισει να παιρνετε ειτε φιλικα πρωταθληματα ( τα...Πειραιως) έιτε καλπικα (οπως πολλα απο αυτα του Κοκκαλη). Αλλα ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟ πρωταθλημα, πρωτη φορα παιρνετε. Συγχαρητηρια. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι κάναμε πέρσι ακριβώς? Γιατί στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι χάσαμε και πάλι δεν μπήκαμε στο γήπεδο να αρχίσουμε να σας κυνηγάμε. Είναι πραγματικά απορίας άξιο, ότι πρωτάθλημα παίρνει ο χάρτινος/πέτσινος/διορισμένος είναι δίκαιο και ότι παίρνουν οι άλλοι είναι κάλπικο. Και να πεις ότι χάσατε και πολλά πρωταθλήματα από το 1996, να πώ πάει στο διάολο... Πόσο μάλλον όταν είσαστε η μόνη ομάδα που έχετε πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά. Θα σου θυμίσω απλά, το 2004 μετά τα αίσχη της Ν.Σμύρνης, όπου και διακόπηκε το παιχνίδι από τα επεισόδια των οπαδών του ολυμπιλαγού, ο γανυμήδης τιμωρήθηκε με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών. Βγήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και λέγανε ότι είναι αδικία και ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα. Από κοντά και η χειρότερη φάρα μετά τους γαύρους, οι γαύροι-πολιτικοί που απειλούσαν θεούς και δαίμονες... Μετά από χρόνια, η φοράδα του βόθρου της τρούμπας, χάνει 1-0 από το μεγαθήριο καλαμαριά και αποχαιρετάει το πρωτάθλημα. Ο γανυμήδης καταθέτει άμεσα ένσταση γιατί ήταν χρέος απέναντι στην ...ιστορία του να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. Η καλαμαριά προσφεύγει στο CAS αλλά μέχρι να εκδικαστεί η απόφαση, η Καλαμαριά σφάζεται σε κάθε αγώνα και πέφτει τρένο, η βαθμολογία επικυρώνεται από τον Γκαγκάτση με συνοπτικές διαδικασίες (ενώ εκκρεμούσε η απόφαση του CAS) και τελικά χάνει την προσφυγή στο CAS η καλαμαριά γιατί ακόμα και αν έπαιρνε το παιχνίδι, πάλι θα έπεφτε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και όποτε θέλεις, έλα να δούμε ποιος είναι ο λαγός γαυράκο. Από τη μια καταδικάζετε τους χούλιγκαν, από την άλλη το παίζετε χούλιγκαν χρησιμοποιώντας ατάκες τους. Άραξε στο πληκτρολόγιο σου και πρόσεχε μην σαλιώσεις την οθόνη και την κάψεις και μετά πώς θα το παίζεις χούλιγκαν. χουλιγκανι δεν ημουνα ποτε,κανε αυτοκριτικη στον εαυτο σου πρωτα...και απο γλωσσα σιγουρα εσυ την χρησιμοποιεις καλυτερα..τελος.. και προσωπικα με το ατομο μου μην ασχολησε οπως δεν ασχολουμε εδω και καιρο εγω με εσενα,αυτα να τα γραφεις εκει που ξερεις οχι εδω.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Όταν εσύ κύριε κωλοτούμπα αρχίσεις να μιλάς σαν άνθρωπος και όχι σαν γαύρος, θα σου μιλάω και εγώ σαν άνθρωπος. Όταν όμως με αποκαλείς λαγό και μου το παίζεις μαγκάκος, θα σου μιλάω όπως αρμόζει στην συνομοταξία σου. Και αν σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν θέλεις να ασχολούνται με το άτομο σου, μπορείς πάντα να σταματήσεις να γράφεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όταν εσύ κύριε κωλοτούμπα αρχίσεις να μιλάς σαν άνθρωπος και όχι σαν γαύρος, θα σου μιλάω και εγώ σαν άνθρωπος. Όταν όμως με αποκαλείς λαγό και μου το παίζεις μαγκάκος, θα σου μιλάω όπως αρμόζει στην συνομοταξία σου. Και αν σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν θέλεις να ασχολούνται με το άτομο σου, μπορείς πάντα να σταματήσεις να γράφεις. Eσυ ξεκινας και μας λεες λαγους και ολα τα σχετικα μην πω τιποτα αλλο.Εγω βαζω πρωτα την οικογενεια μου και μετα τα υπολοιπα, και τελευταια τον ολυμπιακο καταλαβες?Μαλλον δεν με ξερεις καλα,ρωτα και μαθε....και δεν το παιζω μαγκακος... κωλοτουμπες στην ζωη μου δεν εκανα ποτε και δεν προκειτε να κανω ...εχω κανει τοσα στην ζωη μου, που ποτε δεν χρειαστηκε να φτασω εκει... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον vagelisv 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Ολυμπιακος: H ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ολυμπιακος: H ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΟΣ!! ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Και ισως, λεω ΙΣΩΣ μετα τα χτεσινα πρεπει να μετονομαστε το τοπικ σε "ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ" Το "μονο για γαυρους" στον υποτιτλο μπορει να παραμεινει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) OK, μπορείς να μου πείς σε ποιό σημείο αναφέρομαι σε γαύρους λαγούς? Το ολυμπιλαγός το εξισώνω με το βαζέλια, οπότε σου περισσεύει το λαγός και θα ήθελα σε ποιό σημείο αναφέρομαι σε γαύρους λαγούς. Δεν σε ξέρω καθόλου και δεν θέλω να σε γνωρίσω στο ελάχιστο. Ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλον που χαίρεται και τον εκφράζει η κλεψιά, ψευτιά και η βρωμιά της ντροπής της ελληνικής κοινωνίας. Γιατί ξεπερνάει τα όρια του οπαδισμού και του αθλητισμού, όταν υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται και αισθάνονται ανώτεροι μέσω της αλητείας και μάλιστα την επικροτούν και ζητάνε ακόμα περισσότερη αλητεία, ψευτιά, κλεψιά και βρώμα. υ.γ. Δεν ασχολείσαι με το πρόσωπο μου, αλλά απαντάς σε όλα όσα γράφω. Κατά τα άλλα δεν κάνεις κωλοτούμπες. Από την πολύ την κωλοτούμπα μάλλον νομίζεις ότι πας κανονικά. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον zb00p Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Ο επόπτης που ακύρωσε το κανονικό γκολ του Κατσουράνη, Τρύφωνας δέχτηκε επίθεση στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Περίπου 15 άτομα τον περίμεναν και του έριξαν μερικές... ψιλές. Πηγη Ο φιλος ΤΚΜ πολυ καλα τα ειπε παραπανω αυτο που κανατε χθες ξεπερασε καθε οριο. Ανοιξατε τους ασκους του Αιολου. Ο Μαρινακης ειναι ηθικος αυτουργος για οτι επακολουθησει, πρεπει να ντρεπεστε που εχετε εναν τετοιο προεδρο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 OK, μπορείς να μου πείς σε ποιό σημείο αναφέρομαι σε γαύρους λαγούς? Το ολυμπιλαγός το εξισώνω με το βαζέλια, οπότε σου περισσεύει το λαγός και θα ήθελα σε ποιό σημείο αναφέρομαι σε γαύρους λαγούς. Δεν σε ξέρω καθόλου και δεν θέλω να σε γνωρίσω στο ελάχιστο. Ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλον που χαίρεται και τον εκφράζει η κλεψιά, ψευτιά και η βρωμιά της ντροπής της ελληνικής κοινωνίας. Γιατί ξεπερνάει τα όρια του οπαδισμού και του αθλητισμού, όταν υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται και αισθάνονται ανώτεροι μέσω της αλητείας και μάλιστα την επικροτούν και ζητάνε ακόμα περισσότερη αλητεία, ψευτιά, κλεψιά και βρώμα. Και ποιος σου ειπε οτι θελω να γνωρισω εναν τυπο σαν και εσενα,που να θεωρει οτι ασπαζομαι αυτα που γραφεις,ουτε στα καλυτερα ονειρα μου...αρκετα ασχοληθηκα με το ατομο σου ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Εσύ είπες να ρωτήσω να μάθω για την πάρτη σου, δεν το είπα εγώ. Να πεις ότι τα έγραψε κάποιος άλλος, πάει και έρχεται αλλά να μην καταλαβαίνεις τι γράφεις εσύ ο ίδιος... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Ειστε η πιο βρωμερη, τιποτενια, ελεεινη, σιχαμερη, πουσ...η ομαδα στην ιστορια του παγκοσμιου αθλητισμου. Οποιος ολυμπιακος ειναι περηφανος για τη χθεσινη αναισχυντη κλεψια απλα δεν ειναι αξιος συνομιλιτης μας και ντροπιαζει το ανθρωπινο ειδος, ειναι υπανθρωπος. Ειστε ολα οσα μας κανουν να ντρεπομαστε που ειμαστε Ελληνες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εσύ είπες να ρωτήσω να μάθω για την πάρτη σου, δεν το είπα εγώ. Να πεις ότι τα έγραψε κάποιος άλλος, πάει και έρχεται αλλά να μην καταλαβαίνεις τι γράφεις εσύ ο ίδιος... Σου ειπα να μαθεις για εμενα...δεν σου ειπα να γνωριστουμε.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Kριμα εχουν δικιο τα παιδια, κριμα αν και γεννημα θρεμα Γκυζι με ολους τους κολλητους φιλους ΠΑΟ, ειναι Γαυρος!!!! Αλλα ντροπη δεν το αξιζε εχθες δυστιχως η καλυτερη ομαδα εχασε, εαν ειχαμε τα κοτσια θα επρεπε να ειναι 5-0 αλλα οχι μονο δεν τα εχουμε αλλα εχουμε και υποδιεστερη ομαδα να τη χαιρομαστε, παντα χωρις ιχνος μομφης σε οποιοδηποτε. Κριμα γιατι τα νεα παιδια μας βαζουν ολους τους Γαβρους στο ιδιο καζανι κριμα γιατι οταν εβλεπα τα ντερμπι με τον Παο στη Λεωφορο καθομασταν διπλα διπλα κριμα γιατι κατι τετοια με εκαναν να παω γηπεδο τελευταια φορα το 89. Κριμα γιατι ο Αθλητισμος εχει αμυλα και οχι ατομα να εισβαλουν στον Αγωνιστικο χωρο για να απειλουν αθλητες κριμα γιατι ΟΣΦΠ εχει πεθαινει εδω και χρονια. Και ευτυχως δεν εκανα το λαθος να ξαναασχοληθω 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Είμαι Α.Ε.Κ. αλλά θέλω να γράψω ορισμένα πράγματα. Το πρώτο και κυριότερο είναι ότι αυτό που έγινε στο τέλος του ματς,το να μπουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο με την λήξη,ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ντροπή και μόνο ντροπή,περιμένω να δω αν θα υπάρξουν συνέπειες... Ο Μαρινάκης,με την συμπεριφορά του (και όχι μόνο χτες) δείχνει πολύ λίγος για πρόεδρος αυτής της ομάδας.Πάει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.Αληταράς και μόνο,τίποτα άλλο. Η νίκη του Ολυμπιακού χτες ήταν δίκαιη και ακόμα δικαιότερο είναι το πρωτάθλημα που πήρε.Σε όλο το πρωτάθλημα εως τώρα έχει δείξει πως έχει την καλύτερη ομάδα. Πρέπει όμως να καθαρίσει το τοπίο,δεν γίνεται να υπάρχουν τέτοια άτομα όπως ο Μαρινάκης,ο Μπέος και άλλοι στον χώρο του ποδοσφαίρου...Ο Ολυμπιακός έχει την δυναμική να πρωταγωνιστεί χωρίς αλητείες,εξωαγωνιστικές παρεμβάσεις και ειδική μεταχείριση. Αλλά τι κάθομαι και γράφω...Ολόκληρη η κοινωνία μας είναι απαράδεκτη,θα ήταν το Ελληνικό πρωτάθλημα διαφορετικό;; Νομίζω έπιασες ακριβώς το θέμα όπως πρέπει να ειπωθεί.. Stomu είσαι λάθος για τον Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης αντιπροσωπεύει στο ακέραιο τον ολυμπιλαγό. Αυτό είναι το ποιόν του κάθε γαύρου. Η αλητεία, η βρωμιά, η ψευτιά, η κλεψιά και η ψευτομαγκιά. Λίγος είναι για πρόεδρος της Λίγκας, αλλά για πρόεδρος του ολυμπιλαγού, είναι ακριβώς αυτό που ονειρεύεται και εκφράζει ο κάθε γαύρος. Φυσικά, ούτε δίκαιη ήταν η νίκη, ούτε δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα. Με +4 και με τούμπα και ΑΕΚ στο πρόγραμμα + άλλους 5 αγώνες. Δίκαιο πρωτάθλημα θα ήταν αν έχανε εχτές και στο τέλος έπαιρνε το πρωτάθλημα. Και άντε, ας πούμε ότι το πέναλτι που είδε σαν επιθετικό, ήταν λάθος. Ας πούμε ότι και όλα τα ανάποδα σφυρίγματα ήταν γιατί φοβήθηκε τους επιστήμονες στο γήπεδο. Αλλά το offside στο γκολ του Κατσουράνη, που καλύπτεται από 4 παίχτες, δεν είναι λάθος, είναι εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι ο ένας από τους δύο επόπτες ήταν αυτός που πριν από δύο χρόνια είχε κόψει με ανύπαρκτο offside τον Κλεϋτον (έβγαινε μόνος και στην πορεία της φάσης του γίνεται πέναλτι από τον τελευταίο της άμυνας). Και στο τέλος θα δείτε ότι η διαφορά που θα πάρει ο αρουραίος το πρωτάθλημα θα είναι η διαφορά λόγω της νίκης από το χθεσινό παιχνίδι. Όλα αυτά για τους Ολυμπιακούς και τί αντιπροσωπεύουν τα έχεις βγάλει σαν συμπεράσματα εκεί απο το νησί που είσαι? Δεν νομίζεις οτι είσαι πολύ λίγος για να βάλεις ταμπέλες σε εκατομμύρια κόσμο που υποστηρίζει μια ομάδα? Όπως υπάρχει ένα τυφλό οπαδιλίκι από ορισμένους γαύρους που κάνουν αυτά τα αίσχη έτσι κι εσύ ανήκεις σε αυτό το οπαδιλίκι του βάζελου που κάνουν ακριβώς τα ίδια σε κάθε ευκαιρία.Ξέχασες κιόλας τα αίσχη που κάνατε στο μπάσκετ και τα όπλα με τις φωτοβολίδες στο ντέρμπι??? Άνθρωποι σαν εσένα καταστρέφουν κάθε μέρα το ποδόσφαιρο με τις αηδίες που ξεστομίζουν. Παρατσούκλια, βρισιές και μπαρούφες της εξέδρας. Ευτυχως που η πλειοψηφία των Παναθηναικών δεν έχουν καμία σχέση με σένα.Όπως και σε διαβεβαιώ η πλιοψηφία των Ολυμπιακών. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 καλα αυτα που γραφουν μερικοι οτι οποιος ολυμπιακος χαιρεται την χθεσινη νικη ειναι βρωμερος (?), τιποτενιος (?) και μηδενικος (!) ειναι ο αντιστοιχος οπαδος μιας αλλης ομαδας. τι ασχολειστε μαζι μας εσεις οι υπερανθρωποι αφου μας θεωρειται υπανθρωπους? ποιος ολυμπιακος, παναθηναικος, ΑΕΚ και μλκιες... καζουρα κανουμε για να γελαμε. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2011 Θα ημουν ο πρωτος που θα εδινα συγχαρητηρια στους ολυμπιακους αν μας νικουσαν χθες δικαια, οπως εκανα και στους φιλους αεκτζηδες οταν μας απεκλεισαν στο κυπελο εστω και στο '98 απο ενα λαθος του τερματοφυλακα μας. Φανατισμο και βια προκαλει η καταφορη αδικια που συντελέστηκε χθες. Οι ασχετοι με το αθλημα που δε μπορουν να καταλαβουν το μεγεθος της αδικιας καλο ειναι να πανε σε διπλα θεμα και να πουνε αποψεις του στυλ τσακωνοντε για 22 μαντραχαλους που κυνηγανε μια μπαλα, φανατιζοντε για σωβρακα και φανελες, δεν κατεβαινουν σε πορειες για κοινωνικα δικαιωματα κτλ χωρις καν να μας ξερουν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες