Jump to content
ΕΒΙΤΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΜΗΧΑΝΗ

Recommended Posts

ξερετε αν εχει καποιο θεμα με βαση τα κρανη και οτιδηποτε μπορεις να μαθεις γι'αυτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

TRUST ME τα παιδια και κανεις μας δεν ειπε τπτ να σε στεναχωρησει. Μπορουν αν θελουν, αλλα δεν θελουν γιατι θα τους σκισω μετα κ θα γινουν ζεμπρες.

ΚΟυκλα, μπορουμε να σου δωσουμε χιλια δυο λινκς αλλα καλυτερα ειναι σιγα σιγα να μαθεις μονη σου το φορουμ και να ψαχνεις οτι θες. Πανω δεξια υπαρχει η λεξουλα "αναζητηση" βαλε εκει οτι θελεις. ξερεις κ βαζεις εικονες και ιμοτικονς!στανταρ κ θα μπορεις να ψαχνεις για οτι θες. Ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να μην υπαρχει εδω μεσα ενα μυριο θρενταρια για τα περι κρανους, συμβουλων για επιλογη, για οδηγηση, μεχρι κ για το πως να βαζετε τις ισοθερμικες καλτσες εχουμε εδω μεσα χιχι!

Αντε, αρχησε να ψαχνεις...εχει τη μαγεια του αυτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει, γυναίκα είναι, έχει μάθει να ζητάει και να της το φέρνουν, λες και δεν ξέρεις τώρα εσύ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβίτα γεια σου!

Διάβασα μερικές σελίδες συζήτησης που αναφέρονται στο θέμα που έθεσες. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι αδύνατον να σου δώσει λύση κάποιος άλλος για την μοτοσικλέτα που θέλεις. Είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό καθώς η μοτοσικλέτα έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης, τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις για την αγορά της και κυρίως με το προσωπικό σου γούστο.

Προσωπικά το μόνο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω, είναι δεδομένα που σχετίζονται με την μοτοσικλέτα... τουλάχιστον από την δική μου οπτική γωνία.

Καταρχάς δεν πρέπει να σκέφτεσαι αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο θέμα της οδήγησης. Είσαι σε μια ηλικία που η αντίληψη σου επιτρέπει να μπορείς να μαθαίνεις και να εκπαιδεύεσαι με άνεση. Τα αντανακλαστικά σου λειτουργούν, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση. Όσο έχει να κάνει περί θηλυκότητας, κτλ. δεν νομίζω πως είναι θέμα σχολιασμού. Την μοτοσικλέτα δεν την παίρνεις για να δημόσιες σχέσεις και για να βρεις γαμπρό. Φαντάζομαι έχει να κάνει με κάτι που θα σου άρεσε πολύ...

Αναφορικά τώρα με την μοτοσικλέτα: το κυριότερο θέμα είναι τι χρήματα διαθέτεις. Αυτό θα σε κάνει να αποκλείσεις κάποιες μοτοσικλέτες και να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένη κατηγορία. Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να επιλέξεις μοτοσικλέτα που να φτάνεις να πατήσεις, ώστε -τουλάχιστον στην αρχή- να νιώθεις μια σιγουριά.

Το είδος της μοτοσικλέτας που θα επιλέξεις να έχει να κάνει με την χρήση της. Ενδεχομένως μπορεί να την θέλεις για πολλές χρήσεις. Τότε θα δεις ποια θα είναι η κύρια χρήση και θα πάρεις τις αποφάσεις σου. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι πως αν σκέφτεσαι τα ταξίδια καλό θα ήταν μοτοσικλέτα με ανεμο-κάλυψη, εύκολη θέσης οδήγησης και ίσως δυνατότητας εύκολης φόρτωσης αποσκευών. Αν σκέφτεσαι κάτι που θα το έχεις για την Αθήνα και ενίοτε κάποιες εκδρομούλες και κανένα μπανάκι σε Χαλκίδα,κτλ, τότε και ένα naked είναι μια λύση.

Ότι και να πάρεις στο ποσό που θα διαθέσεις καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις και έναν πλήρη εξοπλισμό. Μην ξεκινήσεις με την λογική "αγοράζω την μηχανή και για τα υπόλοιπα βλέπουμε..." Λύσεις υπάρχουν για όλες τις τσέπες!

Για να μην θεωρήσεις πως είμαι μόνο θεωρητικός, θα σου πρότεινα κάποιες μηχανές. Θα τις χωρίσω σε 2 γενικές κατηγορίες: αυτές που η χρήση είναι κυρίως για εκδρομές και αυτές που είναι για χρήση κυρίως στην πόλη.

(Α) για ταξίδια:

Yamaha Fazer 600

Honda CBF 600

Suzuki Vstrom 600

Honda Transalp 600

ισως και Yamaha TDM 900

(B) για πόλη:

(όλες οι μοτοσικλετες της προηγούμενης κατηγορίας κάνουν και για την πόλη)

Yamaha Fazer 600 naked

Kawasaki Z750

Ελπίζω να βοήθησα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια

καλο κατα τη γνωμη μου θα ταν να ξεκινησεις με μια μηχανη- ευκολη, αρκετα ελαφρια, με οχι πολυ κι αγριο

γκαζι, και με χαμηλη σελα.αν γινεται ολα αυτα ή εστω τα περισσοτερα απο αυτα

γενικα μιλωντας προτιμησε πχ μια στρητ, οχι ψηλες μηχανες οπως xt, versys,

ευκολη μηχανη κλασσικα θεωρειται η cb 400 super four που σχεδον ολοι καναμε εκει μαθηματα

απο 250 κυβικα κοιτα σε honda cbf 250, yamaha ybr 250, honda vtr 250, σε πιο σκυφτη θεση..αλλα με μπολικους ιππους 30

ειναι το νιτζα 250 πολυ ομορφη μηχανη και μοιαζει και μεγαλυτερη.

παλια μηχανη αλλα αρκετα καλη φαινεται και το ax 1 on/off

αν θες να πας σε πιο πολλα κυβικα στα 600 καλη επιλογη ειναι το er 6 kawasaki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΜΑΙ 23 ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ..

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ..

ΦΙΛΙΑ :kiss:

ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΒΟΛΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ... :worshippy:

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως να ηρθεις στους 2 τροχους !! Αλλωστε οι γυναικες στο αμαξι εχουν προβλημα κατα κυριο λογο, με μηχανη δεν εχω πετυχει σχεδον καμια που να μη νιωθει.Το συνηθες γυναικειο προβλημα στην οδηγηση ειναι η αισθηση του χωρου η οποια με τη μηχανη ακυρωνεται γιατι βλεπεις τα παντα χωρις ταμπλο και ιστοριες να σε ταλαιπωρουν !!!! καλες διαδρομες λοιπον !!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως να ηρθεις στους 2 τροχους !! Αλλωστε οι γυναικες στο αμαξι εχουν προβλημα κατα κυριο λογο, με μηχανη δεν εχω πετυχει σχεδον καμια που να μη νιωθει.Το συνηθες γυναικειο προβλημα στην οδηγηση ειναι η αισθηση του χωρου η οποια με τη μηχανη ακυρωνεται γιατι βλεπεις τα παντα χωρις ταμπλο και ιστοριες να σε ταλαιπωρουν !!!! καλες διαδρομες λοιπον !!!!!!!

:yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ μια μεγαλη μηχανη αλλα ο φοβος μου ο μοναδικος που εχω ειναι αν θα μπορω να την κουμανταρω...βεβαια θα μου πειτε τωρα...ειναι αναλογα και την μηχανη,εγω δεν εχω προβλημα να μαθω με ενα μικρο παπακι και μετα σε μεγαλη αλλα τι να κανω δεν μου αρεσουν τα παπακια...

Παρε ενα εντουρακι που ειναι και ελαφρυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρε ενα εντουρακι που ειναι και ελαφρυ...

καλα εεεε εχω τοσο καιρο να μπω..........................

χρονια και ζαμανια.........

με τουτα και μ'εκεινα εχω την εντυπωση οτι θα παρω ενα αυτοματο μεγαλο, του τυπου..gilera nexus..για πειτε μου την γνωμη σας....

χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εεεε εχω τοσο καιρο να μπω..........................

χρονια και ζαμανια.........

με τουτα και μ'εκεινα εχω την εντυπωση οτι θα παρω ενα αυτοματο μεγαλο, του τυπου..gilera nexus..για πειτε μου την γνωμη σας....

χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!

Συγκεκριμενα το Nexus αν το παρεις να το οδηγησεις θα δημιουργησεις αναμεικτα συναισθηματα..Και εξηγουμαι...Ειμαι 1.83 και πατουσα με τις μυτες των ποδιων..Σταθερα, καλα αλλα με τις μυτες!!Αν εγερνα προς το ενα ποδι πατουσα κανονικα...Αλλα και παλι ειναι 175 κιλα στεγνο...Βαλε λαδια ξυδια και βενζινες...Αγγιζουμε τα 190-200 κιλα!Εγω στην αρχη οταν πηγα νατο ξεπαρκαρω δυσκολευτηκα στην επιτοπια μανουβρα γιατι με ειχαν κλεισει κιολας και ηθελε πολυ κοπο...Αλλα ανοιγοντας το γκαζι και ξεκινωντας, το βαρος χανεται, χονομουν με πολλα χιλιομετρα αναμεσα στα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα απο τα πρωτα μολις λεπτα στην σελα του!Η θεση οδηγησης ορθια και ανετη!Οι μικροι τροχοι ομως και οι ανεπαρκης αναρτησεις οποιαδηποτε ανωμαλια του δρομου την μεταφερουν κατευθειαν στην μεση σου!

Γκαζι ειχε αρκετο!!Ανοιγα απο 0-80 μαζι με V-strom..Τελικη πανω απο 130(μιλωντας για το 250)...Βρες το,κατσε πανω του και δες πως σου παει..Αν νιωσεις οικεια παρ'το μια βολτα!!Και ετσι θα σου λυθουν ολες οι αποριες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα...η λαηθεια ειναι οτι την μηχανη που θελω να παρω θα ηθελα να ειναι και λιγο ανετη οσο μπορει να ειναι ανετη μια μηχανη...

να μην λεω οτι θα καβαλησω την μηχανη μου και να το κανω με μιση καρδια..

ν'ανεβαινω και να το ευχαριστιεμαι στο επακρο..

τωρα οποια προταση εχετ να μου κανετε δεκτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω ετσι λεω.Μην σε νιαζει αμα θελεις ολα τα κουμανταρεις.ειναι μεχρι να παρεις το κολαι.(το διπλωμα βασικα και μετα το κολαΪ)Αν σε ξεαγχωνει ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στον ιδιο "δρομο" με εσενα!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωπα..μισο... δλδ τι; ηρθε η ωρα μου να ξυνω τα χιδια που δεν εχω κ να κατουραω ορθια;;;

Τι στεγανα υπαρχουν στα μυαλα Θεε μου...

ξερετε τι πιστευω εγω; οτι απλα καποιοι απο εσας φοβουνται. Υποσυνειδητα θεωρειται απο καποιους ως απειλη το να οδηγει μια γυναικα μηχανη μεγαλου κυβισμου, απειλη στον αντρισμο τους. Κ εγω λοιπον υποκλινομαι σε αυτους τους αντρες που δεν κουβαλανε κανενα φοβο τετοιου ειδους,κανενα κομπλεξ και που ξερουν οτι τη θεση τους απεναντι στη γυναικα δεν τη χανουνμε τιποτα κ κυριως οχι με το να ειναι μια γυναικα δυναμικη η ρε αδερφε , η απλα οχι η χαζογκομενα που νοιαζεται μονο πως να ταιριαξει το λαχανι γοβακι με τη ροζ φουστιτσα και που την απασχολει αν το λιπγκλος απο τα μακ ειναι της σεζον.

Εχεις δει τα θηλυκα του φορουμ εδω που οδηγουν μηχανη; εχεις κανει ποτε δεσμο με καποια που οδηγει εκτος παπιου η σκουτερ; γι ανα μπορεις να κρινεις; κ μαλιστα σε τετοιο ποσοστο ωστε να μιλαμε για γενικη εντυπωση;...

πφ... παλι οφτοπικ ειμαι. Τι σκ@τα. Η βροχη μου προκαλει βραχυκυκλωμα;;;

Τι λες τωρα , εδω γυναικα σε μηχανη, (εκτος αν ειναι εντελως μπουρουχα), μην πω οτι ειναι πιο "επιθυμητη" απο ξανθια σε καμπριο!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_hi:

και μενα το ιδιο συμβαινει ειμαι 20 χρονων και ολοι με πρηζουν για αμαξι..."παρε αμαξι να εχεις την ανεση σου κτλ"

και ειπα να το σκεφτω και λιγο αλλα ολα ειναι εναντιον του να παρω κουτι....εχω ηδη μαζεψει τα λεφτα για ενα σχετικα φθηνο μηχανακι και για ενα καλο μπουφαν...

Μην ακους κανεναν κανε αυτο που θελεις και παρε αυτο που θελεις....εγω κοιταω κατι σε 125 οπως ΧΤ ή κατι τετοιο...μπορεις για αρχη αμα δεν ξερεις να κουμανταρεις καλα μηχανακι να κοιταξεις και εσυ καπου εκει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα να δεις οι γυναικες οδηγοι δεν τις παω με τιποτα (προπερση με κτιπησε 1 στην ηλικια σου αλλα ημουν πεζος)ΟΜΩΣΣΣΣ για τις γυναικες καβαλαρισες δεν ξερω.......τι να πω.....καλες βολτες

Χαχαχαχα! Έλεος! Μετά πού να μη μας βρίζουν!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ρωτησω κατι που ειναι λιγο οφτοπικ . το gilera nexus το σηκωνει το διπλωμα Α1?

πόσο θεός... :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ρωτησω κατι που ειναι λιγο οφτοπικ . το gilera nexus το σηκωνει το διπλωμα Α1?

νομίζω τώρα είναι καλύτερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξει τωρα το διορθωσες . ικανοποιηθηκες ? η μηπως θες να ανοιξω ενα αλλο ποστ για να περιμενω καποιον να μου πει ενα ναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι θα γίνει με τα γυναικεία "θέματα"?

Εμ τα θυμάστε και τα ξεσκάβετε στο άσχετο, χωρίς να καταλήγουν κάτι, εμ πετιέται και καθένας και ο,τι του θυμηθεί...

Η Εβίτα από το 2009 που άνοιξε το θέμα, έχει καλυφθεί. Από το 2011 και μετά, δεν έχει προστεθεί τίποτα το χρήσιμο, ενδιαφέρον, ουσιαστικό. Καυλάντα να γίνεται...

Το επόμενο βήμα για άντρες που θέλουν επειγόντως απάντηση δηλαδή θα είναι να ανοίγουν θέμα με τίτλο "Νέα και μόνη, ψάχνει έμπειρες συμβουλές για την 1η της... μηχανή" και στο θέμα μέσα να ρωτάει τι λάδι να βάλει στο μηχανάκι του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα