angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Αριθμοί κυκλοφορίας Μάλιστα τα προσθέτω κιόλας, για να δω αν βγαίνει ζυγός αριθμός το άθροισμα.... Άιντεεεεεεεέ.... XAXAXAXXAXAXA Πώπω ρε φίλε το κάνω και γω αυτό συνέχεια. Επίσης ψιλοάσχετο με τις πινακίδες αλλά προσπαθώ να βρω "συμμετρίες" στις λέξεις και τις συλλαβές!!! Η πιο συμμετρική λέξη που έβγαλα μέχρι τώρα είναι το γάλα 4 γράμματα 2 συλλαβές κάθε γράμμα έχει 2 συλλαβές και το μεσαίο (λάμδα) έχει ένα γράμμα το "μ" που διαχωρίζει τη λέξη στα δύο και καλά. γα-μα αλ-φα λαμ-δα άλ-φα Επίσης ξέρω ότι έχω βρει και μια άλλη λέξη που έχει και ένα γράμμα με μονό αριθμό συλλαβών κτλ ακριβώς στη μέση της λέξης, αλλά δε μου έρχεται τώρα!!! :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Εγω με τις γομενες στο δρομο! εχω αφερεθει στον δρομο χαζευοντας γκομενα... :sopase: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Το καλοκαίρι, όταν πάω για καφέ, με πιάνει μια κρίση να ευθυγραμμίζω τα ποτήρια, τα πιατάκια κ ό,τι άλλο βρίσκεται στο τραπέζι. Όταν τα φτιάξω, συνεχίζω με τις καρέκλες των δίπλα μου. Το χειμώνα για κάποιο λόγο, δεν ασχολούμαι. Ίσως επειδή δεν τρέχουν τα νερά από τα ποτήρια (βλ. παγωμένοι καφέδες). Γενικότερα, έχω το ίδιο κόλλημα (αλφάδι τακτοποίηση) με τα πράγματα της μηχανής και της ιππασίας. Μόνο. Το δωμάτιό μου μπορεί να είναι το χάος το ίδιο. Επίσης, έχω ένα θέμα με τα αυτιά μου... πρέπει να τσεκάρω και 5 φορές τη μέρα οτι είναι καθαρά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexis G. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 εγω τρελενομαι αμα βλεπω αλλον να ανεβαινει και να καθεται επανω στο παπι....κ ενα αλλο ειναι οτι οταν αραζω το παπι το κουναω 2-3 φορες να δω αν εχει κατσει καλα στο σταν.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Οταν ακουμπαω στο τασακι το τσιγαρο,βαζω κατι απο κατω (πακετο,καπνο,κινητο) ωστε να ειναι περιπου παραλληλα με το τραπεζι :P ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) 1ον Όταν σηκώνομαι το πρωΐ δεν θέλω να με μιλήσει κανείς για κανά μισάωρο..... 2ον Μόλις σηκώνομαι από τον ύπνο και πάω τουαλέτα να είναι άλλος μέσα, πολύ μου την δίνει αυτό....... 3ον Όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι και του λέω μην καπνίσεις μέσα και ύστερα από λίγο ανάβει τσιγάρο, εκεί ακούει την 5η συμφωνία του Μπετόβεν..... 4ον Όποτε τύχει και φιλοξενήσω κανά φίλο και μυρίζουν τα πόδια του. Του λέω η τα πλένεις ή κοιμάσαι έξω, δεν μπορώ με τίποτα.....Μου ρχεται να του βάλω φωτιά με τα σεντόνια μαζί.... 5ον Μου την δίνουν φράσεις απ' την μάνα μου του στυλ «α ήρθες» μόλις έχω μπει στο σπίτι ή μόλις τελείωσα το φαγητό «έφαγες» και το χειρότερο είναι την ώρα του φαγητού να έχω μισοτελειωμένο πιάτο και να συνεχίζω και να μου λέει «χόρτασες» όση όρεξη έχω εκείνη την στιγμή μου την χαλάει και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...... 6ον Όταν μαστορεύω, οτιδήποτε είναι αυτό δεν θέλω κανέναν πάνω απ' το κεφάλι πόσο να μου μιλάνε, φιτιλιάζω...... Υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν μου 'ρχουνται, τώρα δεν ξέρω εάν θεωρούνται κολλήματα γιατί πιο πολύ φυσιολογικά τα βλέπω.....τα περισσότερα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2010 από τον koser Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Πάω κάπου, κλειδώνω (μηχανή-τουτού-σπίτι), φεύγω, ξαναγυρνάω να τσεκάρω αν κλείδωσα, ξαναφεύγω, ξαναγυρνάω, ξαναφεύγω. Κι όλο αυτό το πήγαινε-έλα επειδή θέλω να θυμάμαι ότι κλείδωσα, να μην έχω αμφιβολίες ρε παιδάκι μου. Γιατρέ, είναι σοβαρό? Ή μήπως κολλητικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 σκατά... έχω πρόβλημα... σχεδόν όλα αυτά τα κάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 οταν πινω ενα ροφημα / ποτο κτλ και εχει μεσα παγακια ,απεξω πιανει την γνωστη υγρασια ,ποτε λοιπον δεν μπορω να το αφησω σε αλλο σημειο απο αυτο που εχει ηδη κανει σημαδι στο τραπεζι επισης στα πεζοδρομια κτλ φροντιζω πολλες φορες να μην παταω τους αρμους αλλα να παταω μεσα στις πλακες / πλακακια Ακριβως αυτα και εγω!Τρελο σκαλωμα! Το δευτερο νομιζω οτι το εχω ξεπερασει, αλλα το πρωτο με τιποτα!Σκαλωνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 γενια εχω πολλα κοληματα και ειμαι και λιγο ιδιοτροπος το χειροτερο που μπορει να κανει καποιος ειναι να με ενοχλισει οταν εχω τις κλειστες μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iced 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Γενικα δεν τραβαω πολλα ζορια... --Τα τελευταια δυο χρονια εχω μεγαλο θεμα με το κινητο, χτυπαει σαν τρελο και παντα στιγμες που δεν ειμαι σε φαση ή κανω αλλα πραγματα. Το εχω αντιμετωπισει χαμηλωνοντας το και απενεργοποιωντας μονιμα την δονηση. --Πριν φυγω απο το σπιτι δεν αφηνω μετασχηματιστες-φορτιστες-pc, νομιζω πως θα γινει κατι και θα παρει φωτια το σπιτι. --Ειμαι ξεχασιαρης και τσεκαρω συχνα αν εχω τα κλειδια της μηχανης, γυρναω να δω αν την κλειδωσα. Αυτο γινεται σε οτι κλειδωνεται, οπως σπιτι-γκαραζ-αμαξι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 Να κάνω κάτι και να σκέφτοαμαι διάφορα και μετά σε κάποια φάση να ψάχνω πως κατέληξα εκεί και ξετυλίγω όλο το κουβάρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θέλω πάντα ο αναπτηρας μου να είναι πάνω στα τσιγάρα μου.Όχι δίπλα ή κάπου "εκεί κοντά". Πάνω στα τσιγάρα,τέλος! Δεν αντέχω να μου αγγίζουν άλλοι την μοτοσ/τα μου χωρίς την άδειά μου.Τα παίρνω άσχημα! Όταν ανεβαίνω σκαλοπάτια,πολύ συχνά προσπαθώ να μαντέψω πόσα είναι (αριθμός). Χαιδεύω οποιονδήποτε σκύλο με πλησιάσει στα 2-3 μέτρα,σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν είναι (από πλευράς καθαριότητας,αν είναι κανένα πιτ-μπουλ και με βλέπει σαν σνακ,το χαιδεύω με το νου μου!). :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2010 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για να δούμε, βρέθηκε για κάποιους η θεραπεία 5 χρόνια αργότερα ? ( η περίπτωση μου πάντως είναι ανίατη ) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2014 από τον strada Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis k 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 Την ώρα που οδηγάω το μηχανάκι σηκώνω που και που τις κάλτσες στα παπούτσια μου. Ξεχνάω συχνά τα κλειδία στη μίζα στο αμάξι μόνο στο μηχανάκι ποτέ. Και αλλα πολλά που τα ξαναείπαν... ΥΓ γαμ@το τα thread Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για να δούμε, βρέθηκε για κάποιους η θεραπεία 5 χρόνια αργότερα ? ( η περίπτωση μου πάντως είναι ανίατη ) Μπαααααα, όσο μεγαλώνουμε χειροτερεύουμε νομίζω. :lol: Εντωμεταξύ, μου γεννήθηκε η επιθυμία να κρατήσω σημειώσεις τί ενοχλεί τον καθένα, και σε τυχόν συνάντηση να του το κάνω, έτσι για πείραγμα. πχ να κάθομαι δίπλα στον Stomu Yamashta (έχει χαθεί κι αυτούνος) που θα έχει τον αναπτήρα πάνω στο πακέτο κι εγώ κάνοντας τον ανήξερο να τον μετακινώ κάπου δίπλα. Να τον ξαναβάζει πάνω κι εγώ μετά να κάνω πώς παίζω λίγο νευρικά με τον αναπτήρα και να τον αφήνω πάλι αλλού..... :tooth: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 22 , 2014 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες