Jump to content
steven_04

Αν ειδατε σημερα ενα τρακαρισμενο ER

Recommended Posts

Περαστικα φιλε και τα σιδερα θα γινουν ευκολα οπως πριν!

Σκεψου τα χειροτερα και ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!

Η οδήγηση..θέλει υπερ-αμυντική οδήγηση. Όχι γιατί ο κάθε ένας μας δεν είναι καλός οδηγός, αλλά γιατί πρέπει εκτός απο τη δική σου μαλακία να προβλέψεις και τη μαλακία του άλλου.

:_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αναψε ενα κερακι φιλε και ας ειναι και απο αυτα που βαζουν στα μπαρ στα τραπεζακια...

πες ενα ευχαριστω μεσα απο την ψυχη σου και ασε τον ηχο της λεξης να ταξιδευει στο απειρο.

περαστικα στα τραυματα σου και στην ψυχολογια σου. Μηχανη θα παρεις παλι :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

steven περαστικα και απο εμενα παλι καλα που δεν χτυπησες εσυ και ο φιλος σου σοβαρα...

περαστικα και ολα φτιαχνονται..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά σου αδελφέ.

Είδα το μοτόρι, και κουφάθηκα πως ΒΓΗΚΕ το πηρούνι από την πλάκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι ρε φίλε! :0 Το είδα τώρα μόλις...

Περαστικά σου φιλαράκι, εσύ να είσαι καλά και τα άλλα φτιάχνονται.

Αφού είσαι καλά, κι αφού ο γιατρός παραδέχτηκε το σφάλμα του και θα σε αποζημιώσει, τέλος καλό, όλα καλά.

Είπαμε, δυστυχώς ότι κινείται θα χτυπηθεί και θα πέσει. Δεν γίνεται να βάλουμε στη γυάλα τα μοτόρια μας...

Εμείς να είμαστε καλά φίλε γιατί ανταλλακτικά κεφάλια, πόδια και χέρια δεν υπάρχουν... ;)

Εξάλλου, το λες και μόνος σου.

Απο την αλλη λεω οτι φτηνα τη γλιτωσα και θα μπορουσα να ειμαι πολυ χειροτερα. Απο αυτο το ατυχημα εχω μονο να κερδισω και οχι να χασω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω παλικαρια μου. Να ειστε παντα καλα και να σας χαιρονται οι δικοι σας ανθρωποι. Υγεια πανω απ'ολα.....

@Guru φιλε προσεχε πολυ με το καινουριο το μοτορι, μην ξεγελιεσαι γιατι ακομα δεν το εχεις μαθει. Κι'εμεις που το μαθαμε ειδες πως την παθαμε... ΠΡΟΣΟΧΗ

@ΖΖR1400 Φιλε μου το αριστερο καλαμι ΕΣΠΑΣΕ και το ελατηριο φαινεται και πεταχτηκαν και τα λαδια του καλαμιου. Ολο το μπροστινο καταστραφηκε. Απο δευτερα που θα ηρεμησουν οι πονοι θα παω να τη ξαναδω και να βγαλω καλες φωτος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικά και μην ανησυχεις για την μοτό. Να εισαι γερός να πάρεις καινουργια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου εισαι εσυ καλα μη στεναχωριεσαι και αφου ανελαβε την ευθηνη ο αλλος δε θα τρεχεις κιολας (πολυ)

περαστκα και ποτε ξανα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε το έμαθα χθες από τον Μιχάλη. Περαστικά, αυτό που μετράει είναι ότι είσαι καλά. Ας πέρασε λοιπόν έτσι ελαφριά και η δική σου σειρά.

Όσο αφορά το μηχανάκι, μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν.

Τώρα για αυτό έχω μερικές ενστάσεις αλλά θα στις βρέξω όταν θα είσαι καλύτερα. Πάντα όρθιος και τα μυαλά μέσα!!!

Κι'εμεις που το μαθαμε ειδες πως την παθαμε... ΠΡΟΣΟΧΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ χαίρομαι φίλε..........................................που εσύ είσαι καλά!!!!! Κουράγιο.....!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
............

Κι'εγω θα σε μαλωσω γιατι ξεχασες το ονομα μου. :P Σταυρος λεμε :blush:

Να'σαι καλα βασιλακη. Θα τα πουμε στο καφε εμεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά και ποτέ ξανά σού εύχομαι αγαπητέ Σταύρο. :D

Δυστυχώς για να οδηγάς στο Ελλαδιστάν, πρέπει νά 'χεις μάτια και στον κ@λο. :lipssealed::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε, ακούμε κάθε μέρα για θανάτους οπότε μια χαρά είσαι εσύ. Μπουφάν και κράνος κάνανε τη δουλειά τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά και σιδερένιος φίλε και ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ..άμα είσαι εσύ καλά..Όλα τα άλλα είναι για να τα διηγούμαστε και να τα πίνουμε στις μαζώξεις μας όταν με το καλό παππουδιάσουμε..χεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα και ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις πολυ με ασφαλιστικες για να το αντικαταστησεις συντομα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σταύρο Περαστίκα αγορίνα μου,καταλαβαίνουμε το πόνο για την "κούκλα" σου αλλά πίστεψε με το "νόημα" σ'αυτό που σου συνέβει είναι ότι βγήκες ατσαλάκωτος.όρθιος και περπατητός.

ΜΗΝ αγχώνεσαι τα σίδερα στάχτη να γίνουν θα πάρεις καλύτερο και μετά καλύτερο κτλ κτλ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα