Jump to content
nikosm1993

ΚΛHΣΕΙΣ

Recommended Posts

γεια... εχω ενα Crypton X και του εχω βγαλει τους καθρεπτες και του εχω βαλει μια πινακιδα 10 επι 15 αλλα τιν εχω κοψει οσο ειναι τα γραμματα ( 7 επι 12 θα ειναι )

θελω να μου πειτε αν σε σταματισουνε ποσο θα ειναι οι κλισεις αν σε γραψουνε...

Καθρεφτες = ? ποσα ευρω...

πινακιδα οχι γνισια ( αλλα φενετε κανονικα ο αριθμος ) = ποσα ευρω...?

διπλομα ( εχω μοτοποδιλατου και οδιγαω Crypton X ) = τι κλιση θα φαω??? = ποσα ευρω??

Υ.Γ .. το σημα κικλοφοριας ( 2009 ) δεν το εχω κολισει στο μιχανακι απλος το εχω κατο απο τιν καθια μαζι με τιν αδια το διπλομα και τα λιπα... αν με σταματισουνε και δεν ειναι κολιμενο μπορουνε να με γραψουνε???

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εμενα με γραψαν πριν 1 μηνα για πινακιδα 300ε και πληρωσα σε δεκα μερεσ 150ε κανονικα αν θεωρησουν οτι η πινακηδα σου δεν ισχυει μπορουν να στο παρουν και στο τμημα....για καθρεφτεσ δεν νομιζω να σε γραψουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθρεφτες=90 ευρω

πινακιδα=300 ευρω

διπλομα= θα σε πανε στο δικαστηριο και θα αποφασισουμε εκει τι προστιμο θα φας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια... εχω ενα Crypton X και του εχω βγαλει τους καθρεπτες και του εχω βαλει μια πινακιδα 10 επι 15 αλλα τιν εχω κοψει οσο ειναι τα γραμματα ( 7 επι 12 θα ειναι )

θελω να μου πειτε αν σε σταματισουνε ποσο θα ειναι οι κλισεις αν σε γραψουνε...

Καθρεφτες = ? ποσα ευρω...

πινακιδα οχι γνισια ( αλλα φενετε κανονικα ο αριθμος ) = ποσα ευρω...?

διπλομα ( εχω μοτοποδιλατου και οδιγαω Crypton X ) = τι κλιση θα φαω??? = ποσα ευρω??

Υ.Γ .. το σημα κικλοφοριας ( 2009 ) δεν το εχω κολισει στο μιχανακι απλος το εχω κατο απο τιν καθια μαζι με τιν αδια το διπλομα και τα λιπα... αν με σταματισουνε και δεν ειναι κολιμενο μπορουνε να με γραψουνε???

ευχαριστω

Είσαι για πολλά λεφτά. Πόσα ακριβώς δεν ξέρω, αλλά πολλά.

αλλά πες μας κάτι:

1) Πινακίδα. Επειδή την έχεις κόψει εσύ, φαντάζομαι θα φαίνεται άσχημα. καλύτερα να πας να φτιάξεις μία σε μαγαζί με ταμπέλες. Τουλάχιστον να είναι άρτια, κι ας μην έχει σφραγίδες. Ισως τη γλιτώσεις

2) Καθρέπτες. Πολύ σημαντικοί για την ασφάλειά μας. Γιατί τους έβγαλες; Ξανασκέψου το καλύτερα. Εγώ έχω εντούρο και τους φοράω στην άσφαλτο.

3) Δίπλωμα. (εχω μοτοποδιλατου και οδιγαω Crypton X). Γι' αυτό δεν υπάρχει τίποτα. Απέναντι στον Νόμο είσαι σαν να μην έχεις. Αν εμπλακείς σε ατύχημα (φτου... μακρυά) θα μπλέξεις και θα πληρώνεις.

4) Σήμα κυκλοφορίας: «δεν το εχω κολισει στο μιχανακι (...) μπορουνε να με γραψουνε???

Ακόμα κι αν στη χαρίσουν για τους καθρέπτες, θα σε γράψουν γι' αυτό. Και απ' ότι θυμάμαι σηκώνει πολλά...

5) Κράνος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πινακιδα ειναι 300 για οπιοδιποτε λογο τα αλλα οπως τα ειπαι ο φιλος μενιδιατις και ισος χειροτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι μεγαλη ηδονη να σε σταματανε για ελεγχο και να μην βρισκουν κατι να σε γραψουν....:whistling:

Πολυ δυσκολο!.. :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα όταν με γράψανε για θόρυβο δεν είχα καθρέφτες στο παπί αλλά δεν μου είπαν τίποτα :)

οπότε οι καθρέφτες είναι το λιγότερο...

και όντως είναι μεγάλη ηδονή να σε σταματάνε για έλεγχο και να μην βρίσκουν κάτι να σε γράψουν :P

τουλάχιστον ακόμα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω αμα δω μπλοκο παρακαλω να με σταματησουνε! ετσι να τους κανω και λιγο πλακα ! :D :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με εχουν σταματηση με το παπι πριν λιγα χρονια και ημουν τελειως παρανομος μονο αδεια και ασφαλεια ειχα τιποτα αλλο και το μηχανακι αστα να πανε.. :uglystupid2: τη γλιτωσα πολυ φθηνα και τζαμπα

αλλα μη νομιζεται οτι θα συμβαινει παντα αυτο.

τα υπολογισα αν με εγραφαν με τα προστιμα εκεινης της χρονιας και να το πουλουσα δε εφταναν τα λεφτα..

οσοι δεν εχουν διπλομα να παρακαλανε να μην γινει καποιο εστω και μικροατυχημα.. :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ δηλαδη απο τι κινδυνευεις να φας προστιμο, γιατι εγω απο τιποτα.:think:

Nα σου δωσω ενα παραδειγμα..

Ξερεις οτι συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. πρεπει να εχεις στο αυτοκινητο σου ΧΙΟΝΟΑΛΥΣΙΔΕΣ (!) ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, οπως ας πουμε εχεις το φαρμακειο, το τριγωνο 'η τον πυροσβεστηρα? :yes: :yes:

:uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα σου δωσω ενα παραδειγμα..

Ξερεις οτι συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. πρεπει να εχεις στο αυτοκινητο σου ΧΙΟΝΟΑΛΥΣΙΔΕΣ (!) ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, οπως ας πουμε εχεις το φαρμακειο, το τριγωνο 'η τον πυροσβεστηρα? :yes: :yes:

:uglystupid2:

γιατι που ξερεις μπορει να σε ακολουθει ενα συνεφο πανω απο το αμαξι σου και να χιονιζει μονο απο πανω σου και ας ειναι αυγουστος. γιατι δηλαδη να μην εχεις αλυσιδες και να τις φορεσεις? :_zeppelin:

η μπορει να σου τη δοσει μες το καλοκαιρι και να πας μια βολτα στη Σιβιρια να δεις τι παιζει.. :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι μεγαλη ηδονη να σε σταματανε για ελεγχο και να μην βρισκουν κατι να σε γραψουν....:whistling:

+900 :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια και ο τίτλος του θέματος είναι γενικά για κλήσεις, να θυμήσω:

Το νου σας ρεμάλια.

Έρχονται Χριστούγεννα κι οι τροχονόμοι έχουνε βγει απ' το παχνί τους να μαζέψουνε....... γκι. ranting3.gifmB_faskelo.gif

Μην τους χαρίσετε ούτε ένα κοροϊδίστικο ευρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμω το και ολο το αμελω να στειλω e-mail στην μοτοδυναμικη για την εγκριση τυπου...Ετσι και με πιασουν αντε να τους πεισεις οτι σε καλυπτει το διπλωμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Πινακίδα. Επειδή την έχεις κόψει εσύ, φαντάζομαι θα φαίνεται άσχημα. καλύτερα να πας να φτιάξεις μία σε μαγαζί με ταμπέλες. Τουλάχιστον να είναι άρτια, κι ας μην έχει σφραγίδες. Ίσως τη γλιτώσεις

δεν έχω κόψει την δική του πινακίδα πήγα σε ένα μαγαζί και μου έβγαλε μια πινακίδα 10 επί 15 και εγώ απλός έκοψα το περίγραμμα και έμεναν οι ίδιοι αριθμοί και τα γράμματα... μια χαρά φαίνετε...

την δική μου πινακίδα ( την νόμιμη ) δεν θέλω να την βάλω γιατί θα αλλάξω φτερό και έχει άλλες τρύπες και δεν θέλω να έχει 50 τρύπες η πινακίδα... αλλά δεν το έχει η Yamaha για να πάω να το πάρω...

2) Καθρέπτες. Πολύ σημαντικοί για την ασφάλειά μας. Γιατί τους έβγαλες; Ξανασκέψου το καλύτερα. Εγώ έχω εντούρο και τους φοράω στην άσφαλτο.

τους καθρέπτες τι τους έχω τι δεν τους έχω το ίδιο κάνει... γιατί είναι μικροί ( σε σχέση με τους ώμους μου ) και δεν βλέπω τίποτα πίσω παρά μόνο την μπλούζα μου οπότε τι τους έχω τι δεν τους έχω το ίδιο μου κάνει... ( άντε τώρα να το εξηγήσεις στην αστυνομία :P ) πήγα και σε μαγαζί για να αγοράσω άλλους αλλά μου λένε ότι δεν έχουν κάτι τέτοια μου είπαν... δεν πολύ ασχολήθηκα κιόλας :angel_not: )

3) Δίπλωμα. (έχω μοτοποδήλατου και οδηγάω Crypton X). Γι' αυτό δεν υπάρχει τίποτα. Απέναντι στον Νόμο είσαι σαν να μην έχεις. Αν εμπλακείς σε ατύχημα (φτου... μακριά) θα μπλέξεις και θα πληρώνεις.

είμαι 16 χρονών... ότι δίπλωμα μπορώ το βγάζω :) αν γινόταν να βγάλω Α1 θα το έβγαζα :)

4) Σήμα κυκλοφορίας: «δεν το έχω κολλήσει στο μηχανάκι (...) μπορούν να με γράψουν???

Ακόμα κι αν στη χαρίσουν για τους καθρέπτες, θα σε γράψουν γι' αυτό. Και απ' ότι θυμάμαι σηκώνει πολλά...

αφού το έχω από κάτω από την σέλα !!! πάντα το έχω μαζί μου λες να με γράψουν?? :/

5) Κράνος;

το κράνος το φοράω πάντα... ακόμα και για να πάω 10 μετρά πέρα... :) το πάθημα γίνετε μάθημα :/ και έχω το Shark RSR2...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
4) Σήμα κυκλοφορίας: «δεν το έχω κολλήσει στο μηχανάκι (...) μπορούν να με γράψουν???

αφού το έχω από κάτω από την σέλα !!! πάντα το έχω μαζί μου λες να με γράψουν??

Ω, ναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω, ναι!

Ω, ναι! ενοεις ( ναι θα σε γραψουνε ) ή ενοεις ( αχ ναι αφου το εχεις κατο απο την σελα δεν θα σε γραψουνε?? )

και πανω... ( πάντα το έχω μαζί μου λες να με γράψουν?? ) κανω ερωτιση δεν στιν " βγενω "

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΕ ΓΡΆΨΟΥΝ υπάρχει και νόμος το σήμα ΠΡΕΠΕΙ να είναι κολλημένο στο όχημα και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΕ ΓΡΆΨΟΥΝ υπάρχει και νόμος το σήμα ΠΡΕΠΕΙ να είναι κολλημένο στο όχημα και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ

το σήμα από πίσω γραφεί να κολληθεί στο τζαμί του αμαξιού... εγώ δεν έχω τζαμί ούτε αμάξι :P ( για μηχανάκι δεν θυμάμαι αν γράφει τίποτα...)που κολάνε το σήμα στο μηχανάκι κανονικά??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζελατίνα, πινακίδα ;) Κάποιοι το βάζουν και στο φαίρινγκ αλλά φαίνεται αηδία και μετά δεν ξέρω πόσο πολύ κόπο θέλει για να μην αφήσει σημάδι!..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ στην πινακίδα το έχω πάντως :P

Και εγω, ασχετα αμα η πινακιδα ειναι στο σπιτι :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα