Jump to content
cbk

Νέο CBF 1000 2010

Recommended Posts

κι εμενα μ αρεσουν τα οργανακια αλλα θα μπορουσαν κ πιο ομορφα.

η εξατμιση εννοω οτι ειναι αθορυβη και ξεχνας την υπαρξη της στο ταξιδι.

ο ηχος γενικα ομως στο συνολο κινητηρα-εξατμισης στη γκαζια,σε φτιαχνει,οπως και το "σφυριγμα" της στη στρωτη οδηγηση.

τωρα απο θεμα αισθητικης να μην κρυφτω,η μηχανη αυτη...δε μ αρεσει.τελος.

ειναι το πρωτο μηχανακι που περνω χωρις να κοιταξω αυτον τον τομεα.

και δεν το εχω μετανιωσει που απερριψα αλλα μοντελα που μου αρεσαν, αλλα δεν ειχαν εστω κι ενα στοιχειο απ αυτα που ζητουσα.

τουτη εχει αυτα που θελω.κι απ αυτη την αποψη μ αρεσει και μου καλαρεσει μαλιστα.

προτιμω αυτη την ομορφια.

ανεση στο ταξιδι,μπορεις να κινηθεις και σβελτα στον επαρχιακο,εχει ροπουκλα,οση δυναμη χρειαζομαι,αψογο κιβωτιο,ειναι μαζεμενη σε διαστασεις (χωρα και στο κλιμακοστασιο μου με τη μονη της εξατμιση),μ αρεσει η εικονα της οταν καθομαι στη σελα,(ειπαμε οταν κατεβω δεν)κι επιπλεον μου βγηκε κ οικονομικη στην καταναλωση,οπως ελπιζω να εχει και την αξιοπιστια της χοντα.

βγηκαν και τα πρωτα πλαϊνα στην κυκλοφορια απο την ermax (του πανακριβου κι αυτα)

CBF_1000_10_15.jpg

CBF_1000_10_16.jpg

CBF_1000_10_17.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φτου-φτου σκόρδα φιλαράκι. Να το χαρείς όσο δεν παίρνει. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε harisdei, με υγεία!!!

το μηχανάκι είναι πανέμορφο!!! (το καλύτερο σχέδιο μοτο για μένα!)

και οι βαλίτσες τέλειες!

(αλήθεια πόσων λίτρων είναι; χωράνε ένα κράνος; )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τέτοια μοτοσυκλέτα μια χαρά είναι τα 107 άλογα. Δεν είναι καθόλου λίγα!

Στην προηγούμενη πάντως που την είχα οδηγήσει, δεν είχα νοιώσει και ιδιαίτερα ασφαλής από το κράτημά της και ας είχε λιγότερους ίππους. Ελπίζω αυτή εδώ να έχει την ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ που λείπει από αυτήν που κυκλοφορεί ως τώρα.

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο θέμα ασφάλειας φιλε μου...εχω την μοτοσυκλετα του 09...η εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου..εμένα πάντως του 09 μ αρέσει πιο πολύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση.

Τόση αναμόρφωση προς τί? Δηλαδή το έχουν φτάσει (απ' το προηγούμενο μοντέλο) σε τόσο καλά επίπεδα που δεν επιδέχεται βελτίωσης?

Είναι δυνατόν? Θα μας τρελάνουνε? thumbsdown.gif

Δεν πειράζει φιλαράκι. Ας πάει άπατο. Κι αυτό και όλα όσα βγουν σε εξωφρενικές τιμές.

Και το TDM δεν πάει πίσω. 11.000+ κι αυτό.

Ας κερδίσει η Suzuki που κάνει μάγκικες εμπορικές κινήσεις. victory.gifrespekt.gif

(Αυτό το GSX-F650 είναι σκέτο κουκλί, και με τιμή στα 6.400 νομίζω. Αν το φέρουνε και με ABS με λιγότερα από 7.000 θα σκίσει).

Και μια και βλέπω και το ποστ του Χάρη(?), να πω ότι κι εγώ έχω διαβάσει στο internet ότι η τιμή του περιλαμβάνει και τις 3 βαλίτσες (κεντρική και 2 πλαϊνές) σε μια προσπάθεια να δοθεί έμφαση στον τουριστικό χαρακτήρα της.

Πράγμα βέβαια που οι εδώ μαγαζάτορες το έχουνε κάνει γαργάρα. mB_faskelo.gifmB_faskelo.gifmB_faskelo.gif

Όποιος θέλει να το πάρει, να απαιτήσει και τις εργοστασιακές βαλίτσες μαζί.

Έχεις κάποιο link να μας δώσεις?

Αν ισχύει (που μάλλον ισχύει φυσικά), καταρρίπτεται και η γνωστή π@π@ριά που μας πλασσάρουν τον τελευταίο καιρό ότι ακριβύνανε όλες λόγω ισοτιμίας ευρώ - γιεν.

Και στην Ιταλία ευρώ έχουνε....

μονο το πλαισιο αλλαζει και τα αλογα κατα τα αλλα οι μηχανες εχουν την ιδια αισθηση και ασφάλεια...εκανα τεστ ντράιβ και τα δυο και πιο πολύ μου αρεσε του 09 σαν θεση οδηγησης και ανεσης...και το πηρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο το πλαισιο αλλαζει και τα αλογα κατα τα αλλα οι μηχανες εχουν την ιδια αισθηση και ασφάλεια...εκανα τεστ ντράιβ και τα δυο και πιο πολύ μου αρεσε του 09 σαν θεση οδηγησης και ανεσης...και το πηρα..

Τί 'πες τώρα!!! Μ' έφτιαξες......

Καλορίζικο φιλαράκι. Να το χαρείς όσο δεν μπορείς να φανταστείς. :_thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά, εννοείται ότι κι εγώ του 09 θα έπαιρνα, καθώς η διαφορά στην τιμή είναι πολύ πιο μεγάλη απ' ό,τι η διαφορά ανάμεσα στα μοντέλα του 09 και του 10!

Αλλά υπάρχει και το Bandit 1250, το οποίο...νικάει και τα δυο κατά τη γνώμη μου.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι εύχομαι στον harisdei να το ευχαριστηθεί όσο δεν παίρνει! Και είναι πολύ ωραίες και οι φωτογραφίες που έβαλε.

Τροποποιήθηκε από τον TKM

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα και αυτα εδω....

και καλοριζικο μεγαλε , κουκλι το "γαργαλιο"... :_thumbsup:

και εγω αν τελικα δεν παω σε on-off , θα παρω αυτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο σε μαυρο με τις βαλιτσες...σου φωναζει "Δωσε χιλιόμετρα να ταξιδεψω..."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα