NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 εγω δυστυχως βλεπω οτι καποιοι κατεβαζουν οσο μπορουν το επιπεδο της λογικης και της ευπρεπειας...Ενταξει κι εγω κολλημενος με τον ολυμπιακο ειμαι, αλλά θελω να πιστευω οτι δεν εχω ξεπερασει τα ορια...Υπαρχει μελος του φορουμ, εχει μπει συχνα και σ'αυτο το δωματιο συζητησης,ως οπαδος του παο, ο οποιος εκφραζει...σεβασμο και συγχαρητηρια στον παικτη του ΠΑΟΚ για τη χτεσινη του αντιαθλητικη ενεργεια... :pray: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) άσε Κώστα μου,μη δίνεις σημασία,δεν αξίζει!ενα παραλήρημα που ίσως και να περάσει είναι... εγω δυστυχως βλεπω οτι καποιοι κατεβαζουν οσο μπορουν το επιπεδο της λογικης και της ευπρεπειας...Ενταξει κι εγω κολλημενος με τον ολυμπιακο ειμαι, αλλά θελω να πιστευω οτι δεν εχω ξεπερασει τα ορια...Υπαρχει μελος του φορουμ, εχει μπει συχνα και σ'αυτο το δωματιο συζητησης,ως οπαδος του παο, ο οποιος εκφραζει...σεβασμο και συγχαρητηρια στον παικτη του ΠΑΟΚ για τη χτεσινη του αντιαθλητικη ενεργεια... :pray: μη ντρέπεσαι ο Λουτσος ειναι... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2014 από τον Gen.Markus 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Εστω...ας πουμε οτι ο παο ή ο παοκ παιρνει το φετινο κυπελλο,ουτε θα χαρω ουτε θα τα βαψω και μαυρα...Δε θελω να βλεπω επεισοδια μεσα στον αγωνιστικο χωρο ή στις εξεδρες.Θελω ενα ηρεμο καλο παιχνιδι και απορω που καποιοι φτιαχνονται με αυτες τις συμπεριφορες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλά σε αυτή τη περίπτωση να ξέρεις πως θα μας ζαλίσουν τα Rx-ίδια... και η πλάκα ποια είναι; εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω κανέναν Γαύρο που γράφει εδώ συχνά να πηγαίνει στα τόπικ των άλλων ομάδων και να γράφει σας μαμάμε,σας κάνουμε σας ράνουμε,και να ζητάει και ρέστα μετά... Κατά τα άλλα,εμείς είμαστε οι χαζοί-κολλημένοι,ανεγκέφαλοι.Μάλιστα,τα ακούμε και αυτά από τους υπανάπτυκτους ρε πστμ...!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2014 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Καλά σε αυτή τη περίπτωση να ξέρεις πως θα μας ζαλίσουν τα Rx-ίδια... αμα ειναι καλυτεροι,ας το παρουν...Αλλά με μια σωστη διαιτησια...Ο Ολυμπιακος εχει χορτασει απο τιτλους (οχι οτι θα με χαλαγαν άλλα 19 πρωταθληματα....).Πρεπει να κυνηγησει το κατι παραπανω αλλού...Ελατε στη θεση των βαζελων > 8 ή 9 πρωταθληματα ελλαδος απο το 1970?Δικιο εχουν,μαυρισε το ματι τους στο ποδοσφαιρο...και μαλλον θα μεινει για πολυ καιρο ακομη μαυρισμενο...απο έλλειψη τιτλων... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 ας παίξουν καλύτερα,χωρίς να παίζουν μποξ και καράτε και ας το πάρουν. Αρκετά όμως ασχολούμαστε με το Κωλοκοτρονίτσι πιστεύω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 10/03/1925-10/03/2014 89 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.. 89 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑ! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Για αρχή χρόνια πολλά στην Ολυμπιακάρα μας!!! μετά έχουμε και αυτό... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Μάλιστα,τα ακούμε και αυτά από τους υπανάπτυκτους ρε πστμ...!!!! Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει: - Καλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν, τιμή μας να σας έχουμε απόψε μαζί μας - Τιμή δική μου, απαντάει ο μεγάλος επιστήμων. Αν επιτρέπετε τι IQ έχετε; - 250, απαντάει αυτός. Τότε ο Αϊνστάιν του πιάνει συζήτηση για τη θεωρία της σχετικότητας, τις μαύρες τρύπες και δε συμμαζεύεται. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν το ορεκτικό τους ένας κύριος που καθόταν αριστερά του, τού λέει: - Μεγάλη τιμή μας κάνετε κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε εδώ μαζί μας. - Δική μου η τιμή ευγενικέ κύριε, απάντησε ο Αϊνστάιν. Τι IQ έχετε ευγενικέ κύριε; - 150. Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για το διεθνές δίκαιο, για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τα πειράματα γενετικής κοκ. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγε το κυρίως πιάτο του, αυτός που καθόταν δεξιά του, του λέει: - Είναι μεγάλη μου τιμή να τρώω δίπλα σ' έναν τόσο μεγάλο επιστήμονα. - Δική μου η τιμή, απάντησε ο Αϊνστάιν, τι IQ έχετε; - 100. Του πιάνει λοιπόν κουβέντα για την κυβέρνηση, για τα επιτόκια, το χρηματιστήριο, την τιμή της βενζίνης κοκ. Λίγο αργότερα κι ενώ έτρωγαν επιδόρπιο ο κύριος που καθόταν απέναντι του τού λέει: - Είναι πάρα πολύ μεγάλη μου τιμή να σας έχω απέναντι μου κύριε Αϊνστάιν. - Δική μου η τιμή κύριε, τι IQ έχετε; - 50. Του πιάνει λοιπόν κουβέντα ο Αϊνστάιν για τον big brother, τη φάρμα, τον πιο αδύναμο κρίκο, τον Τριανταφυλλόπουλο, τον Ευαγγελάτο και δε συμμαζεύεται. Καθώς έπιναν καφέ, τον πλησιάζει ένας κύριος και του λέει με τη σειρά του. - Πολύ μεγάλη μας τιμή κύριε Αϊνστάιν να βρίσκεστε σήμερα μαζί μας. - Δική μου η τιμή. Ποιο το IQ σας; - 10. - Κι ο Αϊνστάιν απαντάει: Πώς πάει φέτος ο Ολυμπιακός; 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 απο τα καλυτερα των τελευταιων 100 χρονων.. εχεις αλλα τετοια? 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Oυτε που καταλαβες ΤΙ διαβασες...ηθελες να απαντησεις κιολας... :_thumbsup: Φωστήρ!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 :_thumbsup: Φωστήρ!!! Δεν σε καταλαβα...για εξηγησε μου το σχολιο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Χρόνια πολλά στο λόγο της ύπαρξης μας. Ζήτω Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Χρόνια πολλά στο λόγο της ύπαρξης μας. Ζήτω Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... το καλυτερο δωρο σας καναν τα παοκια για τα 89 χρονια σας... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Δεν σε καταλαβα...για εξηγησε μου το σχολιο... Το κατάλαβες λέω. Μπράβο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Παρακαλούνται οι Ρόκυ Μπαλμπόες, Τσακι Τσαν, Ζαν Κλωντ Βιταμ, Οσάμες Μπιν Λάντεν, Λουτσοι βουρτσοι και λοιποι γραφικοι να την κάνουν μ ελαφρα. Και να μη το ξεχασω.. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τι να κανουμε ρε φιλε. Με τη νικη με τη μαντσεστερ επεσε σε καταθλιψη το 60% της ελλαδας. Ας κανουμε καμια ηττα να χαρει ο κοσμος. Κριση εχουμε. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Παρακαλούνται οι Ρόκυ Μπαλμπόες, Τσακι Τσαν, Ζαν Κλωντ Βιταμ, Οσάμες Μπιν Λάντεν, Λουτσοι βουρτσοι και λοιποι γραφικοι να την κάνουν μ ελαφρα. Και να μη το ξεχασω.. Εχεις δικιο... Διδαξατε ποδοσφαιρικη ηθικη για αλλη μια φορα με την τοτε σημαια σας... Αξιοι!!!!!!! Αλλα ξεχασα, αυτα ανηκουν στο παρελθον... Τωρα η σωστη απαντηση ειναι "Εχει κρυο στους μειων ταδε....." 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Αδερφέ αντιγαυρε να σου θυμησω οτι τοτε ο καρεμπε πηρε κοκκινη απευθειας και τιμωρηθηκε με 3 αγωνιστικες. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Συμφωνω, αλλα μην λεμε τωρα οτι καταδικαζουμε την βια, οταν τα εχετε ηδη κανει στο παρελθον... οπως και για τον Ναβας λεγατε λεγατε και ο σαλινο εκανε τα ιδια προχθες..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αδερφέ αντιγαυρε να σου θυμησω οτι τοτε ο καρεμπε πηρε κοκκινη απευθειας και τιμωρηθηκε με 3 αγωνιστικες. Αν δεν κάνω λάθος ο Καρεμπέ τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές. Η ενέργεια του El Tsekouri φυσικά και είναι κατάπτυστη από εμένα κι'ας με θεωρεί σίχαμα του ποδοσφαίρου ο ktm Power. Η διοίκηση πρέπει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά , για να μην πω να τον στείλει από εκεί που ήρθε. Δυστυχώς φοβάμαι πως θα γίνει ο νέος Γκαρσία στα μάτια των πραγματικών σιχαμάτων της θύρας 4, που βρίσκονται δυστυχώς σε όλες τις ομάδες με πρωτεργάτες τους Παοκτσήδες και τους Ολυμπιακούς. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2014 από τον tre 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Γιατι παντως τόσο μενος Μπαοκ-Γαυρων ή Σκουληκια-Βουλγαροι ή Γαυροι-Βαζελοι...πραγματικα το αφηνω στη σκεψη των πιο "θερμων" και "Οπαδικων" της παρεας γιατι εγω τα εχω ξεπερασει-κατανοησει προ δεκαετιων...Ειναι αυτα που εγραφα παραπανω οτι "οι μικροτεροι της παρεας καταλαβετε οτι καποιοι σας χρησιμοποιουν για ιδιο οφελος και τσακωνεστε για μαλακιες" και παρεξηγηθηκε κιολας... Κατα τ'αλλα χαιρομαι που γινεται αυτη η κουβεντα επι σωστης βασης...στο Τοπικ του Θρυλου :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Ωπα εδω δεν ειναι πυγμαχικες ικανοτητες αλλά η μεγαλη αγαπη των Ολυμπιακων προς τον...Γιαννακη Οκκα ο οποιος απο κεινο το βραδυ με τις αγκαλιές καταλαβε την αγαπη ολων στο Λιμανι και..μετακομισε... Ρε να μην παρεξηγουνται οι Παικτες με τα μποουνιδια και να ψαχνομαστε εμεις...αλλο και τουτο... :lol: :lol: :lol: :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Έρχεται ο Αϊνστάιν στην Ελλάδα και τον καλούνε σε μια δεξίωση. Καθώς πίνει το απεριτίφ του τον πλησιάζει ένας και του λέει: - Καλησπέρα σας κύριε Αϊνστάιν.... Έχεις και αλλά τέτοια ωραία να μας πεις;γιατί συγκινηθηκαν τα rx-dia μας.Τιμωρία εμείς για ξύλο,γαργαρα εσείς... Μη τιμωρία για ξύλο εσείς,γαργαρα..έλεος!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Συμφωνω, αλλα μην λεμε τωρα οτι καταδικαζουμε την βια, οταν τα εχετε ηδη κανει στο παρελθον... οπως και για τον Ναβας λεγατε λεγατε και ο σαλινο εκανε τα ιδια προχθες..... ο σαλινο εκανε τη χειρονομια στο 91 λεπτό την ώρα που ο λαζαρ εκανε δολοφονικο τακλιν στο σαμαρη και δεν πηρε ουτε κιτρινη. Αν δεν κάνω λάθος ο Καρεμπέ τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές. Η ενέργεια του El Tsekouri φυσικά και είναι κατάπτυστη από εμένα κι'ας με θεωρεί σίχαμα του ποδοσφαίρου ο ktm Power. Η διοίκηση πρέπει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά , για να μην πω να τον στείλει από εκεί που ήρθε. Δυστυχώς φοβάμαι πως θα γίνει ο νέος Γκαρσία στα μάτια των πραγματικών σιχαμάτων της θύρας 4, που βρίσκονται δυστυχώς σε όλες τις ομάδες με πρωτεργάτες τους Παοκτσήδες και τους Ολυμπιακούς. 4 αγωνιστικες ειχε φαει και ειχε κανει εφεση ο ολυμπιακος και μειωθηκε στις 3! Ο Οκκας και ο Καφες ειχαν πει στο καρεμπε fuck of black και τρελαθηκε ο καρεμπε. και μην ξεχασουμε και το χαστουκι του κονσεισαο στο τζορτζεβιτς που δεν πηρε επισης καρτα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2014 από τον bestoftherest7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες