Jump to content
Sign in to follow this  
dimitrisvolos

Σχετικα με κινητηρες!!!

Τυποι κινητηρων!  

130 ψήφοι

1. 1.

• ????????!
      15
    • ???????????!
      109
  2. 2.

• ?? ?????.
      43
    • ?? ????? V
      72
    • Boxer
      9
  3. 3.

• ??? ?? ?????
      36
    • ?? ???? ?????????? ?? ????
      35
    • ???? ?? ???? ????? ??? ????.
      53

Recommended Posts

Τετραχρονο, σε V! :rolleyes: (Οσο αναφορα την τριτη επιλογη, προφανως αν την επιβαλουν, ΔΕΝ! ειναι επιλογη! :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
(Οσο αναφορα την τριτη επιλογη, προφανως αν την επιβαλουν, ΔΕΝ! ειναι επιλογη! :grin: )

+1000

Εγω τετραχρονος σΕ σειρα για μενα ο ηχος τους ειναι εκπληκτικος μελωδια :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπό συνήθεια πάτησα boxer :lol:

Nταξ... είπαμε έχει τα θετικά του ο κινητήρας (ειδικά για μένα) αλλά η καλύτερη επιλογή σε μοτό νομίζω ότι είναι ο V2 τετράχρονος φυσικά και μακρυά από υβριδικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τετράχρονος, τετρακύλινδρος σε σειρά, ο απόλυτος δοκιμασμένος με άψογο ήχο κινητήρας.

Τώρα βέβαια για κινητήρες κάτω από 600 κυβικά καλύτερα ο δικύλινδρος για ανοικτό δρόμο, και για χώμα μονοκύλινδρος.

Υβριδικά, αν και ακούγεται μακρυνό για μερικούς, μπορεί να εδρεωθεί και να βελτιωθεί στο μέγιστο ο κινητήρας τους, και να αποδόσει τα μέγιστα.

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V τετράχρονος ψηφίζω δαγκωτό!!!

Για τα υβριδικά-ηλεκτρικά τώρα......μονο αν τα επιβάλουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ τους V-2 προτιμώ.

Αλλά κάθε κινητήρας έχει τη χάρη του.

Παρότι είμαι πολύ ικανοποιημένος (μέχρι στιγμής) από τον V-2 του Transalp 700, είναι φορές που μου λείπει η μονοκύλινδρη ελαφριά αίσθηση του ΧΤ. Αλλά και το 4κύλινδρο Fazer 600 του φίλου Βαγγέλη (που είχαμε πάει παρέα στην Κωνσταντινούπολη) είχε πολλά καλά και όσες φορές το "έπιασα" με άφησε άφωνο από την ευκολία που ανεβάζει στροφές αλλά και από τον πολύ υγιή θόρυβό του στις πολύ υψηλές σ.α.λ.

Αλλά και ο εν σειρά δικύλινδρος του BMW F650GS twin (που ήμουν στο τσακ να το πάρω, πριν το Transalp) είχε πολύ καλό δούλεμα, πανάλαφρη αίσθηση και ροπάτη λειτουργία ενώ ο boxer της BMW είναι από μόνος του μια ιστορία και πολύ θα γούστραρα να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι μαζί του.

Μόνο εγκάρσιο V δεν έχω οδηγήσει (ακόμη), αλλά οι Guzz-αίοι ξέρω ότι πίνουν νερό στην υγειά του, οπότε κάτι έχει να μας πει και αυτός.

Τέλος, στο θέμα δίχρονος ή τετράχρονος, σαφώς και προτιμώ για μένα τους τετράχρονους αλλά αυτό έχει να κάνει και με το είδος μοτοσυκλέτας που προτιμώ (μεσαία on-off). Αν ήθελα ένα ελαφρύ εντουράκι 125 κυβικών, μάλλον σε δίχρονο θα πήγαινα.

Δίχρονος μπόξερ υβριδικος !!!! :P :P

Και με διπλή υπερτροφοδότηση (κομπρέσορας + υπερσυμπιεστής καυσαερίων), Δημήτρη. :_zeppelin::tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V-2, two stroke, προς το παρόν ούτε να τους ακούω. Έχω πολύ εμπειρία να αποκομίσω από τους τωρινούς κινητήρες για να ψάχνομαι για υβριδικά, μπρίζες κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βάλουν βάνκελ σε μοτο. Δύναμη μειωμένο βάρος και μειωμένοι κραδασμοί.

Θα έχουν όμως αυξημένη κατανάλωση, μη τα θέλουμε όλα δικά μας.... πιστεύω ωστόσο ότι θα είναι οικονομικότεροι από τους συνηθισμένους δίχρονους...

Τροποποιήθηκε από τον ypopsifios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με διπλή υπερτροφοδότηση (κομπρέσορας + υπερσυμπιεστής καυσαερίων), Δημήτρη. :_zeppelin::tooth:

Μέσα είσαι!!!!

Εγώ θα έλεγε V4....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για γκάζια τετράχρονος τετρακύλινδρος εν σειρά, 20βαλβιδος με εκκεντροφόρους επικεφαλής ,σε φτιάχνει αφάνταστα και αν είναι και λιγουλάκι πειραγμένος εκεί είναι που βρίσκεσαι σε νιρβάνα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tετραχρονος τετρακυλινδρος σε σειρα 'η V4.... Τωρα μηχανη με μπαταριες δε θα το λεγα αλλα αμα δεν παιζει και τιποτε αλλο τι να καμεις το καψερουλι θα το καβαλησεις και θα γουσταρεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Tετραχρονος τετρακυλινδρος σε σειρα 'η V4.... Τωρα μηχανη με μπαταριες δε θα το λεγα αλλα αμα δεν παιζει και τιποτε αλλο τι να καμεις το καψερουλι θα το καβαλησεις και θα γουσταρεις....

Τέτοια έχει ο γιόκας μου που είναι τώρα 2 χρονών σιγά μην πάρω τέτοια και εγώ :beee: :P :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

V2

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικυλινδρος σε σειρα ή εναν 1200αρη V2 να τρεμει ολοκληρος κατω απο τα ποδια σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι ρε παιδια μακρυα απο υβριδικα? αφου για καλο τα βγαζουνε! εξάλλου έχουν αρχισει να ειναι κ αυτα με καλές επιδόσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πεθυμησα τον V4 του RVF μου... :wub:

Αυτο θα πει μελωδια!! οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες που το ακουγαν εμεναν με νοιχτο το στομα!!

4χρονος φυσικα.

Τωρα αν τελικα επιβαλλουν τα υβριδικα ειναι μαλλον μονοδομος, μπορει να βγει και κατι καλο απο την υποθεση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια να ρωτησω κατι. εχω αρχισει να διαβαζω πραματα για κινητηρες κτλ. και αφου λενε οτι οι διχρονοι χαλανε πιο ευκολα και βγαζουν πιο πολλα καυσαερια, γιατι συνεχιζουν και τους κατασκευαζουνε? και απ την αλλη αφου χαλανε πιο ευκολα γιατι αυτοι που εχουν τετοια, ειναι αυτοι που συνηθως δεν φροντιζουν και πολυ τις μηχανες του και γενικα λενε οτι θελουνε λιγοτερο σερβις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα