Jump to content
Daytonass

Help μετατροπη Daytona sprinter

Recommended Posts

Γεια σας παιδες ειμαι καινουργιος σε αυτο το Forum :bye: ,λοιπον εχω ενα Daytona sprinter μαμα 50cc και σκευτομαι να φαω λιγο τα καρτερ απο τον 50αρι τον κινητηρα και να το κανο 125cc με αυτη την προωπτικη (λογο διπλοματος) και θα το ανεβασω στα 56mm,,θα βαλω κυλινδροπιστονο 56mm,,καρμπιλατερ 26αρι,,εξατμιση MotorSport ελευθερας (την οποια εχω),,εκκεντροφορο 5ο σταδιο,κεφαλή CDI,στροφαλο 54mm και γραναζομα 14-36..Θα βγει καλη η μετατροπη?Λετε να μου παρουσιαση καποιο προωβλημα με τον 50αρι τον κινιτηρα?Θελω να ακουσω και τις δικες γνωμες,και θα ηθελα να μου πειτε αν θα χρειαστει να βαλω και ηλεκτρονικη.

Ευχαριστω :)

Τροποποιήθηκε από τον Daytonass

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μια χαρα θα πάει γαμιοντ@ς το μηχανακιαπλά βάλε καλο στροφαλόμπιελο για να μην σου χτυπάει συνεχει μπιέλα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα θα πάει γαμιοντ@ς το μηχανακιαπλά βάλε καλο στροφαλόμπιελο για να μην σου χτυπάει συνεχει μπιέλα.....

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου,η μπιελα Astrea-100 απο την εταιρια TOKO (26ευρο) θα κανει δουλεια λες?ή θα εχο προβληματα?Ξερεις να μου προτεινεις καποια?γιατι η αληθεια ειναι πως δεν υπολογιζα την στροφαλομπιελα αλλα ειναι απαραιτητη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σασμάν δεν ξέρω αν θα σου βγάλει πρόβλημα.

Γενικός πάς να υπερδιπλασιάσεις τα κυβικά του μοτέρ, αν τα μοτέρ τα φτιάχνουν με ίδια σασμάν απο 50 εώς 125 cc τότε οκ αλλα πολύ φοβάμαι οτι δέν παίζει έτσι το θέμα και θα δείς την ιστορία του φαλακρού γραναζιού να ξεδιπλώνετε μέσα στο μοτέρ σου.

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σασμάν δεν ξέρω αν θα σου βγάλει πρόβλημα.

Γενικός πάς να υπερδιπλασιάσεις τα κυβικά του μοτέρ, αν τα μοτέρ τα φτιάχνουν με ίδια σασμάν απο 50 εώς 125 cc τότε οκ αλλα πολύ φοβάμαι οτι δέν παίζει έτσι το θέμα και θα δείς την ιστορία του φαλακρού γραναζιού να ξεδιπλώνετε μέσα στο μοτέρ σου.

Σασμαν 4αρι κλασσικα , ελεγα να βαλω και συμπλεκτη αλλα θα θελω καθε μηνα αλλαγει δισκακια γιατι θα πατηναρη και λεω αστο καλυτερα θα πανε χαμενα τα λεφτα :waycon1: εχω την εντυπωσει πωσ τα σασμαν ειναι ιδια δεν ειμαι συγουρος ομος , θα το ψαξω καλυτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δέν μου πάει το μυαλό κάπου αλλού, τα φρένα βασικά δες αν επαρκούν, άν όχι βάλε τίποτα υψηλής (δισκόφρενο φανταζομαι έχει).

Το θέμα με το πατινάρισμα του συμπλέκτη δεν το καταλαβαίνω καθόλου...

Αν θέλει κάθε μήνα δισκάκια το παπί με τα 10 άλλογα τότε τα busa θα θέλαν κάθε μέρα:lipssealed:

Φήμες είναι αυτά εκτός κ άν ο μάστορας τσιτώνει τόσο πολύ την ντίζα που ψιλοπατινάρει απο την πρώτη μέρα, απλά είναι εμφανής η φθορά στον μήνα πάνω.

Και ρωτάς αν θα χρειαστεί ηλεκτρονική....

Αλλα γράφεις απο πάνω "Κεφαλή CDI" το CDI απ΄όσο ξέρω είναι η ηλεκτρονική, τώρα αν υπάρχει εταιρία που βγάζει κεφαλές και λέγετε CDI πάω πάσο.

Εγώ στο cbraki που είχα είδα διαφορά πάντος απο την ηλεκτρονική (και έβγαλε και τον κόφτη, το νού σου).

Πόσο θα σου κοστίσει όλο αυτό;

Νομίζω τα μοτέρ τα 125ρια με τις τριβάλβιδες πήγαιναν στο 350ρι τα lifan. (πρίν κάτι χρόνια που ασχολούμουν με αυτά τώρα δεν ξέρω τι παίζει)

Αν είναι στα ίδια επίπεδα τιμών καλύτερα να πάρεις κάτι τέτοιο που είναι κομπλέ, του πετάς και την εξατμισούλα επάνω , χοάνη και ζιγκλέρομα και είσαι κομπλέ. (και σίγουρος οτι δεν θα θές μάστορα κάθε τρείς και λιγο)

Τροποποιήθηκε από τον anothercbrowner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρενα εχω δισκοφρενα μπρος πισο με σωληνακια υψηλης..Ποσο θα μου κοστισει?εγω το υπολογιζω γυρο στο 400-450 ευρο..ειπες κατι για αγορα μοτερ κοπλε, δεν μπορω να αγορασω αλλο μοτερ λογο διπλωματος περιοριζομαι μεχρι 50cc για αυτο θελο να κανω το πειραγμα στο 50αρι το μοτερ για να εχω τον ιδιο αριθμο πλαισιου και να μην φοβαμε αν με σταματισει ο μπατσος τι θα γινει :lipssealed::lipssealed: οσο για την κεφαλη ριξε μια ματια για να δεις για τι ακριβως μιλαω--> http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=16896

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδες ειμαι καινουργιος σε αυτο το Forum :bye: ,λοιπον εχω ενα Daytona sprinter μαμα 50cc και σκευτομαι να φαω λιγο τα καρτερ απο τον 50αρι τον κινητηρα και να το κανο 125cc με αυτη την προωπτικη (λογο διπλοματος) και θα το ανεβασω στα 56mm,,θα βαλω κυλινδροπιστονο 56mm,,καρμπιλατερ 26αρι,,εξατμιση MotorSport ελευθερας (την οποια εχω),,εκκεντροφορο 5ο σταδιο,κεφαλή CDI,στροφαλο 54mm και γραναζομα 14-36..Θα βγει καλη η μετατροπη?Λετε να μου παρουσιαση καποιο προωβλημα με τον 50αρι τον κινιτηρα?Θελω να ακουσω και τις δικες γνωμες,και θα ηθελα να μου πειτε αν θα χρειαστει να βαλω και ηλεκτρονικη.

Ευχαριστω :)

φιλε με ολα αυτα το μηχανακι θα πυροβολαει αλλα σιγουρα θες και μια ηλεκτρονικη

όμως θα πάει τέλεια φίλε μιλάμε θα έχεις ένα από τα καλύτερα σπριντερ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς συμπλέκτη βάζουν στα δυνατά παπιά για μειωθεί το φαινόμενο του πατιναρίσματος :whistling: Άρα συμπλέκτης και πατινάρισμα δεν πάνε μαζί.Και κινέζικο κιτ συμπλέκτη να βάλεις,πάλι το πατινάρισμα θα μειωθεί αισθητά :lipssealed: Καλού κακού βάλε και μια τρόμπα λαδιού{takegawa,kitaco,daytona}ώστε να είχες το κεφάλη σου ύσηχο από πλευράς λίπανσης :whistling:

Εκκεντροφόρο τι θα βάλεις???

Και άλλαξε και στρόφαλο με ένα 54αρι γιατί δεν θα αντέξει με τον 40αρι στρόφαλο στα 56mm :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

54αρι στροφαλόμπιελο aasa 150eyro...Κυλινδροπιστονο 56mm(shark,narita)50ευρο...καμπανα 50ευρο.....κεφαλη cdi η τριβαλβιδη γυρω στα 75ευρο η μια η αλλη 85 και ανοιξε της θυριδες 50ευρο και βαλε εκκεντροφορο αμα βρεις χειροποιητο.....Καρμπυρατερ keihin 26 100ευρο.....Με αυτα θα ψαχνουν να σε βρουν........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

NAI!!!!!!!AAA και μια χρυσοκαρτινη sebring αμα εισαι τυχερος και βρεις και θα ακουγεσαι απο 5 χιλ. μακρυα που να δεις εκει σαν τα μυρμηγκια θα τους μαζευεις τους μπατσους.... :angel_not::uglystupid2:

Τροποποιήθηκε από τον xtrememototuner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς συμπλέκτη βάζουν στα δυνατά παπιά για μειωθεί το φαινόμενο του πατιναρίσματος :whistling: Άρα συμπλέκτης και πατινάρισμα δεν πάνε μαζί.Και κινέζικο κιτ συμπλέκτη να βάλεις,πάλι το πατινάρισμα θα μειωθεί αισθητά :lipssealed: Καλού κακού βάλε και μια τρόμπα λαδιού{takegawa,kitaco,daytona}ώστε να είχες το κεφάλη σου ύσηχο από πλευράς λίπανσης :whistling:

Εκκεντροφόρο τι θα βάλεις???

Και άλλαξε και στρόφαλο με ένα 54αρι γιατί δεν θα αντέξει με τον 40αρι στρόφαλο στα 56mm :_innocent:

εννοειτε οτι θα βαλω στροφαλομπιελα 54αρα αλλοστε το εγραψα στο πρωτο μου post,,εκκεντροφορο Fuego f200 και φτηνος και καλος :_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω θελω να το πειρακσω το sprinter :_rock-on: παντος αν βαλεις αυτα που λες θα πυροβολαει το πραμα :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε με ολα αυτα το μηχανακι θα πυροβολαει αλλα σιγουρα θες και μια ηλεκτρονικη

όμως θα πάει τέλεια φίλε μιλάμε θα έχεις ένα από τα καλύτερα σπριντερ...

ευχαριστω πολυ φιλε μου :)

και γω θελω να το πειρακσω το sprinter :_rock-on: παντος αν βαλεις αυτα που λες θα πυροβολαει το πραμα :shoot:

ποσα κιβυκα ειναι τωρα το sprinter σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια επηδει εχω και εγω ενα σπριντερ μαμα και σκεφτομαι για μετατροπες εχω πολλες αποψεις και μια είναι και αυτη που συζητατε οποτε αν την κανει κανεις και πετυχε ας πει ποσο τον κοστισε περιπου και κατα πόσο ''τρεχει''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σπριντερ χοντα λιφάν την ιδια μετατροπή κάνουν όλοι(τα ιδια πράγματα βάζουν).....Αυτά τα πράγματα που εγραψα για το παιδι θα του βγουν κανα 400αρι το πολύ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε σπριντερ χοντα λιφάν την ιδια μετατροπή κάνουν όλοι(τα ιδια πράγματα βάζουν).....Αυτά τα πράγματα που εγραψα για το παιδι θα του βγουν κανα 400αρι το πολύ....

καλα ολα αυτα που λες αλα θα εχεις τον 50αρι το μοτερ και θα σηκώνει ολα αυτα πανω γιατι καπως υπερβολικα μου φαίνονται γιατι αυτα που λες είναι καπου στα 125cc πραγμα που ειναι πολλα...καμπανα τι καμπανα πρεπει να περασεις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για καμπάνα θα ρωτησεις σε καταστημα για τα πραγματα αμα αλλαξεις στροφαλομπιελο κεφαλη κυλινδροποιστονο καμπανα καρμπυρατέρ θα ειναι μια χαρα αφου το 50αρι θα γινει 125+ χωρις προβλημα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για καμπάνα θα ρωτησεις σε καταστημα για τα πραγματα αμα αλλαξεις στροφαλομπιελο κεφαλη κυλινδροποιστονο καμπανα καρμπυρατέρ θα ειναι μια χαρα αφου το 50αρι θα γινει 125+ χωρις προβλημα...

να αλλα δεν θα θέλει κι αλες αλλαγες πχ τρομπα λαδιου και κατι αλλα αρα παει μακρια το θεμα μια 500αρα δεν σε φτανει..ετσι δεν ειναι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δικαιο εχεις, δεν υπολογιζουμε τα ψιλο πραγαματα..Εγω το υπολογιζω να μου βγει γυρω στα 600-650 ευρο :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καπου στα 600 θα σε βγει με ολα ολα και τα εργατικά ετσι δεν ειναι???ναι αλλα συμφερει ρε παιδια να δωσεις 600-700 ευρω για 50 αρι η τζαμπα χανουμε το χρονο μας??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα