nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 γεια... εχω ενα Crypton X και του εχω βγαλει τους καθρεπτες και του εχω βαλει μια πινακιδα 10 επι 15 αλλα τιν εχω κοψει οσο ειναι τα γραμματα ( 7 επι 12 θα ειναι ) θελω να μου πειτε αν σε σταματισουνε ποσο θα ειναι οι κλισεις αν σε γραψουνε... Καθρεφτες = ? ποσα ευρω... πινακιδα οχι γνισια ( αλλα φενετε κανονικα ο αριθμος ) = ποσα ευρω...? διπλομα ( εχω μοτοποδιλατου και οδιγαω Crypton X ) = τι κλιση θα φαω??? = ποσα ευρω?? Υ.Γ .. το σημα κικλοφοριας ( 2009 ) δεν το εχω κολισει στο μιχανακι απλος το εχω κατο απο τιν καθια μαζι με τιν αδια το διπλομα και τα λιπα... αν με σταματισουνε και δεν ειναι κολιμενο μπορουνε να με γραψουνε??? ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgee husaberg 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 εμενα με γραψαν πριν 1 μηνα για πινακιδα 300ε και πληρωσα σε δεκα μερεσ 150ε κανονικα αν θεωρησουν οτι η πινακηδα σου δεν ισχυει μπορουν να στο παρουν και στο τμημα....για καθρεφτεσ δεν νομιζω να σε γραψουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aldo1234 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 Καθρεφτες=90 ευρω πινακιδα=300 ευρω διπλομα= θα σε πανε στο δικαστηριο και θα αποφασισουμε εκει τι προστιμο θα φας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 γεια... εχω ενα Crypton X και του εχω βγαλει τους καθρεπτες και του εχω βαλει μια πινακιδα 10 επι 15 αλλα τιν εχω κοψει οσο ειναι τα γραμματα ( 7 επι 12 θα ειναι ) θελω να μου πειτε αν σε σταματισουνε ποσο θα ειναι οι κλισεις αν σε γραψουνε... Καθρεφτες = ? ποσα ευρω... πινακιδα οχι γνισια ( αλλα φενετε κανονικα ο αριθμος ) = ποσα ευρω...? διπλομα ( εχω μοτοποδιλατου και οδιγαω Crypton X ) = τι κλιση θα φαω??? = ποσα ευρω?? Υ.Γ .. το σημα κικλοφοριας ( 2009 ) δεν το εχω κολισει στο μιχανακι απλος το εχω κατο απο τιν καθια μαζι με τιν αδια το διπλομα και τα λιπα... αν με σταματισουνε και δεν ειναι κολιμενο μπορουνε να με γραψουνε??? ευχαριστω Είσαι για πολλά λεφτά. Πόσα ακριβώς δεν ξέρω, αλλά πολλά. αλλά πες μας κάτι: 1) Πινακίδα. Επειδή την έχεις κόψει εσύ, φαντάζομαι θα φαίνεται άσχημα. καλύτερα να πας να φτιάξεις μία σε μαγαζί με ταμπέλες. Τουλάχιστον να είναι άρτια, κι ας μην έχει σφραγίδες. Ισως τη γλιτώσεις 2) Καθρέπτες. Πολύ σημαντικοί για την ασφάλειά μας. Γιατί τους έβγαλες; Ξανασκέψου το καλύτερα. Εγώ έχω εντούρο και τους φοράω στην άσφαλτο. 3) Δίπλωμα. (εχω μοτοποδιλατου και οδιγαω Crypton X). Γι' αυτό δεν υπάρχει τίποτα. Απέναντι στον Νόμο είσαι σαν να μην έχεις. Αν εμπλακείς σε ατύχημα (φτου... μακρυά) θα μπλέξεις και θα πληρώνεις. 4) Σήμα κυκλοφορίας: «δεν το εχω κολισει στο μιχανακι (...) μπορουνε να με γραψουνε??? Ακόμα κι αν στη χαρίσουν για τους καθρέπτες, θα σε γράψουν γι' αυτό. Και απ' ότι θυμάμαι σηκώνει πολλά... 5) Κράνος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 πινακιδα ειναι 300 για οπιοδιποτε λογο τα αλλα οπως τα ειπαι ο φιλος μενιδιατις και ισος χειροτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 ειναι μεγαλη ηδονη να σε σταματανε για ελεγχο και να μην βρισκουν κατι να σε γραψουν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 ειναι μεγαλη ηδονη να σε σταματανε για ελεγχο και να μην βρισκουν κατι να σε γραψουν.... Πολυ δυσκολο!.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2009 Πολυ δυσκολο!.. εσυ δηλαδη απο τι κινδυνευεις να φας προστιμο, γιατι εγω απο τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 εμένα όταν με γράψανε για θόρυβο δεν είχα καθρέφτες στο παπί αλλά δεν μου είπαν τίποτα :) οπότε οι καθρέφτες είναι το λιγότερο... και όντως είναι μεγάλη ηδονή να σε σταματάνε για έλεγχο και να μην βρίσκουν κάτι να σε γράψουν :P τουλάχιστον ακόμα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Και εγω αμα δω μπλοκο παρακαλω να με σταματησουνε! ετσι να τους κανω και λιγο πλακα ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 με εχουν σταματηση με το παπι πριν λιγα χρονια και ημουν τελειως παρανομος μονο αδεια και ασφαλεια ειχα τιποτα αλλο και το μηχανακι αστα να πανε.. τη γλιτωσα πολυ φθηνα και τζαμπα αλλα μη νομιζεται οτι θα συμβαινει παντα αυτο. τα υπολογισα αν με εγραφαν με τα προστιμα εκεινης της χρονιας και να το πουλουσα δε εφταναν τα λεφτα.. οσοι δεν εχουν διπλομα να παρακαλανε να μην γινει καποιο εστω και μικροατυχημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 εσυ δηλαδη απο τι κινδυνευεις να φας προστιμο, γιατι εγω απο τιποτα. Nα σου δωσω ενα παραδειγμα.. Ξερεις οτι συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. πρεπει να εχεις στο αυτοκινητο σου ΧΙΟΝΟΑΛΥΣΙΔΕΣ (!) ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, οπως ας πουμε εχεις το φαρμακειο, το τριγωνο 'η τον πυροσβεστηρα? :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Nα σου δωσω ενα παραδειγμα.. Ξερεις οτι συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. πρεπει να εχεις στο αυτοκινητο σου ΧΙΟΝΟΑΛΥΣΙΔΕΣ (!) ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, οπως ας πουμε εχεις το φαρμακειο, το τριγωνο 'η τον πυροσβεστηρα? :yes: γιατι που ξερεις μπορει να σε ακολουθει ενα συνεφο πανω απο το αμαξι σου και να χιονιζει μονο απο πανω σου και ας ειναι αυγουστος. γιατι δηλαδη να μην εχεις αλυσιδες και να τις φορεσεις? η μπορει να σου τη δοσει μες το καλοκαιρι και να πας μια βολτα στη Σιβιρια να δεις τι παιζει.. :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 ειναι μεγαλη ηδονη να σε σταματανε για ελεγχο και να μην βρισκουν κατι να σε γραψουν.... +900 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Μωρε, αμα θέλουνε κάτι θα σου βρουν, μη σκιάζεσαι αλλά μη το παίξεις κι όλας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Μια και ο τίτλος του θέματος είναι γενικά για κλήσεις, να θυμήσω: Το νου σας ρεμάλια. Έρχονται Χριστούγεννα κι οι τροχονόμοι έχουνε βγει απ' το παχνί τους να μαζέψουνε....... γκι. Μην τους χαρίσετε ούτε ένα κοροϊδίστικο ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 Γαμω το και ολο το αμελω να στειλω e-mail στην μοτοδυναμικη για την εγκριση τυπου...Ετσι και με πιασουν αντε να τους πεισεις οτι σε καλυπτει το διπλωμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 1) Πινακίδα. Επειδή την έχεις κόψει εσύ, φαντάζομαι θα φαίνεται άσχημα. καλύτερα να πας να φτιάξεις μία σε μαγαζί με ταμπέλες. Τουλάχιστον να είναι άρτια, κι ας μην έχει σφραγίδες. Ίσως τη γλιτώσεις δεν έχω κόψει την δική του πινακίδα πήγα σε ένα μαγαζί και μου έβγαλε μια πινακίδα 10 επί 15 και εγώ απλός έκοψα το περίγραμμα και έμεναν οι ίδιοι αριθμοί και τα γράμματα... μια χαρά φαίνετε... την δική μου πινακίδα ( την νόμιμη ) δεν θέλω να την βάλω γιατί θα αλλάξω φτερό και έχει άλλες τρύπες και δεν θέλω να έχει 50 τρύπες η πινακίδα... αλλά δεν το έχει η Yamaha για να πάω να το πάρω... 2) Καθρέπτες. Πολύ σημαντικοί για την ασφάλειά μας. Γιατί τους έβγαλες; Ξανασκέψου το καλύτερα. Εγώ έχω εντούρο και τους φοράω στην άσφαλτο. τους καθρέπτες τι τους έχω τι δεν τους έχω το ίδιο κάνει... γιατί είναι μικροί ( σε σχέση με τους ώμους μου ) και δεν βλέπω τίποτα πίσω παρά μόνο την μπλούζα μου οπότε τι τους έχω τι δεν τους έχω το ίδιο μου κάνει... ( άντε τώρα να το εξηγήσεις στην αστυνομία :P ) πήγα και σε μαγαζί για να αγοράσω άλλους αλλά μου λένε ότι δεν έχουν κάτι τέτοια μου είπαν... δεν πολύ ασχολήθηκα κιόλας ) 3) Δίπλωμα. (έχω μοτοποδήλατου και οδηγάω Crypton X). Γι' αυτό δεν υπάρχει τίποτα. Απέναντι στον Νόμο είσαι σαν να μην έχεις. Αν εμπλακείς σε ατύχημα (φτου... μακριά) θα μπλέξεις και θα πληρώνεις. είμαι 16 χρονών... ότι δίπλωμα μπορώ το βγάζω :) αν γινόταν να βγάλω Α1 θα το έβγαζα :) 4) Σήμα κυκλοφορίας: «δεν το έχω κολλήσει στο μηχανάκι (...) μπορούν να με γράψουν??? Ακόμα κι αν στη χαρίσουν για τους καθρέπτες, θα σε γράψουν γι' αυτό. Και απ' ότι θυμάμαι σηκώνει πολλά... αφού το έχω από κάτω από την σέλα !!! πάντα το έχω μαζί μου λες να με γράψουν?? :/ 5) Κράνος; το κράνος το φοράω πάντα... ακόμα και για να πάω 10 μετρά πέρα... :) το πάθημα γίνετε μάθημα :/ και έχω το Shark RSR2... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2009 4) Σήμα κυκλοφορίας: «δεν το έχω κολλήσει στο μηχανάκι (...) μπορούν να με γράψουν??? Ακόμα κι αν στη χαρίσουν για τους καθρέπτες, θα σε γράψουν γι' αυτό. Και απ' ότι θυμάμαι σηκώνει πολλά... αφού το έχω από κάτω από την σέλα !!! πάντα το έχω μαζί μου λες να με γράψουν?? Ω, ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 Ω, ναι! Ω, ναι! ενοεις ( ναι θα σε γραψουνε ) ή ενοεις ( αχ ναι αφου το εχεις κατο απο την σελα δεν θα σε γραψουνε?? ) και πανω... ( πάντα το έχω μαζί μου λες να με γράψουν?? ) κανω ερωτιση δεν στιν " βγενω " Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΕ ΓΡΆΨΟΥΝ υπάρχει και νόμος το σήμα ΠΡΕΠΕΙ να είναι κολλημένο στο όχημα και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΕ ΓΡΆΨΟΥΝ υπάρχει και νόμος το σήμα ΠΡΕΠΕΙ να είναι κολλημένο στο όχημα και να ΦΑΙΝΕΤΑΙ το σήμα από πίσω γραφεί να κολληθεί στο τζαμί του αμαξιού... εγώ δεν έχω τζαμί ούτε αμάξι :P ( για μηχανάκι δεν θυμάμαι αν γράφει τίποτα...)που κολάνε το σήμα στο μηχανάκι κανονικά?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 Ζελατίνα, πινακίδα ;) Κάποιοι το βάζουν και στο φαίρινγκ αλλά φαίνεται αηδία και μετά δεν ξέρω πόσο πολύ κόπο θέλει για να μην αφήσει σημάδι!.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 εγώ στην πινακίδα το έχω πάντως :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 εγώ στην πινακίδα το έχω πάντως :P Και εγω, ασχετα αμα η πινακιδα ειναι στο σπιτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες