Jump to content
maxxdopa

Θεσσαλοί [Λάρισα-Βόλος-Καρδίτσα-Τρίκαλα]

Recommended Posts

ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Ιουνίου ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΟΣ TE QUEIRO ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ !!!! ΣΤΙΣ 12 !!! be there....

Η παλινόρθωση των απανταχού Θεσσαλών ...! :spiteful:

οποιος θελει μπορει να μας βρει για το πρωτο καφεδακι του Καλοκαιριου... :shades:

bikers.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κανείς για βόλτα Πηλίου Τετάρτη ή Πέμπτη 9-10 Ιουνίου? :)

ψηΝΟΜΑΙ....απογευματακι??

ΤΑΣΟοοοοοοοοοοοοοο ακους ρε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακούω και αναμένω smoke.gif

Αυριο Πέμπτη 10 - 06 μαζευόμαστε στο Mikel της Π.Ε.Ο. και αναχωρούμε για Βόλο - Πήλιο. Αναχώρηση 17:30-18:00 . Στο Βόλο θα βρούμε και άλλες μοτο (2-3)

Όποιος θέλει να συναντηθούμε από Λάρισα-Βόλο-Τρίκαλα-Καρδίτσα ας έρθει καθώς είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να βγάλουμε συνάντηση οι Θεσσαλοί .

Το λέω γιατί δεν έχω διάθεση να ξαναγράψω για συνάντηση και οι φήμες που θέλουν όλους εμάς τους "καμπίσιους" , μοτοσυκλετιστές -καφετεριάκηδες άρχισαν να ριζώνουν στο μυαλό μου... :thumbsdown:

Όσοι πιστοί προσέλθετε... :type:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΖΑΡΖΑΡΙΑ τελευταιο ΣΚ ιουνιου 25-26-27 στη Κρανια Ελασσωνας εχω παει τα δυο τελευταια χρονια και την εχω καταβρει

θα παω και φετος πρωτα ο θεος.Ολοι μια παρεα πολυ γελιο πολυ τσιπουρο τα ψησιδια αξεχαστα και ατελειωτα. Τη μερα

οι γυρω περιοχες ειναι για τρελες βολτες πολλα στροφιλικια με καλο ταπητα και τοπια πανεμορφα με πολλες εναλλαγες.

Το βραδυ συναυλιες απο γκρουπακια που παιζουν πολλη και καλη μουσικη ελευθερο καμπινγκ στο δασακι και καθαρες τουαλετες.Ασε που παιζει το ιδιο ΣΚ να εχει αγωνες αιωροπτερισμου στα Σερβια [μερικα χιλιομετρα πιο περα].

Πραγματικα ειναι πολυ ομορφα και μ'αρεσει πολυ γιατι ειναι οπως παλια στις συγκεντρωσεις μοτοσυκλετιστων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α ρε πηλιο,(εχω καταγωγη απο ζαγορα) ωραια θα περασετε..

βαλτε φωτο παιδια βαλτε να το δω οπου και αν πατε εχω να παω 3 χρονια και μου εχει λειψει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακούω και αναμένω smoke.gif

Τασο ξεκιναμε απο Λαρισα

1. Tassos21 KLE 500

2.maxxdopa Capo 1000

3.Giorgos VSTrom 650

Και βρισκουμε στο Βολο

4. Σακη FMX 650

5.Viking Falco 1000

6.Mits Fazer 600

7.Kosta Mille 1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O.K. αν και σκέφτομαι να ξεκινήσω καμιά ώρα νωρίτερα για φτάσουμε μαζί στο τέρμα αλλιώς θα κάνεις εσύ την σκούπα Μήτς tongue.gif

2.maxxdopa Capo 1000 whistling.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ήτανε... απογευματινό καφεδάκι και βολτίτσα καθημερινή 140-150 χλμ τα βγαλαμε

¨Οσοι ΔΕΝ ήρθατε.... ΚΑΛΑ κανατε...!

είχαμε καλές συμμετοχες

1.Kawasaki KLE 500

2.Yamaha Fazer 600

3.Kawasaki Versys 650

4.Honda CBF 1000

5.Aprilia FALCO 1000

6.Honda FMX 650

7.Kawasaki Z750S

8.Aprilia Caponord

9.Honda Black Widow

10.Aprilia Tuono

Καλή δεκάδα...! :_thumbsup: Ξεκινήσαμε γερά για το καλοκαιράκι!

Τάσος...όποτε μπορεις ρίξε καμιά φωτό...! :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραία διαδρομή, σχεδόν άδειοι δρόμοι από αυτοκίνητα, καλή παρέα και χαλαρό καφεδάκι δίπλα στο κύμα. χόρτασε το μάτι μας μοτόρια και λοιπά "αξιοθέατα" whistling.gif . τα ιταλικά φυσικά είχαν την τιμητική τους.

φωτο λίγες και βιαστικές λίγο πριν την αναχώρηση για την επιστροφή. την επόμενη φορά θα είμαστε πιο οργανωμένοι. cheers.gif

dscn1322.jpg

dscn1324xa.jpg

dscn1325k.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yπάρχει καμμιά ιδέα για την επόμενη συνάντηση; Και μήπως θα 'ταν καλό να γίνουν sticky οι περιοχές, ώστε να μπαίνουν κατ' ευθείαν οι ενδιαφερόμενοι και να οργανώνονται; Να 'χει η κάθε περιοχή το χώρο της ας πούμε ... :winking:

Τροποποιήθηκε από τον Fujin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να μπαίνουν κατ' ευθείαν οι ενδιαφερόμενοι και να οργανώνονται; Να 'χει η κάθε περιοχή το χώρο της ας πούμε ... :winking:

ναι, κΑΛΗ ΙΔΕΑ αλλα οταν δεν μπορουμε να μαζευτουμε ουτε για καφε.... Κι εφοσον ειμαστε οι 2-3 ιδιοιι...Συνεννοουμαστε με τα κινητα και τελος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι, κΑΛΗ ΙΔΕΑ αλλα οταν δεν μπορουμε να μαζευτουμε ουτε για καφε.... Κι εφοσον ειμαστε οι 2-3 ιδιοιι...Συνεννοουμαστε με τα κινητα και τελος

Δε θα πείραζε όμως κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, να αναρτάται, ώστε να είναι ορατή κι από άλλα μέλη. Αν εσύ π.χ. έχεις μια καλή ιδέα να παίξει κάπου καφές ή συνάντηση, πως εγώ θα το ξέρω, για να δω αν μπορώ να έρθω; Ή κάποιος φίλος εκτός Θεσσαλίας μπορεί να γουστάρει βόλτα και να το συνδιάσει, αν ξέρει ότι κάποιοι συμφορουμίτες θα 'ναι στο δρόμο του. Καλό το τηλέφωνο, αλλά προσωπικά δεν έχω κανενός, και η ανάγνωση του θέματος είναι ο μόνος τρόπος να ενημερωθώ. Άσε που θαρρώ πως η συννενόηση μόνο μέσω τηλεφώνων, δείχνει ένα κλειστό κύκλο, που δεν αφήνει την ευκαιρία σε άλλους να συμμετάσχουν - πουν μια γνώμη (καλό και κακό βέβαια κάποιες φορές). Κι απ' τη στιγμή που βρισκόμαστε σ' έναν "δημόσιο" χώρο, δε πρέπει να το ξέρουν όλοι;

Τώρα αν πεις, "που ήσουνα ρε φίλε τόσο καιρό, και μας πετάχτηκες τώρα;" δεν θα 'χεις άδικο, αλλά οι οικογενειακές υποχρεώσεις, τώρα αρχίζουν σιγά - σιγά και μ' αφήνουν λίγο χρόνο (για μοτο-τσάρκες ε; ). Κι εγώ απογοητεύομαι όταν άτομα της παρέας δεν ακολουθούν, αλλά έτσι είναι, δε μπορείς να πιέσεις κάποιον αν δε του βγαίνει. Απ' τη στιγμή που υπάρχει καλή διάθεση απ' όλους, πές το κι ας πέσει κάτω. :victory:

Τροποποιήθηκε από τον Fujin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την μέρα που "έφυγε" ο φίλος και συμφορουμίτης Helonaracer, λέμε να συναντηθούμε την Παρασκευή 23 Ιουλίου στο HeartROCK Ανθ.Γαζη 6 (Λάρισα) κατά τις 20.00 το βράδυ για να τιμήσουμε και εμεις την μνήμη του. συζήτηση, μπύρα, αναμνήσεις και νοερά παρέα με τους φίλους που εκείνη την ώρα θα έχουν συνάντηση για τον ίδιο σκοπό στην Αθήνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την μέρα που "έφυγε" ο φίλος και συμφορουμίτης Helonaracer, λέμε να συναντηθούμε την Παρασκευή 23 Ιουλίου στο HeartROCK Ανθ.Γαζη 6 (Λάρισα) κατά τις 20.00 το βράδυ για να τιμήσουμε και εμεις την μνήμη του. συζήτηση, μπύρα, αναμνήσεις και νοερά παρέα με τους φίλους που εκείνη την ώρα θα έχουν συνάντηση για τον ίδιο σκοπό στην Αθήνα.

ΓΙΑ Τ' ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΝΩΡΙΣ ...... :unsure:

θα μαζευτουμε Τασο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή ιδέα ρε Τάσαρε. Μου αρέσει. Θα μιλήσουμε αδερφέ :_thumbsup: .Ακόμα θυμάμαι εκείνο το μαμημένο τηλέφωνο σου.... Από το νοσοκομείο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή ιδέα ρε Τάσαρε. Μου αρέσει. Θα μιλήσουμε αδερφέ :_thumbsup: .Ακόμα θυμάμαι εκείνο το μαμημένο τηλέφωνο σου.... Από το νοσοκομείο.

σε ευχαριστώ Γιώργη, αν και η ιδέα είναι δικιά σου. θα μιλήσουμε. αν και θα μας χωρίζουν κάμποσα χιλιόμετρα, εκείνη την ώρα θα είμαστε ολοι μαζί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υp :0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββατο 24 Ιουλιου καφεδακι στο Te queiro στην Πλατεια Νεαπολης ( Λαρισα...) κατα τις 12:30

:scooter: :scooter:

Τροποποιήθηκε από τον VasiliZ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καφεδακι στις 12¨00-12¨30 στη Νεαπολη.....

Δεχομεθα Λαρισαιους , Βολιωτες , Τρικαλινους , Καρδιτσιωτες και αυτους που εχουν την Θεσσαλικη υπηκοοτητα για τουλαχιστον 2 χρονια....

στο TE Quiero ετσι.....?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα