Jump to content
maxxdopa

Θεσσαλοί [Λάρισα-Βόλος-Καρδίτσα-Τρίκαλα]

Recommended Posts

ουφφφφ αμάν πια αυτό το κορίτσι, παντού την ξέρουν :D

Ναι είναι μαύρο, ναι είναι μια ξανθιά κλπ κλπ κ τελικά πού θα πάμε για καφέ?

Να προτείνω Πορτοκάλι aka Bizarre, που το αγαπάω πολύ, ή θα φάω ξύλο?

χαχα καλα ολοι την ξερουν την Αρτεμη ? θα λειπει ομως η Αρτεμης :tooth: εγω στο Πορτοκαλι δεν πηγενω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ετσι κι ετσι...πιθανοτητα βροχων ειπε

εσυ δε φανηκες ομως για κανα καφε ...καμια μπυριτσα :yeahright:

Παιδια οποτε θελετε για κεφε-μπυρα, αρκει να ειναι νωρις γιατι δουλευω παντα βραδυ.

Αν τελικα βρεχει θα την κανω προς πλαστηρα μερια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι είναι μαύρο, ναι είναι μια ξανθιά κλπ κλπ κ τελικά πού θα πάμε για καφέ?

Να προτείνω Πορτοκάλι aka Bizarre, που το αγαπάω πολύ, ή θα φάω ξύλο?

εγω θα ξερω τελευταια στιγμη ,πιθανοτατα να ερθω παντως

χαχα καλα ολοι την ξερουν την Αρτεμη ? θα λειπει ομως η Αρτεμης :tooth: εγω στο Πορτοκαλι δεν πηγενω...

Παιδια οποτε θελετε για κεφε-μπυρα, αρκει να ειναι νωρις γιατι δουλευω παντα βραδυ.

Αν τελικα βρεχει θα την κανω προς πλαστηρα μερια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μουφφφ πάλι τα μπλέκουμε...

Λοιπόν, όσοι ασφάλτινοι και μη έχουν κανονίσει να πάνε κάπου για καφέ Σάββατο ή/και Κυριακή, είναι μια άλλη συνάντηση, για την οποία δεν γνωρίζω κ ούτε μπορώ να συμμετάσχω.

Επειδή, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι Λάρισα το Σάββατο, έλεγα αν ψηνόταν κανείς να πάμε για καφέ ΜΕΣΑ στην Λάρισα, το απογευματάκι κατά τις 7, ούτως ώστε να έχω τελειώσει και με κάτι δικές μου δουλειές. Όχι, την φίλη μου δεν την λένε Άρτεμις, αλλά είναι ενδιφέρον το πόσα ξανθά θυληκά κυκλοφορούν στη Λάρισα πάνω σε μαύρα Ζ 750... :rolleyes:

Σόρρυ αν δημιούργησα μπέρδεμα... Συνοψίζοντας λοιπόν, αν είναι κανείς διαθέσιμος και ενδιαφέρεται για καφεδάκι το Σάββατο, στις 19.00. H πρόταση είναι για το Πορτοκάλι, παλαιό Bizarre, αν είναι, στείλτε πμ να το κανονίσουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μουφφφ πάλι τα μπλέκουμε...

Λοιπόν, όσοι ασφάλτινοι και μη έχουν κανονίσει να πάνε κάπου για καφέ Σάββατο ή/και Κυριακή, είναι μια άλλη συνάντηση, για την οποία δεν γνωρίζω κ ούτε μπορώ να συμμετάσχω.

Επειδή, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι Λάρισα το Σάββατο, έλεγα αν ψηνόταν κανείς να πάμε για καφέ ΜΕΣΑ στην Λάρισα, το απογευματάκι κατά τις 7, ούτως ώστε να έχω τελειώσει και με κάτι δικές μου δουλειές. Όχι, την φίλη μου δεν την λένε Άρτεμις, αλλά είναι ενδιφέρον το πόσα ξανθά θυληκά κυκλοφορούν στη Λάρισα πάνω σε μαύρα Ζ 750... :rolleyes:

Σόρρυ αν δημιούργησα μπέρδεμα... Συνοψίζοντας λοιπόν, αν είναι κανείς διαθέσιμος και ενδιαφέρεται για καφεδάκι το Σάββατο, στις 19.00. H πρόταση είναι για το Πορτοκάλι, παλαιό Bizarre, αν είναι, στείλτε πμ να το κανονίσουμε.

Τα Σαββατο μεσα ειμαι για καφεδακι..απλα στο Πορτοκαλι δεν πηγενω..εαν εχεις κανονισει για εκει τοτε οκ κανενα προβλημα..ισως καποια αλλη στιγμη πιουμε καφεδακι καπου αλλου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok

NA Προτεινω Heart Rock στις 19'00 ? ειναι ροκαδικο και πιο κεντρο ΔΕΝ γινεται....ασε που ο ιδιοκτητης ειναι μοτοσυκλετιστης και κοβει φλεβες για παρτη μας :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

NA Προτεινω Heart Rock στις 19'00 ? ειναι ροκαδικο και πιο κεντρο ΔΕΝ γινεται....ασε που ο ιδιοκτητης ειναι μοτοσυκλετιστης και κοβει φλεβες για παρτη μας :knife:

...τι? Πάλι αρχίζουμε τα όχι εδώ, πάμε εκεί, α όχι εμένα δεν μ'αρέσει εκεί θα πάω παραπέρα? :yeahright:

Τέλος πάντων... θα μπορούσες να το είχες γράψει νωρίτερα, όταν ρώταγα για Πορτοκάλι, αν παίζει ως οψιόν.

Δν γ@μιέται, το θέμα είναι να βρεθούμε, οπότε... γιατί όχι.

Ανθίμου Γαζή 6 ε? Έχει χώρο να αφήσουμε μηχανάκια εκεί κοντά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οφφ τοπικ. Γιατι βαλατε τιν Λαρισα 1η?? ε?? Βολος ftw. Αντε ρε. Τσιπουραδες fans.

νταξ ρε φιλαρακι εχετε τις παραλιες ..... εχετε τις μεζεδες... ΑΛΛΑ ο τυρναβος ειναι ΔΩΘΕ...!!! :clapping:

θα σε πετυχουμε σε κανενα ΜΗΧΑΝΟμαζεμα ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά, έβαλα την Λάρισα γιατί εκεί θα είμαι το Σάββατο και δεν με νοιάζει τις λίγες ώρες που θα είμαι Λάρισα να τρέχω δεξιά και αριστερά εκτός πόλης. Νο οφένς για τον Βόλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:victory:Το Σαββατο θα εχει καλο καιρο ( ΠΡωΙ ως μεσημερι για τους STreetαδες και απογευμα για τους MX!) :dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξ ρε φιλαρακι εχετε τις παραλιες ..... εχετε τις μεζεδες... ΑΛΛΑ ο τυρναβος ειναι ΔΩΘΕ...!!! :clapping:

θα σε πετυχουμε σε κανενα ΜΗΧΑΝΟμαζεμα ???

χχαχαχα οκ ρε Τυρναβος. Μπα οχι ακομα σε κανα 1-2 χρονια να χω παρει κι εγω το κατι της μου μην ερθω με το 50αρακι χχαχαχα.

Υ.Γ δες την μηχανη μου χαχα στο λινκ στην υπογραφη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΥΡΙΟ Σαββατο Παιζει να παμε και καμια πρωινη βολτιτσα 40-50 χλμ

Οποιος θελει ας μας πει

να δωσω και τηλεφωνο να βγαλουμε συνεννοηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σόρι για το οφτόπικ παίδες.. (συντονιστής πράμα)..

Ποιο καλό παιδί θα μου βρει/προτείνει 2x δίκλινα, 50 ευρώ το κομμάτι, 13/2 & 14/2 με αξιοπρεπές μέρες για τις μοτό, στον Βόλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σόρι για το οφτόπικ παίδες.. (συντονιστής πράμα)..

Ποιο καλό παιδί θα μου βρει/προτείνει 2x δίκλινα, 50 ευρώ το κομμάτι, 13/2 & 14/2 με αξιοπρεπές μέρες για τις μοτό, στον Βόλο;

Φιλε μου δεν ειμαι απο Βολο για να σου πω καποιο Hotel...αλλα για ριξε εδω μια ματια..θα βρεις σιγουρα κατι !!!

http://www.grhotels.gr :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάρσα Λάρσα σ'είδα και λαχτάρσα.

αχαχαχαχαχαχαχαχα

:offtopic: βέβαια αλλά το βλέπω καιρό και ήθελα να το στείλω.

Θα πάτε Τύρναβο για καρναβάλι? Έχω μάθει ότι είναι ωραία (αλλά μόνο χωρίς τη γυναίκα σου).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά τα τέλη Μαρτίου, που ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να μπορέσω να οδηγήσω αυτοκίνητο, θα πηγαίνω που και που για καφέ στον ΣΜΟΚ (σύλλογος μοτοσυκλετισών Καρδίτσας). Είναι ανοιχτά Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή μετά τις 21.00 και διαθέτει μπαρ κ.λ.π. Τα παληκάρια εκεί έψηναν βόλτες παλιότερα με κάποιους από Ελλασώνα και Τρίκαλα και από ότι θυμάμαι είναι ανοιχτοί σε Στερεοθεσσαλικές Κυριακάτικες βόλτες, οπότε μια επικοινωνία μαζί τους ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βγει. http://www.smok.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά τα τέλη Μαρτίου, που ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να μπορέσω να οδηγήσω αυτοκίνητο, θα πηγαίνω που και που για καφέ στον ΣΜΟΚ (σύλλογος μοτοσυκλετισών Καρδίτσας). Είναι ανοιχτά Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή μετά τις 21.00 και διαθέτει μπαρ κ.λ.π. Τα παληκάρια εκεί έψηναν βόλτες παλιότερα με κάποιους από Ελλασώνα και Τρίκαλα και από ότι θυμάμαι είναι ανοιχτοί σε Στερεοθεσσαλικές Κυριακάτικες βόλτες, οπότε μια επικοινωνία μαζί τους ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βγει. http://www.smok.gr

Το εχουμε ψαξει το θεμα..και σκεφτομαστε να κανουμε μια επιδρομη στνο συλλογο εκει !!! το Μπουρανι λες στον Τυρναβο...ναι καλα ειναι αλλα χωρις την γυνεκα οπωςδηποτε..αλλα και παλι εσυ θα πρεπει να κανεις μια θυσια :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα