chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Παιδιά, όχι ότι θέλω να αμφισβητήσω σώνει και καλά, αλλά όταν πήγαινε με 280, δεν φαινόταν να προσπερνούσε τα αμάξια σα να πήγαινε με 280... Και δε νομίζω να σπίναρε ο τροχός επί 1 λεπτό. Άν δείτε άλλα βίντεο που με 200-230 πάνε οι άνθρωποι, τα αμάξια τα αφήνουν χιλιόμετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Παιδιά, όχι ότι θέλω να αμφισβητήσω σώνει και καλά, αλλά όταν πήγαινε με 280, δεν φαινόταν να προσπερνούσε τα αμάξια σα να πήγαινε με 280... Και δε νομίζω να σπίναρε ο τροχός επί 1 λεπτό. Άν δείτε άλλα βίντεο που με 200-230 πάνε οι άνθρωποι, τα αμάξια τα αφήνουν χιλιόμετρα... Δυο ενδεχομενα υπαρχουν για εμενα Ειτε εχει αλλαξει μπροστινο γραναζι και πλεον το κοντερ δειχνει οτι θελει, ειτε γραφει η πισω ροδα και πολυ απλα παλι δειχνει οτι θελει. Αλλα νταξ, να κανει το παλικαρι edit το βιντεο για να μας κοροιδεψει δεν νομιζω οτι παιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Ρε παίδες...σκεφτείτε κάτι. Το busa 300αρίζει για πλάκα από μαμά... (τι συζητάτε τώρα δηλαδή?) Από ένα βίντεο θα βγάλετε την ταχύτητα που πάει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike95 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 για το φιλο με το crypton κατι εχω ακουσει για τουρμπινες απο smart ωραιο αλλα επικυνδυνο το bastard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2011 για το φιλο με το crypton κατι εχω ακουσει για τουρμπινες απο smart ωραιο αλλα επικυνδυνο το bastard για ποιον λες??? για εμένα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε παίδες...σκεφτείτε κάτι. Το busa 300αρίζει για πλάκα από μαμά... (τι συζητάτε τώρα δηλαδή?) Από ένα βίντεο θα βγάλετε την ταχύτητα που πάει? Aκριβως.Ειδικα με την θεση που ειναι η καμερα.Και με 310 αλογα σε ενα τροχο και με τα κιλα μιας μηχανης Εδω σε 1,5 τονο αμαξι με 300αλογα και βγαζεις 240 χιλ/ωρα,στο busa με τα 250(δεν ξερω ακριβως)κιλα δεν θα δεις τρελες ταχυτητες? Και μονο που ο πισω τροχος γραφει ετσι στα 200 καταλαβαινεις τι δυναμη εχει αυτο το πραγμα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2011 από τον x-treme Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bastard 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Χαζευοντας επεσα τυχαια επανω στο βιντεο του hayabusa bastard.Αυτο που μου εκανε τρομερη εντπωση ειναι το γεγονος οτι κανενας δεν καταλαβε οτι το βιντεο ειναι σκαστα ψευτικο. Τα χιλιομετρα που πηγαινει το μηχανακι ειναι το πολυ 180-200.Προσεξτε ποσο σιγα προσπερναει τα ιχ τα οποια πηγαινουν το πολυ 140-150 χιλ.Προσεξτε ακομα τις κολονες των φωτων του δρομου καθως και τις διακεκομενες γραμμες κατω στην ασφαλτο.Μπορεις να τις μερτησεις με ανεση,ενω απο τα 190-200 και πανω ειναι αδυνατον τα τις μετρησεις.Παιδες μη μασατε τοσο ευκολα με τις ανοησιες του καθε ψωνιου που νομιζει οτι μπορει να παιζει μαζι σας.Αν καποιος θελει να δει πραγματικο βιντεο με πραγματικα χιλιομετρα για να κανει τις συγκρισεις ασ μου ζητησει να του στειλω ενα απο τα δικα μου. Καλησπέρα φίλε. Είμαι ο κάτοχος του Hayabusa Bastard. Ρε φίλε να κάνω μια ερώτηση? Απο τις απαντήσεις μου και την στάση μου εδώ μέσα, σου κάνω για "ανόητο ψώνιο που κοροϊδεύει τον κόσμο"?? Επειδή είναι πιο σημαντικό για μένα το να με εκτιμούν σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα, απ το να θαυμάζουν το μηχανάκι μου, όποτε θέλεις έλα απο τη γειτονιά μου στο Γαλάτσι, να σε κεράσω ένα καφεδάκι και να γνωριστούμε απο κοντά. Φέρε και το εργαλείο σου και τα βιντεάκια σου να τα χαζέψουμε παρέα και να πωροθούμε! Και αν θέλεις, θα είναι χαρά μου να πάμε και βόλτα με τα μηχανάκια μας και να δεις και μόνος σου ότι δεν κοροϊδεύω κανέναν. Θα χαρώ πολύ αν μου κάνεις την τιμή. Να είσαι πάντα καλά και πάντα όρθιος παλικάρι μου! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Το Βusa υπάρχει ακόμη ή διάλυσε ? Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον νομίζω μετά από 2? χρόνια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γιατί να διαλύσει ένα μηχανάκι έτσι απλά? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2011 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 ANDREASP η καμερα δεν μπορει να δειξει πως πηγαινει το μηχανακι για αυτο βλεπεις να περναει "αργα" τα αυτοκινητα.Ακομα κ ψευτικο να ειναι ποιος ο λογος να παει με 180? φοβηθηκε να ανεβασει 270? Επισης απο τα γραφομενα του μονο την εντυπωση του ψωνιου δεν μου χει δωσει, ενω το αντιθετο φαινεται συγκροτημενο ατομο που απλα κανει το κεφι του χωρις να προκαλει. Τακη θα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα για καφε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Βαριεμαι να διαβασω ολο το thread κ δεν ξερω αν εχει αναφερθει πριν... ...αλλα αυτος ο δαιμονας... γιατι περι δαιμονα προκειται... ποσο ακριβως καιει??? Οσο για την επιταχυνση χιλιομετρα τελικη κτλ... ...εχω καβαλησει gsxr 1000αρι φιλου που το ειχε γυρω στα 210 αλογα τροχο κ πραγματικα τρομαξα. Οποτε φαντασου αυτο το πραμα!!! Μπραβο φιλος για το κεφι σου κ για τα λεφτα που του εχεις ριξει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Το βιντεακι ειναι καραμουφα, απιθανο να πιγαινει οσο γραφει στο κοντερ, αν καταλαβα καλα ο αισθητηρας του κοντερ δεν βρισκεται στον μπροστα τροχο αλλα στο σαζμαν, με ενα μικροτερο γραναζι μπροστα κλεβει αρκετα χιλιομετρα, οποις καταλαβε το λογο καταλαβε. δεν εχω δει ασθενοφορο να πιγαινει 160 διοτι δεν παει τοσο, ουτε απλα αυτοκινητα με 90-100 αλογα να πιγαινουν ολοι με 180 και 200, αντε πες οτι αυτοι πανε τοσο, εσυ με τα 260-280 θα επρεπε να τα περνας σαν σταματημενα, δεν σε ξερω και δεν ξερω και τι ρολο βαρας γενικοτερα και δεν με νοιαζει κιολας, εγω κραταω τις επιφυλαξεις μου και δεν πιστεω οτι βλεπω σε βιντεακια, μια πολυ καλη ιδεα ειναι να το στησεις σε Dragster και τοτε να ανεβασεις τις αληθηνες του επιδωσεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Ο επομενος θα πει οτι και τα μπρατσα στην αρχη ειναι photoshop! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosKK 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Πηγαίνετε μέχρι το Γαλάτσι μια βόλτα να σας κάνει καμιά γύρα να δείτε αν είναι μούφα ή όχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Πηγαίνετε μέχρι το Γαλάτσι μια βόλτα να σας κάνει καμιά γύρα να δείτε αν είναι μούφα ή όχι Δεν ειπα για τη μηχανη τιποτα. Για το τι εγραφε το κοντερ λεω. Δες λιγο και αυτο το βιντεακι που παει με λιγοτερα χιλιομετρα πως φαινονται ολα. http://www.youtube.com/watch?v=ShacMAn_HK8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Γιατι κολλατε στο ποσα λεει το κοντερ; εχει τοση σημασια; Ναι ειναι λογικο να κλεβει και α ειναι γραναζομενο το μηχανημα γιατι πολυ απλα με τοσα αλογα και ροπη με μαμα γραναζομα θα εχπαγε στα 100 μετρα.. Αντι αυτου σκεφτειτε το ποση δυναμη μπορει να εχει ενα τετοιο πραγμα Οχι οτι συμφωνω με αυτο ουτε παω να υπερασπιστω τον κατοχο (δεν τον γνωριζω κιολας) αλλα ας μην ψαχνουμε αλλα πραγματα και χανουμε την ουσια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 μερικοι εδω ειστε τελειως κομπλεξικοι νομιζω..αντι να πειτε ενα καλο λογο στο παιδι που ξοδεψε τοσο χρονο,κοπο και χρημα για να φτιαξει αυτο το εργαλειο καθεστε και λετε πως ειναι ψευτικο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Eγώ το έχω πει παλιότερα πολλά μηνύματα πιο πίσω. Είναι ένα busa. Πόσα πιάνει ένα busa από μαμά?... ωραία... κάντε το τώρα και turbo και μετά ψάξτε για κοντέρ κτλ... Επίσης με πολλές δοκιμές που έχω κάνει με διάφορες κάμερες, σε άλλες νομίζεις βλέποντας το βίντεο ότι πας πολύ γρήγορα, και σε άλλες φαίνεται ότι πας αργά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά είναι υπαρκτό το θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Γιατί να διαλύσει ένα μηχανάκι έτσι απλά? H αυξημενη σχέση συμπίεσης που δημιουργεί το turbo μπορεί να στείλει πιστόνια και μπιέλες περίπατο για πλάκα, ακόμα και σε στιγμές που δεν τσιτώνεις το μοτέρ. Αν και το παιδί απο οτι βλέπω φοράει κομπρέσορα (πιο ομαλή υπερπλήρωση μείγματος) ,όχι turbocharger , υποθέτω οτι θα έχει αντικαταστήσει μπιέλες με τιτανίου, και έμβολα με σφυρήλατα. Πιθανόν και άλλο ένα κάρο πραματάκια όπως κεραμικές βαλβίδες, ελατήρια, δίσκους συμπλέκτη κ.τ.λ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Είναι αυτό που λέει ο Άλεξ. Η κάμερα (και συγκεκριμένα το κάδρο της) είναι που κάνει την διαφορά. Υπάρχει ένα simulator για αυτοκίνητα, το Live For Speed. Κατεβάστε το trial (~250mb είναι) και βάλτε την εξωτερική κάμερα. Όσο πιο κοντά είναι στο αμάξι, τόσο πιο αργά φαίνεται να πηγαίνετε. Αν την "τραβήξετε" την κάμερα πολύ πίσω, με την ίδια ταχύτητα με πριν, φαίνεται λες και πάτε 5 φορές πιο γρήγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Eγώ το έχω πει παλιότερα πολλά μηνύματα πιο πίσω. Είναι ένα busa. Πόσα πιάνει ένα busa από μαμά?... ωραία... κάντε το τώρα και turbo και μετά ψάξτε για κοντέρ κτλ... Επίσης με πολλές δοκιμές που έχω κάνει με διάφορες κάμερες, σε άλλες νομίζεις βλέποντας το βίντεο ότι πας πολύ γρήγορα, και σε άλλες φαίνεται ότι πας αργά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά είναι υπαρκτό το θέμα. Και γενικα το βιντεο δεν μπορει να αποτυπωσει την ταχυτητα / ενταση /ορμη που εχεις στην πραγματικοτητα Πχ παιδια, εισαι σε ενα στροφιλικι και πας αερα πατερα και το βιντεοσκοπεις. Ε, οταν θα δεις το βιντεο στον υπολογιστη θα πεις, μα καλα τοσο λιγο εστριβα ; ή τοσο αργα πηγαινα τελικα; και εσυ μπορει να εισουν παντου και παντα ταπα H αυξημενη σχέση συμπίεσης που δημιουργεί το turbo μπορεί να στείλει πιστόνια και μπιέλες περίπατο για πλάκα, ακόμα και σε στιγμές που δεν τσιτώνεις το μοτέρ. Αν και το παιδί απο οτι βλέπω φοράει κομπρέσορα (πιο ομαλή υπερπλήρωση μείγματος) ,όχι turbocharger , υποθέτω οτι θα έχει αντικαταστήσει μπιέλες με τιτανίου, και έμβολα με σφυρήλατα. Πιθανόν και άλλο ένα κάρο πραματάκια όπως κεραμικές βαλβίδες, ελατήρια, δίσκους συμπλέκτη κ.τ.λ Δε θυμαμαι τι ακριβως εχει κανει αλλα το μοτερ εχει γινει βιδες και εχει φτιαχτει σχεδον απο τηνν αρχη σε οικο του εξωτερικου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 H αυξημενη σχέση συμπίεσης που δημιουργεί το turbo μπορεί να στείλει πιστόνια και μπιέλες περίπατο για πλάκα, ακόμα και σε στιγμές που δεν τσιτώνεις το μοτέρ. οταν βαζεις τουρμπο μειωνεις την σχεση συμπιεσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 οταν βαζεις τουρμπο μειωνεις την σχεση συμπιεσης Μπραβο ρε Γιωργο και ηθελα να το γραψω και το ξεχασα... Υ.Γ. ετοιμασου για φωτο εσυ και οι αλλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rixardos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Επιτέλους κατάφερα να φτιάξω το πρώτο μου video στο δρόμο! Βασικά αυτή είναι η πρώτη επίσημη βόλτα που το βγάζω σε ανοιχτό δρόμο. Οι πρώτες μου εντυπώσεις απο το μηχανάκι είναι... Παρανοϊκό και Φοβιστικό! Ότι άνοιγμα δείτε στο video είναι με πολύ... λιγότερο απο φούλ γκάζι! Δεν μπορώ ακόμα να το ανοίξω γιατί με τρομάζει! Θα το ανοίξω όταν θα νιώσω άνετα πάνω του... σε καμιά δεκαετία! Δεν ξέρω τι μπορεί να περάσει απο την κάμερα, αλλά αυτό που νιώθω και αυτό που ακούω όταν είμαι πάνω στο μηχανάκι είναι... Δέος! Όσο ανεβαίνουν οι στροφές νιώθεις κάποιον να σε έχει τσακώσει απο το γιακά και να σε τραβάει με λύσσα! Αυτό μεταφράζεται ως εξείς... στα 300 το μηχανάκι έχει ΠΟΛΥ δύναμη! Αντί να ξεψυχάει, λυσσάει και σε εκτοξεύει εμπρός! Ο ήχος τώρα... τι να πω για τον ήχο... πολύ απλά ΔΕΝ έχω ξανακούσει μηχανάκι να κάνει έτσι! Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό ήχο. Όταν μπαίνει στον κόφτη από παντιλίκια, είναι κάτι μεταξύ πριονοκορδέλας και λυσσασμένου σκύλου! Για όσους δεν με ξέρουν, μην παρεξηγήσετε αυτά που διαβάζεται, δεν έβαλα το θέμα για να κάνω φιγούρα, αλλά για να μοιραστώ την χαρά και το μοναδικό συναίσθημα που νιώθω καβαλώντας το τέρας, μαζί σας! Το tuning στις μηχανές συνέχεια ανεβαίνει! Εύχομαι να δούμε κι άλλα θηρία απο Ελληνάρες. Αρκετά λόγια όμως... δείτε και μόνοι σας... εύχομαι να σας αρέσει. Εγώ πάντως το διασκέδασα! Εισαι αγυμναστος , το μηχανακι σου κακασχημο και πολυ ΑΡΓΟ ! Μπραβο Παναγιωτη !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα φιλε μου και να σαι γερος να το χαιρεσαι το αεροθουμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες