Jump to content
troume

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!!!

331 ψήφοι

1. 1. Σε ποιο σώμα?

• Στρατός Ξηράς
      192
    • Αεροπορία
      28
    • Ναυτικό
      18
    • Είμαι γιωτάς δεν υπηρέτησα
      10
    • Είμαι μικρός δεν υπηρέτησα
      65
    • Είμαι συγγενής πολιτικού, δεν υπηρέτησα
      3

Recommended Posts

Εγώ αεροπορία. Σειρά 258 και παρουσιάστικα Τρίπολη (124 ΠΒΕ) τον Ιανουάριο του '99. Μετά Τατόι (123 ΠΤΕ) για ειδικότητα οδηγού. Μετά Κοζάνη (ΑΑ ΚΟΖΑΝΗΣ) και τέλος Λάρισα (110 ΠΜ στην 346 Μοίρα F16 Αναχαίτισης - Βομβαρδισμού).

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ ναυτικό 85-87 25 μήνες, 6 μήνες αρματαγωγό και τους υπόλοιπους Ναύσταθμος Σαλαμίνος. Σειρά 85Δ & άλλα δεν θυμάμαι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ στρατό ξηράς, σειρά 239 και ειδικότητα αντιαρματικό Α/Τ ΠΑΟ. παρουσιάστηκα Μαυροδέντρι Κοζάνης, μετά Καλαμωτή Χίου και τέλος Καστοριά σε λόχους υποστηρίξεως. έχει ξαναπαίξει αλλά αφού είναι για ΑΝΤΡΕΣ για πάμε :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ στρατό ξηράς, σειρά 239 και ειδικότητα αντιαρματικό Α/Τ ΠΑΟ. παρουσιάστηκα Μαυροδέντρι Κοζάνης, μετά Καλαμωτή Χίου και τέλος Καστοριά σε λόχους υποστηρίξεως. έχει ξαναπαίξει αλλά αφού είναι για ΑΝΤΡΕΣ για πάμε :clapping:

Ουπς δεν το ήξερα. Βέβαια δεν είχε δημοσκόπιση.

Τροποποιήθηκε από τον troume

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πυροβολικο 95 ΤΕ Ροδου 292 σειρα 05Γ ΕΣΣΟ 11 μηνες εκει

σκοπευτης πυρ/της πυροβολου μαχης...

εχω παει και μια φορα επιστρατος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τζιτζίκι και εγώ με καλή διαδρομή: Κόρινθος - Καλαμωτή Χίου - Σέρρες new πετριτσ :P

από ειδικότητες άλλο τίποτα ΛΧΙΑΣ χειριστής Α/Τ μίλαν-φάγκοτ & προγραμματιστής/αναλυτής & γραφέας 1ου/2ου/3ου & χειριστής/στοιχειάρχης Α/Τ ΠΑΟ. μπορεί να ξέχασα και τίποτα :P

αααα ναι '04Β εσσο

Τροποποιήθηκε από τον moruin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρουσιαστικα αυλωνα το 1999 πηρα μεταθεση σαμο που εκατσα 14 μηνες τεθωρακισμενα οδηγος αρματος!και μεχρι τωρα εχω παει 2 φορες επιστρατος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

05 Α ΕΣΣΟ, ΚΕΕΔ (Βασική εκπαίδευση), 505 Τάγμα Πεζοναυτών, ξανά ΚΕΕΔ για ΛΥΒ, επιστροφή ως λχιας και απολυτήριο από 505 Τάγμα Πεζοναυτών (Βόλος).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

99Γ, Στρατος Ξηρας, τουρισμος με τον Ε.Σ. Παρουσιαστηκα Μεσσολογι, εφυγα για ΣΕΑΠ στο Ηρακλειο Κρητης.Πηρα ειδικοτητα Μηχανοκινητου Πεζικου. Εφηγα Γιάννενα ενα μηνα για μετεκπαιδευση, μετα Λημνο 290ΜΤΠ στο ωραιο Λιβαδοχωρι και μετα μεταθεση Κορινθο σε μοναδα επιστρατευσεως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρίπολη για εκπαίδευση και μετά Ανδραβίδα, 117 Πτέρυγα Μάχης ώς ΣΣΜΙΑΣ (Στρατεύσιμος Σμηνίας) ΜΑΕΦ (Μηχανικός Αεροσκαφών).

Όλη μέρα, κάθε μέρα κάτω από τα Phantom F4.

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στρατός Ξηράς, 98ΣΤ, Μαυροδένδρι Κοζάνης, Ηράκλειο Κρήτης (ΣΕΑΠ), Γιάννενα, Προβατώνας & Λιτόχωρο...Ωραιότατα!!! Να 'ταν κι άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

07Β, Στρατος Ξηρας, παρουσιαστηκα Αυλωνα, μεταταξη στην Στρατονομια, Καρδιτσα κεντρο Στρατονομιας (Δεν θα το ξανακανα), Ξανθη Στρατηγειο, Κομοτηνη ζωαρα, Θεσσαλονικη- Κιλκις Νατοικο, και ΛεΛε

ps.ολοληρη η θητεια στην χειροτερη με πηγαινε 1 μεσα/8-9εξω εκτος απο τα κεντρα και το μεσα τελειωνε στις 3 το μεσημερι

Τροποποιήθηκε από τον Lambis MT-01

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρίπολη για εκπαίδευση και μετά Ανδραβίδα, 117 Πτέρυγα Μάχης ώς ΣΣΜΙΑΣ (Στρατεύσιμος Σμηνίας) ΜΑΕΦ (Μηχανικός Αεροσκαφών).

Όλη μέρα, κάθε μέρα κάτω από τα Phantom F4.

Λαδίλα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2006 B EΣΣΟ, νομίζω 294 σειρά, Μάιος 2006

Παρουσιάστηκα Λαμία, Κέντρο Υλικού Πολέμου

1η Μετάθεση/Μετάταξη: Θήβα για εκπαίδευση οδηγού

2η Μετάθεση : 126 ΤΕ Μυτιλήνη

3η Μετάθεση : Καπανδρίτι, ΜΚΒ Χώκ, 98 ΤΕ

4η Μετάθαση κα απόλυση : ΓΕΣ/ΕΓΑ, οδηγός αρχηγού ΓΕΣ..( Ο Ξουράφης ξέρει...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υποψιφιο Ι5 σιγα μη χασω τοσους μηνες να υπερασπισω την ελλαδα για να την καψουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ το πήρα το Ι5 μου πρίν λίγο καιρό και τώρα κάνω τη ζωή μου με ένα άγχος λιγότερο!

κατά τον δόκτωρα που με είδε πάσχω από σύνδρομο καταδίωξες και κρίσεις πανικού...

(ήτανε πολύ ξηγημένος,με ρώτησε "απαλαγγή θες ρε?πάρτην αγόρη μου και τράβα στο καλό!")

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα