Jump to content
Sign in to follow this  
thanosy

META το ατυχημα;

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω μια απειγουσα ερωτηση:

ειχα ενα ατυχημα σημερα - ο τυπος μπροστα μου προσπαθουσε να κανει σουζες με ενα σκοοτερ 50 μαλλον ηταν, τελειως επαρχιακο δρομο [ουτε καν διαχωρηστικες γραμμες] ειμουν αρκετα πισω τους[~100μ] και αποφασησα να τους περασω για να μην γινει τιποτα[ :wallbash:]

-προσπαθησε να κανει σουζα λοιπον χωρις να με εχει δει απο πισω γιατι δεν ειχε και καθρεπτες και πηγε διαγωνια[αριστερα] στον δρομο την ωρα που πηγα να τον περασω απο αριστερα και εγω.

-αποτελεσμα: να πεσω πανω[πισω] του με 45-50χλμ το μπροστα μερος του σκοοτερ μου να διαληθει και εγω να μην χτυπησω σχεδον καθολου, στην αρχη ηταν ολα ενταξει ηρθε πανω μου και με ρωτησε αν ειμαι καλα.

οταν καταλαβα ομως τι εγινε και αρχησα να του λεω οτι εκανε σουζα και μπηκε μπροστα μου, ξεκινησε βρισιμω πολυ -εφτεγα εγω και ολοκληρος δρομος πανω του επεσα κλπ.- μεχρι και απειλες, και σηκωθηκε εφυγε φυσηκα.

Το θεμα μου ειναι αν μπορω να κανω κατι εγω τωρα μετα το ατυχημα;;

Δεν ηθελα να ανοιξω θεμα, σκευτηκα να ρωτησω στο chat αλλα ηθελα να τα πω ολα για να καταλαβετε τι εγινε.

-Ειχα δει ενα θεμα εδω μεσα για το τι κανουμε μετα απο ενα ατυχημα αλλα δεν μπορεσα να το βρω. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kαλα κάνεις και το αναφέρεις.....Ναι νομίζω αμα ξέρεις ποιος ειναι το φταιξιμο είναι καθαρά δικό του εφοσον στην προσπεραση ειχες αναμενα φλας.....Εσυ πηγες για προσπεραση αυτός έκανε επικινδυνους ελιγμους χωρίς καθρετες και δεν πρόσεχε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου επεσες απο πισω του παντως, νομικα φταις εστω κι αν αυτος εκανε μαλακιες. Δυσκολη περιπτωση, καλα ξεμπερδεματα φιλε μου... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα έπεσες απο πίσω όταν το μηχανακι το είχε στην ευθεία τοτε....Παντως νομίζω ότι αμα αυτός έκανε ελιγμό και σε χτυπησε φταιει...Α σε ποιο μερος τον χτυπησες και τι μηχανη ειχε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Scooter παιδια και εγω και αυτος επεσα πισω του και του εσπασε το φτερο νομιζω δεν προσεξα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση, ειδικα αφου αυτος δεν παραδεχεται τον ασχημο τροπο οδηγησης του!

Ακομα και να τον βρεις, δεν θα μπορεσεις ευκολα να βρεις το δικιο σου, μονο αν υπηρχε αυτοπτης μαρτυρας, τοτε ισως κατι να καταφερεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει δεν μπορω να κανω τιποτα εκτος απο το να τον βρω και να του μηλισω.

Φυσικα δεν θα το παραδεχτει ποτε, περισσοτερο με πειραξε που μολις καταλαβα τι εγινε και ανεφερα οτι εκανε μ@κακια ηρθαν τα βρισιματακαι μετα εφυγε [λογικο θα πειτε πολλοι αλλα μου συνεβει 1η φορα]

ευχαριστω για τις απαντησεις σας μαλλον δεν θα ασχοληθω καθολου εκτος απο το να μηλισω μαζι του :unsure:

Τροποποιήθηκε από τον thanosy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου ευχομαι να τον βρεις και να το λυσετε οσο το δυνατον ανωδυνα το θεμα! :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου καλησπέρα. Ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα εσύ αλλά και ο άλλος. Δόξα το Θεώ να λές!

Η δική μου γνώμη είναι πως η υπόθεση δεν βγάζει πουθενά, αν συνεχίσεις να ασχολείσαι θα σπάσουν τα νεύρα σου άδικα και αυτός θα συνεχίσει να μαθαίνει σούζα και δεν θα έχει καθρέφτες.

Μυαλό δεν θα του βάλεις εσύ, είμαι σίγουρος γι αυτό..

Κάτσε και σκέψου πως μπορείς εσύ να βγείς κερδισμένος απο αυτό (μπορούσες να τον προσπεράσεις με πολύ μεγαλύτερη προσοχή και υπομονή?).

Κράτησε αυτή την εμπειρία και προχώρα μπροστά.

Τίποτα άλλο...

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αφου επεσες απο πισω του παντως, νομικα φταις εστω κι αν αυτος εκανε μαλακιες. Δυσκολη περιπτωση, καλα ξεμπερδεματα φιλε μου... :/

Μα δεν επεσε απο πισω το παιδι!!!Κανονικα πηγε να προσπερασει και την στιγμη που ηταν παραλληλα το χαιβανι το σηκωσε για σουζα και εκλινε λιγο προς τα αριστερα με αποτελεσμα να πεσει πανω στον φιλο μας!!!Αρα το χαιβανι εκανε 2 παραπτωματα,1 για επικυνδινα πραγματα στο δρομο και 1 για εγκαταληψη!!!

Ειδικα για τον 2ο λογο ΩΦΕΙΛΕ να μεινει στο σημειο που εγινε το ατυχημα να ερθουν οι ασφαλιστικες να δηλωθει το συμβαν και να ληξει εκει ειτε φταιει ο ενας ειτε ο αλλος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα δεν επεσε απο πισω το παιδι!!!Κανονικα πηγε να προσπερασει και την στιγμη που ηταν παραλληλα το χαιβανι το σηκωσε για σουζα και εκλινε λιγο προς τα αριστερα με αποτελεσμα να πεσει πανω στον φιλο μας!!!Αρα το χαιβανι εκανε 2 παραπτωματα,1 για επικυνδινα πραγματα στο δρομο και 1 για εγκαταληψη!!!

αποτελεσμα: να πεσω πανω[πισω] του με 45-50χλμ το μπροστα μερος του σκοοτερ μου να διαληθει και εγω να μην χτυπησω σχεδον καθολου, στην αρχη ηταν ολα ενταξει ηρθε πανω μου και με ρωτησε αν ειμαι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε ΑΚΟΥ ο νόμος για ΣΟΥΖΕΣ και επίδειξη σε δημόσιο δρόμο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ. Νομίζω είναι άμεση κατάσχεση της μηχανής και προφανώς εσύ δεν έφτεγες !!!

Αλλά καλό θα ήταν να έκανες μωρέ λίγη υπομονή,..... ασ' τον να σουζάρει και προσπέρνα τον μετά !!! Πόσο θα το κρατήσει το σκούτερ σούζα !!!

edit :

Α ξέχασα τώρα είναι πολύ αργά χωρίς μάρτυρες, ή υπευθυνη δήλωση ή τροχαία .... ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!

Τροποποιήθηκε από τον aSSaSiN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Α ξέχασα τώρα είναι πολύ αργά χωρίς μάρτυρες, ή υπευθυνη δήλωση ή τροχαία .... ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!

Για αυτό ακριβώς καλούμε πάντα τροχαία.

Αν το είχες κάνει και είχες τον αριθμό του το θέμα θα είχε λήξει. Θα ερχόταν η τροχαία, θα τους έλεγες οτι σηκώθηκε και έφυγε και τα υπόλοιπα τα κανονίζουν αυτοί. Το ποιός έφταιγε λίγο θα τους ένοιαζε αφού η εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα.

Προσοχή λοιπόν την επόμενη φορά (μακρυά και ποτέ να μην έρθει βέβαια).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τον βρεις και μιλήσετε έχε το μαγνητοφωνάκι του κινητού σου στο rec και προσπάθησε να του αποσπάσεις «ομολογία». Ισως σου φανεί χρήσιμη μετά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν τον βρεις και μιλήσετε έχε το μαγνητοφωνάκι του κινητού σου στο rec και προσπάθησε να του αποσπάσεις «ομολογία». Ισως σου φανεί χρήσιμη μετά.

Aπαγορευεται! Οχι μoνο δεν γινεται δεκτη απο δικαστηριο μη νομιμη υποκλοπη συνομιλιας (δεν εχει συμφωνησει και ο αλλος που ηχογραφειται, δλδ) αλλα διωκεσαι και ποινικα! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπαγορευεται! Οχι μoνο δεν γινεται δεκτη απο δικαστηριο μη νομιμη υποκλοπη συνομιλιας (δεν εχει συμφωνησει και ο αλλος που ηχογραφειται, δλδ) αλλα διωκεσαι και ποινικα! :yes:

Αυτο ακριβως. Θα τον σκισουν ετσι και πει οτι εχει ηχογραφημενη συνομιλια αφενος και αφετερου δε λαμβανεται ως αποδεικτικο στοιχειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ακριβως. Θα τον σκισουν ετσι και πει οτι εχει ηχογραφημενη συνομιλια αφενος και αφετερου δε λαμβανεται ως αποδεικτικο στοιχειο.

χΑχαΧα σιγα ρει λες και μπλεχτηκε σε καμια πλεκτανη/βατοπεδι και ειμαι ρεπορτερ τις ζουγκλας :_w00t: :_w00t:

Τιποτα δεν του εκανα ουτε καν τον εψαξα δεν αξιζει κιολα, απλως περιμενω να δω αν κανει πραξη τις απειλες τοτε θα κανω κινηση :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα