taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 @flying Mythos Σωστο αυτο που γραφεις εγω ομως αναφερομαι σε ασφαλιστηριο αστικης ευθυνη αυτοκινητου οπου δεν υπαρχει καμια τετοια εξαιρεση και η ασφαλιστικη δεν μπορει να αρνηθει αποζημιωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) μερικα ατομα απλα δεν καταλαβαινουν... ΘΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ "ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ"??? φιλαρακι δεν την παλευεις!!!τερμα... χρησιμοποιεις και λογια του Απ. Παυλου ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2009 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Flying Mythos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 @flying Mythos Σωστο αυτο που γραφεις εγω ομως αναφερομαι σε ασφαλιστηριο αστικης ευθυνη αυτοκινητου οπου δεν υπαρχει καμια τετοια εξαιρεση και η ασφαλιστικη δεν μπορει να αρνηθει αποζημιωση. Δεν υπάρχει σε κανένα ασφαλιστήριο και δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Αν υπήρχε θα ήταν απόλυτα καταχρηστικός όρος συμβολαίου και δεν θα μπορούσε ποτέ να εφαρμοστεί. Ας μην ξεχνάμε ότι όποια και αν είναι η ρύθμιση ενός συμβολαίου, αν αντίκειται σε ρύθμιση νόμου δεν εφαρμόζεται. Οι μοναδικοί περιορισμοί που θέτουν τα συμβόλαια είναι η μέθη και η έλλειψη διπλώματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Λοιπον ακουστε πώς τα φερνει ο διαολος τωρα.... Μιλουσα πριν λιγο με ενα φιλο ο οποιος μενει ολυμπιακο χωριο. Προχθες το βραδυ σημειωθηκε ενα θανατηφορο ατυχημα με εναν μοτοσικλετιστη οδηγο varadero. Ο εν λογω κυριος οδηγουσε ξεκρανωτος, ανεπτυξε ταχυτητα, βγηκε λιγο παραπανω να ελεγξει απο τον καθετο δρομο ενα ΙΧ, αυτος τρομαξε και μαλλον τσαρουχωσε τα φρενα κι επεσε. Συρθηκε μερικα μετρα και σταματησε με το κεφαλι σε ενα σταθμευμενο οχημα το οποιο ηταν κοντα στο σπιτι του ιδιοκτητη αλλα, για κακη του τυχη, απαγορευεται εκει η σταθμευση. Το αποτελεσμα? Ο ξεκρανωτος οδηγος 40 χρονων σκοτωθηκε, το παιδι του 8 χρονων μενει ορφανο. Ο ιδιοκτητης του ΙΧ πηγε αυτοφορο γιατι ειχε παρκαρει σε σημειο που απαγορευοταν και βασει νομου ο οδηγος της μοτοσικλετας μπορει να μην ειχε σκοτωθει αν δεν ηταν εκει το ΙΧ. Και μετα λετε οτι αν δε φοραω κρανος, μονο στον εαυτο μου μπορει να κανω κακο.... :kaaaala: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 μερικα ατομα απλα δεν καταλαβαινουν... ΘΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ "ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑ"??? φιλαρακι δεν την παλευεις!!!τερμα... χρησιμοποιεις και λογια του Απ. Παυλου ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!! Αλεξάκο μου, μήπως τα μπέρδεψες; τα διάβασες λίγο γρήγορα, μήπως; Αλλοι του «ευχήθηκαν» μην τον βρει το μοιραίο κι απάντησε έτσι. Τώρα το ότι πηγαίνει και περίπτερο ξεκράνωτος, μαλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φάντασμα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Προς οσους λενε προσεχετε τους "κακους" μπατσους που γραφουν για κρανη κλπ.... ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ;;;; Χιλιες φορες ΜΠΡΑΒΟ στον μπατσο που εγραψε τον τυπακο με το κρανος στο χερι!!! Και οχι μονο διπλωμα και πινακιδες... ΟΛΑ επρεπε να του τα παρουν, και να τον σκισουν πατοκορφα! Εχω σιχαθει τη ζωη μου να βλεπω τοσους ανεγκεφαλους να το παιζουν μουρη καθε μερα ξεκρανωτοι -οδηγοι και επιβατες! :angry: Και στον φιλο ΤΚΜ που ειπε οτι το κανουν για εισπρακτικους λογους εχω να πω το εξης: αφου βρισκουν πελατακια ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και γραφουν ρε συ! Να ηταν μαγκας ο φιλος μας, να φορουσε το κρανος και να μην ετρεχε καστανο! Τι παει να πει προσεχετε δηλαδη; Δεν παει να γινει το προστιμο 15,000 ευρω, δημοσιο καψιμο της μοτοσυκλετας στο Συνταγμα και παραφυση βιασμο του παραβατη απο ταγμα αφρικανων καθε 5 μερες; Στα @@ μου! Αφου ΠΑΝΤΑ φοραω κρανος, ξερω πολυ καλα οτι απλα ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ! Αλλα το χειροτερο ειναι που καποιοι δεν καταλαβαινουν το πιο αυτονοητο απο ολα... Το ρημαδι το κρανος δεν το φοραμε για τα κ@λοπροστιμα αλλα για την στοιχειωδη προστασια μας γμτ..... Καποια τετοια θεματα δεν θα επρεπε να υπαρχουν καν να παρει... :( Με τη διαφορα φιλαρακι μου οτι αν δεν βαλεις καποτα γ@μ@ς μονο την κοπελια σου, αλλα αν δεν βαλεις κρανος και πεσεις πανω μου γιατι σου εσκασε το μπαμπουρι με 200 στο ματι γ@μ@ς εμενα.... Οτι να ναι λεμε.... +οσα θες ρε Γιωργο... +1 Mε κάλυψες απόλυτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Άμα θα σπασω το κεφάλι μου πηγαίνοντας για σοκολάτα στο περιπτέρι θα σας ειδοποιήσω για να χαρείτε και να μου πείτε "στα 'λεγα εγώώώώώώώ" Αλεξάκο μου, μήπως τα μπέρδεψες; τα διάβασες λίγο γρήγορα, μήπως; Αλλοι του «ευχήθηκαν» μην τον βρει το μοιραίο κι απάντησε έτσι. Τώρα το ότι πηγαίνει και περίπτερο ξεκράνωτος, μαλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί. δεν ειναι απαντηση οταν θελει να υποστηριξει οτι ειναι επιλογη να μην φορας κρανος. γιατι μιλαμε για ενα σοβαρο θεμα (και υποστηριξε δυνατα την επιλογη του) και αν θελει να κανει spam να το κανει με αλλο τροπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Flying Mythos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Λοιπον ακουστε πώς τα φερνει ο διαολος τωρα.... Μιλουσα πριν λιγο με ενα φιλο ο οποιος μενει ολυμπιακο χωριο. Προχθες το βραδυ σημειωθηκε ενα θανατηφορο ατυχημα με εναν μοτοσικλετιστη οδηγο varadero. Ο εν λογω κυριος οδηγουσε ξεκρανωτος, ανεπτυξε ταχυτητα, βγηκε λιγο παραπανω να ελεγξει απο τον καθετο δρομο ενα ΙΧ, αυτος τρομαξε και μαλλον τσαρουχωσε τα φρενα κι επεσε. Συρθηκε μερικα μετρα και σταματησε με το κεφαλι σε ενα σταθμευμενο οχημα το οποιο ηταν κοντα στο σπιτι του ιδιοκτητη αλλα, για κακη του τυχη, απαγορευεται εκει η σταθμευση. Το αποτελεσμα? Ο ξεκρανωτος οδηγος 40 χρονων σκοτωθηκε, το παιδι του 8 χρονων μενει ορφανο. Ο ιδιοκτητης του ΙΧ πηγε αυτοφορο γιατι ειχε παρκαρει σε σημειο που απαγορευοταν και βασει νομου ο οδηγος της μοτοσικλετας μπορει να μην ειχε σκοτωθει αν δεν ηταν εκει το ΙΧ. Και μετα λετε οτι αν δε φοραω κρανος, μονο στον εαυτο μου μπορει να κανω κακο.... :kaaaala: Είπες : ο οδηγος της μοτοσικλετας μπορει να μην ειχε σκοτωθει αν δεν ηταν εκει το ΙΧ. Και συνέχισες : Και μετα λετε οτι αν δε φοραω κρανος, μονο στον εαυτο μου μπορει να κανω κακο Ο ιδιοκτήτης του ΙΧ θα φέρει ακέραια την ευθύνη του θανάτου αν ο μοτοσυκλετιστής φοράει κράνος. Απο τη στιγμή που ο τελευταίος όμως δεν φοράει, το ποσό της ευθύνης του ιδιοκτήτη του ΙΧ μειώνεται. Πάντα θα υπάρχει όμως ως ένα ποσοστό διότι πάντα θα υπάρχει και ο ρόλος που έπαιξε στο θάνατο του μοτοσυκλετιστή. Αν όμως ήταν παρκαρισμένος νόμιμα και ο μοτοσυκλετιστής ξεκράνωτος έπεφτε πάνω του και σκοτωνόταν, τότε ο ιδιοκτήτης ΙΧ δεν θα είχε καμία ευθύνη. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 τα παντα ειναι θεμα κανονων, μιας μορφης συμφωνια. Σου λεει το κρατος, θες να κυκλοφορεις στο δρομο; οκ, να οι κανονες. Τους διαβαζεις ,σου αρεσουν; δινεις εξετασεις κ συμφωνεις με αυτους αλλιως πολυ απλα δεν παιρνεις διπλωμα κ δεν εχεις νομιμα μοτο να σουλατσαρεις. Αν μετα αναιρεσεις τους κανονες αυτους, δεν φταιει το κρατος που σε τιμωρει. Σε κοινωνια ζουμε , δεν κανουμε μεταπτυχιακο στον Μογλη. καλα κανουν κ υπαρχουν τα προστιμα. Καλα να παθουμε οσοι παραβιαζουμε καποιον κανονα και μετα επερχεται τιμωρια. θα σας αρεσε πχ να σας κλεψουν τη μοτο, να βρουν τον κλεφτη και μετα να του πουν αντε ρε μπαγασακο, οκ, εισαι καλο παιδι,πηγαινε σπιτι σου, σου την χαριζουμε;ε; Το δεον ειναι ενα κρατος Δικαιου. Για ολους. Οχι παντα για τον μαλακα τον απεναντι(γιατι ο αλλος ειναι παντα βλακας ηλιθιος και εμεις οι εξυπνοι) ενω για εμας να υπαρχει ελλαστικοτητα ρε αδερφε. Ολα τα υπολοιπα ειναι κλαψο αντε μην πω. Μεγαλωστε και γινετε ωριμοι πολιτες. Το κρατος αποτελειται απο ολους εμας. Μην κατηγορεις οτι ειναι σκατοκοινωνια γιατι αποτελεις κι εσυ ενα σκατο μεσα σε αυτη οσο δεν σεβεσαι τον συνανθρωπο σου. Γιατι για να σεβαστεις τον διπλα πρπει πρωτα να σεβεσαι τον ανθρωπο μεσα σου. Αηντε και καλα μυαλα σε μερικους, οσο ακομα ειναι μεσα τους και οχι γκραφιτι σε καμια ασφαλτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αυτό δεν πάει ενάντια στις αναρχικές/αντιεξουσιαστικές αρχές σου? Εσύ ζητάς περισσότερη αστυνόμευση και πρόστιμα? Ε ρε γυρίσματα που έχει ο καιρός... Παλι τα μπερδευεις.. Ο "αναρχισμος" (δεν ειμαι) και αντιεξουσιασμος (παλι, δεν ειμαι) προυποθετουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ! (Πραγμα που απεχθανεται η καθε λογης και αποχρωσης εξουσια, για ευνοητους λογους.. ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) τα παντα ειναι θεμα κανονων, μιας μορφης συμφωνια. Σου λεει το κρατος, θες να κυκλοφορεις στο δρομο; οκ, να οι κανονες. Τους διαβαζεις ,σου αρεσουν; δινεις εξετασεις κ συμφωνεις με αυτους αλλιως πολυ απλα δεν παιρνεις διπλωμα κ δεν εχεις νομιμα μοτο να σουλατσαρεις. Αν μετα αναιρεσεις τους κανονες αυτους, δεν φταιει το κρατος που σε τιμωρει. Σε κοινωνια ζουμε , δεν κανουμε μεταπτυχιακο στον Μογλη. Και τι σημαινει "κρατος"? Ποια η δομη του και ποιοι αυτοι που αποφασιζουν "πριν απο μας, για μας"? Και πως εκλεγονται? Και τι τρεχει με τους νομοθετες? (Υποτιθεται οτι τα ξερεις καλυτερα..) Κλπ..κλπ..κλπ... Εν τελει, τυφλη υπακοη στους "νομους" ανευ κρισεως, μονο στις στάνες, θα μπορουσε να βρει καποιος.. Προφανως, "καποιοι" θελουν να κανουν την κοινωνια "στάνη", (για ευνοητους λογους) και καποια "προβατα" το επικροτουν.. (Ως συνηθως δλδ..) (edit: Οι νόμοι, ανεκαθεν αλλαζαν, επειδη καποιοι τους αμφισβητουσαν.. Σε μια κοινωνια "στάνης", οπως καταλαβαινεις, αυτο δεν ειναι δυνατο και αρα τα "προβατα" θα παραμενουν ΠΑΝΤΑ "προβατα"! ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Την εκανα κι εγω τη μαλακια μου,πριν τρεις μερες παραβιασα κοκκινο με το παπακι της δουλειας και μου αφαιρεσαν διπλωμα για 60 μερες, αδεια κυκλοφοριας δικυκλου για 20 μερες και 700 ευρω προστιμο. Δεν παραπονιεμαι για το ποσο μιας και η παραβιαση του σηματοδοτη ειναι απο τις χειροτερες παραβασεις, αλλα η αφαιρεση διπλωματος ειναι υπερβολη για 60 ημερες, λογω του διπλωματος εχασα τη δουλεια μου και αυτη τη στιγμη οπου και να ρωτησω μου ζητανε διπλωμα οδηγησης. Να σου αφαιρειται η αδεια οδηγησης ειναι οτι χειροτερο, οταν εξηγησα στον αστυνομικο οτι χωρις το διπλωμα μενω ανεργος και δεν μπορω να βρω το ποσο που μου ζηταει γιατι δεν μπορω να εργαστω μου ειπε "να προσεχες". Καπιοι απο αυτους που βγαζουν τους νομους δεν εχουν εργαστει καπου αλλου εκτος απο τη καρεκλα που εχουν και νομιζουν οτι ολοι περιμενουμε την ταδε του μηνος να παρουμε το μισθο μας βρεξει χιονισει, καπιοι θεωρουν οτι το διπλωμα οδηγησης το παιρνουμε για να βολταρουμε με το αυτοκινητο μας μονο σαββατοκυριακα και οταν βγαινουμε εξω. Υ.Γ. Η παραβιαση ητανε να ειμαι 1.5 μετρο απο το φαναρι και να περιμενω, δεν διεσχησα το δρομο διακοπτοντας την κινηση και ο κομπλεξικος νομιζε οτι το επαιζα γρηγορος. Ειλικρινά, το άλλοθι της δουλειάς για να καλύπτει παραβάσεις ανθρώπων που "ζούνε" απο τους δρόμους (ταξιτζήδες, λεωφορειούχους, κουριεράδες, ντελιβεράδες), το έχω σιχαθεί. Αφού ζείς απο τους δρόμους, σεβάσου τους, μην χέζεις εκεί που τρώς............. και δεν μιλάω άκαπνος, δέκα χρόνια Τεχνικός Επιθεωρητής Αν. Μακεδονίας-Θράκης, με μέσο όρο 80.000 (επαγγελματικά) χιλιόμετρα ετησίως, δίχως ούτε μία παράβαση......... μην ακούω λοιπόν μακακίες........ Και πραγματικά θα ήθελα να καταλάβω, γιατί το πέρασες το κόκκινο, πόσο πιο γρήγορα έφτασες στον προορισμό σου; Το ήξερες φαντάζομαι όταν έκανες την παρανομία, τώρα γιατί διαμαρτύρεσαι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) οτι πεις black hawk. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... ΥΓ προβατα θα υπαρχουν για καποιους οσο κι αν τελικα δεν υπαρχουν στον πραγματικο κοσμο, γιατι ετσι βολευει αυτους τους καποιους να πιστευουν. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) οτι πεις black hawk. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Απο νομικη αποψη, βαθια εμπεριστατωμενη απαντηση και ακρως διαφωτιστικη! :) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2009 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΔΕΝ ειμαι νομικος. Αρα ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος. Παντως υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλοι δικηγοροι να συμβουλευτεις. Εαν βεβαια ΑΥΤΟ ειναι που σε ενδιαφερει. Επισης, εχω επιλεξει την αποψη μου να την εκφραζω η να την στοιχειοθετω ΜΟΝΟ σε αυτους που εχουν την ικανοτητα να δεχονται αλλες αποψεις περαν των δικων τους αρα σε σενα το να σε διαφωτισω θα ηταν τοσο ουτοπικο οσο το να δουλευε το κλε μου ρολοι. μπεεεεεεεεεεεε λοιπον. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 μπεεεεεεεεεεεε λοιπον. Βοηθεια σου.. (one more time "διαφωτιστικοτατη" και δεκτικοτατη διαλογου..) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ο μαζοχισμός είναι το ανώτατο στάδιο του ραγιαδισμού - και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ, όχι όμως επειδή "το λέει ο νόμος" αλλά για να μη σπάσουμε την κεφάλα μας... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2009 από τον ΤΚΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Ο μαζοχισμός είναι το ανώτατο στάδιο του ραγιαδισμού - και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ, όχι όμως επειδή "το λέει ο νόμος" αλλά για να μη σπάσουμε την κεφάλα μας... :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Εδώ έχουμε 3+1 θέματα, κάπως ανεξάρτητα μεταξύ τους. 1) Είναι καλό να φοράμε κράνος ή μπορούμε να το παραλείψουμε για μικρές αποστάσεις; Είναι θλιβερό που δεν είναι αυτονόητη η απάντηση αλλά το έχουμε δει και αυτό εδώ μέσα... 2) Είναι σωστό ή όχι να επιβάλλει ο νόμος τη χρήση κράνους; Εδώ ομολογώ ότι δεν έχω απάντηση. Μακάρι βέβαια να φορούσαν όλοι από μόνοι τους και να μην περιμέναμε τον κρατικό "μπαμπούλα", αλλά δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που μόνο φοβέρα παίρνουν και θα φορέσουν κράνος (ή αντίστοιχα ζώνη στο αυτοκίνητο) μόνο γι αυτό το λόγο. Από το τίποτα είναι καλύτερο. Όμως έχουμε και 2 αντικρουώμενες ανάγκες να ζυγίσουμε. Από τη μια όντως υπάρχει η πιθανότητα να προκληθεί ατύχημα εξαιτίας της μη χρήσης κράνους (ή έχοντας ανοιχτή τη ζελατίνα χωρίς γυαλιά), η ανάγκη ορθολογικής κατανομής των περιορισμένων πόρων στον τομέα της υγείας/πρόνοιας (είτε είναι κρεββάτια στην εντατική, είτε αναπηρικές συντάξεις), σαν ένα είδος μακροπρόθεσμου triage. Από την άλλη όμως υπάρχει και το αναφαίρετο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του ατόμου, γιατί τέτοιου είδους απαγορεύσεις οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια όσον αφορά τις ατομικές ελευθερίες. Γιατί το "απαγορεύεται η οδήγηση χωρίς κράνος γιατί είναι επικίνδυνο" είναι ιδεολογικά πολύ κοντά στο "απαγορεύεται εντελώς το τσιγάρο", ""απαγορεύεται το κόκκινο κρέας", "απαγορεύεται το αλάτι", "απαγορεύονται οι μοτοσυκλέτες" κ.ο.κ.... Δεν ξέρω ποιά από τις 2 ανάγκες έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Ίσως πρέπει να επιτρέπουμε εν γένει αυτές τις "επικίνδυνες" συμπεριφορές αλλά όποιος τις επιλέγει, να αναλαμβάνει και το αυξημένο μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί δυνητικά; Πχ. όπως αν πας να κάνεις ασφάλεια ζωής, θα πληρώσεις περισσότερα ασφάλιστρα αν λχ. καπνίζεις ή ασκείς κάποιο επικίνδυνο επάγγελμα αντί για δουλειά γραφείου κλπ. Όπότε θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο ότι όποιος θέλει, μπορεί ανεμπόδιστα να οδηγεί χωρίς κράνος, αρκεί όμως να πληρώνει 4Χ ασφάλιστρα για να καλύφθεί το επιπλέον ρίσκο και η εν δυνάμει επιβάρυνση στο ΕΣΥ/ασφαλιστικό. Και όποιος εμπλακεί σε ατύχημα με ξεκράνωτο, δεν θα ευθύνεται νομικά για τις σωματικές βλάβες του ξεκράνωτου εκτός και αν αποδειχτεί ότι η μη χρήση κράνους δεν ήταν επιβαρυντικός παράγοντας. (όχι ότι ο ξεκράνωτος θα είναι νομικά υπαίτιος για το ατύχημα de facto) 3) Είναι σωστό να εφαρμόζονται οι νόμοι; Αν καταλήξουμε στο ότι ο νόμος πέρι κράνους είναι λάθος, πρέπει να κινηθούμε στην κατεύθυνση του να τον αλλάξουμε. Όσο όμως παραμένει νόμος, ΙΜΟ πρέπει να εφαρμόζεται. 4) Μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην Ελλάδα. Κανένα μέτρο δεν έχει διάρκεια, σε ένα μήνα το πολύ θα έχει ατονήσει η αστυνόμευση και το θέμα πάλι θα ξεχαστεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλά τα λές φίλε zorz!!! Και για να μην ανοίγω άλλο θέμα, οι μοτοσυκλέτες σε δρόμο με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, μπορούν να κινούνται δίπλα σε άλλο όχημα (εφόσον χωράνε ) ή πρέπει το κάθε όχημα να είναι μόνο του στο πλάτος της λωρίδας; Με ενδιαφέρει η απάντηση σε σχέση με την "κατά γράμμα" εφαρμογή των νόμων... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2009 από τον cbk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Καλά τα λές φίλε zorz!!! Και για να μην ανοίγω άλλο θέμα, οι μοτοσυκλέτες σε δρόμο με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, μπορούν να κινούνται δίπλα σε άλλο όχημα (εφόσον χωράνε ) ή πρέπει το κάθε όχημα να είναι μόνο του στο πλάτος της λωρίδας; Με ενδιαφέρει η απάντηση σε σχέση με την "κατά γράμμα" εφαρμογή των νόμων... κατα γραμμα του νόμου: όταν τα αυτοκίνητα ειναι σταματημενα (λογω κινησεις φαναρι κτλ κτλ) μπορεις να κινεισαι δίπλα πάντα απο αριστερα του οχηματος με το αριστερο φλας αναμενο.. για διευκολυνση τις κινησεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 χαμός γινεται τελευταια παιδια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Καλα δεν μπορω να φανταστω οτι η κυβερνηση νοιαζεται τοσο για το καλο μας...Και στην τελικη δεν μπορω να καταλαβω,εαν καποιος δεν θελει να το φοραει ειναι καθαρα ΔΙΚΗ ΤΟΥ επιλογη,γιατι πρεπει να πληρωνει προστιμο? Συμφονώ απόλυτα μαζί σου αλλά κανεις ενα λαθος.Η κυβερνηση δεν νοιάζται για το καλό σου ούτε για το δικό μου... Απλά αφορμες ψάχνει μιας και ζουμε σε ενα κρατος οπου η πολιτική τους ειναι κατα των μηχανών και προσπαθουν να μαζεψουν κανα φράγκο απ΄τους αφραγκους μπας και μπαλώσουν ΛΙΓΟ Ή ΕΣΤΩ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ το ελειμα Συμφονώ απόλυτα μαζί σου αλλά κανεις ενα λαθος.Η κυβερνηση δεν νοιάζται για το καλό σου ούτε για το δικό μου... Απλά αφορμες ψάχνει μιας και ζουμε σε ενα κρατος οπου η πολιτική τους ειναι κατα των μηχανών και προσπαθουν να μαζεψουν κανα φράγκο απ΄τους αφραγκους μπας και μπαλώσουν ΛΙΓΟ Ή ΕΣΤΩ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ το ελειμα Παρένθεση. με εγραψαν με το αυτοκίνητο εξω απο την πύλη για ζωνη 500E και ειμαι φαντάρος που να ήμουν και μόνιμος τι θα έκοβαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
COSMAS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 :ok: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Εν τελει, τυφλη υπακοη στους "νομους" ανευ κρισεως, μονο στις στάνες, θα μπορουσε να βρει καποιος.. Προφανως, "καποιοι" θελουν να κανουν την κοινωνια "στάνη", (για ευνοητους λογους) και καποια "προβατα" το επικροτουν.. (Ως συνηθως δλδ..) (edit: Οι νόμοι, ανεκαθεν αλλαζαν, επειδη καποιοι τους αμφισβητουσαν.. Σε μια κοινωνια "στάνης", οπως καταλαβαινεις, αυτο δεν ειναι δυνατο και αρα τα "προβατα" θα παραμενουν ΠΑΝΤΑ "προβατα"! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες