Jump to content
FOURNARIS

Θεμα μονο για βορειους.

Recommended Posts

Σημερα 29/10 λογω και της ελευσης του andrewts απο την Λευκαδα ο βδομαδιατικος καφες θα γινει στο Del mondo.

Επειδη ομως εχει γινει λιγο σουπα το θεμα του καφε καθε βδομαδα και γεμιζουμε πολλες σελιδες μεχρι να καταληξουμε καπου, θα πρεπει κατα τη γνωμη μου παντα να παρουμε μια αποφαση, να διαλεξουμε ενα μερος και να μην τρεχουμε τελευταια στιγμη να διαλεξουμε μερος. :surrender:

Απαραιτητες προυποθεσεις του μερους αυτου ειναι:

α) να ειναι καπου κεντρικα ωστε να βολευονται ολοι (για τους Θεσσαλονικεις μιλαω και οχι για εμενα και τον Παναγιωτη. Ουτως ή αλλως εμεις κοβουμε χιλιομετρα για να ερθουμε)

β) να ειναι ευκολα προσβασιμο και με αυτοκινητο τις βροχερες ή τις κρυες μερες και να εχει καπου παραδιπλα ευκαιρο παρκιγκ

γ) να μην μας τον πιανουν τον κωλαρακο οπως κατω στην Ικτινου που πληρωσαμε 4+ ευρω το φραπε και 5 και βαλε το καπουτσινο

δ) να μην εχει πολυ νταβαντουρι και φασαρια ουτως ωστε να μπορουμε να μιλαμε (αλλωστε για να τα πουμε βρισκομαστε και οχι για να ακουμε δυνατα τα τελευταια μπιτακια)

ε) να μπορουμε να εχουμε οπτικη επαφη με τις μηχανες (για ευνοητους λογους)

στ) να ειναι "καπνιστων" για οσους απο εμας καπνιζουμε

Αυτα μπορω να σκεφτω ως προυποθεσεις. Αν καποιος απο εσας εχει κατι ακομα να προσθεσει, ελευθερα.

Θα παρακαλουσα να μην το σκισουμε το θεμα στο σπαμ αλλα και να μη συμμετασχουν οι εκτος Βορειων mybikers για να μην αποπροσανατολιστει η συζητηση.

Επισης τα μερη που θα προτεινετε να ειναι δοκιμασμενα απο εσας τους ιδιους και οχι απο φιλους, λογια κτλ

Ακομα κατι χρησιμο θα ηταν να προτεινετε μερη στα ορια της σοβαροτητας ή τουλαχιστον της σοβαροφανειας. :_zeppelin: Και δικαιολογημενα, ετσι;

Θα μπορουσα εγω για παραδειγμα να προτεινω ενα πολυ ωραιο μερος μεσα στα πευκα, χωρις φασαρια, καταλληλο και για ουζακι, που θα παιζει οτι μουσικη θελουμε (ραδιοφωνο εννοω) αλλα θα ηταν ατοπο να σας πω στη συνεχεια οτι αυτο το μερος απεχει 40 χιλιομετρα απο τη Θεσσαλονικη. :whistling:

Για ανοιξη και μετα που στρωνει ο καιρος το La scalla ειναι οτι πρεπει (κατ'εμε) αλλα για τωρα που χειμωνιαζει καπου πρεπει να καταληξουμε. :bruce_h4h:

Εμπρος λοιπον, ακουμε τις προτασεις σας.

Απο μενα μην περιμενετε να προτεινω καποιο μερος γιατι την εχω κανει απο Σαλονικη τα τελευταια 11 χρονια και δεν γνωριζω πραγματα και καταστασεις. :angel_not:

Θα συμφωνησω ομως με το μερος που θα συγκεντρωνει τα περισσοτερα συν και οποτε μου το επιτρεπει η δουλεια θα τα λεμε απο κοντα.

Αν παλι το γαμησουμε το θεμα και ως γνησιοι Ελληνες δεν μπορεσουμε να καταληξουμε σε τοποθεσια τοτε εχουμε να γεμισουμε σελιδες παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω εχω προτείνει ηδη πολλάκις το Le Cirque το παλιο Ραψωδία στο λευκο πύργο απεναντι...

1 απο τα αφεντικά ειναι αδερφος φιλος μου και μου ειπε οτι θα χαιρόταν να εξυπηρετησει...είναι και ο ιδιος μηχανοβιος.

το μαγαζί ειναι καινουργιο (ανακαινισμένο υπο νεα διεύθυνση) 3οροφο και οσο πιο κεντρικα γίνεται.

θα πρότεινα λοιπον να παμε μια φορά και αν αρέσει Ο.Κ.

αλλιώς πάμε αλλου ΝΑΟΥΜ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλο ακουγετε!!!

.............αλλά σκεφθείτε πως θα υπάρξουν φορές που κάποιοι θα έρθουν αναγκαστικά με αυτοκίνητο......... Πού στο καλό θα το παρκάρουν; Αν είναι να κάνουμε μισή ώρα να κατεβούμε (Πέμπτη, αγορά ανοιχτή γαρ), και άλλη μιά ώρα γύρες για να παρκάρουμε, την κάτσαμε την βάρκα.

Πιστεύω πως το μαγαζί θα πρέπει να είναι πιό περιφερειακά............ ιδανικά θα ήταν κάπου απο Τριανδρία μέχρι Εύοσμο.

Άντε ρε Θεσσαλονικείς, κάντε μια "έρευνα αγοράς"..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα bike κλαμπ ειμαστε σιγα μην ψαχνουμε και καφετερια με Παρκινγκ!

Δεν νομίζω οτι θα πρέπει να επιλέξουμε Meeting place με γνώμονα τις εξαιρεσεις ... (οι φορές που θα ερθουν καποιοι με αυτοκινητο)

και προτιμώ να ειμαι στο κέντρο και να χαζέυω λιγάκι παρα καπου οτι ναναι στον ευοσμο ή σε καποια αλάνα!

γνώμη μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα bike κλαμπ ειμαστε σιγα μην ψαχνουμε και καφετερια με Παρκινγκ!

Δεν νομίζω οτι θα πρέπει να επιλέξουμε Meeting place με γνώμονα τις εξαιρεσεις ... (οι φορές που θα ερθουν καποιοι με αυτοκινητο)

και προτιμώ να ειμαι στο κέντρο και να χαζέυω λιγάκι παρα καπου οτι ναναι στον ευοσμο ή σε καποια αλάνα!

γνώμη μου...

SONY φίλε, με όλο το σεβασμό αλλά δεν έχεις έρθει ποτέ σε καφέ mybike ή αν ήρθες ήταν κάποια απο τις 5-6 φορές που δεν έχω πάει εγώ τουλάχιστον στα 5 χρόνια σχεδόν, και επιμένεις ντέ και καλά, να πάμε να στριμωχτούμε στο πρώην Ραψωδία επειδή τυχαίνει να το έχει πάρει ένα φίλος σου! Καλές δουλειές να έχει το παλικάρι αλλά για συνάντηση mybike ΔΕΝ βολεύει! Θα το τιμήσουμε κατ'ιδίαν ο καθένας ξεχωριστά όποτε θέλουμε!

Πάμε παρακάτω...

Υ.Γ. Το οτι δεν έχεις έρθει σε καφέδες δεν σημαίνει οτι χάνει το κύρος της η πρότασή σου φυσικά αλλά όσο να'ναι, αμα δείς το κλίμα στις συναντήσεις θα καταλάβεις κι ο ίδιος.

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευω το del mondo παραμενει νουμερο ενα μεχρι αυτη την στιγμη,σε αρκετα στανταρ που εχει βαλει ο πετρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φουρναρη σωστα τα λες ρε φιλε.εγω προτεινω τη καφετερια διπλα στη ταβερνα του Κρεωνιδη στα Καστρα.

1)Τop of the top θεα στη πολη

2)οσο απεχει απο τουμπα,απεχει κ απο ευοσμο

3)οι τιμες υποθετω ειναι λογικες,αν κ τα 3 η 4 η 5 ευρω δεν νομιζω συνιστα λογω αποχης

4)parking εχει λιγο πιο δεξια,απο τη μερια του γκρεμου

5)μουσικη δεν παιζει δυνατα κ το ξερω

6)το servive einai αψογο

7)καπνιστων ειναι

8)η προσβαση ειναι πανευκολη,ανεβαινεις απο τα μνηματα της Ευαγγελιστριας κ σε 5 λεπτα εφτασες

σε αντιθεση με το παλικαρι πιο πανω εγω δεν τα παιρνω απο μαγαζια για να τα κανω αβαντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε αντιθεση με το παλικαρι πιο πανω εγω δεν τα παιρνω απο μαγαζια για να τα κανω αβαντα.

Ωπα ωπα ... ειπες ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ τωρα γι'αυτο και σταματάω να ασχολούμαι τερμα...

ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ...

SONY φίλε, με όλο το σεβασμό αλλά δεν έχεις έρθει ποτέ σε καφέ mybike ή αν ήρθες ήταν κάποια απο τις 5-6 φορές που δεν έχω πάει εγώ τουλάχιστον στα 5 χρόνια σχεδόν, και επιμένεις ντέ και καλά, να πάμε να στριμωχτούμε στο πρώην Ραψωδία επειδή τυχαίνει να το έχει πάρει ένα φίλος σου! Καλές δουλειές να έχει το παλικάρι αλλά για συνάντηση mybike ΔΕΝ βολεύει! Θα το τιμήσουμε κατ'ιδίαν ο καθένας ξεχωριστά όποτε θέλουμε!

Πάμε παρακάτω...

Υ.Γ. Το οτι δεν έχεις έρθει σε καφέδες δεν σημαίνει οτι χάνει το κύρος της η πρότασή σου φυσικά αλλά όσο να'ναι, αμα δείς το κλίμα στις συναντήσεις θα καταλάβεις κι ο ίδιος.

φιλε ΠολυΓιάννη εχω ερθει σε καφέδες και ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... αλλα οχι τοσους γιατι ειμουν χρόνια εξωτερικό...

τέλος πάντων ποιος σου ειπε οτι θα ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ 3ΟΡΟΦΟ???

και για να τελειωνω (σαν την Πετρουλα) ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡΕΣ να αφαιρεθει η πρόταση μου γιατι εχουμε και ΑΡΧ@@@ και εσπασαν..!

σορρυ αλλα χοντρα λογια απαιτουν χοντρες απαντήσεις

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ... και προσοχή εκει που θα αποφασισετε να μην το χει προτείνει καποιος αλλα να προτάθηκε μόνο του για να μην υπάρχει περίπτωση αβάντας.

Τα λέμε στον καφέ ΟΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά,

αν και είμαι καινούριο σχετικά μέλος στο φόρουμ και δεν παρευρέθηκα παρά μόνο 2-3 φορές στις συναντήσεις μας, το μόνο που θα μπορούσα να προτείνω κι εγώ, θα ήταν μια καφετερία στα περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και δη στον Εύοσμο ή στο Ν.Κορδελιό/Ελευθέριο.

Δίχως να θέλω να σνομπάρω τις ανατολικές/νότιες συνοικίες, πιστεύω, ότι η περιοχή βολέυει τόσο για τον Φούρναρη, όσο και για τον Παναγιώτη και τους λοιπούς εμιγκρέ και Καβαλιώτες.

Η πρόσβαση στην δυτική Θεσσαλονίκη είναι γι' αυτούς 5-8 λεπτά από την στιγμή που θα αφήσουν την Εθνική και την Εγνατία πίσω τους, συνεπώς δεν χάνονται στην κίνηση, ακόμη κι αν έρθουν με τα αυτοκίνητα.

Ακόμη και από την Πρωτεύουσα να μας έρθουν οι φίλοι μας να μας κάνουν έκπληξη (λέμε τώρα...!!!), βολεύει!

(Δεν κάνω πλάκα, βολεύει!)

Η δική μου πρόταση είναι να βρισκόμαστε δυτικά (και δεν το λέω αυτό - φυσικά - επειδή μένω στην περιοχή!) και συγκεκριμένα είτε στην πλατεία Ευόσμου, όπου δυστυχώς όλα τα μαγαζιά (που ξέρω) είναι θορυβώδη, είτε στο Κορδελιό.

Το μόνο που θα είχα να προτείνω άφοβα, είναι ένα καφέ κοντά σε μένα, σε σταυροδρόμι, έχουμε οπτική επαφή με τις μοτοσυκλέτες και εκπληρώνει όλες τις προαναφερόμενες προδιαγραφές και προσδοκίες. Βρίσκεται επί της Κ. Καραμανλή πλησίον του Ι.Ν. Αγ.Γεωργίου στο Ελευθέριο και λέγεται "Νεφέλη". (δεν πιστεύω, ότι τώρα κάνω διαφήμηση, αλλά τέλος πάντων!)

Για τις χειμωνιάτικες συναντήσεις είναι, ό,τι πρέπει. Εγώ την προτιμώ και για την θερινη περίοδο, αλλά ελπίζω να μην φτάσουμε ποτέ στο σημείο να ψάχνουμε μέρος και για τις καλοκαιρινές μας συναντήσεις.

Πρόταση έκανα... εσείς φυσικά θα κρίνετε.

Καλές διαδρομές να έχετε.

Τα λέμε το βράδυ στο Ντελ μόντο.

Κωνσταντίνος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε ΠολυΓιάννη εχω ερθει σε καφέδες και ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... αλλα οχι τοσους γιατι ειμουν χρόνια εξωτερικό...

τέλος πάντων ποιος σου ειπε οτι θα ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ 3ΟΡΟΦΟ???

και για να τελειωνω (σαν την Πετρουλα) ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΜΙΝΙΣΤΡΑΤΟΡΕΣ να αφαιρεθει η πρόταση μου γιατι εχουμε και ΑΡΧ@@@ και εσπασαν..!

σορρυ αλλα χοντρα λογια απαιτουν χοντρες απαντήσεις

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ... και προσοχή εκει που θα αποφασισετε να μην το χει προτείνει καποιος αλλα να προτάθηκε μόνο του για να μην υπάρχει περίπτωση αβάντας.

Τα λέμε στον καφέ ΟΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ...

Λίγο πρίν τα πούμε απο κοντά, για να μην αφήνουμε ερωτηματικά και να είμαστε ξεκάθαροι:

Με συγχωρείς που δε θυμάμαι την γνωριμία μας καταρχάς, ειλικρινά, αλλά... ΄΄μάτια που δεν βλέπονται...΄΄ λέει ο λαός. Βέβαια αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου αλλά ούτε και το γεγονός οτι η Ραψωδία δεν βολεύει(δυστυχώς). Ειλικρινά ΜΕΓΑΛΩΣΑ μέσα στη Ραψωδία οπότε θα μου επιτρέψεις να έχω μια άποψη περί της διαμόρφωσης των 3 ορόφων. Τα υπόλοιπα απο κοντά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα τρελαθουμε....

αμα ειναι θα ανοιξω εγω μαγαζι να τα πινουμε τζαμπε:drunk:

αντε παοκαρα λεμε....

ασχετο αλλα καπως πρεπει να χαλαρωσουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...................................

....................................

Να χαρώ το φιλαράκι μου................ κάντο και Ωραιόκαστρο μεριά να έρχομαι πιο γρήγορα απο τους ντόπιους..........:whistling:

ΥΓ. Όπως προφανώς αντιληφθήκατε, σήμερα μένουμε ΚΑΒΑΛΑ. Τα λέμε απο κοντά την άλλη Πέμτη, και συμφωνώ για το μαγαζί που πρότεινε ο Royalist.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα τρελαθουμε....

αντε παοκαρα λεμε....

ασχετο αλλα καπως πρεπει να χαλαρωσουμε

ME PISTA PARAKALO!TOSA PTYXIA GIA MIA KAFETERIA! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φούρναρη μου και λοιποί.. το θέμα το έχουμε ξανακουβεντιάσει μπόλικες φορές. Δεν θέλουμε στέκι.. δεν θέλουμε τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά.. μας αρέσει η βαβούρα της κουβέντας που θα πάμε, πως και γιατί. Όσες φορές προσπαθήσαμε να "κλείσουμε" ένα στέκι αποτύχαμε οικτρά. Εσύ θες να παρκάρεις με το αυτοκίνητο και το σέβομαι αυτό. Εγώ όμως θέλω περατζάδα. Τον άλλον τον ενοχλεί ο καπνός κοκ.

Έχουμε βρει μερικά όμορφα και βολικά μαγαζιά. Δες Marian Lloyd, Πλατανάκια, Borome, Del Mondo, Mond/Il Capo και παλιότερα Serata. Θα βρούμε και άλλα..

Η συνταγή είναι απλή.. γουστάρεις καφέ; Ξέρεις ένα καλό μέρος; Σήκωσε το θέμα και άμα είναι να γίνει θα γίνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φούρναρη μου και λοιποί.. το θέμα το έχουμε ξανακουβεντιάσει μπόλικες φορές. Δεν θέλουμε στέκι.. δεν θέλουμε τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά.. μας αρέσει η βαβούρα της κουβέντας που θα πάμε, πως και γιατί. Όσες φορές προσπαθήσαμε να "κλείσουμε" ένα στέκι αποτύχαμε οικτρά. Εσύ θες να παρκάρεις με το αυτοκίνητο και το σέβομαι αυτό. Εγώ όμως θέλω περατζάδα. Τον άλλον τον ενοχλεί ο καπνός κοκ.

Έχουμε βρει μερικά όμορφα και βολικά μαγαζιά. Δες Marian Lloyd, Πλατανάκια, Borome, Del Mondo, Mond/Il Capo και παλιότερα Serata. Θα βρούμε και άλλα..

Η συνταγή είναι απλή.. γουστάρεις καφέ; Ξέρεις ένα καλό μέρος; Σήκωσε το θέμα και άμα είναι να γίνει θα γίνει.

Σωστό - Σωστότατο .

Πέραν τις πλάκας καλό είναι να μην κολάμε σε 1 μέρος .

Από μένα και την ΑΛΛΗ Σόρυ για τισ απουσίες αλλά θα επανέρθω δρυμίτερος .

I'LL BE BACK .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από μένα και την ΑΛΛΗ Σόρυ για τισ απουσίες αλλά θα επανέρθω δρυμίτερος .

I'LL BE BACK .

Στον ΑΛΛΟ καφε με τους κηδεμονες σας :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης γιατί έχουμε κολλήσει στην μέρα; Καλή φάση η Πέμπτη.. γουστάρω να ξέρω πως κάθε Πέμπτη θα δω τις κουλαδόφατσες σας.. αλλά έχει και Τρίτες.. και Τετάρτες.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαφωνώ με την ποικιλία αλλά υπό έναν όρο που θα πρέπει να τηρείται...

Επειδή, από όσο έχω δει μέχρι σήμερα, πολλοί δεν μπορούμε να μπαίνουμε στο φόρουμ μέχρι τις 6-7 το απόγευμα της ημέρας της συνάντησης, καλό θα είναι το μέρος, η μέρα και ότι άλλο χρειάζεται να αποφασιστεί να οριστικοποιείται μέχρι το βράδυ της προηγούμενης μέρας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρ'οτι διαφωνω με οσα γραφεις, μου ειναι απολυτα κατανοητα και αποδεκτα.

Και επισης δεν θα ηθελα να το προσωποποιησουμε το θεμα οσο αφορα εμενα.

Το θεμα δεν το σηκωσα για μενα αλλα για ολους. Αν σαν ιδεα δεν αρεσει δεν τρεχει τιποτα, το αφηνουμε ως εχει. Νο προμπλεμ!!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα εδωσα λαβη να γραφτουν καναδυο απιστευτα ποστ λιγο πιο πανω :whistling:

Το θεμα για θεμα θεωρειται ληξαν λεμε :bye:

Τα λεμε στον επομενο καφε, οπου και αν τον κανουμε αρκει να μη βρεχει!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διαφωνώ με την ποικιλία αλλά υπό έναν όρο που θα πρέπει να τηρείται...Επειδή, από όσο έχω δει μέχρι σήμερα, πολλοί δεν μπορούμε να μπαίνουμε στο φόρουμ μέχρι τις 6-7 το απόγευμα της ημέρας της συνάντησης, καλό θα είναι το μέρος, η μέρα και ότι άλλο χρειάζεται να αποφασιστεί να οριστικοποιείται μέχρι το βράδυ της προηγούμενης μέρας.

συμφωνω απολυτα!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης γιατί έχουμε κολλήσει στην μέρα; Καλή φάση η Πέμπτη.. γουστάρω να ξέρω πως κάθε Πέμπτη θα δω τις κουλαδόφατσες σας.. αλλά έχει και Τρίτες.. και Τετάρτες.. :P

Κάποιοι έχουν συνεργείο εκείνες τις μέρες... :whistling:

Καφές την Τρίτη/Τετάρτη, Μάγκες; :mB_kalo_e:

Από μένα 2 σχόλια:

- ο Ζοο έχει δίκιο, όπουδήποτε και να γίνεται η συνάντηση, τουλάχιστον να οριστικοποιείται από νωρίς.

- Ο εσωτερικός χώρος του Del Mondo για μένα τρώει άκυρο, λόγω τραγικού εξαερισμού. Το Borome (ή όπως στα κομμάτια το λένε τώρα) τουλάχιστον είχε καλό εξαερισμό μέσα, κάπνιζε κάποιος δίπλα σου χωρίς να ενοχλείσαι ιδιαίτερα ή να βρωμάς ύστερα. Το Del Mondo από την άλλη είναι σαν τεκές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη καλησπερα μου σε ολους.ιδιαιτερη καλησπερα σε εναν παληκαρο Τρικαλινο με το Dorsoduro που χθες χαραματα κυνηγιομασταν μες στα Τρικαλα.Κ τα θερμα,τα θερμοτατα μου συλλυπητηρια στην οικογενεια του τσακαλου με το hayabusa που λιγο πριν σκοτωθηκε στην (ΑΦΩΤΙΣΤΗ) εθνικη καπου πριν τη λεπτοκαρυα.Τζαναμπετη εσυ που εισαι στα κουμαντα εδω μεσα,κανε καμια κινηση να φωτισουν την εθνικη.μου κοπηκε το αιμα,κοντεψα να λιποθυμησω οταν ειδα το σκηνικο.

back to reality,οσον αφορα τον καφε,ξερω οτι η γνωμη μου δεν μετραει επειδη

1)ειμαι καινουριος στα κατατοπια εδω 2)καγκουρας με ΚΤΜ 950 3)βλακας-αφελης

αν μετρουσε η γνωμη ενος κλητηρα-μουτσου οπως εγω,γιατι να μην γινοταν η μαζωξη σε κανενα ταβερνειο οπως κατα καιρους κανουν τα αλανια απο την αθηνα??οχι για να πιουμε κανενα κουβα ρετσινα,ουτε για να φαμε 3 κιλα κοψιδια.απλα θα ηταν λιγο πιο αναλαφρη κ χαλαρη η ολη φαση.

η αθηναιοι τα ονομαζουν σουβλακομπυροσυναντησεις,μπειτε για να δειτε.κ υποθετω βγαζουν γουστα κ γελιο με ολο αυτο το κολπο.συζητησεις θα μπορουμε να κανουμε χωρις τον τρισαθλιο-ελεηνο ηχο των Bits,τσιγαρο νομιμα.

μαγαζι δεν προτεινω γιατι δεν τα παιρνω απο πουθενα,αν ημασταν οσο σπουδαζα ακομα ειχα να προτεινω καποιο.

σκεφτειτε το τσακαλια,αν οχι κ ο καφες καλος ειναι

υ.γ Λογω ενος μικρου τεχνικου προβληματος Τριτες κ Τεταρτες κωλυομαι.απο Πεμπτη κ μετα δουλευει το ΚΤΜ

φιλακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα παιχτεί τπτις αυτή την εβδομάδα ρε καρντάσια η μπάαααα? Το αφήνουμε από βδομαδά? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα