Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 εγω θα ξερω τελευταια στιγμη ,πιθανοτατα να ερθω παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 ουφφφφ αμάν πια αυτό το κορίτσι, παντού την ξέρουν :D Ναι είναι μαύρο, ναι είναι μια ξανθιά κλπ κλπ κ τελικά πού θα πάμε για καφέ? Να προτείνω Πορτοκάλι aka Bizarre, που το αγαπάω πολύ, ή θα φάω ξύλο? χαχα καλα ολοι την ξερουν την Αρτεμη ? θα λειπει ομως η Αρτεμης εγω στο Πορτοκαλι δεν πηγενω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 ετσι κι ετσι...πιθανοτητα βροχων ειπε εσυ δε φανηκες ομως για κανα καφε ...καμια μπυριτσα Παιδια οποτε θελετε για κεφε-μπυρα, αρκει να ειναι νωρις γιατι δουλευω παντα βραδυ. Αν τελικα βρεχει θα την κανω προς πλαστηρα μερια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Ναι είναι μαύρο, ναι είναι μια ξανθιά κλπ κλπ κ τελικά πού θα πάμε για καφέ? Να προτείνω Πορτοκάλι aka Bizarre, που το αγαπάω πολύ, ή θα φάω ξύλο? εγω θα ξερω τελευταια στιγμη ,πιθανοτατα να ερθω παντως χαχα καλα ολοι την ξερουν την Αρτεμη ? θα λειπει ομως η Αρτεμης εγω στο Πορτοκαλι δεν πηγενω... Παιδια οποτε θελετε για κεφε-μπυρα, αρκει να ειναι νωρις γιατι δουλευω παντα βραδυ. Αν τελικα βρεχει θα την κανω προς πλαστηρα μερια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 μουφφφ πάλι τα μπλέκουμε... Λοιπόν, όσοι ασφάλτινοι και μη έχουν κανονίσει να πάνε κάπου για καφέ Σάββατο ή/και Κυριακή, είναι μια άλλη συνάντηση, για την οποία δεν γνωρίζω κ ούτε μπορώ να συμμετάσχω. Επειδή, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι Λάρισα το Σάββατο, έλεγα αν ψηνόταν κανείς να πάμε για καφέ ΜΕΣΑ στην Λάρισα, το απογευματάκι κατά τις 7, ούτως ώστε να έχω τελειώσει και με κάτι δικές μου δουλειές. Όχι, την φίλη μου δεν την λένε Άρτεμις, αλλά είναι ενδιφέρον το πόσα ξανθά θυληκά κυκλοφορούν στη Λάρισα πάνω σε μαύρα Ζ 750... Σόρρυ αν δημιούργησα μπέρδεμα... Συνοψίζοντας λοιπόν, αν είναι κανείς διαθέσιμος και ενδιαφέρεται για καφεδάκι το Σάββατο, στις 19.00. H πρόταση είναι για το Πορτοκάλι, παλαιό Bizarre, αν είναι, στείλτε πμ να το κανονίσουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 μουφφφ πάλι τα μπλέκουμε... Λοιπόν, όσοι ασφάλτινοι και μη έχουν κανονίσει να πάνε κάπου για καφέ Σάββατο ή/και Κυριακή, είναι μια άλλη συνάντηση, για την οποία δεν γνωρίζω κ ούτε μπορώ να συμμετάσχω. Επειδή, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι Λάρισα το Σάββατο, έλεγα αν ψηνόταν κανείς να πάμε για καφέ ΜΕΣΑ στην Λάρισα, το απογευματάκι κατά τις 7, ούτως ώστε να έχω τελειώσει και με κάτι δικές μου δουλειές. Όχι, την φίλη μου δεν την λένε Άρτεμις, αλλά είναι ενδιφέρον το πόσα ξανθά θυληκά κυκλοφορούν στη Λάρισα πάνω σε μαύρα Ζ 750... Σόρρυ αν δημιούργησα μπέρδεμα... Συνοψίζοντας λοιπόν, αν είναι κανείς διαθέσιμος και ενδιαφέρεται για καφεδάκι το Σάββατο, στις 19.00. H πρόταση είναι για το Πορτοκάλι, παλαιό Bizarre, αν είναι, στείλτε πμ να το κανονίσουμε. Τα Σαββατο μεσα ειμαι για καφεδακι..απλα στο Πορτοκαλι δεν πηγενω..εαν εχεις κανονισει για εκει τοτε οκ κανενα προβλημα..ισως καποια αλλη στιγμη πιουμε καφεδακι καπου αλλου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 ok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 ok NA Προτεινω Heart Rock στις 19'00 ? ειναι ροκαδικο και πιο κεντρο ΔΕΝ γινεται....ασε που ο ιδιοκτητης ειναι μοτοσυκλετιστης και κοβει φλεβες για παρτη μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 NA Προτεινω Heart Rock στις 19'00 ? ειναι ροκαδικο και πιο κεντρο ΔΕΝ γινεται....ασε που ο ιδιοκτητης ειναι μοτοσυκλετιστης και κοβει φλεβες για παρτη μας ...τι? Πάλι αρχίζουμε τα όχι εδώ, πάμε εκεί, α όχι εμένα δεν μ'αρέσει εκεί θα πάω παραπέρα? Τέλος πάντων... θα μπορούσες να το είχες γράψει νωρίτερα, όταν ρώταγα για Πορτοκάλι, αν παίζει ως οψιόν. Δν γ@μιέται, το θέμα είναι να βρεθούμε, οπότε... γιατί όχι. Ανθίμου Γαζή 6 ε? Έχει χώρο να αφήσουμε μηχανάκια εκεί κοντά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Οφφ τοπικ. Γιατι βαλατε τιν Λαρισα 1η?? ε?? Βολος ftw. Αντε ρε. Τσιπουραδες fans. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Οφφ τοπικ. Γιατι βαλατε τιν Λαρισα 1η?? ε?? Βολος ftw. Αντε ρε. Τσιπουραδες fans. νταξ ρε φιλαρακι εχετε τις παραλιες ..... εχετε τις μεζεδες... ΑΛΛΑ ο τυρναβος ειναι ΔΩΘΕ...!!! θα σε πετυχουμε σε κανενα ΜΗΧΑΝΟμαζεμα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis 24 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Παιδες αυτην την ωρα παιζει η αρρωστεια ΑΕΛ Αλλη φορα Τα λεμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Προσωπικά, έβαλα την Λάρισα γιατί εκεί θα είμαι το Σάββατο και δεν με νοιάζει τις λίγες ώρες που θα είμαι Λάρισα να τρέχω δεξιά και αριστερά εκτός πόλης. Νο οφένς για τον Βόλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 βασικα αποτι καταλαβα το παιδι μιλαει για τον τιτλο του θεματος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Το Σαββατο θα εχει καλο καιρο ( ΠΡωΙ ως μεσημερι για τους STreetαδες και απογευμα για τους MX!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 νταξ ρε φιλαρακι εχετε τις παραλιες ..... εχετε τις μεζεδες... ΑΛΛΑ ο τυρναβος ειναι ΔΩΘΕ...!!! θα σε πετυχουμε σε κανενα ΜΗΧΑΝΟμαζεμα ??? χχαχαχα οκ ρε Τυρναβος. Μπα οχι ακομα σε κανα 1-2 χρονια να χω παρει κι εγω το κατι της μου μην ερθω με το 50αρακι χχαχαχα. Υ.Γ δες την μηχανη μου χαχα στο λινκ στην υπογραφη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 ΑΥΡΙΟ Σαββατο Παιζει να παμε και καμια πρωινη βολτιτσα 40-50 χλμ Οποιος θελει ας μας πει να δωσω και τηλεφωνο να βγαλουμε συνεννοηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Μεσα ειμαι εγω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Σόρι για το οφτόπικ παίδες.. (συντονιστής πράμα).. Ποιο καλό παιδί θα μου βρει/προτείνει 2x δίκλινα, 50 ευρώ το κομμάτι, 13/2 & 14/2 με αξιοπρεπές μέρες για τις μοτό, στον Βόλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Σόρι για το οφτόπικ παίδες.. (συντονιστής πράμα).. Ποιο καλό παιδί θα μου βρει/προτείνει 2x δίκλινα, 50 ευρώ το κομμάτι, 13/2 & 14/2 με αξιοπρεπές μέρες για τις μοτό, στον Βόλο; Φιλε μου δεν ειμαι απο Βολο για να σου πω καποιο Hotel...αλλα για ριξε εδω μια ματια..θα βρεις σιγουρα κατι !!! http://www.grhotels.gr :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Λάρσα Λάρσα σ'είδα και λαχτάρσα. αχαχαχαχαχαχαχαχα βέβαια αλλά το βλέπω καιρό και ήθελα να το στείλω. Θα πάτε Τύρναβο για καρναβάλι? Έχω μάθει ότι είναι ωραία (αλλά μόνο χωρίς τη γυναίκα σου). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Μετά τα τέλη Μαρτίου, που ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να μπορέσω να οδηγήσω αυτοκίνητο, θα πηγαίνω που και που για καφέ στον ΣΜΟΚ (σύλλογος μοτοσυκλετισών Καρδίτσας). Είναι ανοιχτά Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή μετά τις 21.00 και διαθέτει μπαρ κ.λ.π. Τα παληκάρια εκεί έψηναν βόλτες παλιότερα με κάποιους από Ελλασώνα και Τρίκαλα και από ότι θυμάμαι είναι ανοιχτοί σε Στερεοθεσσαλικές Κυριακάτικες βόλτες, οπότε μια επικοινωνία μαζί τους ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βγει. http://www.smok.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Μετά τα τέλη Μαρτίου, που ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να μπορέσω να οδηγήσω αυτοκίνητο, θα πηγαίνω που και που για καφέ στον ΣΜΟΚ (σύλλογος μοτοσυκλετισών Καρδίτσας). Είναι ανοιχτά Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή μετά τις 21.00 και διαθέτει μπαρ κ.λ.π. Τα παληκάρια εκεί έψηναν βόλτες παλιότερα με κάποιους από Ελλασώνα και Τρίκαλα και από ότι θυμάμαι είναι ανοιχτοί σε Στερεοθεσσαλικές Κυριακάτικες βόλτες, οπότε μια επικοινωνία μαζί τους ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βγει. http://www.smok.gr Το εχουμε ψαξει το θεμα..και σκεφτομαστε να κανουμε μια επιδρομη στνο συλλογο εκει !!! το Μπουρανι λες στον Τυρναβο...ναι καλα ειναι αλλα χωρις την γυνεκα οπωςδηποτε..αλλα και παλι εσυ θα πρεπει να κανεις μια θυσια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες