Jump to content
alextsouk

ΣΠΡΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Recommended Posts

ti sprei alisidas xrisimopoiite??eiste efxaristimenoi apo lipansi kai pitsilies...

egw xrisimopoio ena motul poli kalo se lipansi alla mou kanei olo to mixanaki xalia

exete na protinete tipota?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

den nomizw...mia strofi i alisida elafros patimeno to sprei

sigkekrimena motul chain lube factory line ena pou exei kokkino kapaki kai ligo kitrino sto mpoukali

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μοτούλ πρέπει να το ψεκάσεις και να το αφήσεις να «στεγνώσει» περισσότερες από δύο ώρες πριν οδηγήσεις τη μηχανή. Εστι μου είχε πει ο πωλητής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το μοτούλ πρέπει να το ψεκάσεις και να το αφήσεις να «στεγνώσει» περισσότερες από δύο ώρες πριν οδηγήσεις τη μηχανή. Εστι μου είχε πει ο πωλητής.

to afinw olokliro to vradi...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ χρησιμοποιώ το BEL-RAY CHAIN LUBE SUPER CLEAN, απλά αφού το εφαρμόσω σε σχετικά ζεστή αλυσίδα πρέπει να μείνει κανα δυο ώρες ακινητοποιημένη για να μην λερώσει. Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
den nomizw...mia strofi i alisida elafros patimeno to sprei

sigkekrimena motul chain lube factory line ena pou exei kokkino kapaki kai ligo kitrino sto mpoukali

ΟΚ αυτό είναι.

Μου έδωσε η honda στην Κόρινθο.

Να σκεφτείς το βάζω στο bol'dor και

στο ΧΧ,με όλη τη παραξενιά που έχω.

Καθαρό χωρίς βρώμα.

Αν και οταν τελειώσει θα βάζω SAE 90 όπως λένε

τα βιβλία των ανωτέρω μοτό,και ας λεκιάζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ χρησιμοποιώ το BEL-RAY CHAIN LUBE SUPER CLEAN, απλά αφού το εφαρμόσω σε σχετικά ζεστή αλυσίδα πρέπει να μείνει κανα δυο ώρες ακινητοποιημένη για να μην λερώσει. Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

to bel ray to eixa xrisimopoiisei pio palia mia xara itan to stamatisa giati mou eixan pei kana dio atoma oti den einai kalo kai tetoia...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλβολινη μπορεις να χρησιμοποιεις μιας και το προτεινει και ο κατασκευαστης αυτο χρησιμοποιουν στα moto gp.Εχει καλη λιπανση ειναι σχεδον τσαμπα ΑΛΛΑ λερωνει θελει συχνω περασμα και επισης δεν ειναι αδιαβροχο οπως αυτα των σπρευ. Η επιλογη δικη σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τυχαία βρήκα σε ένα μαγαζί το Valvoline White Grease, μπλέ δοχείο με την επιγραφή με μεγάλα γράμματα μπροστά "O-Ring Safe" και είναι άψογο, η αλυσίδα δεν ακούγεται πλέον καθόλου, δεν είναι και ακριβό επίσης αλλά βγάζει με το ζόρι 400-500χλμ....περίπου 7 χρήσεις και game over.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο μαλλον βαζεις παρα πολυ 7 χρησεις?? Το παρακανεις μου φαινεται με το σπρει για αυτο δεν ακουγεται τιποτα. Μονο εσωτερικα θελει ψεκασμο οχι βαψιμο ολη η αλυσιδα..

Τροποποιήθηκε από τον jimmis5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω χρησιμοποιω fuchs silkolene νον φλαινγκ τεχνολογκι λεει...αλλα απο πιτσιλιες εχει αρκετες εως πολλες θα ελεγα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αντε να σας τα ξαναπω μια ακομη φορα!!

καθαριζετε με πινελο-παραφινελαιο την αλυσιδα

την περνατε μετα με μωρομαντηλο

μετα με μια πετσετουλα μαλακιά

κ επειτα την ψεκαζετε με το σπρευ γρασσου με teflon της guard **

κ ειστε κομπλε :winking:

εχοντας δοκιμασει αρκετα γρασσα (rockoil,permatex,wurth,motorex,castrol) μπορω πλεον με σιγουρια να πω οτι το συγκεκριμενο λιπαινει παααρα πολυ καλα την αλυσιδα,εχει αντοχη στα χλμ,η συσκευασια του κραταει ενα λογικο διαστημα αναλογα ποσο συχνα το πλενεις το μηχανακι,πιτσιλαει ελαχιστα

** το συγκεκριμενο γρασσο ειναι σε συσκευασια των 300ml

κοστιζει 4.5? αλλα εγω το παιρνω απο super market γαλαξια κ ολο το χρονο εχει εκπτωση με την οποια βγαινει στα 3.6?

value for money λοιπον το γρασσο της guard

κ ενα μικρο tip:αφου εχετε καθαρισει κ γρασσαρει την αλυσιδα αφηστε τη οοολο το βραδυ να στεγνωσει κ κινηστε τη την επομενη μερα...

ουτε ιχνος πιτσιλιας μετα :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

motul chain WAX όχι lube.ούτε ίχνος πιτσιλιάς, έχει κερί το οποίο λιώνει όταν ζεσταίνεται η αλυσίδα και μετά παγώνει. Το κακό είναι ότι κολάει πάρα πολύ στην αλυσίδα και θέλει λίγο παραπάνω κόπο στο καθάρισμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Της Motul που χρησιμοποιουσα(ενα σε κοκκινο μπουκαλι)παλι πεταγε παρολο που το αφηνα ολο το βραδυ..

Τωρα δοκιμαζω ενα ξηρο σπρευ..της wurth αν θυμαμαι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω χρησιμοποιω fuchs silkolene νον φλαινγκ τεχνολογκι λεει...αλλα απο πιτσιλιες εχει αρκετες εως πολλες θα ελεγα...

Είπαμε να μη γράφουμε με αγγλικούς χαρακτήρες αλλά όχι κι έτσι :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και οταν τελειώσει θα βάζω SAE 90 όπως λένε

τα βιβλία των ανωτέρω μοτό,και ας λεκιάζει.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω παρει ενα απο το πρακτικερ guard λιπαντικο γρασσο με τεφλον καλο δεν ειναι? σιγα τι θα παθει αλυσιδα ειναι και λαδι καλαματας να βαλεις τι θα παθει?το θεμα ειναι να εχει γρασσο για να μην χαλαση απο τις τριβες και θερμοκρασια οχι αν ειναι μαρκα το λιπαντικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα