Jump to content
black_hawk

Ducati Multistrada 1200

Recommended Posts

Πωπω βρωμοκάγκουρα.. άμα σε δω να ξε#$#νιάζεις αυτό το μανάρι έτσι θα βάλω τα κλάμματα! cry2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

"Νεωτεριστικό" design και ρυθμίσεις ύψους και έλεγχος πρόσφυσης και υψηλόστροφο (ροπή στις 7500) σύγχρονο υγρόψυκτο οκταβάλβιδο μοτέρ με μικρή περιεχόμενη γωνία βαλβίδων, υβριδικό πλαίσιο, συμπλέκτης σε λάδι πλέον, λίγο απο όλα καλύτερο παντου (?). Ακόμα και σχαρίτσα πίσω έχει (όταν όλοι το κορόιδευαν στο απερχόμενο). Απο το φλιπεράκι με τη μεταλλική μπίλια πήγαμε στο psp. ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ...

Χωματόδρομοι και πράσινα άλογα με λάστιχα πιο καραφλά και απο το κεφάλι μου. Βάλαμε μια ποδιά των 5 ευρώ κόστους και αποκτήσαμε προστασία απο τα κακά χαλίκια. Έχουμε και αισθητική πλέον, μυρμηγκοφάγου, αλλά έχουμε. Παιδιά το Galactica μου άρεσε να το βλέπω, όχι να το οδηγώ...

Στα λεφτά του είναι, αλλά τί να το κάνεις? Η αίσθηση έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.

Χίλιες φορές 85 άλογα τροχό μόνο, και να νιώθω οτι οδηγώ μηχανή. Δεν την αλλάζω, δεν την αλλάζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπω βρωμοκάγκουρα.. άμα σε δω να ξε#$#νιάζεις αυτό το μανάρι έτσι θα βάλω τα κλάμματα! cry2.gif

Τζαναμπετη οταν το παρω θα το βγαλουμε καμια γυρα στην Λαγκαδα να φωτισουμε τον 12ο οροφο στις εργατικες... Εγω θα βαλω τα γελια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Νεωτεριστικό" design και ρυθμίσεις ύψους και έλεγχος πρόσφυσης και υψηλόστροφο (ροπή στις 7500) σύγχρονο υγρόψυκτο οκταβάλβιδο μοτέρ με μικρή περιεχόμενη γωνία βαλβίδων, υβριδικό πλαίσιο, συμπλέκτης σε λάδι πλέον, λίγο απο όλα καλύτερο παντου (?). Ακόμα και σχαρίτσα πίσω έχει (όταν όλοι το κορόιδευαν στο απερχόμενο). Απο το φλιπεράκι με τη μεταλλική μπίλια πήγαμε στο psp. ΡΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ...

Χωματόδρομοι και πράσινα άλογα με λάστιχα πιο καραφλά και απο το κεφάλι μου. Βάλαμε μια ποδιά των 5 ευρώ κόστους και αποκτήσαμε προστασία απο τα κακά χαλίκια. Έχουμε και αισθητική πλέον, μυρμηγκοφάγου, αλλά έχουμε. Παιδιά το Galactica μου άρεσε να το βλέπω, όχι να το οδηγώ...

Στα λεφτά του είναι, αλλά τί να το κάνεις? Η αίσθηση έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.

Χίλιες φορές 85 άλογα τροχό μόνο, και να νιώθω οτι οδηγώ μηχανή. Δεν την αλλάζω, δεν την αλλάζω...

Φιλαρακι εγω παντως με 59 αλογα τροχο στο Husaberg FS 650 που ειχα εβγαζα δεκαπλασια κ@βL@ απο τα 168 ροδα της Busa.K το ΚΤΜ μου τωρα 107 ροδα το εχω,αλλα κ με 4η εισαι για το καπακι αν δεν τσιμπησεις ποδοφρενο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκομα δεν κυκλοφορησε, και, παρ'οτι "ψηφιστηκε" σαν το.. "ομορφοτερο" στην EICMA (καλα..Ξερουμε αυτου του ειδους τις ψηφοφοριες, σε πρωτοεμφανιζομενα μοντελα, ποσο μαλλον αν ειναι Ιταλικο και η εκθεση γινεται στο Μιλανο.. :_innocent: ) μετα απο πολλες διαμαρτυριες για την εμφανιση "παπιας" στο μπροστινο μερος, αρχισαν ΗΔΗ! οι βελτιωτικες προτασεις!! (ΠΡΙΝ! καν κυκλοφορησει!! :uglystupid2: )

ducati-multistrada-1-13_800x0w.jpgducati-multistrada-1-14_800x0w.jpgducati-multistrada-1-15_800x0w.jpg

http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-news/ducati-multistrada-1200-small-nose-rendering-ar82055.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χμμμ... πολύ καλύτερο έτσι!

Συμφωνω! (Αν του αλλαξουν και τα φωτιστικα σωματα και τα μπροστινα πλαινα πλαστικα.. :rolleyes: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε να το σκέφτεσαι! Έχει κάποια λογική στην σχεδίαση που είναι έτσι. Αν λείπει το ρύγχος, θα έπρεπε όλο το μούτρο να είναι πιο "οξύ" προς τα μπρος και κάτω, πανω στις συγκλίνουσες γραμμές του ρύγχους. Θα προτιμούσα ένα τελείως διαφορετικό σχέδιο, παρά έτσι! Μην μπλέκεστε με το θέμα παιδιά, ο σχεδιασμός είναι βαθύ πράγμα, πολύ βαθύ...

Συνηθίστε το έτσι και περιμένετε να το δείτε από κοντά, να δείτε που θα έχετε άλλη άποψη. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον vittorio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε να το σκέφτεσαι! Έχει κάποια λογική στην σχεδίαση που είναι έτσι. Αν λείπει το ρύγχος, θα έπρεπε όλο το μούτρο να είναι πιο "οξύ" προς τα μπρος και κάτω, πανω στις συγκλίνουσες γραμμές του ρύγχους. Θα προτιμούσα ένα τελείως διαφορετικό σχέδιο, παρά έτσι! Μην μπλέκεστε με το θέμα παιδιά, ο σχεδιασμός είναι βαθύ πράγμα, πολύ βαθύ...

Συνηθίστε το έτσι και περιμένετε να το δείτε από κοντά, να δείτε που θα έχετε άλλη άποψη. :_thumbsup:

Εσυ κανα κομποδεμα εχεις η τελευτεα στιγμη θα ψαχνεις τα ευρ@ για να το παρεις ? :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου, έχω τρελό σκάλωμα με το δικό μου. Απλά, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος με αυτό που σχεδίασαν, καλύτερο δεν μπορούσε να γίνει. Έτσι όπως έπρεπε να είναι, έτσι έγινε. Πέτυχαν το ιδανικό concept αυτήν την στιγμή στην αγορά.

Και έπεται συνέχεια... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου, έχω τρελό σκάλωμα με το δικό μου. Απλά, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος με αυτό που σχεδίασαν, καλύτερο δεν μπορούσε να γίνει. Έτσι όπως έπρεπε να είναι, έτσι έγινε. Πέτυχαν το ιδανικό concept αυτήν την στιγμή στην αγορά.

Και έπεται συνέχεια... :secret:

Βικτωρα μαλλον θα το παρω εγω οποτε θα το κανεις καμια γυρα...

Επεται συνεχεια λοιπον που λες,ανακοινωθηκε Τuono v4,η ΚΤΜ λογικα θα φορεσει στα motard το Rc8,η Μorini εφτιαξε granpasso motard,η Agusta εφτιαξε Brutale με 150 αλογα... Η πιο συγκινητικη κ ερεθιστικη κατηγορια Μοτο εν βρασμω.Κ οι γιαπωνεζοι πουθενα,αυτοι ειναι στον δικο τους superbike κοσμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βικτωρα μαλλον θα το παρω εγω οποτε θα το κανεις καμια γυρα...

Επεται συνεχεια λοιπον που λες,ανακοινωθηκε Τuono v4,η ΚΤΜ λογικα θα φορεσει στα motard το Rc8,η Μorini εφτιαξε granpasso motard,η Agusta εφτιαξε Brutale με 150 αλογα... Η πιο συγκινητικη κ ερεθιστικη κατηγορια Μοτο εν βρασμω.Κ οι γιαπωνεζοι πουθενα,αυτοι ειναι στον δικο τους superbike κοσμο.

Θα μ'αφησεις να το κανω και 'γω καμμια βολτα? ε... φφφφανταστικε KaTeMa?

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μ'αφησεις να το κανω και 'γω καμμια βολτα? ε... φφφφανταστικε KaTeMa?

:P

Πανε παρε το ρε φιλε,θελεις μηπως να σου δωσω κ τη γκομενα να ριξεις κ κανεναν π...???Ζημια παθατε ολοι με το μηχανακι,εγω εχω κατι παρομοιο κ δεν συγκινηθηκα κ τρομερα.Απλα πλεον θα κανω σουζες κ με 200,θα βαζω μεχρι κ 3η στα burnout,θα κανω παντιλικια κ με 130.Αυτα κ τιποτα παραπανω,ολα τα αλλα τα κανω κ με αυτο που εχω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανε παρε το ρε φιλε,θελεις μηπως να σου δωσω κ τη γκομενα να ριξεις κ κανεναν π...???Ζημια παθατε ολοι με το μηχανακι,εγω εχω κατι παρομοιο κ δεν συγκινηθηκα κ τρομερα.Απλα πλεον θα κανω σουζες κ με 200,θα βαζω μεχρι κ 3η στα burnout,θα κανω παντιλικια κ με 130. Αυτα κ τιποτα παραπανω,ολα τα αλλα τα κανω κ με αυτο που εχω

Αγαπητέ, δυστυχώς ή ευτυχώς για όλα τα πράγματα αξίας, υπάρχουν αυτοί που τα εκτιμάνε και αυτοί που απλά τα πληρώνουν. Μόνο διαλέγεις πόστο...

Το να το πάρεις δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν τρόποι. Το να καταλάβεις τι έχεις, ειναι μια πολύ μεγάλη ιστορία. Γι αυτό σου είπα, ότι γι αλλού είσαι εσύ...

Θέλει και λίγο μεράκι το όλο θέμα :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε βικτωρα,το ξερω.Η ducati ειναι μια ιστορικη εταιρια,που εβγαζε μηχανακια 40 χρονια πριν τους γιαπωνεζους.την εκτιμω απεριοριστα,παντα την αγαπουσα.οπως κ την moto guzzi.συμφωνω οτι ειναι καλυτερα να το παρει καποιος κυμπαρης που να εχει διαβαζει κ 2-3 βιβλια για τη ducati,παρα ενας καγκουρας που θα το σκιζει ολη μερα.Εκτιμω τι εχω,κ τι θα εχω.ουτως η αλλως κ το ΚΤΜ μου τωρα κοντα στα 22,000 ευρω μου εχει βγει(με πανω απο 9,000 ευρω σε εξτρα).Οσο κ να τα εκτιμαω ομως,οταν ανεβαινω στη σελα τα ξεχναω ολα.Κ κατα εναν ανεξηγητο τροπο το μηχανακι μου ουτε γρατσουνια,ουτε μπιμπικι δεν εχει...

Τροποποιήθηκε από τον KaTeMas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bικτωρα... φανατίζεσαι και με αποτρέπεις να δώ την μοτοσυκλέτα αντικειμενικά!

Λές σε όποιον εκφράζει ''χλιαρά'' σχόλια να περιμένει να την δεί απο κοντά αλλά... ούτε κι εσύ την έχει δεί απο κοντά.

Το πιο περίεργο(και ένδειξη οτι φανατίζεσαι) είναι οτι μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που ούτε κάν έχει κυκλοφορήσει, δεν έχουμε καμμία άποψη περί οδηγισιμότητας(που 150 δικύλινδρα άλογα δεν θα είναι και ότι πιο εύκολο και φιλικό), καμμία άποψη περί ποιότητας γενικά της μοτοσυκλέτας αλλά ούτε άποψη στο ευαίσθητο θέμα της αξιοπιστίας.

Γενικά, μπορεί να είσαι καταενθουσιασμένος αλλά κράτα και μια πισινή, όσο και να σου αρέσει η εταιρία! Βασικά... μακάρι να μπορούσα να αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθώ έτσι(πχ με το νέο Tenere που έρχεται) αλλά οι χαλεποί καιροί και οι μαλ@κίες που γίνονται στο βωμό του χρήματος, απο τις εταιρίες και η εμπειρία μου απο δαύτες... δε μου το επιτρέπουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Τζωνη τι ειναι αυτα που λες? Ειπα ποτε σαν μοτοσυκλετα τι ειναι? Στην οψη μου αρεσε παρα πολυ και σαν προδιαγραφες! Εγραψα κανα σχολιο για το πως παει και τι κανει? Φυσικα και ειναι παρα πολλα τα αλογα, αλλα πιστεψε με δεν υπηρχε αλλη επιλογη σε σχεση με τον ανταγωνισμο! Επρεπε να γινει εξωφρενικο.

Στον μικρο δεν εγραψα αυτα που του εγραψα απο φανατισμο, αλλα επειδη το μηχανακι θελει σεβασμο μονο και μονο απο τα νουμερα! Και γιατι στα ματια μου φανταζει σαν ενα "μπιπλο" που θελει την προσοχη και την επιφυλακτική χρηση ενος πολυ ομορφου αντικειμενου για να περιοριστει σε καγκουραδικες βολτες με μαλακιες ανα εκατο μετρα!

Μην τρελαθουμε τωρα, δεν μπορουμε να ειμαστε αφθορμητοι για κατι που μας αρεσει? Μην δινεις σημασια τι γραφω! Απλα... :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ Τζωνη τι ειναι αυτα που λες? Ειπα ποτε σαν μοτοσυκλετα τι ειναι? Στην οψη μου αρεσε παρα πολυ και σαν προδιαγραφες! Εγραψα κανα σχολιο για το πως παει και τι κανει? Φυσικα και ειναι παρα πολλα τα αλογα, αλλα πιστεψε με δεν υπηρχε αλλη επιλογη σε σχεση με τον ανταγωνισμο! Επρεπε να γινει εξωφρενικο.

Στον μικρο δεν εγραψα αυτα που του εγραψα απο φανατισμο, αλλα επειδη το μηχανακι θελει σεβασμο μονο και μονο απο τα νουμερα! Και γιατι στα ματια μου φανταζει σαν ενα "μπιπλο" που θελει την προσοχη και την επιφυλακτική χρηση ενος πολυ ομορφου αντικειμενου για να περιοριστει σε καγκουραδικες βολτες με μαλακιες ανα εκατο μετρα!

Μην τρελαθουμε τωρα, δεν μπορουμε να ειμαστε αφθορμητοι για κατι που μας αρεσει? Μην δινεις σημασια τι γραφω! Απλα... :closedeyes:

Βικτωρα,

1)το μηχανακι οσο μπιμπελο κ να ειναι δεν παυει να ειναι ενα σιδερο με 150 αλογα.Κ ας εχει 20,000,δεν με αφορουν τα λεφτα,ουτε θα γινω φτωχοτερος με 20 χιλιαρικα λιγοτερα.Μην χαρακτηριζεις ενα σιδερο μπιμπελο,βασει χρηματικης αξιας.Στη Τουμπα ενα παληκαρακι στην ηλικια μου(1986),εχει μια Carrera turbo GT2 των 200,000+.Αν τον δεις πως την παει,κ ποσο λαστιχο καιει,θα μεινεις!!ο τυπος εχει ενα αμαξι με 530 αλογα κ τελος,το καραγουσταρει,το πινει το αιμα κ ας εδωσε 200,000

2)Τωρα ρε αδερφε,ποσο επιφυλακτικη χρηση(οπως λες),μπορεις να κανεις σε ενα ημιmotard,με 150 αλογα κ 13 κιλα ροπη???αυτο το μηχανακι μονο για τρελες το παιρνεις.αλλιως,παρε FJR 1300... ιδια αλογα,ιδια ροπη,αλλα παιχνιδι μηδεν.Θα πας να κανεις καμια σουζα κ θα σπασει το διαφορικο...

3)Καγκουραδικες βολτες με μλκ ανα 100 μετρα εκανα με οτι μηχανακι ειχα,δεν θα τις κοψω επειδη το ducati θα ειναι ακριβο.Εξαλλου το ΚΤΜ με τα πραγματα που φοραω πιο ακριβο ειναι απο 20 χιλιαρικα.Συγνωμη αν μιλησα πολυ για λεφτα,αλλα ολοι κανουν οτι δεν τους αρεσει το μηχανακι επειδη ειναι ακριβο.Κ στη τελικη,5,000 πιο ακριβο απο τα γιαπωνεζικα superbike.Δεν πας μπουζουκια 7-8 φορες κ τα μαζευεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Φανατισμός που ως όρος προέρχεται εκ της λατινικής λέξης "fanum" (=ιερόν), σημαίνει την μετ΄ εγωισμού και εμπάθειας προσήλωση σε κάποιες αντιλήψεις, ανεξάρτητα της ορθότητας ή όχι αυτών.

Τα έλεγαν και άλλοι πιο πάνω..

Ο Βίκτωρας όπως και πολλοί άλλοι έχουν απλά ενθουστιαστεί με την παρουσίαση του μοντέλου. Κανένας δεν έπεσε πάνω σε κανέναν. Έλεος με τις μεγάλες κουβέντες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ... μην παρεξηγιέσαι! Δεν το έγραψα για να σου την πώ ούτε κάν να σε θίξω και συγγνώμη κιόλλας αν ''βγήκε'' έτσι(και ξέρεις πολύ καλά οτι αν δεν το εννούσα δεν θα το έλεγα!).

Η μοτοσυκλέτα απο μόνη της δεν θέλει κανένα σεβασμό. Σεβασμό θέλουν... τα χέρια που την οδηγάνε. Οπως λέει ο κεταμας, ένα μάτσο σίδερα είναι όπως όλα. Εσύ μπορεί να είσαι ενθουσιασμένος αλλά ο καθένας αν μπορεί ας το πάρει να το κάνει courier! Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν! Αντιθέτως θα τον χαιρόμουν περισσότερο απο τον ίδιο τον εαυτό μου που για κύρια μηχανή έχω το dt και το SV ξεμυτίζει μόνο όποτε έχω χρόνο. Συμφωνώ παραυτα οτι δεν είναι φτιαγμένο γι αυτή τη δουλειά αλλά είπαμε, περί ορέξεως... Δεν μου σχολίασες το γεγονός όμως οτι σε κανά δυό άτομα που δεν τους άρεσε, του λές να περιμένουν να το δούν απο κοντά και θα αλλάξουν γνώμη(ή κάτι τέτοιο τεσπα) ενώ την ίδια στιγμή ούτε εσύ το έχεις δεί απο κοντα! Δεν λαμβάνεις καθόλου υπόψιν πχ οτι μπορεί να το δείς εσύ απο κοντά και ... να μη σου αρέσει βρε αδερφέ! Να το νόμιζες αλλιώς! Ξαναλέω, δε θέλω ούτε να σε προσβάλλω ούτε να σε θίξω(αλίμονο κιόλλας αν για τέτοια θέματα καν προσπαθούσα) αλλά για να σου δείξω οτι φανατίζεσαι που ούτως ή άλλως είχες ροπή πρός την εταιρία και δεν είναι κακό. Κατά τα άλλα είμαι σίγουρος οτι όταν το κάνεις μια βόλτα(οποτε τύχει αν τύχει αφού δε πρόκειται να το αγοράσεις) θα έχεις μια ενδιαφέρουσα άποψη για να ακούσω/ακουσουμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τζωνη, ξέρεις τι δουλειά κάνω, οπότε έχω μια παραπάνω εμπειρία στο να ανακαλύπτω τις "γραμμές" και τις μορφές στον χώρο από οτι ο μέσος όρος. Γι αυτό και επιμένω ότι είναι αριστουργηματικό σε σχεδίαση. Κατά τα άλλα όταν με το καλό το οδηγήσω, νομίζω οτι ξέρεις πόσο αντικειμενικός είμαι για να περιγράψω τι θα δω. Δεν πρόκειται να το παινέψω ΟΥΤΕ να το κρύψω αν κάτι δεν μου αρέσει, όπως σου έχω πει και για το δικό μου τα "θέματα" του...

Και για δικούς μου λόγους, για μένα πάντα θα είναι σαν έργα τέχνης σε δυο τροχούς

Δεν παρεξηγιέμαι φίλος όλα καλά :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον vittorio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως οπως ξαναείπα, στο αισθητικό κομμάτι, περίμενα πολλά περισσότερα απο τους Ιταλούς.

Οσον αφορά το μηχανολογικό, και σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, φαίνεται καλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω τωρα να ρωτησω κατι?

Θα κανει οπως το παλιο Multistrada που ηταν λες και παλεβαν οι κατσαρολες με τα πηρουνια μαζι :rolleyes: ή θα ειναι normal?

και απο που συμπερενετε αυτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα