Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Λοιπον να πω κ εγω... Στην πολη,βσκ στην Αθηνα,με 10 ευρα βγαζω 130-140...Σε ταξιδι,με σταθερη 120-130 και με 100αρα βενζινη,με 10 ευρα βγαζω 170-180... με φουλ το ντεποζιτο μεσα στην πολη βγαζω μια 300αρα περιπου,γεμιζει με 22-23,ενο φουλαριστο με 100αρα σε ταξιδια εχω 350++...Τωρα αν ειμαι στην Αθηνα και παω καμια γρηγορη τσαρκα,κλαιω!!! ...αμα ρχισω να το πλακωνω καιει αρκετα... με απλη δηλαδη, με 10 ευρω δν προκεται να ξεπερασω τα 110 χλμ αν πηγαινω ολη την ωρα με ανοιγματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) με 15€ βενζίνη ~ 13λιτρα μου βγάζει κάπου στα 200km σε συνθήκες πόλης... έξω ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει τις πρώτες μέρες αφού το έστρωσα πάντως με 14-15€ βενζίνη έβγαζα με το ζόρι 150Km... ήταν μέχρι να ξεκ@$!($*σω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δυό φορές μέτρησα το Transalp 700 σε συνθήκες καθημερινές. Αστικές μεν αλλά επιπέδου επαρχιακής πόλης. Οχι δηλ. μποτιλιάρισμα αλλά ούτε και έρημοι δρόμοι. Πρώτη, δευτέρα, τρίτη, άντε και λίγη τετάρτη. Δουλειά, supermarket, γενικά καθημερινή χρήση. Ενας αναβάτης (εγώ), 78 κιλά. Την πρώτη φορά έκαψε 5,80 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Και τη δεύτερη 5,77 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r1 pilot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 βαζω μονο 100αρα και την περασμενη εβδομαδα σε μια ''βολτα'' μου εκαψε τα αντερα.110-120χλμ 18 λιτρα.το εκανα σε λιγοτερο απο 1 ωρα αλλα με ετσουξε.η διαδρομη'βασιλικα-πολυγηρος-γερακινη-μουδανια-βασιλικα'βαζω μονο 100αρα και την περασμενη εβδομαδα σε μια ''βολτα'' μου εκαψε τα αντερα.110-120χλμ 18 λιτρα.το εκανα σε λιγοτερο απο 1 ωρα αλλα με ετσουξε.η διαδρομη'βασιλικα-πολυγηρος-γερακινη-μουδανια-βασιλικα' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Φιλε μου δεν το εχω αφησει να στεγνωσει να σου πω την αληθεια! Αναβει η ρεζερβα οκ δεν λεω αλλα βαζω γρηγορα καυσιμο.Αντε αν το στεγνωσω(που δεν θελω!) να παει στα 200χλμ?? Λοιπόν ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το φαζερ δηλ 170-180 κμ το φουλάρισμα , όσπου το πηγα στη γιαμάχα και παραπονέθηκα για την κατανάλωση . Μου είπαν ότι είναι πρόβλημα του ΤPS , το αντικατέστησαν και χθες το βράδι που γυρνούσα από τη δουλεία είδα 260 κμ χωρίς να έχω μπεί ακόμα σε ρεζέρβα !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το φαζερ δηλ 170-180 κμ το φουλάρισμα , όσπου το πηγα στη γιαμάχα και παραπονέθηκα για την κατανάλωση . Μου είπαν ότι είναι πρόβλημα του ΤPS , το αντικατέστησαν και χθες το βράδι που γυρνούσα από τη δουλεία είδα 260 κμ χωρίς να έχω μπεί ακόμα σε ρεζέρβα !!!! Aυτη την γτιγμη που γραφω η μηχανη ειναι μεσα για service. Μολις διαβασα το post που εβαλες και τους πηρα τηλ.Ο μηχανικος μου λεει πως ειναι πιθανο να αυξανει την καταναλωση το TPS αλλα λεει φοραω ηδη το βελτιωμενο και κοστιζει πολυ αν θελω να το αλλαξω.Να πω την αληθεια τα 180 τα βλεπω μονο σε δυσκολες συνθηκες δλδ μποτιλιαρισμα κλπ.Αν το παω εκτος πολης ειναι πολυ καλυτερα. Πχ τωρα εχω κανει 130 χλμ και ειμαι στην μεση . Εσενα τι μοντελο ειναι φιλε??? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiros 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Aυτη την γτιγμη που γραφω η μηχανη ειναι μεσα για service. Μολις διαβασα το post που εβαλες και τους πηρα τηλ.Ο μηχανικος μου λεει πως ειναι πιθανο να αυξανει την καταναλωση το TPS αλλα λεει φοραω ηδη το βελτιωμενο και κοστιζει πολυ αν θελω να το αλλαξω.Να πω την αληθεια τα 180 τα βλεπω μονο σε δυσκολες συνθηκες δλδ μποτιλιαρισμα κλπ.Αν το παω εκτος πολης ειναι πολυ καλυτερα. Πχ τωρα εχω κανει 130 χλμ και ειμαι στην μεση . Εσενα τι μοντελο ειναι φιλε??? Εμένα ειναι του 05 ! Αλήθεια πόσο κοστίζει το ΤΠΣ? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 από τον GoodBye Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 δεν μου ειπε ακριβως αλλα απο οτι ακουσα κανενα 80αρι να μην εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2009 το ποιο οικονομικο μηχανακη για αυτο που προσφερει ειναι το v strom και περιπου 5 λιτρα στα 100 και μεσα και εξω Μην το λές γιατί εαν δείς την κατανάλωση του VERSYS θα αλλάξεις γνώμη, πίστεψε με. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 Περιπου 3 ευρό που παίρνει το τεπόζιτο αμόλυβδη σε 70χιλ.....Αρα 3,7lt/70kmh. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 130κμ με 3 ευρω περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) λοιπον αυτο που ξερω καλα derbi senda x race 50cc(λεμε τωρα)1,5ε/50kmh δλδ 3/100kmh επερνε γυρω στα 7-8ε(+) και ξεχναγα να το γεμισω ducati 800ss μεσα στην πολη 9-10ε/100Kmh και 7-8ε/100 εκτος πολης (μπορει και λιγοτεο αν πηγενω συντηρητικα αλλα μεσα στην πολη πινει) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2009 από τον dim_gal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agrotis11 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Το δικό μου πολύ δύσκολα θα κάψει πάνω από 6λτ/100χλμ. Συνήθως 4,5-5λτ/100χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Εγω παλι οσο το μαθαινω...τοσο πιο πολυ το πινω! Μεσα στην πολη και εμενα καιει το ατιμο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 εγω ειμαι καπου στα 7-8 λιτρα στα 100χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2010 Το δικό μου πολύ δύσκολα θα κάψει πάνω από 6λτ/100χλμ. Συνήθως 4,5-5λτ/100χλμ. Kαλα εισαι εσυ!!Εγω κατω απο 5.5 δεν εχω δει..Μεχρι 5.9 εχω φτασει..Κυριως σε χρηση πολης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Δεν θυμάμαι αν έχω απαντήσει, αλλά με τις τελευταίες ενδείξεις, καίω στη πόλη 7,2 λίτρα / 100χιλ και έξω καίω 6 λίτρα με ταχύτητες που παίζουν από 140 έως 160χαω. Έχω στάνταρ μέτρηση αφού από το φουλάρισμα, όταν μου ανάψει το λαμπάκι της ρεζέρβας, ξέρω ότι μέσα μου έχουν μείνει 4 λίτρα και το ντεπόζιτο παίρνει 22. Άρα με 18 λίτρα στη πόλη, κάνω 250-255χιλ και εκτός όπως είπα γύρω στα 300χιλ Όχι κι άσχημα για μηχανάκι 1150κε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Στα 200 χιλιόμετρα πιάνει ρεζέρβα και το γεμίζω. Έχω 22 λίτρα ανάμεσα στα πόδια μου, και οδηγώ συντηρητικά με 160-200km/h σε ανοικτό δρόμο. Το έχω οδηγήσει και πιο οικονομικά με 120-150km/h και μου έχει πιάσει ρεζέρβα στα 250 χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Στα 200 χιλιόμετρα πιάνει ρεζέρβα και το γεμίζω. Έχω 22 λίτρα ανάμεσα στα πόδια μου, και οδηγώ συντηρητικά με 160-200km/h σε ανοικτό δρόμο. Το έχω οδηγήσει και πιο οικονομικά με 120-150km/h και μου έχει πιάσει ρεζέρβα στα 250 χιλιόμετρα. η συντηριτικη σου οδηγηση ειναι 2 φορες η τελικη μου χαχα ζηλεεευωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Οντως εντος πολης και εμενα μου κοβει κανενα 50αρι χιλιομετρα. εκτος οπως ειπαμε με 18 λιτρα καπου στα 250 χιλομετρα τα βγαζο με συντηρητικη οδηγηση. ALX , τα νεα GS καινε τα ιδια λιτρα ? Περιμενα καμια 50αρια χιλιομετρα παραπανω στο GS , εκτος αν ειναι καρμπυρατερατο και φταιεει οτι ειναι και λιγο.... γρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Οντως εντος πολης και εμενα μου κοβει κανενα 50αρι χιλιομετρα. εκτος οπως ειπαμε με 18 λιτρα καπου στα 250 χιλομετρα τα βγαζο με συντηρητικη οδηγηση. ALX , τα νεα GS καινε τα ιδια λιτρα ? Περιμενα καμια 50αρια χιλιομετρα παραπανω στο GS , εκτος αν ειναι καρμπυρατερατο και φταιεει οτι ειναι και λιγο.... γρια Στέφανε, τα νέα GS καταναλώνουν ένα τι λιγότερο από το δικό μου κι αυτό μάλλον λόγω μικρότερου βάρους. Εμένα το μανουαλ λέει 5,7λίτρα/100χιλ (στα 1200 λέει 5,5λίτρα/100χιλ) Επίσης και για να μαθαίνεις, η ΒΜW είχε ψεκασμό στα μηχανάκια της από τη δεκαετία του '80 (Στα Κ. Η σειρά R έχει ψεκασμό από το 1994) Δεν πάλευαν με τα καρμπυρατέρ μέχρι την νέα χιλιετία όπως πάλευαν άλλοι Πέρα από αυτό... αν σου φαίνονται εσένα πολλά τα λίτρα που είπα για μια μοτοσυκλέτα 1150κε ,260 κιλών και με αεροδυναμική ντουλάπας, τι να σου πω??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Οπως σου ειπα, δεν το εχω ψαξει το θεμα, απλα πιστευα πως στα 18λιτρα οπως το δικο μου ντεποζιτο θα εβγαζε καμια 100αρα χιλιομετρα παραπανω απο το δικο μου μηχανακι εκτος πολης και οχι 50. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Οπως σου ειπα, δεν το εχω ψαξει το θεμα, απλα πιστευα πως στα 18λιτρα οπως το δικο μου ντεποζιτο θα εβγαζε καμια 100αρα χιλιομετρα παραπανω απο το δικο μου μηχανακι εκτος πολης και οχι 50. Για ποιο λόγο ρε Στέφανε να βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα από το δικό σου? Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει που το δικό σου είναι πιο ελαφρύ, πιο αεροδυναμικό και περίπου στα μισά κυβικά. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την κατανάλωση που έχει. Τα ίδια σχεδόν μου έκαιγε το καρμπυρατεράτο μονοκύλινδρο πήγασο των 650κε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2010 Για ποιο λόγο ρε Στέφανε να βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα από το δικό σου? Το αντίθετο έπρεπε να συμβαίνει που το δικό σου είναι πιο ελαφρύ, πιο αεροδυναμικό και περίπου στα μισά κυβικά. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την κατανάλωση που έχει. Τα ίδια σχεδόν μου έκαιγε το καρμπυρατεράτο μονοκύλινδρο πήγασο των 650κε Γιατι εμενα η νορμαλ στροφες του ειναι 2 φορες περισσοτερες απο εσενα ? Επειδη εχω +2 κυλινδρους ? Χαζεψα λιγο μερικες σελιδες που λενε για καταναλωση και επικεντροθηκα στο δικο μου μηχανακι. Ολες οι σελιδες λενε για 37 εως 40mpg (miles per gallon) . Δηλαδη 0.425143707 kilometers per liter. Το πολαπλασιασα με 18 λιτρα που εχω και βγαζω 306 χιλιομετρα... Ακομα και με 37mpg βγαζω καπου στα 280 χιλιομετρα. Συγνωμη αλλα υπαρχει ανθρωπος που να εβγαλε 300 χιλιομετρα με CBR ? Ο μονος τροπος και αν βγουνε παλι ειναι μια ευθεια διαδρομη που πας με 80χλμ ακατεβατα και με 6 μεσα , χωρις ανηφορες και επιταχυνσης Αλεξανδρε και το δικο σου μηχανακι στα ιδια βλεπω. 39mpg , αλλα τουλαχιστον εσενα στεκουν οι τιμες και ακουγονται λογικες. <h2 class="r" style="font-size: 138%;"></h2> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες