maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 οσο ειχα εδω το μηχανακι δεν ειχα κανεναν για βολτες ,ουτε ασφαλτινες ουτε χωματινες ,τα χριστουγεννα το κατεβασα αθηνα για πουλημα και τωρα πλακωσατε ολοι :wallbash: αφου το πουλας.... ΑΝτε παρε κανα ΧιλλγιΑρη και εισαι κομπλε..... για καφεδακι θα τα πουμε αφου εισαι μηχανοβιος ΣτΑντ-Μπαη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 φιλε για το τι θα παρω ουτε εγω δεν ξερω ,ειμαι αναμεσα σε δυο που ειναι εκ διαμετρου αντιθετες λυσεις και το κεφαλι μου εχει γινει κουδουνι ,περναω τρελο μαρτυριο οπως ειπες ,μπορει να τα πουμε καποια στιγμη απο κοντα ελπιζω να περασατε καλα εχθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20:00 Μπυριτσα στο Heart Rock....ΑΝθ.Γαζη 6 Γρηγορα να προλαβουμε το HAPPY Hour Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 20:00 Μπυριτσα στο Heart Rock....ΑΝθ.Γαζη 6 Γρηγορα να προλαβουμε το HAPPY Hour Εκει θα ειμαστε !! :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 ερώτηση προς Λαρισαίους: Το πρώην Bizzare, βλέπε μετέπειτα Πορτοκάλι (έλεος) υπάρχει ακόμα? Μην ανέβω και πάθω κανα πολιτισμικό σοκ, γιατί δεν θα τ'αντέξω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) ερώτηση προς Λαρισαίους: Το πρώην Bizzare, βλέπε μετέπειτα Πορτοκάλι (έλεος) υπάρχει ακόμα? Μην ανέβω και πάθω κανα πολιτισμικό σοκ, γιατί δεν θα τ'αντέξω... ναι Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 από τον maxxdopa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2010 ερώτηση προς Λαρισαίους: Το πρώην Bizzare, βλέπε μετέπειτα Πορτοκάλι (έλεος) υπάρχει ακόμα? Μην ανέβω και πάθω κανα πολιτισμικό σοκ, γιατί δεν θα τ'αντέξω... Υπαρχει αλλα ειναι Ακυρο μαγαζι !!!!! ολα τα 15 χρονα εκει μαζευονται και παιζουν τυφλομυγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Υπαρχει αλλα ειναι Ακυρο μαγαζι !!!!! ολα τα 15 χρονα εκει μαζευονται και παιζουν τυφλομυγα Σοβαρά ??? μουφφφφφφφ κατάντια... παλιά είχε μεν πιτσιρικαρία, αλλά κυρίως απογεύματα, από κοπάνες φροντηστηρίων, τι να πω... ίσως αν τα... να έφτιαχνε λίγο το μέρος ;) Νταξ μωρέ και εσύ, αμέσως, "παίζουν τυφλόμυγα"... εγώ είχα παίξει μπουγέλο εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Ελα μωρε πλακα κανω απλα το μαγαζι χαλασε πολυ...για καφεδακι πηγενουμε αλλου πλεον ! οποτε αν ερθεις σφυρα κλεφτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Αυριο πρωινη Καφεδο συναντηση στο TE QUIERO στη Νεαπολη 12...πρωινη...οποιος δεν δουλευει και ξυπναει "ευκολα" ας περασει μια βολτα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Αυριο πρωινη Καφεδο συναντηση στο TE QUIERO στη Νεαπολη 12...πρωινη...οποιος δεν δουλευει και ξυπναει "ευκολα" ας περασει μια βολτα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Παιδες σορρυ για το σπαμ.. Ακουστε αυτο και αν ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε το Live video? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Παιδες σορρυ για το σπαμ.. Ακουστε αυτο και αν ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε το Live video? φιλε Δημητρη τα παιδια ειναι Τρικαλινοι απ οτι γνωριζω.βιντεακι δεν πρεπει να υπαρχει..μονο αυτο το youtube... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2010 Μήτσο το συγκρότημα είναι οι "Φάλτσα Μπάντα" από Τρίκαλα. εδώ η σελίδα τους. δεν κατάφερα να βρώ το live που θες. ίσως ο γκούγκλης βοηθήσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ προλαβε! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 από τον maxxdopa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2010 φιλε Δημητρη τα παιδια ειναι Τρικαλινοι απ οτι γνωριζω.βιντεακι δεν πρεπει να υπαρχει..μονο αυτο το youtube... Μήτσο το συγκρότημα είναι οι "Φάλτσα Μπάντα" από Τρίκαλα. εδώ η σελίδα τους. δεν κατάφερα να βρώ το live που θες. ίσως ο γκούγκλης βοηθήσει thanks παιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Mαγκες ο καιρος πως θαναι το τριημερο? Λεω για Ναυπλιο με το μωρο και το μωρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Mαγκες ο καιρος πως θαναι το τριημερο? Λεω για Ναυπλιο με το μωρο και το μωρο ετσι κι ετσι...πιθανοτητα βροχων ειπε εσυ δε φανηκες ομως για κανα καφε ...καμια μπυριτσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Γκάιζ, που έχει πίστα ΜΧ κοντά στη Λάρισα? Κανα google-link? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Γκάιζ, που έχει πίστα ΜΧ κοντά στη Λάρισα? Κανα google-link? Στην Μεσωραχη εχει..ειναι 3-5 χιλιομετρα εξω απο Λαρισα..οπως πας για Καρδιτσα...ειναι πιστα που φιλοξενει αγωνες ευρωπαικους κλπ...πολυ καλη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 εχω παει εκει ,μια χαρα ειναι η πιστα ,επισης κατι μου εχουνε πει για Τυρναβο μερια αλλα δεν ξερω η πιστα στην μεσοραχη ειναι πολυ ευκολο να την βρεις ,λιγο μετα τις φυλακες (2-3χλμ αν θυμαμαι καλα) στην καρδιτσης στο αριστερο σου χερι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 εχω παει εκει ,μια χαρα ειναι η πιστα ,επισης κατι μου εχουνε πει για Τυρναβο μερια αλλα δεν ξερω η πιστα στην μεσοραχη ειναι πολυ ευκολο να την βρεις ,λιγο μετα τις φυλακες (2-3χλμ αν θυμαμαι καλα) στην καρδιτσης στο αριστερο σου χερι Ναι εκει ! προς τον τυρναβο ειναι στα πλατανουλια εαν θυμαμε καλα..αλλα ειναι πολυ μεγαλη η πιστα..και δεν ξερω εαν ειναι φτιαγμενη η παρατημενη..σε κατι αγωνες ειχα παει..επισης ειναι και στην Καλλιθεα Ελλασονας που ειναι και αυτη για αγωνες Ευρωπαικους κλπ.απλα ειναι κακρια απο Λαρισα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 θενξ για την ενημέρωση !!! ΑΝ δν ρίχνει καρέκλες, τραπέζια και σαλόνια, θα θελα να πάω μια βόλτα να δω αυτή που είναι σχετικά κοντά :) Κανείς για καφέ το Σάββατο? Κατά τις 19.00 περίπου? Μέρος, δεν έχω ιδέα, αλλά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις... σσ. Θα είναι και μια φίλη μου με ενα Ζ 750 μάλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 σσ. Θα είναι και μια φίλη μου με ενα Ζ 750 μάλλον μηπως ειναι και μαυρο? σσ. Θα είναι και μια φίλη μου με ενα Ζ 750 μάλλον μηπως ειναι και μαυρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 ουφφφφ αμάν πια αυτό το κορίτσι, παντού την ξέρουν :D Ναι είναι μαύρο, ναι είναι μια ξανθιά κλπ κλπ κ τελικά πού θα πάμε για καφέ? Να προτείνω Πορτοκάλι aka Bizarre, που το αγαπάω πολύ, ή θα φάω ξύλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες