Jump to content
duffyfx

ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα την γνωμη σας εχω ενα χτχ660 απο το 2006 σημερα το πρωι δεν επερνε μπροστα το πορτοκαλι λαμπακι του κηνιτηρα ηταν αναμενο συνεχως!!! και στο καντραν που εβγαζε το νουμερο 19!! πηγα απο το service της γιαμαχα και μου λει οτι εκαψε ηλεκτρονικη χωρις να το βαλει την μηχανη στον εγκεφαλο! και μου ειπε οτι κοστιζει 650 ευρω :0 για καινουρια!!! η μηχανη μου οταν την πηρα εσβηνε οπως μερικες μηχανες απο την yamaha Μου ειπανε οτι το συγκικριμενο ανταλλακτικο δεν ηθελε αλλαγμα ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε ειναι πολυ πιθανο να ειναι η ηλεκτρονικη αλλα για καλο και για κακο πηγενε και σε ενα αλλο συνεργειο να το δουνε ,γιατι σημερα υπαρχουνε πολυ απατεωνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που έσβηνε είναι το TPS το οποίο ήταν προβληματικό στα 660 και η Yamaha το αλλάζει νομίζω ακόμα και τώρα σε όσους δεν το έχουν αλλάξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από φόρουμ του moto.gr :

Error Number 19 : Sidestand sensor error - DIAG mode 20

Αγαλλιάστε!

Ήτοι έλεγξε το διακόπτη του πλαγιοστάτη!

Τροποποιήθηκε από τον Darkkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα αυτά στο moto.gr

codes errors for XT660X/R

DISCLAIMER: YOU DO THIS AT YOUR OWN RISK AND MAY VOID THE MANUFACTURERS WARRANTY.

Error Codes

Error Number 11 : Cylinder identification sensor error - DIAG mode (none)

Error Number 12 : Crankshaft posiiton sensor error - DIAG mode (none)

Error Number 13 : Air intake pressure sensor error - DIAG mode 03

Error Number 14 : Air intake duct error - DIAG mode 03

Error Number 15 : Throttle position sensor error - DIAG mode 01

Error Number 20 : Air pressure sensors error - DIAG mode (none)

Error Number 21 : Coolant temperature sensor error - DIAG mode 06

Error Number 22 : Air intake temperature sensor error - DIAG mode 05

Error Number 23 : Ambient air pressure sensor error - DIAG mode 02

Error Number 24 : O2 (lambda) sensor error - DIAG mode (none)

Error Number 30 : The bike went down - DIAG mode 08

Error Number 33 : Coil 1 open circuit - DIAG mode 30

Error Number 34 : Coil 2 open circuit - DIAG mode 31

Error Number 41 : Tilt sensor error - DIAG mode 08

Error Number 42 : Speed sensor error / Neutral sensor in short-circuit - DIAG mode 07-21

Error Number 43 : Battery voltage control error - DIAG mode (none)

Error Number 44 : EEPROM read/write error - DIAG mode 60

Error Number 50 : ECU memory error - DIAG mode (none)

Error Er-1 : ECU link error

Error Er-2 : ECU link error

Error Er-3 : ECU link error

Error Er-4 : ECU link error

Following ERROR codes DO NOT allow engine to run :

11-12-19-30-41-50 and Er-1 to Er-4

Error code 11 allow engine to continue running only if fault appears after engine start.

Following ERROR codes DO allow engine to run but need immediate check because default values are taken by the ECU: 13-14-20-21-22-23-24-24-42-43-44

DISCLAIMER: YOU DO THIS AT YOUR OWN RISK AND MAY VOID THE MANUFACTURERS WARRANTY.

και παίζει και παλαιό topic

Mybike - Error Code 19

Σύμφωνα με αυτά, έχει πρόβλημα ο σένσορας του σταντ σου.

Edit : Με πρόλαβαν

Σημαντικό post του Treeoflife :

λοιπόν, μόλις μίλησα με το service της Μοτοδυναμικής στην κατεχάκη και μου είπαν ότι "με τίποτα δεν είναι ηλεκτρονική!!!" το έπλυνες ή πέρασες από νερά; γιατί μπορεί να είναι υγρασία στα καλώδια της βαλβίδας αλλιώς πρέπει να αλλαχθεί η βαλβίδα και μόνο η βαλβίδα.
Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ αυτο μου ειπε και ο τεχνικος απο ενα συνεργειο της γιαμαχα στην αθηνα !!! βαλβιδα σταντ η βαλβιδα συμπλεκτη

πως μπορω να κανω reset οστε να μην το βγαζει

ο τεχνικος που μιλησα μου ειπε να κανω βραχικικλομα τα καλοδια απο το σταντ το εκανα αλλα δεν εκανε τπτ δεν πηρε μπροστα η αλλη λυση που μου ειπε ειναι η βαλβιδα συμπλεκτη

Τροποποιήθηκε από τον duffyfx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωπω φίλε τα π**στρέλια θα του τσιμπάγανε 650 για μια βαλβίδα σταντ.... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι οντος ι βαλβιδα η ο εγκεφαλος ? με ενα συνεργειο που μιλησα παλι μου ειπε οτι ειναι ο εγκεφαλος και βγαζει το error code 19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε το manual σου αν κοιτάξεις θα δεις οτι λέει οτι είναι το side stant οπότε απλά είναι ψέμα οτι είναι εγκέφαλος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ!

Πήγαν να σφάξουν κι εμένα πρόσφατα που είχα ένα τρακάρισμα με το αυτοκίνητο.

Και μάλιστα πήγε να το κάνει "σοβαρό" και...εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Μου ζήτησε 4.500 ευρώ (!!!) για να φτιάξει το αυτοκίνητο - και μέσα σ' αυτά που υποτίθεται ότι ήθελαν αλλαγή ήταν...ο εγκέφαλος, που ήθελε να μου τον χρεώσει κάπου 600 ευρώ!

Όταν το άκουσα, είπα μέσα μου "ο δικός σου εγκέφαλος είναι καμένος" - και ψάχτηκα και το πήγα σε άλλο συνεργείο, όπου μου το έφτιαξαν ΜΙΑ ΧΑΡΑ με 2.500 ευρώ - και ίσως αν το έψαχνα κι άλλο να έβρισκα την ίδια δουλειά ακόμα πιο φθηνά. Και εννοείται ότι δεν άλλαξε ο εγκέφαλος (!!!), ένα απλό reset ήθελε...

Τόσο μεγάλες μπορεί να είναι οι διαφορές, μην ακούτε τον κάθε @#!$#@!~@~#%~%στη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από φόρουμ του moto.gr :

Αγαλλιάστε!

Ήτοι έλεγξε το διακόπτη του πλαγιοστάτη!

Αχαχαχα. Καλό.

Φίλε εκτός απο τον διακόπτη άλλαξε και συνεργείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 συνεργεια μου ειπαν οτι το error code 19 ειναι προβλημα της ηλεκτρονικης αλλα στο μανιουλ το γραφει σαν προβλημα με το σταντ!!!! και αν εχει πηραχτη το ιμοβιλαϊζερ να υπολογιζω 1000?+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου, ευχομαι καλα (και τα φτηνοτερα) ξεμπερδεματα!.. :what:

(Ε, ρε και αν στη θεση της λεξης YAMAHA, ηταν η.. "μαγικη" λεξη "BMW", τι πανηγυρι θα στηνονταν!!! :2funny: :2funny: :_zeppelin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, αλλά οι BMW κοστίζουν τα διπλά απ' τις YAMAHA και γι' αυτό έχουμε άλλες απαιτήσεις!

Γι' αυτό γίνεται η φασαρία με αυτές, όχι επειδή υπάρχει κάποια συνομωσία εναντίον τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς αν δεν μπορείς να κάνεις μικροεπισκευές και συντήρηση στη μηχανή μόνος σου ή αν δεν έχεις κάποιον πάρα πολύ έμπιστο σε συνεργείο τότε σε λιώνουν...συμβαίνει και θα συμβαίνει παντού!

Εφοδιαζόμαστε με service manual, τα ανάλογα εργαλεία (σιγά σιγά μαζεύεις ότι χρειάζεται για κάθε εργασία και σου μένουν κιόλας μετά) και όλα γίνονται.

Αν δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μας τότε καλύτερα να μένουμε στα τετράτροχα...η άποψη μου πάντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο μανιουαλ λει οτι ειναι το σταντ 2 συνεργεια της γιαμαχα μου ειπανε οτι ειναι ηλεκτρονικη!!!! τι να πιστεψω

το error code 19 ειναι προβλημα της ηλεκτρονικης αλλα στο μανιουλ το γραφει σαν προβλημα με το σταντ!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι με μαστορα το εκανα αλλα απο τι διαβασα στο μανιουαλ πρεπει να γινει ρεσετ στον εγκεφαλο σημερα περιμενω απαντηση απο το συνεργειο που το εχω παει!!!

να ρωτησω και κατι αλλο γιατι το μανιουαλ λεει οτι φταιει η βαλβιδα σταντ και τα συνεργεια λενε οτι εχει καει η ηλεκτρονικη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα πηγα εχθες απο το συνεργειο και μου ειπανε οτι δεν παλμο απο τα 2 καλωδια που φευγουν απο την ηλεκτρονικη

απομονοσανε βαλβιδα σταντ αλλα τπτ απο τι διαβασα μεσα στο βιβλιο πρεπει να γινει ρισετ στον εγκεφαλο οστε να σβυσει η βλαβη! και κατα 90% ειναι ηλεκτρονικη!!

καθε συνεργειο της γιαμαχα λει και διαφορετικη βλαβη δεν ξερω τη να πιστεψω

εχω ξενερωση τελειος :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχεις βρισκεις καποιο φιλο/γνωστο με ΧΤ660να αλλαξετε ηλεκτρονικη να δεις τι παιζει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα και παλι τελικα ειναι ηλεκτρονικη παιδια 510€ εχει τωρα ειμαι στο ψαξημο μηπως βρω πιο φθηνα απο εξωτερικο επικοινονησα και με τα κετρικα της γιαμαχα και μου ειπανε οτι ειναι ηλεκτρονικη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα