dthomas13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Σε λιγο καιρο γινομαι 16 και σκεφτομαι να παρω καλό 50αρι, εχω βρει 5 κάλα αλλα δεν εχω καταληξει κάπου. Αμα εχετε να μου προτεινετε κατι πειτε το 1.Aprilia rs 50 2. Derbi gpr 50 3.Yamaha tzr 50 4.Peugeot xr7 5. Malaguti Dragon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 θα με κράξουν πολλοί τώρα αλλά δεν βαριέσαι........... Θα δώσεις κοντά στα 4000 για μηχανάκι που θα κρατήσεις 2 χρόνια το πολύ και δεν πιάνει τα λεφτά του με την καμμία των περιπτώσεων; Πάρε βρε ένα μικρο φτήνο ποταπό 50άρι και κρατα τα χρήματα μόλις πας 18 να πάρεις πχ το Ninja 250 με τα ίδια λεφτά ( που μαλλον εχεις τρέλα με τα ss) το οποίο θα το κρατήσεις και θα το ευχαριστηθείς κατά πολύ περισσότερο. Ασε την φιγούρα για τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phoenix 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Απο κοντά εχω δει τα 2 πρώτα που πάνε πολυ καλα(περίπου το ιδιο είναι),το tzr 50 δεν νομίζς να έρχεται ελλαδα,όσων αφορά το Malaguti Dragon δεν μου αρέσει και πολύ εμφανισιακα. Εγώ το Aprilia ή το Derbi θα έπαιρνα πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Το ΤΖΡ δεν έρχεται Ελλάδα σίγουρα και το Peugeot το έχουνε καταργήσει νομίζω. Από μένα GPR ή Aprilia. Δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Και τα δύο στο piaggio group είναι πλέον και τους φοράνε παρόμοια πράγματα απ'το εργοστάσιο πλέον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Τα TZR 50 & 125 τα εχουν σε αλλες Ευρωπα'ι'κες χωρες ....το Peugeot αστο.... Aprilia και Derbi ειναι ενα και το αυτο στην ουσια.... τελος παντων το θεμα ειναι να ανεβεις για Test RIDE και να μην διαλεξεις απο την φωτογραφια το καλυτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dthomas13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 Απο οτι φαινεται μαλλον θα καταληξω στα ιταλικα αλλα το μονο που με προβληματίζει ειναι η αξιοπιστια. Είχε ποτε κανείς ενα απο τα δύο, γιατι θέλω να μαθω τι ειδους προβληματα παρουσιαζουν. Επίσης ξερει κανεις τι παιζει με τις αντιπροσωπειες και ποιο απο τα δύο αξιζει περισοτερο οσο αναφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και τις επιδοσεις τους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 4000 χιλιαδες για ενα μηχανακι για 2 χρονια είναι πολλά λεφτα εκτος και αν εισαι πολύ ευκαταστατος οικονομικα....Το ninja κάνει 4800 και ειναι 250 και τρομερο μηχανακι κρατα τα λεφτα να το αγοράσεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dthomas13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 μωρε εγω να το αγοραζα αλλα στα 16 μεχρι 50cc μπορω να παρω για να ειμαι και νομιμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2009 μωρε εγω να το αγοραζα αλλα στα 16 μεχρι 50cc μπορω να παρω για να ειμαι και νομιμος σωστος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 :huh: :huh: Παιδια πλάκα κάνετε; Αυτα τα μηχανάκια ειναι 50 cc και μπορούν να προχωράνε;... Δικάβαλα δηλαδή πάνε!; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 :huh: :huh: Παιδια πλάκα κάνετε; Αυτα τα μηχανάκια ειναι 50 cc και μπορούν να προχωράνε;... Δικάβαλα δηλαδή πάνε!; Κοίτα..50άρια ειναι..Τι να κάνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fast & furious 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 θα με κράξουν πολλοί τώρα αλλά δεν βαριέσαι........... Θα δώσεις κοντά στα 4000 για μηχανάκι που θα κρατήσεις 2 χρόνια το πολύ και δεν πιάνει τα λεφτά του με την καμμία των περιπτώσεων; Πάρε βρε ένα μικρο φτήνο ποταπό 50άρι και κρατα τα χρήματα μόλις πας 18 να πάρεις πχ το Ninja 250 με τα ίδια λεφτά ( που μαλλον εχεις τρέλα με τα ss) το οποίο θα το κρατήσεις και θα το ευχαριστηθείς κατά πολύ περισσότερο. Ασε την φιγούρα για τώρα τι να σε κραξουν ρε φιλε? εχεις απολυτο δικαιο!!! εγω απο προσωπικη εμπειρια λεω οτι κανενα απο αυτα τα μηχανακια ο Θεος να τα πει δεν πανε......εχει ενας φιλος μου το aprilia και παει 80 με το ζορι.......τα κανονικα του ειναι τα 60.......δηλαδη οσα βγαζει η δευτερα σε ενα καλο παπι....... κατα τη γνωμη μου παρε ενα c50, glx με αδεια 50cc και ας ειναι πειραγμενο για να τσουλαει λιγακι...... και εκτος απο αυτα το κοστος για τα μηχανακια που ανεφερες ειναι μεγαλο οχι μονο να τα αγορασεις αλλα και να τα συντηρησεις γιατι η aprilia π.χ. εχει ακριβα ανταλλακτικα και ασε που περιμενεις κανα χρονο για να σου ερθουν...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 Βεβαια από ότι βλέπω δεν είσαι διαθετιμένος να κάνεις τα παρακάτω,αλλά στα λέω έτσι βερεσέ. Να πάρεις ένα 50αρι TZR 10ετιας και με 1 χιλιάρικο του βάζεις μοτέρ από το 125αρι η πράματα από 125αρη και το μηχανάκι θα είναι πολύ πιο βελτιώσιμο από τα derbi και τα aprilia και πιο φθηνό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2009 APRILIA RS 50 φυσικα. Μονοδρομος. Μη φοβασαι απο αξιοπιστια δεν βγαζει τιποτα. Βενζινη ,λαδακι, κρανος και καλα χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
B-Colt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 πάρε ένα παπάκι να κάνεις τη δουλειά σου ρε. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Aprilia.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες