alextsouk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 ti sprei alisidas xrisimopoiite??eiste efxaristimenoi apo lipansi kai pitsilies... egw xrisimopoio ena motul poli kalo se lipansi alla mou kanei olo to mixanaki xalia exete na protinete tipota? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Μotul βάζω. Πολύ καλό γίνεται "τσίχλα" χωρίς καμμία πιτσιλιά. Μήπως βάζεις πολύ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alextsouk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 den nomizw...mia strofi i alisida elafros patimeno to sprei sigkekrimena motul chain lube factory line ena pou exei kokkino kapaki kai ligo kitrino sto mpoukali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Το μοτούλ πρέπει να το ψεκάσεις και να το αφήσεις να «στεγνώσει» περισσότερες από δύο ώρες πριν οδηγήσεις τη μηχανή. Εστι μου είχε πει ο πωλητής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alextsouk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Το μοτούλ πρέπει να το ψεκάσεις και να το αφήσεις να «στεγνώσει» περισσότερες από δύο ώρες πριν οδηγήσεις τη μηχανή. Εστι μου είχε πει ο πωλητής. to afinw olokliro to vradi... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
triodi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το BEL-RAY CHAIN LUBE SUPER CLEAN, απλά αφού το εφαρμόσω σε σχετικά ζεστή αλυσίδα πρέπει να μείνει κανα δυο ώρες ακινητοποιημένη για να μην λερώσει. Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 den nomizw...mia strofi i alisida elafros patimeno to sprei sigkekrimena motul chain lube factory line ena pou exei kokkino kapaki kai ligo kitrino sto mpoukali ΟΚ αυτό είναι. Μου έδωσε η honda στην Κόρινθο. Να σκεφτείς το βάζω στο bol'dor και στο ΧΧ,με όλη τη παραξενιά που έχω. Καθαρό χωρίς βρώμα. Αν και οταν τελειώσει θα βάζω SAE 90 όπως λένε τα βιβλία των ανωτέρω μοτό,και ας λεκιάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alextsouk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το BEL-RAY CHAIN LUBE SUPER CLEAN, απλά αφού το εφαρμόσω σε σχετικά ζεστή αλυσίδα πρέπει να μείνει κανα δυο ώρες ακινητοποιημένη για να μην λερώσει. Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. to bel ray to eixa xrisimopoiisei pio palia mia xara itan to stamatisa giati mou eixan pei kana dio atoma oti den einai kalo kai tetoia... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Τα εχω δοκιμασει ολα μονο το castrol δεν λερωνει αλλα θελει πιο συχνα ψεκασμα η αλυσιδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 alextsouk γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες!! ελεος! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 και εγω motul βαζω. πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 μπορουμε να χρησημοποιησουμε απλο γρασο? η βαλβολινη 80 90 κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Βαλβολινη μπορεις να χρησιμοποιεις μιας και το προτεινει και ο κατασκευαστης αυτο χρησιμοποιουν στα moto gp.Εχει καλη λιπανση ειναι σχεδον τσαμπα ΑΛΛΑ λερωνει θελει συχνω περασμα και επισης δεν ειναι αδιαβροχο οπως αυτα των σπρευ. Η επιλογη δικη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Εγώ τυχαία βρήκα σε ένα μαγαζί το Valvoline White Grease, μπλέ δοχείο με την επιγραφή με μεγάλα γράμματα μπροστά "O-Ring Safe" και είναι άψογο, η αλυσίδα δεν ακούγεται πλέον καθόλου, δεν είναι και ακριβό επίσης αλλά βγάζει με το ζόρι 400-500χλμ....περίπου 7 χρήσεις και game over. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) Γιωργο μαλλον βαζεις παρα πολυ 7 χρησεις?? Το παρακανεις μου φαινεται με το σπρει για αυτο δεν ακουγεται τιποτα. Μονο εσωτερικα θελει ψεκασμο οχι βαψιμο ολη η αλυσιδα.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον jimmis5 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 εγω χρησιμοποιω fuchs silkolene νον φλαινγκ τεχνολογκι λεει...αλλα απο πιτσιλιες εχει αρκετες εως πολλες θα ελεγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 αντε να σας τα ξαναπω μια ακομη φορα!! καθαριζετε με πινελο-παραφινελαιο την αλυσιδα την περνατε μετα με μωρομαντηλο μετα με μια πετσετουλα μαλακιά κ επειτα την ψεκαζετε με το σπρευ γρασσου με teflon της guard ** κ ειστε κομπλε εχοντας δοκιμασει αρκετα γρασσα (rockoil,permatex,wurth,motorex,castrol) μπορω πλεον με σιγουρια να πω οτι το συγκεκριμενο λιπαινει παααρα πολυ καλα την αλυσιδα,εχει αντοχη στα χλμ,η συσκευασια του κραταει ενα λογικο διαστημα αναλογα ποσο συχνα το πλενεις το μηχανακι,πιτσιλαει ελαχιστα ** το συγκεκριμενο γρασσο ειναι σε συσκευασια των 300ml κοστιζει 4.5? αλλα εγω το παιρνω απο super market γαλαξια κ ολο το χρονο εχει εκπτωση με την οποια βγαινει στα 3.6? value for money λοιπον το γρασσο της guard κ ενα μικρο tip:αφου εχετε καθαρισει κ γρασσαρει την αλυσιδα αφηστε τη οοολο το βραδυ να στεγνωσει κ κινηστε τη την επομενη μερα... ουτε ιχνος πιτσιλιας μετα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 motul chain WAX όχι lube.ούτε ίχνος πιτσιλιάς, έχει κερί το οποίο λιώνει όταν ζεσταίνεται η αλυσίδα και μετά παγώνει. Το κακό είναι ότι κολάει πάρα πολύ στην αλυσίδα και θέλει λίγο παραπάνω κόπο στο καθάρισμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Της Motul που χρησιμοποιουσα(ενα σε κοκκινο μπουκαλι)παλι πεταγε παρολο που το αφηνα ολο το βραδυ.. Τωρα δοκιμαζω ενα ξηρο σπρευ..της wurth αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alextsouk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 ok ευχαριστώ παίδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 εγω χρησιμοποιω fuchs silkolene νον φλαινγκ τεχνολογκι λεει...αλλα απο πιτσιλιες εχει αρκετες εως πολλες θα ελεγα... Είπαμε να μη γράφουμε με αγγλικούς χαρακτήρες αλλά όχι κι έτσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 για δοκιμαστε κ το IPONE κ μετα τ ξαναλεμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Αν και οταν τελειώσει θα βάζω SAE 90 όπως λένε τα βιβλία των ανωτέρω μοτό,και ας λεκιάζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billys_elefsina 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 εγω εχω παρει ενα απο το πρακτικερ guard λιπαντικο γρασσο με τεφλον καλο δεν ειναι? σιγα τι θα παθει αλυσιδα ειναι και λαδι καλαματας να βαλεις τι θα παθει?το θεμα ειναι να εχει γρασσο για να μην χαλαση απο τις τριβες και θερμοκρασια οχι αν ειναι μαρκα το λιπαντικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 bel ray!!!! εγώ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες