Chris_13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 νέεεεεεεεεεεεεεεεκρα εδω μεσα! Ρε μάγκες θα πάμε πουθενά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2010 Φιλοι διτροχοι Θεσσαλοι... Σημερα στις 19:00 το απογευμα, στην ΛΑΡΙΣΑ , στο Heart Rock Cafe θα εχουμε κοπη πιτας απο το Θεσσαλικο κλιμακιο.... οποιος θελει ειναι ευπροσδεκτος για καφεδακι-μπυριτσα και ποικιλια κουλουρακια..... Το μαγαζι ειναι Ανθιμου Γαζη 6 (κοντα στην πλατεια εβραιων). Εχει κρατηθει παρκιν για μοτο και αν δε μαζευτουμε ΠΑΡΑ πολλα 1τομα θα βολευτουμε ολοι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Ξυπνάτε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! αντε να βρεθουμε για κανα καφεδακι να αλλαξουμε τηλεφωνα ...να μη λετε οτι σας αφηνουμε στην απ'Εξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Ξυπνάτε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! αντε να βρεθουμε για κανα καφεδακι να αλλαξουμε τηλεφωνα ...να μη λετε οτι σας αφηνουμε στην απ'Εξω Παιδες θα πιουμε κανενα καφεδακι αυριο το απογευματακι????αντε να βρεθουμε να ζεσταθουμε κι ολας γιατι κανει κρυο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 εγώ είμαι μέσα. μήπως να ανέβει κανένα θεματάκι με τίτλο για καφέ για το δουν πιο εύκολα και άλλοι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΛΟΙΠΟΝ για να μη καταχραστουμε την κατηγορια "ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 19:00 καφεδακι στο Heart Rock....ΑΝθ.Γαζη 6 Πειτε αν βολευεστε η καντε τις προτασεις σας.... :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 από τον maxxdopa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 εγώ είμαι μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 :_rock-on: :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 θα κρατάω το θέμα ψηλά για να το δουν και άλλοι. στις επτά θα είμαι απ΄έξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Ωραία η ιδέα σας παίδες για μάζωξη και καφεδάκι αλλά η γ@μημένη η δουλειά μου έχει διαφορετική άποψη. Έχω δυο δύσκολες εβδομάδες μπροστά μου στις οποίες δεν με βλέπω να τελειώνω πρίν τις 8-9 το βράδυ. Πάντως, generally speaking, δεν κακή η ιδέα για μια μάζωξη που και που και για καμμια βολτίτσα στα όμορφα μέρη μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 πιστεύω θα πέσει πολύ συζήτηση αύριο για τέτοιες βολτίτσες. ελπίζω να βρεθούμε σύντομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2010 Ωραία η ιδέα σας παίδες για μάζωξη και καφεδάκι αλλά η γ@μημένη η δουλειά μου έχει διαφορετική άποψη. Έχω δυο δύσκολες εβδομάδες μπροστά μου στις οποίες δεν με βλέπω να τελειώνω πρίν τις 8-9 το βράδυ. Πάντως, generally speaking, δεν κακή η ιδέα για μια μάζωξη που και που και για καμμια βολτίτσα στα όμορφα μέρη μας! Θα την βολεψουμε και Σουκου.....θα βρουμε κενο απο Δουλεια , Σπιτι -Γυναικα , Υποχρεωσεις....αμα κανουμε την αρχη μετα Ok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 19:00 καφεδακι στο Heart Rock....ΑΝθ.Γαζη 6 :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 ελα λεμε!!!! που ειστε ρε? apostolis? Johnx? gee? GrDreamer? Fan1s? volosgr ? Chris_13? να κανονισουμε τα σουκου ΜΑΣ!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΦεδακι στο HeartRock ελα λεμε!!!! που ειστε ρε? apostolis? Johnx? gee? GrDreamer? Fan1s? volosgr ? Chris_13? να κανονισουμε τα σουκου ΜΑΣ!! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΦεδακι στο HeartRock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 παιδες εγω ειμαι σε περιοδο εξεταστικης τωρα επισης μηχανακι δεν εχω πλεον στην λαρισα (ειναι αθηνα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 19:00 καφεδακι στο Heart Rock....ΑΝθ.Γαζη 6 :punk: :punk: :punk: :punk: :punk: xtreme TASOS:) alexapad AGK vagelis 24 george11largat curvebendus raridicus λόχοοοοος αναφοράααα gee έρχομαι εγώ να σε πάρω αν θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 τασο ευχαριστω πολυ αλλα το βασικο προβλημα ειναι η εξεταστικη τωρα.αν παντως τυχει και κατεβω προς κεντρο (αγ θωμα μενω) θα περασω να σας δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 καλό διάβασμα ψηλόφτερε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrDreamer 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2010 MaxDoppa Δουλεύω κάθε μέρα + πτυχιακή, που χρόνος για καφέ. Αν κανονιστεί για κυριακή μέχρι τις 6 το απόγευμα είμαι μέσα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Κανένας Λαρισαίος χωμάτινος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 χθες ....Γαμ4τη μερα.... ΣΗμερα.... Λιακαδα Super... AYrio....ΠΑλι γ4μάτα... & σουκου θα μας τα διαλυσει ολα γμτ http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=2&gid=258576 οποτε μαγκες και μαγκισες ΣΟΥ ΚΟΥ προτεινετε οτι θετε ( και καφεδακι με Ποντσο) Dirty γκερλ εχουμε χωματινους αλλα ΤΩΡΑ το παιζουν ολοι SnowboardaΔες!! εχουμε στην Παρεα και KTM & RM & Τενερέδες και Africa και αλλα κουλα παιδια .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Κανένας Λαρισαίος χωμάτινος? Πηρα ενα mountain bike προχτες !!! εχει χωματινα λαστιχα χιχιχιχι !! γιατι δεν ηρθες στον καφε χτες???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Γιατί είμαι Αθηναία :Ρ Καιρού επιτρέποντος όμως, το τριήμερο που μας έρχεται, λέω να φορτώσω ΚΤΜ και να σας έρθω έναν Βόλο - Λάρισα, εν μέρη για προπόνηση, αλλά και για καφέ εννοείται και δεν θα πω όχι. Ζητώ συγνώμη από τους Βολιώτες, αλλά έχω λατρέψει Λαρισαΐκο καφεδάκι σε 3-4 μαγαζιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VasiliZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 Γιατί είμαι Αθηναία :Ρ Καιρού επιτρέποντος όμως, το τριήμερο που μας έρχεται, λέω να φορτώσω ΚΤΜ και να σας έρθω έναν Βόλο - Λάρισα, εν μέρη για προπόνηση, αλλά και για καφέ εννοείται και δεν θα πω όχι. Ζητώ συγνώμη από τους Βολιώτες, αλλά έχω λατρέψει Λαρισαΐκο καφεδάκι σε 3-4 μαγαζιά... εμ πες ετσι εδω θα ειμαστε εμεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2010 οσο ειχα εδω το μηχανακι δεν ειχα κανεναν για βολτες ,ουτε ασφαλτινες ουτε χωματινες ,τα χριστουγεννα το κατεβασα αθηνα για πουλημα και τωρα πλακωσατε ολοι :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες